NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.
Szar a fal, de ez Daltonnak nyűg, Finleynek lehetőség.
Vesztenivalója nincs a Bengalsnak, csak nyerhet egy cserével.
Arról nem is beszélve, hogy azért a 0 győzelemnél beszálló csereirányítóktól nem SB-t várnak, kicsit optimalizalják a playbookot, és még meg is fordulhat a szopótendencia, lásd Jones, Rudolph, és kiderül kire lehet számítani jövőre, kire nem.
És Finley valójában kurva jó.
Sobri Jóska
Bortlesről is ezt mondtad.
Jan
És az is.
De tételezzük fel, hogy tévedtem, és Bortles nem (volt) jó.
Annak mi a relációja Finley jóságával kapcsolatban?
Ahogy én tanultam a logikát, az égvilágon semmi összefüggés nincs a két állítás valóságtartalma között.

több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.
Arról nem is beszélve, hogy azért a 0 győzelemnél beszálló csereirányítóktól nem SB-t várnak, kicsit optimalizalják a playbookot, és még meg is fordulhat a szopótendencia, lásd Jones, Rudolph, és kiderül kire lehet számítani jövőre, kire nem.
Sobri Jóska
Jan
Amikor számított ellenünk, akkor az volt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Sobri Jóska
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.
gabokocka
Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
Klaci79
Ne verjék agyon, oldja meg, kezelje a nyomást, lásson pályát. Nem egy első körös prospectről van szó, akit óvni kell, neki ez a lehetősége, hogy ilyen meccseken pályára kerül, és mutat vmit. Ha ideális körülményekre várnak, soha nem fog játszani.
gabokocka
Teljesen egyetértek, jöjjön Finley! Dalton ennyit tud, gyakorlatilag semmit nem bír kezdeni a nyomással, és ezzel a fallal abból bőven jut a QB nek. Az első sack után érdemes figyelni az arcát, "ma se nyerünk, mikor lesz már vége?" Tegnap nem volt jó passza, amit elkaptak a WR-ek az extra volt részükről. Folyton áthívta a játékot, aztán lecövekelt a zsebbe, és belebújt a sackbe. Nem bírom nézni azt a durcás kisgyerek képét.
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Simán nyertek Dalton lesz a kezdő QB-m fantasyben 👍💪😎🏆
ThundersNFL
-5 pont oké gyenge fal meg minden... De azért ennyire...
Szerintem csomagolhat....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
gabokocka
Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
Klaci79
Ne verjék agyon, oldja meg, kezelje a nyomást, lásson pályát. Nem egy első körös prospectről van szó, akit óvni kell, neki ez a lehetősége, hogy ilyen meccseken pályára kerül, és mutat vmit. Ha ideális körülményekre várnak, soha nem fog játszani.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
gabokocka
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jöhet Finley.
Sobri Jóska
Tudom, hogy meggyozhetetlen vagy, de ezzel a fallal felesleges melyvizbe dobni
több mint 5 éve
Meg a teljes rebuild. Most cserélném el Greent.

több mint 5 éve
Jöhet Finley.

több mint 5 éve
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.

London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
Szipeter
Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
meme
Nem drágább, de a Wembleynél giga nagy a tömeg a storeban. Green mezt tudsz venni a belvárosban a Nike Townban is.
Szombaton érdemes ellátogatni ide  www.admiraltytrafalgar.co.uk/nfl , celebekkel, játékosokkal, pompom lányokkal lehet ismerkedni.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.

London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
Szipeter
Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
meme
Nekem oriasi csalodas a valasztek. Elhiszem hogy a logisztika miatt nem olyan nyereseges, de a cel ami miatt itt vannak 1000szeresen pozitiv a helyzet.
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Simán nyertek Dalton lesz a kezdő QB-m fantasyben 👍💪😎🏆

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102

Szipeter

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve

több mint 5 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Valaki London?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ez a meccs nem lesz már az igazi Burfict és AB nélkül. 😕
Toto21
De. Végre nélkülük.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Toto21
A Raiders sem 😕

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
THE GAME WEEK No1 !!!!!!
A többi le van szarva.
nasheem
Mindkét csapat elkezdi a szezont. És kb be is fejezi
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
THE GAME WEEK No1 !!!!!!
A többi le van szarva.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
akkor kezdhetjük a szezont. MNF.
nyerünk, és már csak egy meccs lesz vissza, a visszavágó! 😉
nhm
Baromi színvonalas meccsre van kilátás: két 0-3-as csapat élet-halál harca a csoport 3. helyért. 😀
Jan
Amelyik csapat nyer még könnyen a 2. helyen is találhatja magát...egyelőre nem jött el a Messiás Cleveland-be...úgyhogy a tét egyre csak nő 😀
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
akkor kezdhetjük a szezont. MNF.
nyerünk, és már csak egy meccs lesz vissza, a visszavágó! 😉
nhm
Baromi színvonalas meccsre van kilátás: két 0-3-as csapat élet-halál harca a csoport 3. helyért. 😀