Cincinnati Bengals
IT'S GOOD. #RuleTheJungle
— NFL (@NFL) September 12, 2021
What a win for the @Bengals. #MINvsCIN pic.twitter.com/7EKRE5u4iZ
Ezt az elkapo vs OL vitát már lefolytattuk párszor. Sewell se megy nagyot a hírek szerint. Nekem inkább az fáj, hogy a másodikban lecseréltünk és nem választottunk a helyünkön jobb OL-t. De már mindegy, így történt. Reméljük Joe túléli és odabasz a védelmeknek!Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nemÉn amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.
Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.
Ti mit vártok a szezontól így, az első meccs előtt?
Miknar
KeyG
Kezdődjön már a meccs, nagyon várom!!! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nemÉn amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.
Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.
Miknar
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
A papírforma sajnos az, hogy a liga hátsó negyedében fogunk végezni megint és jöhet a top8 pick. Cáfoljanak rám!
Persze fantasyba azért inkább Higginst draftoltam 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
Chase szakszerűen megmagyarázta miért droppol annyit 😁Majd Twitteren írta, hogy ő nem is ezt mondta és legyenek szívesek azt megírni, amit mondott.
Ja’Marr Chase had an interesting excuse for his dropped passes in preseason. 👀 pic.twitter.com/g3apS0bFZ6
— theScore (@theScore) September 9, 2021
kapitnono
Ja’Marr Chase had an interesting excuse for his dropped passes in preseason. 👀 pic.twitter.com/g3apS0bFZ6
— theScore (@theScore) September 9, 2021
Bengals CB Trae Waynes (hamstring) ruled out vs. Vikings in Week 1https://t.co/7RlhcnQKkR pic.twitter.com/tsrY2I8nG8
— Around The NFL (@AroundTheNFL) September 6, 2021
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
Annyira jól megy, hogy a csapatból is megy, na.Köszi, nagyon mondták, hogy jól megy MJ, azért érdeklődtem, hogy ez a kezdőn is meglátszik-e esetlegAkkor megjött a válasz 😀
Wyatt
Wyatt
Amúgy WTF. Ennyire szabad hinni bárminek is, ami a TC-ről szól...
Köszi, nagyon mondták, hogy jól megy MJ, azért érdeklődtem, hogy ez a kezdőn is meglátszik-e esetlegAkkor megjött a válasz 😀
Wyatt
Bengals have waived former fourth-round pick and starting guard Michael Jordan, per source. Always a surprise to see a team release Michael Jordan.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 31, 2021
Madden hates me.
Hogyan néz ki a kezdő OL jelen állás szerint nálatok?Arra én is igen kiváncsi vagyok, hogyan fog kinézni! 😂
Wyatt
Köszi, nagyon mondták, hogy jól megy MJ, azért érdeklődtem, hogy ez a kezdőn is meglátszik-e esetlegA nyilatkozatok alapján Smith és Hill is nagyon jók, de azért a kezdőben nem igazán szeretném látni őket.
Wyatt
Hogyan néz ki a kezdő OL jelen állás szerint nálatok?Jonah Williams
Wyatt
Quinton Spain
Trey Hopkins
Xavier Su'a-Filo
Riley Reiff
Papíron nem néz ki olyan rosszul, de ha kidől valaki, akkor nagy lesz a szakadék, mert Carman, MJ, Smith, Fred Johnson, Trey Hill bármelyikével bajban leszünk, és jönnek majd Burrowra a mentális démonok.
Még jó, hogy a csoportban nincs brutál DL, és az első két meccsünkön sem lesz ki nyomás generáljon szegény Burrowra😱👍.
Lehet Allenvel kellene kezdeni csak hogy lássuk mire képes a fal...
The Giants also made their trade official: They get C/G Billy Price from the Bengals for DL B.J. Hill and a conditional 7th-round draft pick.
— Ralph Vacchiano (@RVacchianoSNY) August 30, 2021
Madden hates me.
B.J. Hill (DE) jött Price ment a Giantshez. A védőfalunkat maxra húzzuk, kár hogy a mennyiségre megyünk, és így egyre nehezebb lesz a cut ezen a poszton. Kareem, Hodge be kellene hogy férjen.
Waynes day-to-day húzódása most már egy hónap, simán lesz ebből egy fél szezon is. Helyén Apple fog kezdeni?!, mondjuk Philips az utolsó meccsen vállalhatatlan volt.
Arra nem tudom mi a tervünk, ha Hopkins kiesik, ki veszi át a C szerepet Trey Hill?
Ahogy közeledik a szezonnyitó, úgy száll el az optimizmusom.😱
Zac confirms serious knee for Ossai. “Likely be for the year”
— Jay Morrison (@JayMorrisonATH) August 26, 2021