Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Three football players all time have won a Heisman, national title & Super Bowl:
— Cole Cubelic (@colecubelic) January 30, 2022
Tony Dorsett
Marcus Allen
Charles Woodson
Joey B has a shot...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Es akkor most jon egy nyugati csoportmeccs! Ott mi lesz? Hajra mindenki!Nyerjen a 49’s, hogy legyen esély a bosszúra!
ulpianus
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Hát srácok… megkönnyeztem picit. Hatalmas gratula az egész csapatnak!!!! Who Dey!!!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Még libabőr. Kiböjtöltük. Nincsenek szavak
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Kitty goes meow.Gratula, nagyon jó és szerethető csapatotok van! 😀
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Édesapák, kurvajóezaDííígratulálock

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Job well done 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Huu baszki ez odavert 😊Vhogy a 4. negyedben ereztem hogy meglesz, egyszerűen a védelem szinte minden helyzetet megoldott, bármennyi esélyt is kapott a Chiefs O.
Nice job 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Qva jo meccs volt! Jo ez a csapat! Burrow a meccs utan elsonek a vedelmet dicserte. Ami nekem azt (is) jelenti, hogy higgadt tud maradni, amit en nem tudnek megtenni ilyenkor. Nagyon nagy meccsek lesznek az AFCben meg itt. Hajra Bengals a SBban!!!!Épp csak egy szivar hiányzott a szájából 😀
ulpianus
több mint 3 éve
OMG, gratulalok. En mar elkonyveltem a vereseget 21-3-nal.Én akkor kapcsolódtam be, nem is értem hogy min ment az aggódás 😊
Imitheking
Ez valami fantasztikus volt és milyen jövő előtt is áll a csapat... grat a fanoknak akik ezt kiböjtölték!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hihetetlen, hogy honnan jött vissza a csapat. Lehet kutyázni a Bengalst, de ebben a csapatban elképesztő tartás van (meg persze jó pár playmaker is).Super Bowl Baby 😀
több mint 3 éve
3-21-ről bazdmeg idegenben a kibebaszott Chiefs ellen!!!Super Bowlt játszik a Bengals.
Álmodom, de ne ébresszetek fel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Szintén zenész...Hatalmas GratulációmUndorító, hogy úgy örülök, mintha a Colts lenne ott. Gratulálok!Detto 😀 (GB-el)
kristóf17
alatriste
több mint 3 éve
Qva jo meccs volt! Jo ez a csapat! Burrow a meccs utan elsonek a vedelmet dicserte. Ami nekem azt (is) jelenti, hogy higgadt tud maradni, amit en nem tudnek megtenni ilyenkor. Nagyon nagy meccsek lesznek az AFCben meg itt. Hajra Bengals a SBban!!!!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Most már nyerjètek meg irgumburgum 😉😉😉😉 ha már Mahomesz odadta nektek 😜😜😜 (nyugi nem komoly)
több mint 3 éve
Bebasztatok már? Gratula 😀
több mint 3 éve
Összefosom magam bazdmeg 😀
több mint 3 éve
MEGVAAAAAN!
több mint 3 éve
Gyerekek, ez eszmeletlen volt! Nem talalok szavakat!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Aztakurvaszarokbelebasszatokmeg!Hatalmas gratula!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Undorító, hogy úgy örülök, mintha a Colts lenne ott. Gratulálok!Detto 😀 (GB-el)
kristóf17

Liverpool Fc