Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze mindenkinek megvan a saját trip-je erről a pillanatról, de baromi jól megidézi ez a kisfilm:twitter.com/Enquirer/status/1489237504398082048?s=20&t=7jJz4EtQ7lK-EKJ5BwOogg
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Vicces, hogy a Ogunjobi sérülése után a szurkolók visszahozták volna Geno Atkinst, most Uzomah térde miatt meg Tyler Eifert leigazolása lett (persze inkább csak trollkodós) téma. Mondjuk nagy szerencse, hogy az OL problémái miatt Ogbuehi vagy esetleg Newhouse nem jött vissza 😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
gedam
6 266
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/01/kinai-ujev-2022-megkezdodik-a-tigris-eve/Az utóbbi 52 évből 50 ben nem jutottunk SB-ba. Napi buta statisztika bármennyi van.A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Mikey
Kampman
laoce
több mint 3 éve
Nyugi, mi pl pont nem abban játszottunk 😉😏😜Ne már. 😀 Szerintem te sem gondolod, hogy ez számít.A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Mikey
Kampman
Mikey
több mint 3 éve
Ne már. 😀 Szerintem te sem gondolod, hogy ez számít.A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Mikey
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az utóbbi 52 évből 50 ben nem jutottunk SB-ba. Napi buta statisztika bármennyi van.A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Mikey
Kampman
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Mikey
több mint 3 éve
A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀Talk about a glow-up. If you know, you know...#RuleItAll | #SuperBowl pic.twitter.com/Xf8zwRw8J5
— Cincinnati Bengals (@Bengals) February 2, 2022
több mint 3 éve
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊Ez se fog változni, csak módosul: van 31 csapat, meg a SB győztes 😊
Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.
Le a kalappal amennyi energiát beletesz, tényleg nagyon sok a kontent, de ez a furcsa/vicceskedő/szarkazmusoscinizmus nekem élvezhetetlen. Persze ízlések és pofonok.
Én magyar tartalom közül messze Buday Zoliékat szeretem a legjobban, annak ellenére is, hogy Zolinak 2 éve az a mantrája hogy van 31 NFL csapat és a Cincinnati Bengals 😀
De erre is sikerült rácáfolnunk. 😎
Miknar
több mint 3 éve
Más:Szerintem mindig lesznek, akik szerepelni akarnak a médiában, tök fölöslegesen.
Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban
Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani. Akárcsak tavaly Trevornál.
Nyilván nem azt mondom hogy ezentúl iskolapélda leszünk, nagyon nagyon kevésszer fog így bejönnie egy csapatnak minden mint ahogy idén nekünk, de ezt a “túl jó ebbe a csapatba” bullshitet hátha el lehet felejteni végre.
Miknar
több mint 3 éve
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊Zoliék csak poénból tolják ezt. Meg azt is, hogy nem tudják ki az edzőnk.
Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.
Le a kalappal amennyi energiát beletesz, tényleg nagyon sok a kontent, de ez a furcsa/vicceskedő/szarkazmusoscinizmus nekem élvezhetetlen. Persze ízlések és pofonok.
Én magyar tartalom közül messze Buday Zoliékat szeretem a legjobban, annak ellenére is, hogy Zolinak 2 éve az a mantrája hogy van 31 NFL csapat és a Cincinnati Bengals 😀
Miknar
Amikor a csapatot értékeli, szerintem még kicsit erősebbnek is szokott várni minket szezon elején, mint a konszenzus. Nem egysszer volt olyan, hogy jobb szezont várt, mint én.
A PFF központ Natiban van, a főnöke pedig Collinsworth. Még szép hogy titkon nekünk szurkol 😊
több mint 3 éve
Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani.Ohiói srácként nem hiszem, hogy ennek komoly esélye lett volna.
Miknar
Ha jól emlékszem Eli esetében is inkább az apja volt a legjobban rajta a cserén. Ami nem is lenne csoda, amilyen ligaalja volt az a Saints, amíg ott játszott. 10 szezon, 9 negatív és egy 8-8-as. Millió ütés és sack. Persze, hogy nem akarta hogy a fia is így járjon.
Nem mondom, hogy etikus, szimpatikus vagy fair lépés volt, de érthető.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Más:Én arra leszek kíváncsi, hogy az idei szezon mennyire fogja megváltoztatni a csapat népszerűségét pl. a szabadügynökök körében, mert eddig egyértelműen hátrányban volt a Bengals a nagy neveknél.
Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban
Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani. Akárcsak tavaly Trevornál.
Nyilván nem azt mondom hogy ezentúl iskolapélda leszünk, nagyon nagyon kevésszer fog így bejönnie egy csapatnak minden mint ahogy idén nekünk, de ezt a “túl jó ebbe a csapatba” bullshitet hátha el lehet felejteni végre.
Miknar
Az idei offszezonban kell majd nagyon ügyesnek lennie a front office-nak és az edzői stábnak.
több mint 3 éve
Más:Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban
több mint 3 éve
nebaszogassámán 😀 😀 😀 😀Nefos sámán?sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli
Kájzerszóze
empty taxi

több mint 3 éve
Nefos sámán?sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli
Kájzerszóze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli

több mint 3 éve
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.
több mint 3 éve
Én imádom Hörit! Mi küldtük neki (pontosabban a menyasszonyának) a nagy kókuszhéj teknőst, ami mögötte van.Azt is megértem, ha valakinek nem tetszik, ez tényleg egyéni ízlés kérdése. Az viszont elvitathatatlan, hogy rengeteg energiát fektet a csatornába. Főleg az alapszakaszban, de rengeteg megjelenés volt az offseason-ben is. Szóval én kedvelem, mindig várom.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Hát egy platformon vagy a nejemmel. Szerintem ez nem affektálás ilyen a hanghordozása. A szarkazmusba oltott cinizmus nekem bejön, az meg hogy amit mond egy valid vélemény, és nem egy hozzáértésködés szerintem megkérdőjelezhetetlen
megyerikrisz
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Hát nemtom, nekem a beszédstílusról, a hanglejtésről egyből a Narancs, Tetves és Dugó nevű kultikus resync Robotkurva című epizódja ugrott be, de ez valószínűleg csak az én aberráltságomat bizonyítja. 😀😀Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊
megyerikrisz
És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.
Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊
megyerikrisz
És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.
Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊
Szerkesztette: nasheem