Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Sigismundus Baltimore Ravens Hawaii Rainbow Warriors 18
Go Bengals!

Sigismundus
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 379 — Erin Elite Andrews
Remélem már gombócban van a gyomrotok! 🙂 Élvezzétek ki az estét! Csak felületesen ismertem a Bengalst, de jó volt nézni a rájátszásban ahogy harcol az egész csapat. Hajrá-hajrá!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
vilicus4 New York Giants 41
Hajrá!!!
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Valaki még mecsnézés?
meme
Jó lenne egy "kritikus tömeget" összehozni. 😊
Ha valakinek a hazajutással van problémája, Pestre bárkit haza tudok szállítmányozni.
38 évet várt rá a csapat, ki tudja, mikor lesz hasonló alkalom.
ikuvihar
Covid elsöpörte az SB partymat, így ha lesz közös meccsnézés jövök én is. Király utcában a Highfive jó lehet, ha még nyitott lenne a hely kérdés.
Szipeter
Aki még jönne...
Cim: Dob u. 19. Stifler haz
11 órától

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Valaki még mecsnézés?
meme
Ha valakinek a hazajutással van problémája, Pestre bárkit haza tudok szállítmányozni.
ikuvihar
Covid elsöpörte az SB partymat, így ha lesz közös meccsnézés jövök én is. Király utcában a Highfive jó lehet, ha még nyitott lenne a hely kérdés.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Hajrá Mi!😬
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Hajrá srácok, remélem összejön hajnalban, csodás volt eddig az út már csak az utolsó lépés hiányzik
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
Olvasom, hogy nem a Bengals a favorit. Miért? A Titans ellen az volt? Vagy a Kansas ellen? Itt nincs már ilyesmi. NYOMJÁTOK LE ŐKET!!!!!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
hajrá ti

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Superbowl GameDey!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Eh, most azért már jön a gyomorgörcs...
Rohadt könnyű volt az előző két meccsen Bengals szurkolónak lenni. Nulla izgulás. A KC meccsen a Bell INTig kicsit sem izgultam. A meccsek előtt még végképp nem. De most??!

Elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy lehet utoljára látom SBben a csapatot. Akkor pedig csak meg kellene nyerni. Ki tudja mikor jutunk el újra eddig. Rohadtul nyerni kellene.
És közben látom magam előtt ahogy Burrow és Donald között csak egy darab Adeniji áll. Full para. Kell a csoda. Kell!
nasheem
Komolyan ennyire nem nézel ki többet Joeyból? 😮 😀
Lehet akkora korszakos zseni lesz, mint PM volt. És lehet 2 év múlva még fal is lesz előtte 😊
shagi0206
Dan Marino szintén a 2. szezonjában jutott be először a döntőbe. Egy fantasztikus szezon után, ahol évtizedekig fennálló rekordokat állított be. Mondjuk elég simán kikaptak a Ninerstől, de az volt az általános közvélemény, hogy semmi gond, fog ő még rengeteg döntőt játszani.

Még 15 évig tartott a pályafutása, de soha többé nem játszott döntőt.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Ez a pillanat van, a meccs után létezhet csak a jövő.
KeyG
Wow, ez saját? Lophatom? Hatalmas igazság.
nasheem
Lophatod 😉
Saját, de írás közben jött. Sokan sokkal jobban ki tudnák fejezni ezt mint én. 😊

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
 twitter.com/thebengalboys/statuses/1492483558736384002

Újra lecsapott a Bengals Boys, ismét atomvillanás. 😀😀😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
KeyG
Wow, ez saját? Lophatom? Hatalmas igazság.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Meglátjuk. Legyünk meccsben végig, én csak ezt szeretném.
Bár három szoros győzelem után kiegyezek egy sima győzelemmel is, egye fene. 😃
Kezdjünk már!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
gedam 6 266
Rohadt könnyű volt az előző két meccsen Bengals szurkolónak lenni. Nulla izgulás. A KC meccsen a Bell INTig kicsit sem izgultam. A meccsek előtt még végképp nem. De most??!

Elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy lehet utoljára látom SBben a csapatot. Akkor pedig csak meg kellene nyerni. Ki tudja mikor jutunk el újra eddig. Rohadtul nyerni kellene.
És közben látom magam előtt ahogy Burrow és Donald között csak egy darab Adeniji áll. Full para. Kell a csoda. Kell!
nasheem
Lehet akkora korszakos zseni lesz, mint PM volt. És lehet 2 év múlva még fal is lesz előtte 😊
shagi0206
Szerintem a csapat nem úgy áll hozzá, hogy majd két év múlva. Ez egy ritka alkalom és az adott pillanatot mindig meg kell ragadni. Pl. Josh Allen még bowlt se játszott, pedig amelyik meccsen kiesett, ott a helyébe lehetett volna bárki akkor is L.
KeyG
meg aztán pm is jó példa, hogy ameddig korszakos zseni volt nyert egyet, meg amikor már game managernek is korlátolt, akkor végigcipelte a védelem mégegyszer.
a meccs legérdekesebb aspektusa egyébként a sokatlátott veteránok vs nagyfaszú fiatalok párharc. mind a kettő megremeghet ezért vagy azért.
a veteránokat is megbéníthatja a gondolat, hogy ezért dolgoztak már sokéve, meg lehet ez egy plusz motiváció is. ha mc pherson didzsé továbbra is sikeresen döfködi a bicskáját az ellenfél mellkasába akkor megremeghetnek a veteránok is.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918

nasheem
shagi0206
Szerintem a csapat nem úgy áll hozzá, hogy majd két év múlva. Ez egy ritka alkalom és az adott pillanatot mindig meg kell ragadni. Pl. Josh Allen még bowlt se játszott, pedig amelyik meccsen kiesett, ott a helyébe lehetett volna bárki akkor is L.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976

nasheem
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

nasheem
Ne izgúlj!
Az az érzésem, hogy nyerünk 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Edző bá pedig 2 szavazatot kapott az év edzője szavazáson. Bisaccia 50%-kal többet.
Mondhatni nem ismeri el a szakma 😊
nasheem
Miért kapott volna szavazatot, hiszen eddig csak szerencséje volt. Majd a Super Bowlon bebizonyosodik végre, hogy kókler az egész banda. 😀
több mint 3 éve
Edző bá pedig 2 szavazatot kapott az év edzője szavazáson. Bisaccia 50%-kal többet.
Mondhatni nem ismeri el a szakma 😊

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976
Na, semmi meglepetés:
Burrow az év visszatérője, Chase az oroty 🙂
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Valaki még mecsnézés?
meme