Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
... Nehéz lesz elbökni...Akili Smith, Cerdic Ogbuehi, Darqueez Dennard 😀😀😀
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Nálam Chase és Sewell ugyan az a polc. De tényleg. Egyiknek sem örülnék kevésbé. És még ennél is jobb lenne egy hátracsere. Jó ez így is, úgy is. Nehéz lesz elbökni, legalábbis papíron. Azt hogy az élet mit hoz, úgysem tudjuk.Wow , de bölcs volt 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
A Dolphins nagyot kaszált: 3-ról lement a 6-ra, gyakorlatilag kapott érte egy tiszta 1. kört+ még aprót. Gyakorlatilag megmaradt nekik vagy Sewell, vagy egy top elkapó + a 2023-as 1. kört.
több mint 3 éve
Örülnék Slaternek is, ha hátrébb cserélünk 3-4 helyet.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
1. Ha elkapót húzunk és 3 év múlva lesz 3 kurva jó elkapónk, az azért távol van a tragédiától. Ha nem tartjuk meg mindet, akkor jó pickért tovább lehet majd értékesíteni. Btw 3 év múlva Boyd a 30at tapossa majd.Persze, ebben is sok igazság van. De ha már nem bottom 5 az OL, hanem mondjuk liga közepe, az plusz fél-egy másodperc a QB-nak. Rengeteg...
2. Bár szerintem is Sewell a legjobb idei falember, sok draft guru slatert látja jobbnak. Lényeg a lényeg, nem csak Sewellből áll a draft, lesz utána még 6 kör. Nem dől össze minden, ha nem ő jön.
3. Ne várjatok azonnali megváltást falembertől, bárki is lesz az. Valamennyit javít majd valószínűleg, de nem fogunk egyből elitszinten futni és burrownak sem lesznek órái a fal mögött. Ez nem ilyen egyszerű.
Na mindegy, nem akarok senkit meggyőzni,majd meglátjuk.
megyerikrisz
Az is igaz, hogy láttunk már top prospectet iszonyat földbe állni. Lásd Isaiah Wilson.
Meglátjuk, mi lesz.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
1. Ha elkapót húzunk és 3 év múlva lesz 3 kurva jó elkapónk, az azért távol van a tragédiától. Ha nem tartjuk meg mindet, akkor jó pickért tovább lehet majd értékesíteni. Btw 3 év múlva Boyd a 30at tapossa majd.2. Bár szerintem is Sewell a legjobb idei falember, sok draft guru slatert látja jobbnak. Lényeg a lényeg, nem csak Sewellből áll a draft, lesz utána még 6 kör. Nem dől össze minden, ha nem ő jön.
3. Ne várjatok azonnali megváltást falembertől, bárki is lesz az. Valamennyit javít majd valószínűleg, de nem fogunk egyből elitszinten futni és burrownak sem lesznek órái a fal mögött. Ez nem ilyen egyszerű.
Na mindegy, nem akarok senkit meggyőzni,majd meglátjuk.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Én nagyon csalódott lennék: 1. néhány év és a 3 elkapót nem fogjuk tudni megtartani, mert nem fog beleférni a büdzsébe. 2. Boyd és Higgins top 10 elkapó páros, elég lenne a jó elkapó class-ból hozni a 2. körben 3. számú elkapót. 3. Ha jönne Chase és van 3 jó elkapónk, akkor is kéne idő Burrownak, hogy elszakadjanak.Nekem is ez a meglátásom. Prio1: védjük meg Burrowt, ne ő legyen a következő Andrew Luck...
Ezzel szemben, ha jönne Sewell: 1. többet tudnánk futni, ami több helyet adna az elkapóknak is. 2. Több időt tudna adni a fal Burrownak, ami jelentősen redukálja a sérülés esélyét. 3. Több időt tudna adni a fal Burrownak, és be tudja vonni a futókat is és azért valamennyit a TE-k is hozzá tudnak tenni az elkapásokhoz. 4. Ha hosszú drive-okat tudnánk vezetni sok futással, a védelem is többet tudna pihenni. Tavaly elég gyenge volt a védelmünk, de én többször is azt láttam, hogy ameddig bírták erővel, addig egész tűrhetően álltak a lábukon.
ikuvihar
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Nem kérdés, hogy mindkettőre nagy szükség volna. Véleményem szerint mindkettő jogos választás lenne az 1/5-ön.A kérdés az, hogy a FO melyiket tartja többre illetve melyik pozit nagyobb need-nek.
Az is érdekes, hogy a Falcons mit tesz 1/4-en. Rá mennek a maradék QB prospectre, vagy viszik Chase-t. Nekik kell OL?
több mint 3 éve
Én nagyon csalódott lennék: 1. néhány év és a 3 elkapót nem fogjuk tudni megtartani, mert nem fog beleférni a büdzsébe. 2. Boyd és Higgins top 10 elkapó páros, elég lenne a jó elkapó class-ból hozni a 2. körben 3. számú elkapót. 3. Ha jönne Chase és van 3 jó elkapónk, akkor is kéne idő Burrownak, hogy elszakadjanak.Ezzel szemben, ha jönne Sewell: 1. többet tudnánk futni, ami több helyet adna az elkapóknak is. 2. Több időt tudna adni a fal Burrownak, ami jelentősen redukálja a sérülés esélyét. 3. Több időt tudna adni a fal Burrownak, és be tudja vonni a futókat is és azért valamennyit a TE-k is hozzá tudnak tenni az elkapásokhoz. 4. Ha hosszú drive-okat tudnánk vezetni sok futással, a védelem is többet tudna pihenni. Tavaly elég gyenge volt a védelmünk, de én többször is azt láttam, hogy ameddig bírták erővel, addig egész tűrhetően álltak a lábukon.
több mint 3 éve
Érdekes kérdés ez, 1/5re nem tudnék csalódott lenni, ha Chase jönne. Ha boyd vagy higgins megsérül, jelen pillanatban tate, Thomas és Stanley a depthünk.
több mint 3 éve
Ebben bíztam, a Miami kicserélt a 3. poziból. Nagyjából megnyílt az út Sewellhez, az első 3 pick 99% hogy irányító lesz. Ha kihagyjuk a ziccert, tökön szúrom magam.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ricardo Allen jött S pozícióba. Depth.Allen a sérülése előtt nagyon fasza playa, volt...aztán ahogy az szokott lenni, ez visszavetette, de újra jó úton járt. Gondolom azért a rövid szerződés, max a sérülés lehet kockázat, de jó játékkal sokat kereshet majd jövőre.
megyerikrisz
több mint 3 éve
Olvasta vki a The Athletic EDGE keringőről szóló cikkét? Mit írnak a fitekeről? Persze főleg Hendrickson érdekel.Olvastam, de sok újdonság nincs benne. Azt emelték ki, hogy konstans motorja van, folyamatosan megy előre, gyengeségnek pedig hogy hiányos az eszköztár, alapjában véve csak a bullrusht használja. Mindent egybevetve jó igazolásnak tartják, szerintük Hubbarddal jó páros lesznek.
nasheem
több mint 3 éve
Olvasta vki a The Athletic EDGE keringőről szóló cikkét? Mit írnak a fitekeről? Persze főleg Hendrickson érdekel.
több mint 3 éve
Akik most jönnek, azok már sokat nem fognak változtatni az életünkön. Öreg kezdő jön 1 évre vagy töltelék.Az fasza hogy a DBk leggyengébb láncszeme jóval erősebb lett, mint tavaly. Ez lehet még fontosabb, mint az hogy mennyire király a legjobb DB-nk.
Kerrigan-nel a passrush is kb beállna a tavalyi szintre. A harmadik down fal lehet Kerrigan, Reader, Hubbard, Hendrickson. Azért az nem rossz.
A támadókat kell rendbe rakni. WR, OL, TE. És a többit Burrow megoldja 😊
Ha mákunk van, ebből akár egy 8-8as szezon is lehet. Az pedig nem kis lépés. Csak a coaching-ban tudnék bízni...
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Ricardo Allen jött S pozícióba. Depth.
több mint 3 éve
Spain és Kerrigan is okos húzás lenne. Igazából legyünk minél többen, annál szabadabb a draft, bár nekem egy wr még nagyon hiányzik.
több mint 3 éve
Ryan Kerrigan jön vizitre.Washington Football Team Pro Bowl DE Ryan Kerrigan will take a free agent visit to the #Bengals today, source said, another potential addition to Cincy's revamped defense. WFT also has interest in having Kerrigan, the team’s all-time sack leader, return.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 24, 2021
több mint 3 éve
munoz
1 213
Apple egy éves prove it szerződéssel jött. A Bengals szempontjából low risk, high reward a dolog. Plusz Anarumo ismeri a Giantsből, úgyhogy ez összességében okos húzásnak tűnik.Én Quinton Spain visszaigazolásának is örülök a tavalyi évben G poszton szerintem messze a legjobb teljesítményt ő nyújtotta. (Ok, tudom nem tették a többiek túl magasra a lécet, amit meg kellett ugrani.)
több mint 3 éve
Majd egy Alma is érkezett a tigris szájába 😛 magyarul Eli Apple CB.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Bengals are finalizing a 1-year deal for OL Quinton Spain to head back to Cincy.
több mint 3 éve
Rapoport szerint nagyon nyomultunk Rankinsért, aki végül a Jetset választotta. Sajnálom, jól mutatott volna a fal közepén és a 2/17 jó pénz is lett volna érte.
több mint 3 éve
meme
2 102
Na jó, ha az én utcámba.......Hát, a Bears-nél is ezt hitték évekig, aztán diong-doing, és ment a sírás. Nem azt mondom, hogy Bullock-ot meg kellett volna tartani, de egy jó rugó kellene.Szerintem bárki...... Ezeket a számokat az utcáról is behozzák!Jó reggelt!Az a terv, hogy nem fogtok rugni. 😉
Most nézem, hogy Bullock is távozott. Ki fog ezután rúgás közben mindkét lábára meg húzódni? 😱
SirPub
KeyG
meme
SirPub
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Higgins elég érett rá, hogy egyértelmű wr1 legyen?Második körös, már első évében is kapott lehetőséget és élt vele, meddig kellene várnunk vele hogy kiderítsük? Ha KG-nek megadjuk amit a Giants, akkor később járt volna le a szerződése mint Higginsnek, az azért elég tré lett volna.
nasheem
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Szerintem kár lett volna nekünk kiadni ennyi pénzt Galloday-re. Tartom, hogy máshová kell a tehetség elsősorban. Pláne, hogy ahogy írjátok is a sérülékenysége óriás kérdőjel. Én megint második-harmadik körben a draftról hoznék WR-t. Tavaly bejött, elvileg idén is mély a class ezen a poszton.