Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Miknar
515
Apró örömök:Mixon jelenleg a 2. legtöbb yardot szerzett futó 286-al 🙂
Plusz azt hiszem, csapatkapitány is.
Szépen kinőtte magát az egykori balhés srác, remélem így is marad minden tekintetben
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nincs olyanom, szóval nem tudom. 😊Jó lehet a testvérednek lenni 😀Testvériesen elosztja a két csapat. A Bengals nyer 15x, a Browns nullaszor. 😉Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Várjunk várjunk! Akkor 15 évig csak a barnák nyerjék a csoportot? 😨😃
Mikey
SirPub
Mikey
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Jó lehet a testvérednek lenni 😀Testvériesen elosztja a két csapat. A Bengals nyer 15x, a Browns nullaszor. 😉Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Várjunk várjunk! Akkor 15 évig csak a barnák nyerjék a csoportot? 😨😃
Mikey
SirPub
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Testvériesen elosztja a két csapat. A Bengals nyer 15x, a Browns nullaszor. 😉Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Várjunk várjunk! Akkor 15 évig csak a barnák nyerjék a csoportot? 😨😃
Mikey
SirPub
több mint 3 éve
kizárásos alapon barnák vagy mi 😉 de inkább mi 😊Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Várjunk várjunk! Akkor 15 évig csak a barnák nyerjék a csoportot? 😨😃
Mikey
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Várjunk várjunk! Akkor 15 évig csak a barnák nyerjék a csoportot? 😨😃
Mikey
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Legyen inkább a Steelersnek és a Ravensnek is 15 olyan éve.Azt még nektek sem kívánom! Esetleg a varjúknak… 🤔😂Most lehet hogy a mi következő 15 évünk lesz Bengals-os 😊azért vasas szurkolónak lenni se olyan rossz 😉 mióta nézem (2005) 2 super bowl gyűrű, 15 évből 9 play off szereplés... plusz számtalan előtte, és 4 további gyűrű.Tíz év alatt hatszor voltál érintett a döntőben, én meg egy irigy köcsög vagyok, szóval ne tátsd a szád! 😊😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
Amíg nem lesz valódi contender csapatunk, csak az érdekel hogy őket verjük 😊
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker
mi bengals szurkolók lehetünk igazán irigy 'köcsögök' 😀
Rush
bcsarli
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Azt még nektek sem kívánom! Esetleg a varjúknak… 🤔😂Most lehet hogy a mi következő 15 évünk lesz Bengals-os 😊azért vasas szurkolónak lenni se olyan rossz 😉 mióta nézem (2005) 2 super bowl gyűrű, 15 évből 9 play off szereplés... plusz számtalan előtte, és 4 további gyűrű.Tíz év alatt hatszor voltál érintett a döntőben, én meg egy irigy köcsög vagyok, szóval ne tátsd a szád! 😊😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker
Rush
bcsarli
több mint 3 éve
Most lehet hogy a mi következő 15 évünk lesz Bengals-os 😊azért vasas szurkolónak lenni se olyan rossz 😉 mióta nézem (2005) 2 super bowl gyűrű, 15 évből 9 play off szereplés... plusz számtalan előtte, és 4 további gyűrű.Tíz év alatt hatszor voltál érintett a döntőben, én meg egy irigy köcsög vagyok, szóval ne tátsd a szád! 😊😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker
Rush
több mint 3 éve
Miknar
515
Valoszinuleg Bates, Higgins, es Awuzie sem lesz a Jags ellen.
több mint 3 éve
azért vasas szurkolónak lenni se olyan rossz 😉 mióta nézem (2005) 2 super bowl gyűrű, 15 évből 9 play off szereplés... plusz számtalan előtte, és 4 további gyűrű.Tíz év alatt hatszor voltál érintett a döntőben, én meg egy irigy köcsög vagyok, szóval ne tátsd a szád! 😊😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker
több mint 3 éve
SirPub
1 459
A Vasasveréshez hasonló élmény a védelmünk játékát nézni. Elképesztő, hogy milyen változáson mentek át. 3 meccs után 10 sackkel állunk, megfogjuk a futást, van nyomás a QB, és a lesajnált LB sorunkban Wilson hihetetlen játékokra képes. A Bears elleni INTje, ahogy olvassa a játékot, ahogy visszalép priceless. Ha valahogy Applet le tudnánk ültetni a padra, TOP3 lennénk tuti. Shermannt nem kellene ide? Awuzie húzódásáról van hír? Apple-Phillips duóval rövid héten még a JAGs ellen is bajban leszünk.Shermann contenderhez akar menni, nekünk már idős is, drága is meg felesleges is. Ha jönne és adott esetben nagy hatása lenne a játékra, akkor nem 5-12 lenne a mérleg év végén, hanem 7-10. Azzal csak rosszabbul járunk draft szempontból.
Szipeter
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Tíz év alatt hatszor voltál érintett a döntőben, én meg egy irigy köcsög vagyok, szóval ne tátsd a szád! 😊😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
több mint 3 éve
SirPub
1 459
A jelenlévők mindig kivételek! 😉😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
😮Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Jó, hát nem lehet mindenki Pats/Buccaneers szurkoló...Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
nasheem
több mint 3 éve
Dehogy nézek. Ha csak a 2-3 évenkénti SB győzelem tenne elégedetté, akkor valami divatcsapatot választottam volna én is 😉Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
Willie Parker
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Csak érdekességképpen. Valószínűleg nasheem-nak is jobb lenne valami új elfoglaltság után néznie, mint Steelers verést várni.De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
Mikey
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
A Vasasveréshez hasonló élmény a védelmünk játékát nézni. Elképesztő, hogy milyen változáson mentek át. 3 meccs után 10 sackkel állunk, megfogjuk a futást, van nyomás a QB, és a lesajnált LB sorunkban Wilson hihetetlen játékokra képes. A Bears elleni INTje, ahogy olvassa a játékot, ahogy visszalép priceless. Ha valahogy Applet le tudnánk ültetni a padra, TOP3 lennénk tuti. Shermannt nem kellene ide? Awuzie húzódásáról van hír? Apple-Phillips duóval rövid héten még a JAGs ellen is bajban leszünk.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Ha idén 3-14 is lesz a rekord, de a PBS-ben is meg lesz csapva a Steelers, akkor az idei egy sikeres szezon lesz az én szememben.Na, tegnap bejutottunk a POba. Ha Bengáliában is megb@sszuk őket akkor megnyerjük a Superbowlt. Ennyi 😊Minden évben a Steelers elleni meccsek a vízválasztók, hogy jó-e az idény vagy nem!? 😃
nasheem
SirPub
több mint 3 éve
Mikey
18 753
De hogy erre a statra minket miért kellett emlékeztetni, azt egyébként nem tudom. 😕Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
nasheem
több mint 3 éve
Jaja, ritka öröm a Vasas verés.Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.24-8 azóta a mérleg egyébként.
nasheem
több mint 3 éve
Életem első szezonja volt az, mikor eltörték Palmer térdét. Az eléggé beégett.Amíg nem lesz valódi contender csapatunk, csak az érdekel hogy őket verjük 😊
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Na, tegnap bejutottunk a POba. Ha Bengáliában is megb@sszuk őket akkor megnyerjük a Superbowlt. Ennyi 😊Minden évben a Steelers elleni meccsek a vízválasztók, hogy jó-e az idény vagy nem!? 😃
nasheem