Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Szar döntés. Pont ahogy írod. Én sem szeretem őket, másrészt nem lesz pályán. Pressziónak kell csak 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Dalton hazament Texasba. Sikerült kiválasztania az egyetlen nem AFC North csapatot, amelyiket nem kedvelek. 😅Nem tudom hogy ez Prescott miatt mennyire jó neki, de azért sok sikert Andy.
több mint 4 éve
Ha a fal működik, Dalton iszonyú jó. Tipikus zsebibaba. De ilyen bengáliában utoljára 2015ben volt. Ha akkor nem töri el az ujját, lenne PO győzelme is.Ha kap esélyt valahol, jó lesz. Nem extra, mert az sosem volt, de egy korrekt kezdő szint.
több mint 4 éve
Nem tudom, azért Minshew, amikor elmúlt a varázs, és megnövekedtek az elvárások, volt olyan, hogy határ szar volt (asszem a londoni meccs). Szóval nem olyan egyszerű ez. Kyle Allen is milyen jó volt 5-6 meccsen keresztül, aztán előbb-utóbb szembejött a valóság. Mellesleg azért ez a Jaguars keret nem a világ legjobbja, ellenben van egy bizonyítottan középszar edző, tehát simán benne van a top3 pick, jövőre új QB, és akkor Dalton hasznos lehetne mentorálni.A Saints meccs talán Londonnál is gázabb volt csak ott Teddy "remek" játékának hála végig szoros meccs volt és így az nem tűnik annyira rossznak. Amikor visszajött a kényszerpihiből, hála Marrone ritka tökösségének (ha Coughlinon múlik Folesszal megy végig az év...) a visszatérő Tampa meccset leszámítva tényleg fásultnak tűnt,, de az utolsó 3-ból 2-t megnyert egész jó játékkal. Mondjuk a két W közti Falcons meccset fedje a múlt jótékony homálya...
De nehéz kérdés, mert a HC sztem az állásáért megy, vagyis legalább olyan 50% körüli mérleg kéne, arra meg egyik QB se lesz képes ezzel a kerettel szerintem.
gabokocka
És ne hagyjuk ki a Jay Gruden faktort se. Scholes helyzeti előnyben lehetne Minshewhoz képest vele OC-ben. Igaz Bajusz meg 1 évet dolgozott együtt mindenkivel a támadóknál mínusz Shenault + Eifert (utóbbi újabb emberelőny Daltonnak).
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Nem tudom, azért Minshew, amikor elmúlt a varázs, és megnövekedtek az elvárások, volt olyan, hogy határ szar volt (asszem a londoni meccs). Szóval nem olyan egyszerű ez. Kyle Allen is milyen jó volt 5-6 meccsen keresztül, aztán előbb-utóbb szembejött a valóság. Mellesleg azért ez a Jaguars keret nem a világ legjobbja, ellenben van egy bizonyítottan középszar edző, tehát simán benne van a top3 pick, jövőre új QB, és akkor Dalton hasznos lehetne mentorálni.De nehéz kérdés, mert a HC sztem az állásáért megy, vagyis legalább olyan 50% körüli mérleg kéne, arra meg egyik QB se lesz képes ezzel a kerettel szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kihagytad a legjobbat: Bortles elverte Bradyt. 😊Kyle Allen meg megverte Minshewt, Cousins meg Breest, Foles meg SuperbowlMVP. És?Dalton jobb mint Minshew. Egy közepes fal mögött, korrekt nfl kezdő szint. Valahol top20 körül. Viszont ha nincs fala, akkor ratyi. Ez volt a tragédiája nálunk. Kár érte, több volt benne.
Nyilván logikus és jó döntés, de szopcsi, hogy pont most kellett menni. Ilyen túlkínálatos QB piac vagy 10 éve nem volt. Jó lett volna egy középső körös cetli érte. Annyit simán ér 😕
Bárhova kerül, szurkolni fogok neki. Jó srác.
nasheemHa a Jagsbe megy, Gruden nem fogja Minshew miatt csere/mentor szerepbe tenni, tuti kezdeni fog. Még a Patsben is nagyobb eséllyel ülne padra mint a Jagsben.Emlékeztetnék mindenkit, hogy tavaly volt egy Bengals-Jags itt Cincyben, ahol Minshew megverte Daltont... Szóval cserének jönne Scholes, de ha szerencséje van és Minshew sophomore slumpba kerül/megsérül, akár még kezdő is lehet. Kb olyan helyzetben lenne, mint Gruden. OC-nek jött, de ha nagyon nem menne a szekér, leeshet neki a kocsiról egy HC poszt.
Szipeter
iktriad
gabokocka
Amúgy ok, igazad van. Akkor felteszem máshogy neked a kérdést. Te aki láttad a csapatod ellen Minshewt játszani tavaly, kit kezdetnél, ha Dalton és Csodabajusz lenne a 2 QB opciód?
több mint 4 éve
Kyle Allen meg megverte Minshewt, Cousins meg Breest, Foles meg SuperbowlMVP. És?Dalton jobb mint Minshew. Egy közepes fal mögött, korrekt nfl kezdő szint. Valahol top20 körül. Viszont ha nincs fala, akkor ratyi. Ez volt a tragédiája nálunk. Kár érte, több volt benne.
Nyilván logikus és jó döntés, de szopcsi, hogy pont most kellett menni. Ilyen túlkínálatos QB piac vagy 10 éve nem volt. Jó lett volna egy középső körös cetli érte. Annyit simán ér 😕
nasheemHa a Jagsbe megy, Gruden nem fogja Minshew miatt csere/mentor szerepbe tenni, tuti kezdeni fog. Még a Patsben is nagyobb eséllyel ülne padra mint a Jagsben.Emlékeztetnék mindenkit, hogy tavaly volt egy Bengals-Jags itt Cincyben, ahol Minshew megverte Daltont... Szóval cserének jönne Scholes, de ha szerencséje van és Minshew sophomore slumpba kerül/megsérül, akár még kezdő is lehet. Kb olyan helyzetben lenne, mint Gruden. OC-nek jött, de ha nagyon nem menne a szekér, leeshet neki a kocsiról egy HC poszt.
Szipeter
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
munoz
1 213
Dalton kapcsán szerintem így a Pats is simán opció, BB lehet, hogy erre spekulált és ezért nem húzott QB-t a drafton.Lehetett volna szebb a búcsú, de Bengals részéről valahol korrekt volt, hogy elengedték, így van még esélye játszani.
több mint 4 éve
Dalton jobb mint Minshew. Egy közepes fal mögött, korrekt nfl kezdő szint. Valahol top20 körül. Viszont ha nincs fala, akkor ratyi. Ez volt a tragédiája nálunk. Kár érte, több volt benne.
nasheem
Ha a Jagsbe megy, Gruden nem fogja Minshew miatt csere/mentor szerepbe tenni, tuti kezdeni fog. Még a Patsben is nagyobb eséllyel ülne padra mint a Jagsben.Emlékeztetnék mindenkit, hogy tavaly volt egy Bengals-Jags itt Cincyben, ahol Minshew megverte Daltont... Szóval cserének jönne Scholes, de ha szerencséje van és Minshew sophomore slumpba kerül/megsérül, akár még kezdő is lehet. Kb olyan helyzetben lenne, mint Gruden. OC-nek jött, de ha nagyon nem menne a szekér, leeshet neki a kocsiról egy HC poszt.
Szipeter
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Ha a Jagsbe megy, Gruden nem fogja Minshew miatt csere/mentor szerepbe tenni, tuti kezdeni fog. Még a Patsben is nagyobb eséllyel ülne padra mint a Jagsben.
több mint 4 éve
Dalton jobb mint Minshew. Egy közepes fal mögött, korrekt nfl kezdő szint. Valahol top20 körül. Viszont ha nincs fala, akkor ratyi. Ez volt a tragédiája nálunk. Kár érte, több volt benne.Nyilván logikus és jó döntés, de szopcsi, hogy pont most kellett menni. Ilyen túlkínálatos QB piac vagy 10 éve nem volt. Jó lett volna egy középső körös cetli érte. Annyit simán ér 😕
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
Scholest hozzánk mondogatják.Dalton kivágva, nem nagy meglepetésA kivágás meglepetés, mert nem szoktunk mi ilyen egyenes, határozott döntést hozni. Ismét egy sikeres, ellenértékben gazdag üzletet tudtunk nyélbe ütni. Helyében PIT-be mennék😁, BigBen tuti beadja a kulcsot már a szezon elején.
kapitnono
Szipeter
twitter.com/MikeSilver/status/1255879883911073793
Nem ártana egy minőségi QB alternatíva Minshewhoz és ott van Jay Gruden OC-ként meg Eifert is. Ha elfogdja a csere/mentor szerepet és nem kér nagyon sokat, felőlem jöhet. GM Gamben úgy is vele nyertem Superbowlt(!) a Jags kezdő QB-jaként 2 éve és még mindig ő a kezdő QB, idéntől már fillérekért. 😊
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Dalton kivágva, nem nagy meglepetésMindent egybevetve azért szomorú dolog ez. Mindenképpen indokolt, és különösen örömteli hogy a csapat meg is tette, de az, hogy így ér véget Andy cincinnati karrierje, az szomorú. Köszi az elmúlt kilenc évet Mr. Dalton! 🙏
kapitnono
P.S.: az pedig kifejezetten megnyugató, hogy nem lesz semmilyen "Burrow vagy Dalton kezdjen?" című szappanopera. Bevallom, picit tartottam attól hogy lesz...
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Dalton kivágva, nem nagy meglepetésA kivágás meglepetés, mert nem szoktunk mi ilyen egyenes, határozott döntést hozni. Ismét egy sikeres, ellenértékben gazdag üzletet tudtunk nyélbe ütni. Helyében PIT-be mennék😁, BigBen tuti beadja a kulcsot már a szezon elején.
kapitnono
több mint 4 éve
Köszi, lövésem se volt ki ez az LB. Meglatjuk mire megy az új fiúkkal.
több mint 4 éve
Rági ismerús és egy új fiú waiverről a fedélzeten. twitter.com/Bengals/status/1255240540213391363
Perinet itt nem kell bemutatni. Calitroról annyit tudok mondani, hogy van tehetsége, néha ez meg is mutatkozik, de inkább csereként és ST-ben használjátok, ne kezdőnek, mint tavaly mit tettük.
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Az a jó az offseasonben hogy lehet a csodát várni, és ez egészen addig így is marad, míg el nem kezdődik a szezon. A vezetés az eddigi lépéseivel pedig ezt a csodavárást csak fokozta. Azért van egy két csapat, ahol a draft, és a szerződések erre nem adnak okot. Pl Texans, Jags, de most még Pats, Packers szurkolóként se érezném az irányt annyira mint nálunk.
több mint 4 éve
Túl nagy terhet teszünk Burrow-ra. Még egy korszakos 1/1től sem elvárható, hogy 2-2,5 mp alatt konstans jó döntéseket hozzon. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de k.rvára igaz, hogy az NFL nagyon más. Kevesebb idő, kisebb ablak, azonnali büntetés, nagyobb tét.Ne várjunk csodát. Egy korrekt 5 győzelmes szezon ezzel az edzői stábbal már szép munka lenne.
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Én még mindig reménykedek abban, hogy az FA-ról hoznak valakit (bárkit 😊 ), és akkor jobb lesz a fal. A névsor persze nem túl veretes, de egy Peters vagy akár egy Veldheer is upgrade lehet a mostaniakhoz képest.Ne reménykedj, nem fogunk hozni senkit😊 Nekem nincs bajom azzal, ha a vezetés elhiszi, (tudja)hogy ez az alapanyag elég. Csak akkor hozzák is ki belőlük azt a minimális időt, ami Burrownak kell a célpont megtalálásához. Azt ne felejtsük el, hogy egy első körös T vel elvileg beljebb leszünk. Az fontos, hogy higyjünk a tervben, és legyen hosszútávú koncepciónk. (24 év körül van az OL életkor). A nyilatkozatok alapján nem volt tervben az első három körben OL pick, és idén giga előny volt nekünk a seniorbowl, mert simán lehet Adeniji kezdő kaliber. (szerintem az is lesz) Legalább is az SB videón jól néz ki. Hart ki fog esni, nála mèg Johnson is jobb.
munoz
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
munoz
1 213
Én még mindig reménykedek abban, hogy az FA-ról hoznak valakit (bárkit 😊 ), és akkor jobb lesz a fal. A névsor persze nem túl veretes, de egy Peters vagy akár egy Veldheer is upgrade lehet a mostaniakhoz képest.
több mint 4 éve
Valahol olvastam egy twítben, hogy az utolsó 5 meccsre mekkorát javult az OL. Tipikus ferdítés. Fins, Browns 2, Jets, Pats volt a schedule vége. Még szép hogy jobban teljesített a fal a liga legszarabb passrusherei ellen. Remélem nem ezért volt a látszólagos nagy bizalom Taylorék részéről az OLben.
azt még valahol le tudom nyelni, hogy elvitték a tervezett OL célpontjainkat (Josh Jones????), de azt már nem ha szerintük ez a fal is jó.
Tudom tendencia, hogy a falad közepe lehet ratyi, de akkor kell két atom tackle. Bobby Hart is atom, atomszar.
Tényleg csak abban bízhatunk hogy Burrow sokkal jobban érzi majd a zsebet, mint Dalton. Andy ebben kifejezetten szar volt. Reméljük a koronagyémántunk már az első héten jéghideg, szőröstökű profi lesz.
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
Az OL sokkal jobb lesz Burrow val és a rá szabott playbookkal, mint amilyen volt Andyvel. Én nem aggódom, az LSU nál sem volt olyan jó az OL csak hibátlan volt a rendszer, és szuper WR gárda volt körülötte. Jól lát, és jól is mozog ki a nyomás alól, szuper a wr csapatunk, nem lesz itt probléma. A védelmünk viszont sokkal nagyobb probléma volt szerintem, amit pedig nagyon jól upgradeltünk.Nem volt rossz az az OL. Konkretan az egyetemi bajnoksag legjobbjanak tartottak sokan.
Szipeter
Damien Lewis (RG) es Cushenberry (C) harmadik koros lett, Saahdiq Charles (LT) negyedik koros.
Állat vagyok, ami enni kér...