Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Köszi a részletes összefoglalót, már aggódtam, hogy nem lesz bejegyzés az első premeccsünk után. Nekem nagyon tetszett az DL, végre volt nyomás az elejétől kezdve, még Brady és a kezdők ellen is. Ossai brutál lesz, és bőven van mélysége az egységnek. A LB sorban Evans is jelentősen gyorsult, és tőle szokatlan normalis szereléseket csinált. A futást jól tartottuk, a CB között nagy lesz a küzdés a csapatba kerülésért. A teljes védelem 8 pontot kapott, és szerzett 4 labdát, volt nyomás és sackkek, szóval pislákol valami fény az alagútban. Az OL sajnos még mindig szarul néz ki, jó ha meg lesz a kezdő
5, viszont ha valaki kidől, akkor Burrow démonjai elő fognak jönni. RB-k közül Evans és Patrick is maradhatna, jól kiegészítik egymást, Perine viszont mehetne, rá semmi szükség. WR- ek nél Irwin volt meglepő, róla nem nagyon hallottam eddig, de most volt egy két brutál elkapása. Kíváncsi leszek rá a következő meccseken.
Még annyi, hogy rég láttam olyan meccset ahol nekünk fujtak volna a bírók, most viszont voltak olyan extrém fújások ahol nem is értettem mi tök van. A TD driveunkat kétszer is a sírból hozták vissza, egy tiszta sacket, és egy INT- et annulláltak. Jó lenne ezt átvinni a szezonra.
A Vikingek gyalázatosan néztek ki, remélem az első fordulóig kitart ez a forma náluk, a Macik pedig nem tudnak dönteni a QB helyzetről, Dalton irányít még ellenünk és akkor ott is lehet keresni valónk.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Amúgy az, hogy MJ után még Amerika kapitány is jött, kicsit igazságtalan a rivalisokkal szemben😊
több mint 3 éve
Megvolt az első pre meccs. Az első csapatok szokás szerint alig voltak pályán, de pár kezdő vagy kezdő közeli srác teljesítménye azért így is értékelhető:- D'Ante Smith egyre inkább úgy néz ki, hogy kezdő lehet. A második és a harmadik sorral volt fent, de nyomást egyáltalán nem engedett. LG-ben már az első sorral edz. Carman don't like this... (Carmanról annyi pozitívum azért kerüljön szóba, hogy a TD driveunknál végig fent volt és voltak szép blokkjai)
- MJ is jó volt, de az ő nagy meccse most jön a Skins ellen. Ugyan nem Burrow áll majd mögötte, de így is extrán motivált kell hogy legyne.
- A DL nagyon jól mutatott abban a pár snapben, amíg fent voltak. Reader és Ossai baromi erős volt. Sajnos Ossai csuklósérülést (törést?) szenvedett, így őt a pre meccseken már nem látjuk. De a posztján elég gyorsan vissza lehet jönni még a csuklótörésből is, így a szezon elejere rendben lehet.
- Awuzie szintén csak pár snapet volt fent, de baromi jónak tűnt. Ő hatalmas erősítés lehet. A CB meglepi pedig Jalen Davis volt, aki mindig az embere seggében volt. A két INT is jórészt neki köszönhető. Embernek nézett ki.
- úgy néz ki Chris Evans lesz a Bernard pótlónk. A szélső futásai nem feltétlenül tetszenek, de jól használható elkapóként. A két Williams valami nyavajával küzd, így ők nem voltak pályán.
- a sokadik védelmek ellen egész jól futott izomból Jasques Patrick. Engem leginkább ő lepett meg (HOdge mellett).
- mert a meccs sztárocskája egyértelműen Hodge volt. A semmiből hozott 5 QB hitet és 1,5 zsákot. Ossai sérülése miatt lesz bőven lehetősége bizonyítani. Éredmes lesz figyelni.
- McPherson rúgásai impozánsak. Van húzásuk és szépen a kapu közepébe mennek.
A leglényegesebb D'Ante Smith és Ossai játéka volt (plusz az, hogy Chase robbantott a táborban és most már senki sem fanyalog miatta). A többi inkább csak ötlet ahhoz, hogy a Skins ellen kiket érdemes majd figyelni.
Szerk: Sry, nincs már Redskins, FT van 😊
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Camp hírek:- Joe egyelőre nem az igazi, de szombaton végre jó napja volt
- Mixon állat
- Carmant úgy néz ki beelőzheti D'Ante Smith
- az UDFA meglepetés Pooka lehet
- Chase inkonzisztens
- a kicker csatában McPherson áll nyerésre
- a sec jobbnak néz ki, mint évek óta bármikor
- Ossai a legstabilabb pont az újoncok közül
Sérülések:
Burrow, Mixon és Hopkins sérülése teljesen a múlté. Waynes is 100%-os lehet az első hétre.
Adeniji és Hubert vannak a másik serpenyőben. Ők kihagyják a szezont.
Ami idegesítőbb, hogy Trey Hendrickson sem edz.
Az első pre meccsig felesleges bármilyen következtetést levonni, úgyhogy csak idedobáltam ami beugrott az olvasottakból.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Nem kell ahhoz meccs, hogy sérüljünk. "Torn pec" nálunk népbetegség.viszont elővigyázatosságból Burrow nem fog pályára lépni a preseasonben.Nem lehetne, hogy az egész csapat ne lépjen pályára előszezonban..?
megyerikrisz
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
viszont elővigyázatosságból Burrow nem fog pályára lépni a preseasonben.Nem lehetne, hogy az egész csapat ne lépjen pályára előszezonban..?
megyerikrisz
több mint 3 éve
Wyatt Hubert out for season, ha már híreket vártunk.Ugyanakkor ma van a szokásos évadnyitó, Zac szerint Burrow és Hopkins is 100 százalékos, nincs már hátra rehab, viszont elővigyázatosságból Burrow nem fog pályára lépni a preseasonben.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Hubbard hosszabbított: www.cbssports.com/nfl/news/bengals-sign-sam-hubbard-to-four-year-40-million-extension-lock-up-pass-rush-for-next-several-years/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Jó hír Burrowval kapcsolatban.Az offszezon legjobb híre.
#Bengals QB Joe Burrow will be on the field, healthy, when training camp begins. He’s not on the PUP/NFI list the team just announced and there are no plans for Burrow to be on it. After an ACL tear in 2020, a significant development for Cincy.
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 25, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Jó hír Burrowval kapcsolatban. #Bengals QB Joe Burrow will be on the field, healthy, when training camp begins. He’s not on the PUP/NFI list the team just announced and there are no plans for Burrow to be on it. After an ACL tear in 2020, a significant development for Cincy.
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 25, 2021
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Erzsi teljesen tűzbe hozott:www.bengals.com/news/bengals-fans-it-s-time-to-rule-the-jungle
Itt az idő, uraljuk a dzsungelt!!
több mint 3 éve
Höri körülnézett, hogy mit ügyködtek Cincyben a holtszezonban.több mint 3 éve
Mikey
18 753
Jó reggelt!Nézd pozitívan. Nem sérült meg senki a nagy nyári partizásban.
Az most jó hír vagy rossz hír, hogy itt nincs nagyon bejegyzés? 😃
Mivel nem beszélek angolul nehezen tudnám követni az eseményeket, valakinek van valami érdekes infója a csapatról?
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Pár napja pedig mintha olvastam volna valami olyat, hogy az egyik rookiet letartóztatták. Azt nemtudom miért meg kit, csak a szalagcím maradt meg 😊Jaja, de még valami egyetemi ügy 2019-ből az egyik rookie UDFA-nál.
peach
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Pár napja pedig mintha olvastam volna valami olyat, hogy az egyik rookiet letartóztatták. Azt nemtudom miért meg kit, csak a szalagcím maradt meg 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
" - Semmi hír az jó hír, mondta ő...- És az Ő aztán biztosan nagyon jól tudta..." 😊
Ilyenkor tényleg az a jó, ha nincs semmi infó, mert akkor a játékosok edzenek, nem keverednek balhéba és készül mindenki az edzőtáborra és a szezonra.
több mint 3 éve
Jó reggelt!nem aggódnék mindenhol pangás van játékosok csapatok rápihennek a training campre.
Az most jó hír vagy rossz hír, hogy itt nincs nagyon bejegyzés? 😃
Mivel nem beszélek angolul nehezen tudnám követni az eseményeket, valakinek van valami érdekes infója a csapatról?
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Jó reggelt!Az most jó hír vagy rossz hír, hogy itt nincs nagyon bejegyzés? 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Adeniji hamar befejezte idénre.
több mint 3 éve
Tényleg, ez le sem esett. Baromi jó párhuzam 😀
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Azért raktam be a videót, hogy mire gondoltam, nem az esetre, mert az nyilván szerencsétlen, meg az is, hogy csórikámnak eddig finoman szólva sem úgy alakult a karrierje, ahogyan reméltem.Bengals G Michael Jordan on play that got Joe Burrow hurt: 'I took it really personal'Mi inkább sirtunk rajta, de sokkal több sajnos nincs a srácban. Ha egy becsületes backup lesz belőle az már jó.
Jó, ezen most konkrétan felröhögtem 😀
Wyatt
megyerikrisz
De ez a Jordan took it really personal rész annyira viccesen (kissé olcsón) jött ki a Last dance után 😊
több mint 3 éve
Bengals G Michael Jordan on play that got Joe Burrow hurt: 'I took it really personal'Mi inkább sirtunk rajta, de sokkal több sajnos nincs a srácban. Ha egy becsületes backup lesz belőle az már jó.
Jó, ezen most konkrétan felröhögtem 😀
Wyatt
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Bengals G Michael Jordan on play that got Joe Burrow hurt: 'I took it really personal'Jó, ezen most konkrétan felröhögtem 😀
több mint 3 éve
Jó cikk, köszi. tényleg érdemes lesz figyelni a srác története merre fordul.
több mint 3 éve
Bengals OL Michael Jordan after giving up the hit heard 'round Cincinnati: "I'll prove what I'm saying and my convictions this upcoming season. Not a whole lot of talking; I'm just going to show it."https://t.co/xCM6dx0BHy pic.twitter.com/HidtlcnJ85
— Around The NFL (@AroundTheNFL) June 11, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...