NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehalt a fórum, akár a csapatteljesítmény 😁
meme
Akkor most segítek😊 Kihúzzátok Burrowst, mit csináltok Daltonnal? Akit sztem, bármennyire is csinált hülyeségeket, sok csapat elfogadott volna QBnak. 2.-3. kört, lehet kapnátok érte. Nem tudom milyen a szerződése.
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Lehalt a fórum, akár a csapatteljesítmény 😁

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
gedam 5 914
 twitter.com/bleacherreport/status/1206301821469372420?s=21
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Én nem húznám Burrowt. Nem kell QB még nekünk. ÉS Burrowban sem érzem a szupersztár potenciált. Pedig aki egy ilyen ótvar csapatba kerül, az nem elég ha nagyon jó, akár franchise QB potenciál. Lásd Mayfieldet. Hiába erős a srác még mentálisan is, egy ramaty közeg, a győzelemtől abszolút elszokott klub, tartósan visszaránthatja.
Jövőre is szarok leszünk. Majdnem biztos a top5 pick. Azzal honék QB-t.
2020-ban jöjjön Chase Young (ha draftolható lesz) vagy akár Thomas/Jackson/Wirfs vagy akárki aki a legjobb tackle-nek tűnik a classból. Nyilván a legjobb egy hátratréd lenne, amivel az 1/1-et két magas elsőkörös pickre cserélnénk.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 twitter.com/CincyProblems/status/1206268832907694087
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Sziasztok!

Ha ,meg lesz' az 1/1 akkor Ti kit draftolnátok?
Szinte minden mockban Joe Burrow nevét olvasom! Ez ennyire egyértelmű lenne?
steelwolf
Szerintem igen,. Itt egy elég jó irányító, itt az 1/1 és azért az látszik hogy nem Dalton lesz a megoldás hosszú távon. Nyilván Burrow köré is csapatot kell építeni, de kezdésnek ő jó lehet.

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sziasztok!

Ha ,meg lesz' az 1/1 akkor Ti kit draftolnátok?
Szinte minden mockban Joe Burrow nevét olvasom! Ez ennyire egyértelmű lenne?
több mint 4 éve
Vigil azért mutat életjeleket. Persze kell mák az INThez, de pl legutóbb annyira feldobta, hogy utána nagyon pörgött. Folyamatosan akcióközelben volt és nem rontott látványosan szerelést. Ott vagy 10-15 percen keresztül látszott, hogy sokkal több van benne. Webb viszont hihetetlen milyen hulladék. egyszerűen nem értem mit keres ennyit pályán.

Jaja, mókás hogy BBék pont nálunk buktak le (újra). Valószínűleg minden ellenfélnél ez megy, csak nálunk új a stáb, ezért kicsit aktívabban kellett figyelniük.

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Láthatóan tart tőlünk a Patriots, küldtek is videost a Browns meccsre. 😂. Az újonc edzőgárdánk szenzációs playhívásainak megszerzéséért mindent megtesz BB.
Különben is szemmel látható a fejlődés. Az utolsó 4 meccsen vállalható volt a védelem, ha végre kidobnánk a teljesen vállalhatatlan Webbet, és Viglt, legalább 3w vel beljebb lennénk. Dalton szerintem okés,
viszont Taylor az aki nagyon rookie még mindig. A RS szenvedésünket neki köszönhetjük, képtelen normális játékot hívni, és a támadóidő parája miatt minden meccsen eléget legalább egy időkérést feleslegesen.
A szezon hátralévő részében otthon pusztítani fogunk, elvesszük a Pats hazai pályáját, a Browns PO-ját is.
több mint 4 éve
Ügyes zakó volt a tegnapi. Nem játszottunk rosszabbul, mint a Browns, d e büntikkel szépen hagytuk elmenni a meccset. Közeledik az az 1/1.

Egyébként Mixon brutálisan jó futó. Sajnos ilyen fal mögött csak ritkán derül ki.

több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Miután a Redskins és a Dolphins is nyert, a Bengalsnél szinte mindenki maradéktalanul örülhet a mai győzelemnek. Talán egy vesztese van a történetnek, Finley, akit nehezen tudok elképzelni franchise irányítónak ezek után a Bengalsnél. Ha az 1/1 Chase Young lesz, akkor is inkább Dalton lesz a QB, de még Burrow behúzása esetén is el tudom képzelni, hogy amíg az OL nem áll össze, addig bent hagyják Andyt, hogy inkább őt üssék agyon. Aztán persze vannak mindig meglepetések, de ha Finley játékos lesz, akkor az aligha Cincinnatiben fog megtörténni.
több mint 5 éve
Miközben mi Randy Bullockkal szenvedünk, Jake Elliott bankot robbant az Eagelsnél. Még egy játékos, akivel jót tettünk, amikor kiraktuk.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na de Finley milyen volt?
Sobri Jóska
Az mar nem is szamit.

Dalton a kezdo!

Mekkora lenne ha a maradek meccset behuzna es elmenne az 1/1 😀
Borbinho
Nyert a Skins, így 1 győzelem simán belefér. Az legyen is meg, soha nem jó ha van 0:16-os csapat.
bcsarli
Na jó, de ha véletlenül elveri a Bengals a Jets-et (tény h az eddigiek nem emellett szólnak, de a Jetsről van szó na...) és lesz a MIA ellen is meccsük, Pats-et hagyjuk és 2x CLE. SoS nem tudom h néz ki majd, de én sem értem mi értelme van Dalton kezdetésének ismét.

1. vhogy növelni akarják az értékét h vmit kapjon a CIN érte, hát...
2. leszóltak volna fentről h kell a győzelem?
3. Taylor félti már az állását vagy a megítélésén akarna javítani 1 győzelemmel?
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sobri Jóska
Az mar nem is szamit.

Dalton a kezdo!

Borbinho
Nyert a Skins, így 1 győzelem simán belefér. Az legyen is meg, soha nem jó ha van 0:16-os csapat.

több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
A Vörös Főnix hamvaiból újáéled, és hű pajtását Zöldikét meggyógyítja egyetlen varázslatos könnycseppével.😆

Sajnos Finley tényleg kilátástalannak tünt, szarabb volt nézni a játékát mint Daltonnak. Az utolsó két meccsen tényleg azt éreztem, hogy Daltonnal meglehetne csinálni. No de mindegy is, mert ha milyénk lesz az 1/1, akkor is simán hátra trédelünk egy jó TE-ért, vagy C -ért 😊 , aztán a 2. körben elhozunk egy új Daltont.
több mint 5 éve
Dalton most még jobb Finleynél, de neki fal kell. Fal nélkül Finley jobb. Most is elkaristolt az elején, aztán összeesett. Mentális fáradság. Túl nagy teher egy ilyen csapat neki. De ha már kezdettük orbitális baromság visszaültetni. Bengalsos lépés. Grt.

2-3 rossz dobása volt. A döntéseit nem tudom megítélni, mert tény hogy 3-4 INT esélyes passza volt, de kénytelen volt bedobni oda, ahol nem is volt ablak, ha haladni akartunk. A WRek nem tudnak elszakadni, TE játékunk nincs. Dalton jobb lett volna? bizonyos helyzetekben igen, mert pontosabb, ugyanakkor tőle tuti jött volna INT és több sack is. Finley hiba volt pl mikor Ericksont túldobta. Meccs fordító TD esély volt. De azt a lasztit Dalton el sem eresztette volna, mert behúzott nyakkal várta volna hogy a blitz levigye. Azzal mennyivel lettünk volna előrébb?

(az egyetlen logikus magyarázat, hogy Taylor félti az állását)

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Sobri Jóska
Az mar nem is szamit.

Dalton a kezdo!

Borbinho
Ezért nem értem, hogy miért hozzák vissza Daltont. Napnál is világosabb, hogy Dalton fényévekkel jobb QB, és egy napon sem említhető Finleyvel. De éppen ezért hozták be Finleyt, mert kellett az 1/1, és tudták Finleyvel nem lehet meccset nyerni, de Daltonnal a végén még 2-3 win becsúszna és akkor elmehet. Viszont Daltonnal nem lehet egy franchise újraépítést elkezdeni, kell az 1/1 és az új QB.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sobri Jóska
Az mar nem is szamit.

Dalton a kezdo!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Figyeljétek meg, ma nyerünk.! Egész nap ilyen érzésem volt, a szezonban előszőr!...
meme
Én egy hete ezt érzem. Nektek ez lesz a Superbowl.
bcsarli
A primetime meccseken a szokásosnál is szarabb a csapat, szóval ha a nullázást elkerüljük, már jó.
Mikey
Hát ez nem lesz főműsoridős (nem véletlenül)
bcsarli
Arra írtam, hogy nekünk ez lesz a Super Bowl...
több mint 5 éve
Figyeljétek meg, ma nyerünk.! Egész nap ilyen érzésem volt, a szezonban előszőr!...
meme
bcsarli
Nektek is 🤣

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
meme
bcsarli
A primetime meccseken a szokásosnál is szarabb a csapat, szóval ha a nullázást elkerüljük, már jó.
Mikey
Hát ez nem lesz főműsoridős (nem véletlenül)

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
meme
bcsarli
több mint 5 éve
meme

több mint 5 éve