Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The Bengals are signing OT Riley Reiff, source said. He’s agreed to terms.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 19, 2021
több mint 3 éve
Az OL talán legnagyobb erőssége az idei draft classnak, szal vhol megértem h legkevésbé ezzel akarnak nálatok foglalkozni FA-n, persze némi veteran presence nem ártana plusz a fenti ok miatt sztem lesznek pórul járó szabadügynökök ilyen capszűkös évben, szal lehet a jövő héten érkezik vki FA-ról is a falba.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A 11 pass nem az a szám, amit érdemes lenne statisztikailag boncolgatni. Ilyen kis minta mellett semmi jelentősége a 6os átlagnak. A 80as grade mondjuk jó jel. Amúgy egy hasznos játékos, ismeri a rendszert, ráadásul olcsó. Jó hogy maradt.Jólvanna, én nem vagyok nagy statisztikus, csak egy laikus fotelszurker. Érzésre többnek tűnt.Jó reggelt!Perine felé összesen 11 passz ment, 6 yard felett átlagolt, majdnem 80-as a pff grade-je a passzjátékot tekintve. Nem mondanám hogy checkdown gyár lenne, ráadásul amit kellett azt jól csinálta.
Perine is maradt, lesz kinek dobni a check-down-t... jájj. 😃
SirPub
megyerikrisz
Akkor egy kérdés: közmegegyezés szerint az OL a legnagyobb lyuk, de ott semmi mozgás egyelőre. Szerintetek mi lehet a terv? Vannak még olyan emberek a piacon, akikkel jól járnánk?
SirPub
Az OL piac tele olyan játékossal, akik instant erősítést jelentenének nekünk. Az más kérdés, hogy hosszú távon közülük kiben érdemes gondolkodni, de ahogy most állunk Okung, Trai Turner, Reiff, Warford vagy Rick Wagner is jól jönne. Andrews ás Villanueva is paicon van, de őket én nem szeretném. Szóval van még bőven bent ember.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
....rajta kívül viszont Reiff is esélyes, vizitre érkezik. Nagyon kéne.Vele azért kicsit nőne a draft mozgástér. Oké, Harthoz képest a nagymamám is upgrade, de Reiff tényleg elég stabil játékos. Viszont öreg, azaz nagy pénzt és hosszú szerződést nem fogunk adni neki. Reméljük nincs nagy piaca.
megyerikrisz
Curtis Samuel és Higgins is elkelt, így Galloway mellett talán csak a Fuller-TY Hilton páros maradt a potens WR-ek közül. Nem feltétlenül jó nekünk. Eddig kifejezetten olcsók voltak a WRek, reméljük nem ugrik meg az áruk és akkor versenyképes lehet az egy éves szerződésünk (amit persze nem látott senki, így csak találgatják, hogy egyáltalán egy éves-e).
Mindenesetre ott tartunk, hogy a Reiff, Ogunjobi, Galloday trio szépen meg tudná édesíteni a Lawson és WJ3 távozása miatt elég keserű FA-t.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Jólvanna, én nem vagyok nagy statisztikus, csak egy laikus fotelszurker. Érzésre többnek tűnt.Jó reggelt!Perine felé összesen 11 passz ment, 6 yard felett átlagolt, majdnem 80-as a pff grade-je a passzjátékot tekintve. Nem mondanám hogy checkdown gyár lenne, ráadásul amit kellett azt jól csinálta.
SirPub
megyerikrisz
Akkor egy kérdés: közmegegyezés szerint az OL a legnagyobb lyuk, de ott semmi mozgás egyelőre. Szerintetek mi lehet a terv? Vannak még olyan emberek a piacon, akikkel jól járnánk?
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Jó reggelt!Perine felé összesen 11 passz ment, 6 yard felett átlagolt, majdnem 80-as a pff grade-je a passzjátékot tekintve. Nem mondanám hogy checkdown gyár lenne, ráadásul amit kellett azt jól csinálta.
SirPub
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Jó reggelt!Perine is maradt, lesz kinek dobni a check-down-t... jájj. 😃
több mint 3 éve
Mike Thomas is maradt, 5-6. WR-nek jó. De ami fontosabb, megvan az első valóban erősítést jelentő igazolás is, Ogunjobi jött Geno helyére. Nem klasszis, de upgrade. Golladayre én is kíváncsi leszek, rajta kívül viszont Reiff is esélyes, vizitre érkezik. Nagyon kéne.
több mint 3 éve
Gallodaynek ment ajánlat! :-o
több mint 3 éve
Hudson ment díszpintynek AJ mellé.És ha már AJ. Rohadtul fogok szurkolni nekik. Szimpi csapat, csak jobb edzők kellenének oda is.
Nekünk meg ki maradt? Okung, Trai Turner, esetleg Gabe Jackson. Lassan ott tartok, hogy ne is igazoljuk senkit, mert az is jobb mintha Villanueva szintű mamlaszokra dobunk ki pénzt. Draftoljuk 5 ol prospectet. 2 csak bejön.
Viszont ha már draft. TEt és WRt hozni kellene, mert azokra a posztokra csak késői cetlik jutnak majd.
De most olvasom, hogy Tony Brownt újraigazoltuk. Megnyugodtam, minden fasza.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hudson a célpont most épp. De 32 éves, azaz nagy pénzt tőlünk nem kap. Kérője viszont van bőven. Ez nagyjából mutatja az esélyeinket.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Portland Trail Bengals 😁Nadehé! Akkor most OL csak a draftról/UDFA-kkal lesz megerősítve? Vagy neadj’Isten jóvanazúgy? Nagyon remélem, hogy épp dolgoznak egy-két uprgrade igazolásán!
több mint 3 éve
Mikey
18 753
xy BengalsAzért ez a név egy icipicit zavarná a komoly szépérzékkel rendelkező szememet.
Miknar
több mint 3 éve
Miknar
515
Ja, én is értek mindent, hogy zsugori a tulaj, de nelkule nem lenne mar Cincyben foci mert amugy amerikai viszonylatban kispiac, szoval ez okeDe egy mezei Bengals drukkerkent Magyar foldrol, engem akkor is felkur, hogy van egy (szerintem) top QBnk, aki fel tudna viragoztatni a franchiset, es baromira nem teszunk semmit sem.
Oszinten szolva, ha a tulaj eladna a csapatot es a Bengaliak elkotloznenek Cincinnatibol, en aki meg soha nem jartam kint meccsen, nem hiszem hogy annyira sziven utne. Nekem kvazi mindegy mi szerepel a “Bengals” nev elott, es valoszinuleg hamarabb szoknam meg hogy ezentul xy Bengals neven fut a csapat, ha olyan kezekben lenne, ahol ertek az NFL csapat, es ennek megfeleloen allnanak hozza...
Ez most lehet kicsit sarkos volt de ertitek😀
Aztan cafoljanak ram, es jojjon meg 2-3 nagy meglepetes es egy hibatlan draft!
több mint 3 éve
És akkor mi hogy is állunk? Az OLhez nem sikerült hozzányúlni, a védelemben pedig fix kezdő lesz a coverben égethető Hilton, a felemás szezonból érkező (de legalább ígéretes) Awuzie. LB nem jött és nem is fog, mert bízunk Pratt, Wilson és ADG szintlépésében. Geno pótlóról meg egyelőre nincs hír. De legalább a pass rush csak kicsit esik vissza.
Hasít az FO egy olyan szabadügynök piacon, ahol sokan cap gondokkal küzdenek, mi pedig elvileg tele vagyuk hellyel. Tudom, más a cap space és más a cash. Főleg Cincinnatiban.
több mint 3 éve
Köszi, én is úgy láttam, hogy mindenhol dícsérik.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nem kérdés, elit corner lesz belőle nálatok. Rohadtul sajnálom, hogy nem itt teljesedett ki. D kordinátor nélkül mondjuk nehéz. De vitathatatlan hogy zseniális képességei vannak. A koncentrációján kell javítani (gondolom a motiváltság sokat segít majd ebben) és akkor egy A+++-os igazolás.WJ3 ért volna 14/évet nekünk is? Szerintem nem...Muszáj volt cornert szereznünk... de mesélhettek róla, nem vágom a munkásságát. Azt tudom, hogy első körös volt.
SirPub
warr_b
több mint 3 éve
Jól jártatok vele. Nálunk nem tudott kiteljesedni, de a második szezonjában megmutatta, milyen lehetőségek rejlenek benne. Ennyit simán megért.WJ3 ért volna 14/évet nekünk is? Szerintem nem...Muszáj volt cornert szereznünk... de mesélhettek róla, nem vágom a munkásságát. Azt tudom, hogy első körös volt.
SirPub
warr_b
több mint 3 éve
Konzisztensen volt sérült meg labdaszerzés képtelen 😀#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.Ezen kicsit vakartam a fejem. 😀
Klaci79
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
WJ3 ért volna 14/évet nekünk is? Szerintem nem...Muszáj volt cornert szereznünk... de mesélhettek róla, nem vágom a munkásságát. Azt tudom, hogy első körös volt.
SirPub
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
SirPub
1 459
WJ3 ért volna 14/évet nekünk is? Szerintem nem...
több mint 3 éve
#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.Ezen kicsit vakartam a fejem. 😀
Klaci79
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Hilton jött.Az már az elozovel eldolt, Hilton slot. Awuzie a wide, ő fog WJ3 helyen kezdeni.
WillJack tuti nem jön vissza.
Bazzani