Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Nekem nagyon tetszik, amit a védelem lerakott az első két meccsen. Több éve tök utolsók vagyunk, most meg Top10 ben. 4 labdaeladást kivédtek úgy, hogy komoly esélyünk volt a W ért támadni. Ha az a Hendrickson szerelés megvan 3&8 -ra a végén.... Apple -t vissza tudnánk tenni a padra, akkor nem nagyon lenne gyenge pontunk. Másik nagy pozitívum nekem is az aranylábú rugónk, az az érzés, hogy halál nyugodtan nézhetem az 50+ rugásokat, és a meccset lezáró gólokat, megfizethetetlen. A vikingek mit élhettek át a hétvégén, és Bullock is mellé durantott egyet jó szokásához híven.
A támadóknál pedig muszáj időt adni annak, hogy Burrow ismét "komfortosan" mozogjon emögött a szedett-vedett fal mögött. Mentális bajok vannak, nem látja meg a nyerő helyzeteket, de szerintem képes újra építeni magát. A zsebből való kimozgások teljesen hiányoznak, de a játék hívások sem segítik.
A csoportban mindenki 1-1 még bármi lehet😊) Elverjük a vasast és kész, náluk sem rózsás a helyzet.
több mint 3 éve
Miknar
515
Ez olyan szinten értékelhetetlen volt az én részemről, hogy nem is tudok mit írni.3-20nál lefagyott a stream, és csak épp azért kapcsoltam vissza mert pont úgy jött ki a tegnapi munka, hogy nem kellett korán kelnem, így úgy voltam vele ki tudja milyen lesz legközelebb.
a Chase/Higgins TD szép volt, és Boydhoz is tapad a labda, az elkapósorunk a vártnak megfelelően príma
a Jonah Williams/Spain oldal is egyre jobban tetszik nekem, meglepően jól játszott Spanyolország.
Ennyi volt a pozitívum.
Ja, és a draftolt rúgótól én el vagyok ájulva, az eddigi Bullock kaliberű rúgókhoz képest nekem nagyon szimpatikus és biztos lábú a gyerek
több mint 3 éve
Fú, ez nagyon bengalsos volt. Az a 3 INT egymás után... Pedig ahogy munoz is írta, ez eg ykifejezetten könnyű ellenfél volt. Az OL gyenge, Burrow elég majrés és amikor ebből megpróbál kilépni, akkor rossz döntéseket hoz. Nehéz a mentális visszatérés, hiába van rendben már fizikailag. Nagyon kellene egy jó edzői stáb, hogy ebben segíteni tudják, de nálunk ilyen a kanyarban sincs. Reméljük, hogy elég erős karakter ahhoz, hogy maga megoldja.
Szenvedős szezon lesz, de így is lehet előrelépni, csak épp kisebb lépésekkel. A D például mindig mutat egy-egy ígéretes jelet, de ahohz ők kevesek, hogy meccset nyerjenek.
Mindig oda lyukadok ki, hogy kellene egy legalább közepes főedző....
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
munoz
1 213
A végeredmény hízelgő. Gyalázatos volt az O. Pedig ez egy könnyen verhető CHI volt.
több mint 3 éve
nhm
1 254
csak a győzelem elfogadható, egy unalmas szar meccsen, ahol mindig mi vezetünk, és nem kell izgulni.... 😀de ez Cincinnati, ez más! 😉
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon? Vagy mire gondolsz javulás alatt? ;P Szerintem nagyszerű volt, és újra bizonyította, hogy semmit sem szabad a preszezon alapján levonni.Jogos. Leginkább Burrowra gondoltam. Chase megrekedhet ezen a szinten 😊
Mikey
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon?Én mondjuk kiegyezem ezzel a forgatókönyvvel… 😁
Mikey
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Burrow azért még nem volt éles. Jött pár szép játék (a kedvencen a Boydnak, balra a vonal mellé dobott passz volt), de voltak elég pontatlan labdái. Javulni fog és akkor remélem Taylor is mer majd normális playbook-kal meccselni. mert ez a hétvégi (az utolsó szép passzjátékot leszámítva) nagyon sablonos volt.Chase legközelebb 150+ yardot és két TD-t hozzon? Vagy mire gondolsz javulás alatt? ;P Szerintem nagyszerű volt, és újra bizonyította, hogy semmit sem szabad a preszezon alapján levonni.
A védelemnek viszont örülök. Nem volt rossz matchup nekik ez a Vikings O, de szépen tették a dolgukat.
Kezdásnek jó volt ez. Burrow és Chase javuljon, Higgins maradjon pályán és Taylor növesszen golyókat.
nasheem
Szerkesztette: Mikey
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Köszi!. Ezek szerint Hopkins tényleg nagyon nincs formában, Price elküldése nem biztos, hogy jó húzás volt, mert Hillt valószínűleg nem tesszük be.Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
Mit vartok a kovetkezo meccsen?
Miknar
SirPub
Szipeter
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)
empty taxi
Az viszont nagy pozitívum, hogy volt értelmezhető futójáték, ez nagy előrelépés az OL-tól. Mixon vezeti a RB rangsort futott yardok tekintetében.💪
több mint 3 éve
Burrow azért még nem volt éles. Jött pár szép játék (a kedvencen a Boydnak, balra a vonal mellé dobott passz volt), de voltak elég pontatlan labdái. Javulni fog és akkor remélem Taylor is mer majd normális playbook-kal meccselni. mert ez a hétvégi (az utolsó szép passzjátékot leszámítva) nagyon sablonos volt. A védelemnek viszont örülök. Nem volt rossz matchup nekik ez a Vikings O, de szépen tették a dolgukat.
Kezdásnek jó volt ez. Burrow és Chase javuljon, Higgins maradjon pályán és Taylor növesszen golyókat.
több mint 3 éve
Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
Miknar
SirPub
Szipeter
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
Miknar
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
Miknar
több mint 3 éve
Miknar
515
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎Mit vartok a kovetkezo meccsen?
több mint 3 éve
Oke oke, meg kicsit korai de a ‘Big Balls Burrow’ nem hangzik rosszul 😀
Miknar
5671 yards passing.
— Unnecessary Roughness (@UnnecRoughness) January 14, 2020
64 total TDs.
National championship.
Big Dick Joe. pic.twitter.com/XAQhfycoWT
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Amúgy BJ Hill elég impressziv utolsó perces igazolás lett, tegnap két sack. Csak így tovább! 😃
több mint 3 éve
Ennyire kell foglalkozni a preseasonnal. 101 yard, TD! Ja'Marr!
Liverpool Fc
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Én azt írtam valamikor a nyár elején, hogy 3-1 ( Vikings, Bears, JAX W) is lehet az első négy hét után. Az a baj, hogy utána reálisan 2, max 3 W néz ki. De ahogy beszéltük, ez mindegy, ha látszik a fejlődés. Jövőre legyünk contender csapat. Persze nem fogunk sírni, ha már idén is azok leszünk 😉
több mint 3 éve
Miknar
515
Ha a Bears ellen nyom 3 TD-t maris top5 futova avanzsal 😀 😀Egyebkent mea culpa valoban top10-15ot irtam meccs elott.
több mint 3 éve
Meccs előtt Mixon még csak top10-15 futó volt :pAm grat, jó meccs volt, félszemmel ezt néztem. Ez az offense nagyon veszélyes lehet ha minden klappol.
több mint 3 éve
Miknar
515
Alapvetoen az 1. Meccs az optimista foegatokonyvem szerint ment: mukodott Burrow es a WR trio kemia, mindharom elkaponak volt nagyon fontos elkapasa es ha Tate(?) nem ejti ki a labdat a kezei kozul, lett volna meg egy WR TD.Mixon tovabbra is top10 futo nalam.
Ami aggaszto, hogy egy alapvetoen optimista forgatokonyv eseten is eppenhogy sikerult megnyerni ezt a meccset egy vitatott fumblival, ha ezekbol a jo dolgokbol csak 1 hibadzani fog legkozelebb akkor….. tudjuk.
Viszont a vedelem meglepoen pofas kepet mutatott, legalabbis en rosszabbra szamitottam toluk, kerdes hogy ez a Vikes gyengeseget mutatja vagy mi mentunk elore egy lepest.
Ezt a bearst el lehet kapni kovi meccsen!! Egy 2-0 meg mar nagyon szep lenne 😊
több mint 3 éve
Wow.We Got Déjà vu@JoeyB ➡️ @Real10jayy__
— LSU Football (@LSUfootball) September 12, 2021
📺 FOX pic.twitter.com/EBZPl0Y79j
több mint 3 éve
munoz
1 213
Hát voltak nagy hullámvölgyek, változott folyamatosan a momentum, szerencsére a végén élni tudtunk vele. Az utolsó negyedében és a OT-ben én végtelenül konzervatívnak láttam az O hívásokat. Aztán az a 4&inch(es) viszont mindenkit meglepett. Külön örülök, hogy Chase az első igazi meccsen megmutatta, hogy miért tartották őt különleges tehetségnek és McPherson nem csak 53-ról verte be, de a döntő pillanatban sem remegett meg a lába!Az OL továbbra is gáz, egy-két épkézláb TE is nagyon kellene, de mindent nem lehet egyszerre 😊
Most örüljünk annak, hogy több év után pozitív mérleggel áll a csapat!