Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
munoz
1 213
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bengals announced they released HB Giovani Bernard.
több mint 3 éve
Nálam Chase a nyerő. Pollack majd tákol egy középszar OLt. Az elég lesz első lépésként.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Or, alternatively, here's a #Panthers version.
— Nathan Fry (@FrySports) April 3, 2021
"The illusion of free choice." https://t.co/snezfUDsYV pic.twitter.com/kPP6rd7rA3
Látjátok nálunk szarabb a helyzet 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nem is értem, hogy a tavalyi után ez miért kérdés, hogy ha a top OL prospect elérhető, akkor vajon kell-e?Rövid a Bengals szurkolók memóriája, úgy látszik ha nincs Bobby Hart, akkor nincs OL probléma sem. Na meg hát egy WR pick az sokkal szexibb, könnyű elcsábulni.
Jan
több mint 3 éve
Nem is értem, hogy a tavalyi után ez miért kérdés, hogy ha a top OL prospect elérhető, akkor vajon kell-e?Miért is kellene, hiszen csak a liga legtöbb nyomást generáló védelme van a csoportban, egyénileg meg a top10 sackelőből hárman játszanak a Northban.😊
Persze lehet húzni extra teheséges WR-t, jó ötlet. Majd Finley passzolgat neki, amíg Burrow lábadozik, ez már tavaly is bejött (ellenünk)
Nekem egyedül az lehet a kérdés, hogy mi a teendő ha Sewell már nem lesz bent 1/5-re?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szerintem Sewell kell. Sokra megyünk Chase-szel, ha megsérül Burrow.Ellenérdekelt vagyok, de szerintem is Sewell. Sokat ér persze egy top WR, de egy top LT meg lehet annyira meghosszabbítja a játékot, hogy egy nem elite elkapó is tud szeperálódni. Valamint a futójáték is nyer vele.
Kéne szavazás a draftig, hogy ki kire szavaz. 😄
Mikey
több mint 3 éve
KeyG
9 519
Szerintem nem kerdes, emlekszem a Cincyben jatszott meccsunkre, ahol imadkoztam kette ne torjek Burrowt. Kesobb vegulis megtortent. Nalam vita eldolt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Szerintem Sewell kell. Sokra megyünk Chase-szel, ha megsérül Burrow.Kéne szavazás a draftig, hogy ki kire szavaz. 😄
több mint 3 éve
Miknar
515
Oszinten szolva en mar nem is tudnek donteni. Amennyire erosen Sewell mellett alltam, annyira kezdtem elbizonytalanodni, reszben a forum hatasa miatt 😊De mivel -nagyon- rossz dontest elvileg nem hozhatunk, igy mostmar csak kivancsian varom mi lesz.
több mint 3 éve
Nem is a különböző lehetőségek miatt raktam be, hanem mert geci jót röhögtem a mémen 😊Amúgy nálatok a letrade simán játszhat, sok a lyuk, elkél a plusz pick, és sztem lesz is jelentkező a picketekre.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Ezt a vitát párszor már lefolytattuk. “Húzzuk Sewellt, mert kell a stabilitás az OL-be, hogy Burrow életben maradjon”vs
“Húzzuk Chase-t, az OL-be hátrébb is fogunk találni jó prospectet, de ilyen WR 10 évente van csak”
vs
“Letrade, mert inkább több tehetség legyen a keretben, mint egy top-prospect”
Mindhárom gondolatmenet mellett van érv pro és kontra. Meglátjuk, hogy gondolkodik a FO. Az meg majd jövő ilyenkor vagy inkább két év múlva kiderül, hogy bevált-e a terv.
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Vagy Option C után jöhet Slater.Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
— Cincinnati Meme Stream (@CincyMeme) April 3, 2021
gabokocka
Egy falemberben nem látok akkora megváltást, mint egy brutál jó WR-ben. Ha maradunk remélem Chaset visszük. Így is van elég első körös a falunkba😊 a nehezéket végre kidobtuk(Hart), már csak össze kellene valakinek rakni az OL, és normális playeket hívni.
Szipeter
Mondjuk 10 éves távlatban gondolkodva egy Burrow-Williams- Sewell (Slater) hármas elég megnyugtató alap lenne.
több mint 3 éve
Hope
138
Egy biztos pont mindenképp kellene, Sewell nem lenne lutri. Burrow egészsége a fontosabb, ehhez egy értelmesebb FA piac kellett volna, hogy el lehessen engedni Sewellt. Ha bent lesz őt kell vinni szerintem. 🙂Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
gabokocka
Egy falemberben nem látok akkora megváltást, mint egy brutál jó WR-ben. Ha maradunk remélem Chaset visszük. Így is van elég első körös a falunkba😊 a nehezéket végre kidobtuk(Hart), már csak össze kellene valakinek rakni az OL, és normális playeket hívni.
Szipeter
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
gabokocka
több mint 3 éve
who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
több mint 3 éve
Chase proday eredményeit elnézegetve... Oké, csak pro day és nem meccs és különben is, de ez a gyerek kiugrik a világból.
A 4,38 is fasza, főleg annak fényében, hogy egyálatlán nem tűnik gyorsnak a mozgása.
Erősen hajlok rá, hogy legyen ő.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Mike Daniels is marad még egy évet, örülök, nekem szimpatikus.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Thompson volt az, 93. pick abban az évben talán a Pecctől.Nem azt mondtam hogy alaptétel, hanem hogy egyáltalán nem elbaszhatatlan..Magyarán ugyanazt mondtad, mint én. Nehéz elbaxni, de ha nagyon túlgondoljuk sikerülhet. Pipa.
megyerikrisz
Jaja munoz, pont ez van előttem is. Akkor picit zavart hogy a Vasas vitte De Castrot (boo-zták is a letrédet) , de Zeitler jó pick volt. És okos trade is, mert ravens elé mentünk csak le, akik szintén őt akarták. Most pár év múlva meg is kapták 😊
Ott ki jött még a plusz pickkel? Thompson vagy Sanu?
nasheem
több mint 3 éve
Úgy néz ki, hogy Kerrigan és Reed sem lesz bengáli.
több mint 3 éve
Nem azt mondtam hogy alaptétel, hanem hogy egyáltalán nem elbaszhatatlan..Magyarán ugyanazt mondtad, mint én. Nehéz elbaxni, de ha nagyon túlgondoljuk sikerülhet. Pipa.
megyerikrisz
Jaja munoz, pont ez van előttem is. Akkor picit zavart hogy a Vasas vitte De Castrot (boo-zták is a letrédet) , de Zeitler jó pick volt. És okos trade is, mert ravens elé mentünk csak le, akik szintén őt akarták. Most pár év múlva meg is kapták 😊
Ott ki jött még a plusz pickkel? Thompson vagy Sanu?
több mint 3 éve
munoz
1 213
Én is azt szeretném, hogy Burrow hosszú évekig egészségesen játsszon. Ennek ellenére a J. Chase pick is teljesen logikus lenne. Ahogy megyerikrisz is írta egy falember rövid távon nem akkora impack, míg láttuk, hogy egykoron AJ azonnal óriási fordulatot hozott a Bengals támadójátékába. Ráadásul három ilyen elkapó (és Burrow) mellett az ellenfelek aligha pakolhatják tele a boxot, tehát önmagában ez is látványosan javíthatja a futójátékot.Amúgy az idei pick kapcsán nekem van némi dejavu-érzésem. Sok éve amikor lehetett sejteni, hogy a falba fogunk húzni, akkor mindenki biztosra vette, hogy a Bengals kiszemeltje Decastro. Az összes insider arról írt, hogy ő kell a csapatnak. Meg is volt rá a lehetőség, helyette viszont hátracseréltek és jött Zeitler. Szóval én nem vennék rá mérget, hogy valóban Sewell az akit coach T szeretne.
több mint 3 éve
Ja, ha alaptétel hogy úgyis elbasszuk, akkor ha miénk a top10 pick, akkor is beéghetünk.Nem azt mondtam hogy alaptétel, hanem hogy egyáltalán nem elbaszhatatlan annak ellenére sem, hogy nekünk egyértelműen jónak tűnik a helyzet, márpedig azt bizonyitottuk korábban, hogy el tudjuk baszni. Remélhetőleg idén nem fog ilyesmi történni.
nasheem
több mint 3 éve
munoz
1 213
... John Ross 😊... Nehéz lesz elbökni...Akili Smith, Cerdic Ogbuehi, Darqueez Dennard 😀😀😀
nasheem
megyerikrisz
több mint 3 éve
Ja, ha alaptétel hogy úgyis elbasszuk, akkor ha miénk a top10 pick, akkor is beéghetünk.De inkább igyekeznék a papírformából kiindulni: Chase, Sewell és letréd. Jó lenne ha Panthers, Denver vagy a Pats bele lenne szerelmesedve Lance-be vagy Mac Jonesba. Sokat érne a pickünk.