NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
113
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Már eligérkeztem a 4thandlongos bulira, pedig a Bengals Hungary bulija nagyobb durranás lesz.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azt mondta Burrow, ezert adtak bele mindent!Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
SirPub

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Még szép, kiszurkoltuk💪Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
SirPub
több mint 3 éve
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Remélem nekünk is lejár a karantén!Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Csak nem leszek megint beteg!
meme
ikuvihar
több mint 3 éve
Khm...tudtatok, hogy 2022 a Tigris eve? Nem vicc!
több mint 3 éve
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Csak nem leszek megint beteg!
meme
több mint 3 éve
Burowka se sértődik meg ráKevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
tenorx
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Mindegyik a fiam lehetne. Nem volt benn többKevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
tenorx
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Van kutyamaszk kölcsönbe 😛Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Dehogy az.... De most már nehogy elkezdjék dícsérni a csapatot! A fikázás eddig bejött! Ezútán külön kérem minden szezon és meccs előtt 😂😁😉
nasheem
meme
több mint 3 éve
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Dehogy az.... De most már nehogy elkezdjék dícsérni a csapatot! A fikázás eddig bejött! Ezútán külön kérem minden szezon és meccs előtt 😂😁😉
nasheem
több mint 3 éve
Mondjuk olyan ember valószínűleg nem létezik, aki megjósolta volna, hogy 2 Steelers, 2 Ravens és 2 Chiefs veréssel SBben leszünk 😁Valóban nem. Még mi sem hittünk benne szeptemberben, októberben.
nasheem
De itt vagyunk és most már nem lehet minket félvállról venni.
több mint 3 éve
Gratula sracok, remenykedtem benne h sikerul megint megverni a KC-t.Kicsit elszomorodtam 3-21-nel, ki is kapcsoltam, de aztan csak visszajottem nezni a felido utan.
Szepen osszeallt a vedelem es jol megkergettek Mahomest.
Remelem most mar tenyleg elhiszik h kepesek barki ellen nyerni.
Idegenben, Arrowheadben, 3-21-rol felallni…gratula.
több mint 3 éve
Ajánlom az Eagles topic 75-77ik oldal környèkèt olvasásra 😉😉😉
több mint 3 éve
Ne foglalkozzunk az előre károgókkal, hadd mondják a magukét. Ugyanez lesz a superbowl előtt is. A lényeg, hogy ott vagyunk. És nem becsúsztunk, nem besunnyogtunk, nem volt hátszelünk. Kiérdemeltük!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Kevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
több mint 3 éve
Hát srácok, nekem ez a Cincy egy 17-18-as szezonban nagyon menetelő csapatra hajaz, az akkor SB-t nyert, remélem a Bengals is behúzza 😊
több mint 3 éve
Khm! Nem szeretnék most ezzel jönni.... Deeeee!!!! Én megmondtam.....😉😂😁Számomra ez nem volt kérdés! Max annyit, hogy
Qrva jók vagyunk, vagy qrva jók vagyunk!!!!
több mint 3 éve
Mondjuk olyan ember valószínűleg nem létezik, aki megjósolta volna, hogy 2 Steelers, 2 Ravens és 2 Chiefs veréssel SBben leszünk 😁
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Van benne egy-két Petőfi meg Jókai is…Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
Lesssszaaaaaroooooom, SB!!! 😃
több mint 3 éve
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Milyen régen volt már FG-párbaj. Ma ne azon múljon, csak ügyesen!Azon (is) múlt, gratula!
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Hát akkor ízlelgessük: meccset fogunk nézni februárban: CIN-CY MECS-CSET!