Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Valaki még mecsnézés?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Ezek alapján sem állítanám, hogy a Bengals a favorit. Viszont megerősítette, hogy a Chase-Ramsey párharc kulcsfontosságú lehet. Ha ott a Jamar nyer, és kettőzni kezdik, akkor a Bengals esélyei jelentősen javulnak.www.youtube.com/watch?v=BMERZjoEi5I
több mint 3 éve
majd a felvezetőműsorban vasárnap 😊Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!Hol elérhetőek a válaszaik?
shawnka
meme
több mint 3 éve
Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!Hol elérhetőek a válaszaik?
shawnka
több mint 3 éve
Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!B.J. Hilltől h mennyi sajtbureszt tud megenni?
shawnka
több mint 3 éve
Appletől 2 kérdés.1. Mennyire érezte azt, hogy egy meccsnyerő interceptiont droppolt el az AFC döntőben?
2. Mennyit tud profitálni az OBJ elleni védekezésben abból, hogy már játszottak együtt a Giantsben?
Burrowtól csak faszságot, pl. milyen szivart szívna győzelem esetén, és hogy nem tervezi-e kiegészíteni a szivart whiskey-vel?
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!
több mint 3 éve
Annyira rossz érzésem van amúgy a fal miatt, tavaly láttunk egy rossz falat döntőben és PFF szerint ez rosszabb, van valami remény hogy jó Superbowl meccs legyen? Meg ugye legtöbbet sackelt irányító még nem nyert SBt, ellenben Manning már nyert legtöbb INTel...A fal jobb oldala ligaszinten jelenleg elég gyenge. Itt Prince-re és Adenijire gondolok, nyilván Reiffel és XSF-val se lenne elit, de legalább épkézláb. Donaldnak fixen merevedése van, ha erre gondol, hatalmas meccse lehet. Viszont, papíron erre is lenne kézenfekvő megoldás: a DL mögé, slotba tömni a labdát uzsonnának és Boydnak, de be lehet húzni felállással és útvonalakkal Chase-t is. Egyiküknek sem lenne ellenfél a nemlétező Rams LB-sor (a miénk se veretesebb, mielőtt bárki azt hinné hogy fikázni akarom őket), ott lehetne haladni. Kulcs lesz szvsz, hogy mennyire erőltetjük a döglött futásokat. Valamennyi nyilván kell, de nem minden első kísérletre. Remélem hogy engedik Ramseyt emberezni Chase-en. Két, a posztján elit játékos, csemege lenne, mellesleg nem félteném Unót. Ez a sackes/intes statisztika pedig pont arra jó, hogy eltöltöttünk az olvasásával 6 másodpercet, meggyőződésem hogy semmi többet nem kell mögé látni.
Azért hajrá Bengals
Sifur
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Sources: Bengals signing assistant coaches to extensions, Zac Taylor deal expected after Super Bowl. Details: @PFN365 https://t.co/qZolXkKp1S via @PFN365
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) February 9, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Super Bowl-al kapcsolatban:Alapvetően az első PO győzelem óta, úgy voltam mindkét meccsel, hogy számomra 'tét nélküli'. Baromi fiatal a csapat, és az hogy a saját korlátait legyőzte a csapat, az többet jelentett mindennnél. Ha a Titans vagy a Chiefs ellen máshogy alakult volna a meccs vége, őszintén mondom egy picit sem lettem volna csalódott. Így voltam a Chiefs győzelem után is, viszont ahogy telnek a napok és közeledünk A meccshez, egyre többször fogalmazódik meg bennem hogy azért csak jó lenne behúzni. Te Jó Ég mekkora lenne, ha a 2 éve 1/1, tavalyi 1/5ös csapat megnyerné az SB-t. Tündérmese, hollywood.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nekem, kis mitugrász magyar szurkolónak egyre többször fogalmazódik meg, hogy azért ez mégiscsak az SB, és de jó lenne megnyerni, vajon a játékosok hogyan fogják tudni kezelni ezt. És igen, volt ez már itt téma korábban, aláírom hogy egy egyetemi nagydöntőn is hatalmas a teher, de szubjektív véleményem az, hogy ez még attól is durvább. Amerika legnézettebb műsora, és világszintén is kimagasló nézettség. Ehhez nagyon kell Burrow hideg feje.
A Gronk pletykával kapcsolatban:
Ha egy pillanatra komolyan veszem a pletykát, nem tudom hogy jó lenne-e. Egy felől divat nem divat, nekem Gronk a kedvenc TE-m. Olvastam a könyvet is róla, és valahogy olyannak tűnik aki tényleg nem nagyon játssza meg magát, és amilyen képet látsz róla a meccseken, olyan a való életben is. És bár túl van már pályafutása zenitjén, játékintelligenciában és skillben bőven túl mutat a mi játékosainkon. Másfelől egész évben aktívabban végig követtem a Bengals szezonját, meccs utáni összefoglalókat néztem az öltözőből, twitter bejegyzéseket olvastam, és cincy fan oldalakat követtem be a közösségi médiában, és mindenhonnan az jött le, hogy ennek a csapatnak a kapitánya, az arca, és a hangja jelenleg egyértelműen Uzomah.
Érdekes lenne, átállnánk-e 2 TE-s felállásra, vagy választani kellene a csapatkapitány vagy az egyértelműen jobb új játékos közt. De ne szaladjunk ennyire előre 😊
szerk.: természetesen arc és hang alatt a CSAPATON BELÜLI pozira gondoltam. A külvilág felé egyértelműen a Burrow-Chase hype tarol mindent, de a lelkesítő beszédek, szünetbeli beszédek, meccs utáni énekléseknek a hangja Uzomah. Így értettem természetesen 😊
És végül a meccs nézéssel kapcsolatban:
Én is benyaltam ezt a szar covidot 2 napja. 😕 Úgyhogy részemről sajnos kimarad a közös meccsnézés 😕
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
A végén még tényleg szexi csapat lesz a Bengals a sztárjátékosok szemében is.Több helyen is olvastam kint, hogy Gronk olyat nyilatkozott, hogyha nem Brady, akkor Burrow lenne neki a legjobb QB.Nem vagyok benne biztos, hogy bulvár. Ha folytatja, akkor a gyűrű érdekli, nem a pénz. Nálunk lát rá esélyt és az offenzen is javítana, ha idejönne.
99%ig biztos vagyok benne hogy ez amolyan “bulvár hír” de akkor is, meglepő ilyeneket olvasni velünk kapcsolatban 😊
Miknar
És csendben megjegyzem, szerintem Burrow intelligenciája is tetszik neki.
ikuvihar
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Madden NFL 34 - 12 es szimulációs eredménye jót jelent, van valami statisztika erre? Kicsit az EA is szeretne amerikai filmes sztorit szerintem 😀 azért ekkora különbség fura lenne a Bengals javáraAnnyira rossz érzésem van amúgy a fal miatt, tavaly láttunk egy rossz falat döntőben és PFF szerint ez rosszabb, van valami remény hogy jó Superbowl meccs legyen? Meg ugye legtöbbet sackelt irányító még nem nyert SBt, ellenben Manning már nyert legtöbb INTel...
Azért hajrá Bengals
több mint 3 éve
Több helyen is olvastam kint, hogy Gronk olyat nyilatkozott, hogyha nem Brady, akkor Burrow lenne neki a legjobb QB.Nem vagyok benne biztos, hogy bulvár. Ha folytatja, akkor a gyűrű érdekli, nem a pénz. Nálunk lát rá esélyt és az offenzen is javítana, ha idejönne.
99%ig biztos vagyok benne hogy ez amolyan “bulvár hír” de akkor is, meglepő ilyeneket olvasni velünk kapcsolatban 😊
Miknar
És csendben megjegyzem, szerintem Burrow intelligenciája is tetszik neki.
több mint 3 éve
gedam
6 266
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?mit szólnak az időjáráshoz?
shawnka
örülnek, hogy találkozhatnak dr.drevel?
mi lenne ha hideg lenne és kint kéne játszani?
the best Super Bowl week player interview ever pic.twitter.com/xu5mOChfSi
— Warren Sharp (@SharpFootball) February 9, 2022
több mint 3 éve
Több helyen is olvastam kint, hogy Gronk olyat nyilatkozott, hogyha nem Brady, akkor Burrow lenne neki a legjobb QB. 99%ig biztos vagyok benne hogy ez amolyan “bulvár hír” de akkor is, meglepő ilyeneket olvasni velünk kapcsolatban 😊
több mint 3 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Azt gondoltam, hogy az alapszakaszban lejátszott Chiefs meccsből profitálhatunk abból a szempontból, hogy a második félidőre összeállt a védelem, sikerült kielemezni a támadásaikat.
shawnka
Azt vártam, hogy a rájátszásban az elejétől kezdve jó lesz a védekezés, ehhez képest az első félidőben ismét voltak problémák, amit a fordulás után ismét sikerült kiküszöbölni. Ez minek volt köszönhető?
több mint 3 éve
Hívd AB-t,Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀
shawnka
warr_b
több mint 3 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Ki végez ilyen komplex elemzéseket a félidőre? Ki ajánlja be ilyenkor a megfelelő stratégát? Elsősorban def oldalon!
shawnka
Mert nagyon működik.... Tuti nem a 2 segédedző, mert erre nincs idejük.
több mint 3 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀
shawnka

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Szervusz Zsombor!
shawnka
Szeretném, ha megkérdeznéd tőlük, h az offseasonben a Chase-labdamizériát hogyan élték meg? Ők mit láttak hibának stb v csak smokescreen volt a sok drop?
Joe Burrow-val milyen együtt dolgozni? Mik jellemzik a felkészülésben, videózásban: csendes, halk, szűkszavú, magabiztos, munkamániás, vicceskedő, saját elképzelései is vannak, ilyenek...
A védelmi oldali edzők a szezon során kb mikorra látták, hogy összeáll a védelem ilyen kompakt egységgé, mik voltak a jelek?
Thx
több mint 3 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?
több mint 3 éve
Megnéztem mindkét csapat Pep Rallyját, hát volt némi különbség. Nyugat-Cincyben lesz a vasárnapi meccs.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Na srácok lesz közös meccsnézés?Részemről OK. Még egy "vendégmunkást" is hozok, ha meg nem gondolja magát.
meme
több mint 3 éve
Ez de jó storyNem véletlenül imádjuk Whitworthöt a mai napig. 😊 Neki is milyen fura érzés lehet, hogy a Bengals ellen játszik SB-t.
Joe Burrow says when he was rehabbing his ACL in L.A., he didn't know many people so Rams LT Andrew Whitworth took him under his wing (both were rehabbing). They watched games together on Sundays. Burrow spent his birthday at Whitworth's house.
— Danny Heifetz (@Danny_Heifetz) February 7, 2022
tenorx
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ez de jó storyJoe Burrow says when he was rehabbing his ACL in L.A., he didn't know many people so Rams LT Andrew Whitworth took him under his wing (both were rehabbing). They watched games together on Sundays. Burrow spent his birthday at Whitworth's house.
— Danny Heifetz (@Danny_Heifetz) February 7, 2022