Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Nekem nagyon tetszik, amit a védelem lerakott az első két meccsen. Több éve tök utolsók vagyunk, most meg Top10 ben. 4 labdaeladást kivédtek úgy, hogy komoly esélyünk volt a W ért támadni. Ha az a Hendrickson szerelés megvan 3&8 -ra a végén.... Apple -t vissza tudnánk tenni a padra, akkor nem nagyon lenne gyenge pontunk.
Másik nagy pozitívum nekem is az aranylábú rugónk, az az érzés, hogy halál nyugodtan nézhetem az 50+ rugásokat, és a meccset lezáró gólokat, megfizethetetlen. A vikingek mit élhettek át a hétvégén, és Bullock is mellé durantott egyet jó szokásához híven.
A támadóknál pedig muszáj időt adni annak, hogy Burrow ismét "komfortosan" mozogjon emögött a szedett-vedett fal mögött. Mentális bajok vannak, nem látja meg a nyerő helyzeteket, de szerintem képes újra építeni magát. A zsebből való kimozgások teljesen hiányoznak, de a játék hívások sem segítik.
A csoportban mindenki 1-1 még bármi lehet😊) Elverjük a vasast és kész, náluk sem rózsás a helyzet.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Ez olyan szinten értékelhetetlen volt az én részemről, hogy nem is tudok mit írni.

3-20nál lefagyott a stream, és csak épp azért kapcsoltam vissza mert pont úgy jött ki a tegnapi munka, hogy nem kellett korán kelnem, így úgy voltam vele ki tudja milyen lesz legközelebb.

a Chase/Higgins TD szép volt, és Boydhoz is tapad a labda, az elkapósorunk a vártnak megfelelően príma

a Jonah Williams/Spain oldal is egyre jobban tetszik nekem, meglepően jól játszott Spanyolország.

Ennyi volt a pozitívum.

Ja, és a draftolt rúgótól én el vagyok ájulva, az eddigi Bullock kaliberű rúgókhoz képest nekem nagyon szimpatikus és biztos lábú a gyerek
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Fú, ez nagyon bengalsos volt. Az a 3 INT egymás után...
Pedig ahogy munoz is írta, ez eg ykifejezetten könnyű ellenfél volt. Az OL gyenge, Burrow elég majrés és amikor ebből megpróbál kilépni, akkor rossz döntéseket hoz. Nehéz a mentális visszatérés, hiába van rendben már fizikailag. Nagyon kellene egy jó edzői stáb, hogy ebben segíteni tudják, de nálunk ilyen a kanyarban sincs. Reméljük, hogy elég erős karakter ahhoz, hogy maga megoldja.
Szenvedős szezon lesz, de így is lehet előrelépni, csak épp kisebb lépésekkel. A D például mindig mutat egy-egy ígéretes jelet, de ahohz ők kevesek, hogy meccset nyerjenek.

Mindig oda lyukadok ki, hogy kellene egy legalább közepes főedző....

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
A végeredmény hízelgő. Gyalázatos volt az O. Pedig ez egy könnyen verhető CHI volt.
több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
csak a győzelem elfogadható, egy unalmas szar meccsen, ahol mindig mi vezetünk, és nem kell izgulni.... 😀

de ez Cincinnati, ez más! 😉
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon? Vagy mire gondolsz javulás alatt? ;P Szerintem nagyszerű volt, és újra bizonyította, hogy semmit sem szabad a preszezon alapján levonni.
Mikey
Jogos. Leginkább Burrowra gondoltam. Chase megrekedhet ezen a szinten 😊

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon?
Mikey
Én mondjuk kiegyezem ezzel a forgatókönyvvel… 😁

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Burrow azért még nem volt éles. Jött pár szép játék (a kedvencen a Boydnak, balra a vonal mellé dobott passz volt), de voltak elég pontatlan labdái. Javulni fog és akkor remélem Taylor is mer majd normális playbook-kal meccselni. mert ez a hétvégi (az utolsó szép passzjátékot leszámítva) nagyon sablonos volt.

A védelemnek viszont örülök. Nem volt rossz matchup nekik ez a Vikings O, de szépen tették a dolgukat.

Kezdásnek jó volt ez. Burrow és Chase javuljon, Higgins maradjon pályán és Taylor növesszen golyókat.
nasheem
Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon? Vagy mire gondolsz javulás alatt? ;P Szerintem nagyszerű volt, és újra bizonyította, hogy semmit sem szabad a preszezon alapján levonni.

Szerkesztette: Mikey
több mint 3 éve
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎

Mit vartok a kovetkezo meccsen?
Miknar
Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
SirPub
Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?
Szipeter
Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)
empty taxi
Köszi!. Ezek szerint Hopkins tényleg nagyon nincs formában, Price elküldése nem biztos, hogy jó húzás volt, mert Hillt valószínűleg nem tesszük be.
Az viszont nagy pozitívum, hogy volt értelmezhető futójáték, ez nagy előrelépés az OL-tól. Mixon vezeti a RB rangsort futott yardok tekintetében.💪
több mint 3 éve
Burrow azért még nem volt éles. Jött pár szép játék (a kedvencen a Boydnak, balra a vonal mellé dobott passz volt), de voltak elég pontatlan labdái. Javulni fog és akkor remélem Taylor is mer majd normális playbook-kal meccselni. mert ez a hétvégi (az utolsó szép passzjátékot leszámítva) nagyon sablonos volt.

A védelemnek viszont örülök. Nem volt rossz matchup nekik ez a Vikings O, de szépen tették a dolgukat.

Kezdásnek jó volt ez. Burrow és Chase javuljon, Higgins maradjon pályán és Taylor növesszen golyókat.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎

Miknar
Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
SirPub
Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?
Szipeter
Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

Miknar
SirPub
több mint 3 éve

Miknar

több mint 3 éve

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 087 — Big Penix Energy

Oke oke, meg kicsit korai de a ‘Big Balls Burrow’ nem hangzik rosszul 😀
Miknar

több mint 3 éve

Oke oke, meg kicsit korai de a ‘Big Balls Burrow’ nem hangzik rosszul 😀
több mint 3 éve
Amúgy BJ Hill elég impressziv utolsó perces igazolás lett, tegnap két sack. Csak így tovább! 😃

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ennyire kell foglalkozni a preseasonnal. 101 yard, TD! Ja'Marr!

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Én azt írtam valamikor a nyár elején, hogy 3-1 ( Vikings, Bears, JAX W) is lehet az első négy hét után. Az a baj, hogy utána reálisan 2, max 3 W néz ki.
De ahogy beszéltük, ez mindegy, ha látszik a fejlődés. Jövőre legyünk contender csapat. Persze nem fogunk sírni, ha már idén is azok leszünk 😉

több mint 3 éve
Ha a Bears ellen nyom 3 TD-t maris top5 futova avanzsal 😀 😀

Egyebkent mea culpa valoban top10-15ot irtam meccs elott.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Meccs előtt Mixon még csak top10-15 futó volt :p
Am grat, jó meccs volt, félszemmel ezt néztem. Ez az offense nagyon veszélyes lehet ha minden klappol.
több mint 3 éve
Alapvetoen az 1. Meccs az optimista foegatokonyvem szerint ment: mukodott Burrow es a WR trio kemia, mindharom elkaponak volt nagyon fontos elkapasa es ha Tate(?) nem ejti ki a labdat a kezei kozul, lett volna meg egy WR TD.
Mixon tovabbra is top10 futo nalam.

Ami aggaszto, hogy egy alapvetoen optimista forgatokonyv eseten is eppenhogy sikerult megnyerni ezt a meccset egy vitatott fumblival, ha ezekbol a jo dolgokbol csak 1 hibadzani fog legkozelebb akkor….. tudjuk.

Viszont a vedelem meglepoen pofas kepet mutatott, legalabbis en rosszabbra szamitottam toluk, kerdes hogy ez a Vikes gyengeseget mutatja vagy mi mentunk elore egy lepest.

Ezt a bearst el lehet kapni kovi meccsen!! Egy 2-0 meg mar nagyon szep lenne 😊
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Hát voltak nagy hullámvölgyek, változott folyamatosan a momentum, szerencsére a végén élni tudtunk vele. Az utolsó negyedében és a OT-ben én végtelenül konzervatívnak láttam az O hívásokat. Aztán az a 4&inch(es) viszont mindenkit meglepett. Külön örülök, hogy Chase az első igazi meccsen megmutatta, hogy miért tartották őt különleges tehetségnek és McPherson nem csak 53-ról verte be, de a döntő pillanatban sem remegett meg a lába!
Az OL továbbra is gáz, egy-két épkézláb TE is nagyon kellene, de mindent nem lehet egyszerre 😊
Most örüljünk annak, hogy több év után pozitív mérleggel áll a csapat!