Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Burrow lett a hét támadójátékosa az AFC-ben. 😊
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁Csendben örülünk, mert nem akarunk nagyképűnek látszódni.
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Az első félidő katasztrófa volt és épp ezért nagyon értékes ez a győzelem. Ilyen mélyről mi nem szoktunk felálllni. Kellett a mázli és kellett nagyon Burrow. Baromi jól hívta át a játékokat és jó döntéseket hozott. Fizikailag én nem éreztem eddig sem limitáltnak, de mentális fék mindenképp volt nála. Kellenek az ilyen győzelemek, hogy levetkőzze. Ezért volt nagyon jó ez a meccs nekünk, mert amúgy a 3-1 ellebére sem nagyon érdemes bármi extrába gondolkodni. Meg kell nyerni a nyerhető meccseket és építeni a csapatot. Ennél több még nem lehet ebben a szezonbanm, de ez sem kevés.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
mármint a korábbiakhoz képest! 😊 ahhoz képest, hogy eddig 1&10-re többet adtátok a futó kezébe a labdát mint bárki más al igában 😀Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
SirPub
Az 50-50 sztem már ehhez képest előrelépés
Liverpool Fc
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
A szerzett nulla pontból gondolom ott nem volt ennyire fényes a kép 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
munoz
1 213
Én csak a második félidőt láttam, nekem szemre ott minden klappolt.Nézd meg akkor az elsőt is 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Én csak a második félidőt láttam, nekem szemre ott minden klappolt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
munoz
1 213
Elég para volt a meccs az első félidő után, ahol 0-21 is lehetett volna az eredmény. Pozitív, hogy vissza tudott jönni a csapat, és kínkeservesen, de W lett.Értem, hogy nem lehet az első perctől az utolsóig dominálni, de ezek az értelmezhetetlen negyedek, félidők azért fájdalmasak.
Ami nekem feltűnő volt, hogy Bates milyen tartást ad a secondarynek, illetve most a hiányában nekem sokkal instabilabb volt a hátsó alakzat, Bell pl. időnként, mint egy fejetlen csirke szaladgált a pályán. Nagyon meg kellene tartani a srácot!
több mint 3 éve
Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Miknar
515
Egyébként halkan mondom, hogy tavaly ugyanígy, kezdtünk csak a szoros meccseket elbuktukNem akarom egy emberre fogni mert nyilván nem lehet, de a Bullock kaliberű kickerekkel pont ez volt a bajom. 2-3 extra pontot belövöldözgettek de mikor kulcs szituáció volt, rendszeresen megremegetett a láb.
nhm
Imádom ezt a Mcphearson gyereket!
Egyébként öröm erre felkelni, ritka érzés a 3-1es kezdés is errefele
(De én nasheemel értek egyet, még egy limitált Burrowal is lehet kreatívabbnak lenni a runrunpassnál, és nekem érzetre inkább limitálja Taylor ezt az Ot mint segítené)
De 3-1nél ne károgjak, jöhet a packers! 😀
több mint 3 éve
nhm
1 254
Sima... 😊Egyébként halkan mondom, hogy tavaly ugyanígy, kezdtünk csak a szoros meccseket buktuk...
Nasheem: altatunk: lassan majd elhiszik, h runrunpass a játékunk, majd a PO-ban meg pass heavy lesz, futást csak az idő pörgetéséhez használjuk, de mindig TD lesz belőle! 😀
több mint 3 éve
Uzsonna jól lakott 😄
több mint 3 éve
Via @ESPNStatsInfo: Joe Burrow had 253 passing yards in the 2nd half, the most by any Bengals QB in the 2nd half of a win since Carson Palmer in 2004.
— Ben Baby (@Ben_Baby) October 1, 2021
több mint 3 éve
Grat a W-hez Cincy!
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nem hiszem, hogy ez a keret csak ehhez a lebutított playbookhoz elég.Egy erősen limitált Burrow-val te mit csinálnál másként?
nasheem
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Ja'Marr Chase has been named the NFL's Offensive Rookie of the Month.Ennyike.
több mint 3 éve
Nekem nagyon nem tetszik a playhívás és ami nagyobb gond a playbook se tűnik extrának. A fuss, fuss, passzolj iszonyú kiszámítható. Ha nem olyan herélt O jön szembe, mint a Steelers, akkor garantált hogy leadjuk az előnyt.
Nagyon kevés a play action (12 volt, ami a 2. legkevesebb) és a snap előtti mozgás is ligautolsó.
ÖSszesen 3 RPO-t hívtunk és mindből passzoltunk. Egyik sem könnyíti Burrow helyzetét.
Az átlagos passzhossz 8 yard alatti.
Ahhoz képest hogy egy Mcvay bébit szerződtettünk ez iszonyú konzervatív. A WR útvonalakban alig van trükk, a futójátékunk pedig power (2,1yard jön kontakt előtt, 2,2 pedig utána). A játékok az egyéni minőségből jönnek. Ahhoz Taylornak sok köze nincs, hogy Mixon a harmadik legtöbb tackle-t töri a ligában, Chase gyorsabb a DBknél és hogy eddig mindösszes 2 dropunk volt. Nem fenttartható. Nem hiszem, hogy ez a keret csak ehhez a lebutított playbookhoz elég.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Megnézték, hogyan játszott tavaly a Buccaneers, aztán próbálják követni a mestertervet 😊Amúgy csak én gondolom azt, hogy az eddigi három meccsen nem volt olyan gáz az O playhívás? Mert az pl. egyértelmű, hogy Burrowra vigyáznak Taylorék, azért is volt alapból kevesebb passzjáték hívva. Ez meg jelentősen befolyásolja az egészet.A liga egyik legjobban futásorientált csapata vagytok. 1. és 2. downokon is. Lehet, hogy Burrow-t óvják ezzel, de eredményesség szempontjából nem ez a trend azért a ligában. Bár a fal egész jól blokkol a futásnak ez sokszor ad 3.-ra nehéz helyzetett Burrownak.
Mikey
alatriste
több mint 3 éve
Amúgy csak én gondolom azt, hogy az eddigi három meccsen nem volt olyan gáz az O playhívás? Mert az pl. egyértelmű, hogy Burrowra vigyáznak Taylorék, azért is volt alapból kevesebb passzjáték hívva. Ez meg jelentősen befolyásolja az egészet.A liga egyik legjobban futásorientált csapata vagytok. 1. és 2. downokon is. Lehet, hogy Burrow-t óvják ezzel, de eredményesség szempontjából nem ez a trend azért a ligában. Bár a fal egész jól blokkol a futásnak ez sokszor ad 3.-ra nehéz helyzetett Burrownak.
Mikey
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Amúgy csak én gondolom azt, hogy az eddigi három meccsen nem volt olyan gáz az O playhívás? Mert az pl. egyértelmű, hogy Burrowra vigyáznak Taylorék, azért is volt alapból kevesebb passzjáték hívva. Ez meg jelentősen befolyásolja az egészet.
több mint 3 éve
Bates, Higgins nem fog játszani, Waynes viszont úgy néz ki igen. Talán nem kell néznünk Apple szenvedését. Hiába vagyunk favoritok, valahogy ezt a meccset most nem érzem, mert ilyen rövid héten még inkább kijön Taylor "felkészültsége"Ez jól összefoglalja az esélyeket. 😊
Szipeter
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) September 30, 2021
- Bengals are struggling in pass pro
- Predictable play calling
- CBs struggling
- Many crucial injuries
Counterpoints:
- Jaguars
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Bates, Higgins nem fog játszani, Waynes viszont úgy néz ki igen. Talán nem kell néznünk Apple szenvedését. Hiába vagyunk favoritok, valahogy ezt a meccset most nem érzem, mert ilyen rövid héten még inkább kijön Taylor "felkészültsége"