NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎

Mit vartok a kovetkezo meccsen?
Miknar
Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
SirPub
Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?
Szipeter
Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)
empty taxi
Köszi!. Ezek szerint Hopkins tényleg nagyon nincs formában, Price elküldése nem biztos, hogy jó húzás volt, mert Hillt valószínűleg nem tesszük be.
Az viszont nagy pozitívum, hogy volt értelmezhető futójáték, ez nagy előrelépés az OL-tól. Mixon vezeti a RB rangsort futott yardok tekintetében.💪
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Burrow azért még nem volt éles. Jött pár szép játék (a kedvencen a Boydnak, balra a vonal mellé dobott passz volt), de voltak elég pontatlan labdái. Javulni fog és akkor remélem Taylor is mer majd normális playbook-kal meccselni. mert ez a hétvégi (az utolsó szép passzjátékot leszámítva) nagyon sablonos volt.

A védelemnek viszont örülök. Nem volt rossz matchup nekik ez a Vikings O, de szépen tették a dolgukat.

Kezdásnek jó volt ez. Burrow és Chase javuljon, Higgins maradjon pályán és Taylor növesszen golyókat.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Akkor Burrow minden extra jelzot megkapott mar amit megkaphatott, arccal elore a Bears ellen 😎

Miknar
Győzelmet! 😃 viszont ahhoz a támadófalnak fejlődnie kell, a macik védelme erősebb, mint a vikingeké. Cserébe Dalton impotens nyomás alatt, ezt jól ismerjük, a mi védelmük is többször odaérhet. Sok pont nem lesz szerintem, csúnya meccsen 17-13 győzelmet várok, a punterek lábát a végén jegelni kell majd.
SirPub
Dalton játszik, ezért nyerünk. Meglepően jó volt a passrushunk, és igen Dalton ezzel nem tud mit kezdeni. Első meccsen semmit nem mutatott a Macik DL sora, Mack-nek nem nagyon volt momentuma, ami biztosa változik majd ellenünk. Nálunk az OL ból talán csak Hopkins volt gyatra, a többiek rendben voltak szemre, kiváncsi lennék a PFF re. Láttatok számokat?
Szipeter
Jonah Williams: 73.1 (15. a 68 rangsoroltból)
Riley Reiff: 62.2 (32./68)
Quinton Spain: 79.7 (4./65)
Xavier Su'a-Filo: 59.6 (39./65)
Trey Hopkins: 36.3 (31./32)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034

Miknar
SirPub
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 788

Miknar

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 435 — Big Penix Energy

Oke oke, meg kicsit korai de a ‘Big Balls Burrow’ nem hangzik rosszul 😀
Miknar
több mint 4 éve

Oke oke, meg kicsit korai de a ‘Big Balls Burrow’ nem hangzik rosszul 😀
több mint 4 éve
Amúgy BJ Hill elég impressziv utolsó perces igazolás lett, tegnap két sack. Csak így tovább! 😃

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ennyire kell foglalkozni a preseasonnal. 101 yard, TD! Ja'Marr!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Én azt írtam valamikor a nyár elején, hogy 3-1 ( Vikings, Bears, JAX W) is lehet az első négy hét után. Az a baj, hogy utána reálisan 2, max 3 W néz ki.
De ahogy beszéltük, ez mindegy, ha látszik a fejlődés. Jövőre legyünk contender csapat. Persze nem fogunk sírni, ha már idén is azok leszünk 😉

több mint 4 éve
Ha a Bears ellen nyom 3 TD-t maris top5 futova avanzsal 😀 😀

Egyebkent mea culpa valoban top10-15ot irtam meccs elott.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Meccs előtt Mixon még csak top10-15 futó volt :p
Am grat, jó meccs volt, félszemmel ezt néztem. Ez az offense nagyon veszélyes lehet ha minden klappol.
több mint 4 éve
Alapvetoen az 1. Meccs az optimista foegatokonyvem szerint ment: mukodott Burrow es a WR trio kemia, mindharom elkaponak volt nagyon fontos elkapasa es ha Tate(?) nem ejti ki a labdat a kezei kozul, lett volna meg egy WR TD.
Mixon tovabbra is top10 futo nalam.

Ami aggaszto, hogy egy alapvetoen optimista forgatokonyv eseten is eppenhogy sikerult megnyerni ezt a meccset egy vitatott fumblival, ha ezekbol a jo dolgokbol csak 1 hibadzani fog legkozelebb akkor….. tudjuk.

Viszont a vedelem meglepoen pofas kepet mutatott, legalabbis en rosszabbra szamitottam toluk, kerdes hogy ez a Vikes gyengeseget mutatja vagy mi mentunk elore egy lepest.

Ezt a bearst el lehet kapni kovi meccsen!! Egy 2-0 meg mar nagyon szep lenne 😊
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 605 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hát voltak nagy hullámvölgyek, változott folyamatosan a momentum, szerencsére a végén élni tudtunk vele. Az utolsó negyedében és a OT-ben én végtelenül konzervatívnak láttam az O hívásokat. Aztán az a 4&inch(es) viszont mindenkit meglepett. Külön örülök, hogy Chase az első igazi meccsen megmutatta, hogy miért tartották őt különleges tehetségnek és McPherson nem csak 53-ról verte be, de a döntő pillanatban sem remegett meg a lába!
Az OL továbbra is gáz, egy-két épkézláb TE is nagyon kellene, de mindent nem lehet egyszerre 😊
Most örüljünk annak, hogy több év után pozitív mérleggel áll a csapat!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 605 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez.
több mint 4 éve
Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nem
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.

Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.

Ti mit vártok a szezontól így, az első meccs előtt?
Miknar
Én amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.
KeyG
Ezt az elkapo vs OL vitát már lefolytattuk párszor. Sewell se megy nagyot a hírek szerint. Nekem inkább az fáj, hogy a másodikban lecseréltünk és nem választottunk a helyünkön jobb OL-t. De már mindegy, így történt. Reméljük Joe túléli és odabasz a védelmeknek!
Kezdődjön már a meccs, nagyon várom!!! 😃

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 002
Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nem
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.

Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.

Miknar
Én amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én mint egyszerű, nem szakértő szurkoló bizakodom abban, hogy előre lép a csapat. Sajnos racionálisan gondolkodva persze nehéz hinni abban, hogy minden egyszerre fog javulni, meg szerencsénk is lesz a meccseken meg a sérülésbogar is elkerül stb stb.
A papírforma sajnos az, hogy a liga hátsó negyedében fogunk végezni megint és jöhet a top8 pick. Cáfoljanak rám!

több mint 4 éve

több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Még két nap és közelebb kerülünk az igazsághoz. Egyébként lehet nehezeben indul majd a srác, de nem tartok attól, hogy nem válik be. Jó lesz ő.

Persze fantasyba azért inkább Higginst draftoltam 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Chase szakszerűen megmagyarázta miért droppol annyit 😁

kapitnono
Majd Twitteren írta, hogy ő nem is ezt mondta és legyenek szívesek azt megírni, amit mondott.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Chase szakszerűen megmagyarázta miért droppol annyit 😁

több mint 4 éve
A F7 agyonveri Kirk kapitányt és akkor mindegy mi van hátul… 🙄😃