Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Na, tegnap bejutottunk a POba. Ha Bengáliában is megb@sszuk őket akkor megnyerjük a Superbowlt. Ennyi 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Miknar
515
1-2 pff erdekesseg:Highest graded players on offense for the #Bengals:
1. Joe Burrow - 90.3 (highest-graded game of Burrow’s young career)
2. Ja’Marr Chase - 77.9
3. Auden Tate - 73.4
4. Joe Mixon - 72.0
5. Jonah Williams - 65.9”
#Bengals defense sack count:
2020 season (16 games): 17
2021 season (3 games): 13
Ranks for the #Bengals defense going into MNF based on team PFF Grades:
Run defense: 6th
Pass rush: 22nd
Coverage: 8th
Overall: 9th
Ranks for the #Bengals offense going into MNF based on overall team PFF Grades:
Rushing: 5th
Passing: 14th
Pass Blocking: 28th
Run blocking: 25th
Overall: 16th
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Még mindig jöhet a 3-1 a szezonkezdetre. Bár én a macik ellenit kalkuláltam W-nek, nem ezt 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
munoz
1 213
Nem kétséges, hogy a Bears ellen gyenge volt az O, azt a meccset meg kellett volna nyerni, de ezen így utólag már felesleges lamentálni. Az is tény, hogy a Steelersnél sok volt a sérült és az O-juk látszólag érthetetlen módon működött. De ez egy ilyen történet, ennek része, hogy csapatok egyik héten jobban, a másikon meg rosszabbul teljesítenek. A lényeg, hogy ezt a W-t behúztuk, ráadásul egy mumus csoportrivális ellen. A jövő héten a JAX ellen tovább kell menni.
több mint 3 éve
Miknar
515
A vasasos kollega megelőzött 😊A tegnapi meccsről: Nekem nagyon felemás érzéseim vannak. Egy negyedet játszottunk igazából mi is jól, és tehetségből jött TD, a kicker nevét esküszöm megtanulom és érte őszintén rajongani fogok. DE, nem tudok nem foglalkozni azzal hogy előző héten a Bears ellen milyen szarul játszottunk.. ezzel csak azt akarom mondani hogy itt most kimagaslóan gyenge volt a PIT, konkrétan ilyen szarul szerintem még soha nem láttam őket játszani. Folyamatos false startok, illegal formation, 4. és 5. számú pass rusherek voltak fent, a végén mikor lett volna sansza a PITnek vezettek egy 8 perces driveot, konkrétan jobban pörgették az órát lefele mint mi, akik egy sikertelen 3. és out után engedtük is őket visszajönni.
A mi oldalunkról nem értem hogy miért nem próbálkozunk megnyújtani a pályát, meggyőződésem hogy a Chase TD is csak azért jött mert kevesebb mint 2 perc volt félidőig, így "muszáj" volt feldobni a labdát, hopp egy TD.
Így pedig nehéz megítélni hogy mennyire jó az OL, mert most jól mutatott, de múlt héten a hasonlóan gyenge Bears ellen sikerült 3 pontot feltenni 50 perc alatt.
A védelmünk pofás, kivéve Apple, aki botrány gyenge.
Nagyon kíváncsi vagyok a jövő heti 1/1-esek csatájára 😊
szerk: annak a Bearsnek sikerült 3 pontot feltenni 50 percig, akik 20 ponttal kaptak ki a Clevelandtől. Ez azért beáraz minket és a vasasékat is..
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem volt sack de még csak meg se ütötték Burrow-t. 75 meccs után állt meg a Steelers D sack streakje.Jah, szép volt, de ez azért leginkább MR Sérülés-nek köszönhető. Se Watt, se Highsmith, se Tuitt, és Ingram is megsérült a meccsen. Tuszka-nevű srácról gondolom már hallottál, Jamir Jones-rol meg nem biztos, De ők voltak a két OLB a végén.
alatriste
Azért gratulálok a Bengalsnak, a skill playerek megvannak hosszú időre.
több mint 3 éve
Nem volt sack de még csak meg se ütötték Burrow-t. 75 meccs után állt meg a Steelers D sack streakje.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
meme
2 102
Jó estet! 😁Meglepően jó!
Sajnos semmi stream nem indult el, milyen volt az OL?
SirPub
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
munoz
1 213
Jó pár éve nézem a meccseket, de a Heinzen ilyen simán még soha nem nyertünk (mondjuk általában vesztettünk ott az elmúlt 10 évben). Nem tudom, hogy a Steelers esett szét ennyire, vagy mi vagyunk jobbak, mint amire tartják a csapatot, de ez remélhetőleg egy önbizalomnövelő győzelem lesz. Ezek után most a bye weekig 6-3-at várnék. 😊
több mint 3 éve
nhm
1 254
Teljesen simán nyertünk!!!
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Jó estet! 😁Sajnos semmi stream nem indult el, milyen volt az OL?
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nagyon kíváncsian várom, Carman mire lesz képes. Ami mindenképpen megnyugtató, hogy rosszabb aligha tud lenni Su'a-Filónál.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Elég sok hiányzó lesz a Vasas védőfalban. Lesz így esélyünk, mit gondoltok?Carmannak egy picit könnyebb lesz a bemutatkozás, de mint azt az espn statisztikából láttuk, nem is biztos, hogy az OL a szar😁.
SirPub
Nálunk viszont Higgins nem lesz, ami nagy veszteség (fantasy csapatomban is), bár így végre az eddig mellőzött Tate fog kezdeni.
Esélyünk lesz mert a steelersnél is a védelem nyeri a meccseket, és Wattot nem lehet pótolni.
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Elég sok hiányzó lesz a Vasas védőfalban. Lesz így esélyünk, mit gondoltok?Remélem igen, mindig jó ha Mordor elesik. 😀
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Elég sok hiányzó lesz a Vasas védőfalban. Lesz így esélyünk, mit gondoltok?
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Egyszerű mezei szurkolóként nem ezt érzem OL oldalon… 😮
több mint 3 éve
ESPN stat, úgyhogy illik fenntartásokkal kezelni. De tök hülyeség csak nem lehet.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Elég nehéz ezt értelmezni, a gyatra PFF számokkal együtt. Itt az a lényeg, hogy kitarts 2,5 mpig, ezek szerint ennyit tud az OL, és akkor a fő probléma a playhívás + Burrow tökölése 🤔
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Na jó, ez a stat picit meglepett. Érzésre pont fordítva gondoltam volna.
több mint 3 éve
Néhány alapadat a falaink munkájáról. Először a védőfalról
Pass rush win rate:
1. Tampa Bay Buccaneers, 63%
2. Los Angeles Chargers, 62%
3. New York Jets, 60%
...
28. Cincinnati Bengals, 36%
...
32. Kansas City Chiefs, 26% :-o
Run Stop Win Rate
1. Las Vegas Raiders, 38%
2. Pittsburgh Steelers, 37%
3. Dallas Cowboys, 36%
...
20. Cincinnati Bengals, 30%
...
32. Kansas City Chiefs, 22% :-o :-o
És a támadófalról ugyanezek:
Pass Block Win Rate
1. Cleveland Browns, 78%
2. Philadelphia Eagles, 74%
3. Los Angeles Rams, 68%
...
7. Cincinnati Bengals, 64%
...
32. Dallas Cowboys, 38%
Run Block Win Rate
1. Washington Football Team, 80%
2. Cincinnati Bengals, 76%
3. Philadelphia Eagles, 76%
...
32. Las Vegas Raiders, 63%
HA mindkét mutatót nézzük, akkor összesítésben negyedik legjobb az OL. Pollack mondhatni állat jó munkát végez.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hát, nekem ez nagyon kiszámítható. Oké, Mixon fasza, de a fal futásblokkban gyengébb, mint passzvédelemben. Így alig jönnek yardok az első két kísérletre és akkor dob Burrow, amikor már full passrush sor van fent az ellenfélnél. Neki sem okvetlenül könnyíti ez a dolgát. Alig minden harmadik third downt tudunk így megcsinláni, mert baromi messziről "futunk" neki.Annyival előrébb vagytok, hogy van tervetek...mi azt sem látjuk, csak a rögtönzést.
Tudom, hogy kis mintából felesleges következtetéseket levonni, de nagyon beégett a Bears meccs. Mixon 3,5 yardot átlagolt és a leghosszabb futása 10 yard volt.
Persze nagyon más lenne a képlet, ha ugyanúgy menne a futás mint Zimmerék ellen. De a Vikingek ellen mindenkinek menni fog. A Cards 6,6 yardot átlagolt, aminek fényében a mi 4,1-ünk nem is tűnik olyan kiemelkedőnek. Szóval hiba arra készülni, hogy sokszor jutunk el harmadik és rövidig, ahol nem egyértelmű hogy passz következik.
Ha a Steelersnek is ezzel atervvel megyünk neki, akokr annak csúnya vége lesz.
nasheem
több mint 3 éve
Hát, nekem ez nagyon kiszámítható. Oké, Mixon fasza, de a fal futásblokkban gyengébb, mint passzvédelemben. Így alig jönnek yardok az első két kísérletre és akkor dob Burrow, amikor már full passrush sor van fent az ellenfélnél. Neki sem okvetlenül könnyíti ez a dolgát. Alig minden harmadik third downt tudunk így megcsinláni, mert baromi messziről "futunk" neki. Tudom, hogy kis mintából felesleges következtetéseket levonni, de nagyon beégett a Bears meccs. Mixon 3,5 yardot átlagolt és a leghosszabb futása 10 yard volt.
Persze nagyon más lenne a képlet, ha ugyanúgy menne a futás mint Zimmerék ellen. De a Vikingek ellen mindenkinek menni fog. A Cards 6,6 yardot átlagolt, aminek fényében a mi 4,1-ünk nem is tűnik olyan kiemelkedőnek. Szóval hiba arra készülni, hogy sokszor jutunk el harmadik és rövidig, ahol nem egyértelmű hogy passz következik.
Ha a Steelersnek is ezzel atervvel megyünk neki, akokr annak csúnya vége lesz.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Mikey
18 753
A játékhívásról annyit, hogy 30. helyen vagyunk a korai downos passzok arányában. Egy 1/1-es irányítóval és bőven top10 WR trióval. Szép.Én nem bánom, hogy nem erőltetik túl Burrowt már az elején. Ha majd a szezon közepénél, esetleg végén is ez lesz az arány, majd akkor (nagyon) mérges leszek miatta, de jelenleg szerintem ez pont jó, hogy így van.
nasheem
több mint 3 éve
A játékhívásról annyit, hogy 30. helyen vagyunk a korai downos passzok arányában. Egy 1/1-es irányítóval és bőven top10 WR trióval. Szép.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Olvastam egy érdekes statisztikát: 2011 óta 52-5-2 a mérlegünk ha átlépjük a 25 pontos nem túl acélos határt.
Így már jobban érzem miért kell szurkolni hétvégén😁 Tudatos Bengals drukkerek előre!!