NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
És az is.Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.Bortlesről is ezt mondtad.
Szar a fal, de ez Daltonnak nyűg, Finleynek lehetőség.
Vesztenivalója nincs a Bengalsnak, csak nyerhet egy cserével.
Arról nem is beszélve, hogy azért a 0 győzelemnél beszálló csereirányítóktól nem SB-t várnak, kicsit optimalizalják a playbookot, és még meg is fordulhat a szopótendencia, lásd Jones, Rudolph, és kiderül kire lehet számítani jövőre, kire nem.
És Finley valójában kurva jó.
Sobri Jóska
Jan
De tételezzük fel, hogy tévedtem, és Bortles nem (volt) jó.
Annak mi a relációja Finley jóságával kapcsolatban?
Ahogy én tanultam a logikát, az égvilágon semmi összefüggés nincs a két állítás valóságtartalma között.
több mint 5 éve
Amikor számított ellenünk, akkor az volt.Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.Bortlesről is ezt mondtad.
Arról nem is beszélve, hogy azért a 0 győzelemnél beszálló csereirányítóktól nem SB-t várnak, kicsit optimalizalják a playbookot, és még meg is fordulhat a szopótendencia, lásd Jones, Rudolph, és kiderül kire lehet számítani jövőre, kire nem.
Sobri Jóska
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.Bortlesről is ezt mondtad.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Plusz kétszer el se tudta indítani a játékot, csak elsőre egy WR időkérése megmentette.Szar a fal, de ez Daltonnak nyűg, Finleynek lehetőség.
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Teljesen egyetértek, jöjjön Finley! Dalton ennyit tud, gyakorlatilag semmit nem bír kezdeni a nyomással, és ezzel a fallal abból bőven jut a QB nek. Az első sack után érdemes figyelni az arcát, "ma se nyerünk, mikor lesz már vége?" Tegnap nem volt jó passza, amit elkaptak a WR-ek az extra volt részükről. Folyton áthívta a játékot, aztán lecövekelt a zsebbe, és belebújt a sackbe. Nem bírom nézni azt a durcás kisgyerek képét.Ne verjék agyon, oldja meg, kezelje a nyomást, lásson pályát. Nem egy első körös prospectről van szó, akit óvni kell, neki ez a lehetősége, hogy ilyen meccseken pályára kerül, és mutat vmit. Ha ideális körülményekre várnak, soha nem fog játszani.Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
gabokocka
Klaci79
gabokocka
több mint 5 éve
Simán nyertek Dalton lesz a kezdő QB-m fantasyben 👍💪😎🏆-5 pont oké gyenge fal meg minden... De azért ennyire...
ThundersNFL
Szerintem csomagolhat....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ne verjék agyon, oldja meg, kezelje a nyomást, lásson pályát. Nem egy első körös prospectről van szó, akit óvni kell, neki ez a lehetősége, hogy ilyen meccseken pályára kerül, és mutat vmit. Ha ideális körülményekre várnak, soha nem fog játszani.Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
gabokocka
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
gabokocka
több mint 5 éve
Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Jöhet Finley.Tudom, hogy meggyozhetetlen vagy, de ezzel a fallal felesleges melyvizbe dobni
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Meg a teljes rebuild. Most cserélném el Greent.
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Nem drágább, de a Wembleynél giga nagy a tömeg a storeban. Green mezt tudsz venni a belvárosban a Nike Townban is.Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
Szipeter
meme
Szombaton érdemes ellátogatni ide www.admiraltytrafalgar.co.uk/nfl , celebekkel, játékosokkal, pompom lányokkal lehet ismerkedni.
több mint 5 éve
no
7 305
Nekem oriasi csalodas a valasztek. Elhiszem hogy a logisztika miatt nem olyan nyereseges, de a cel ami miatt itt vannak 1000szeresen pozitiv a helyzet.Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
Szipeter
meme
több mint 5 éve
Simán nyertek Dalton lesz a kezdő QB-m fantasyben 👍💪😎🏆
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
meme
2 102
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót. London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Ez a meccs nem lesz már az igazi Burfict és AB nélkül. 😕De. Végre nélkülük.
Toto21
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez a meccs nem lesz már az igazi Burfict és AB nélkül. 😕A Raiders sem 😕
Toto21
több mint 5 éve
Toto21
5 965
Ez a meccs nem lesz már az igazi Burfict és AB nélkül. 😕
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
THE GAME WEEK No1 !!!!!!Mindkét csapat elkezdi a szezont. És kb be is fejezi
A többi le van szarva.
nasheem
több mint 5 éve
THE GAME WEEK No1 !!!!!! A többi le van szarva.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Amelyik csapat nyer még könnyen a 2. helyen is találhatja magát...egyelőre nem jött el a Messiás Cleveland-be...úgyhogy a tét egyre csak nő 😀akkor kezdhetjük a szezont. MNF.Baromi színvonalas meccsre van kilátás: két 0-3-as csapat élet-halál harca a csoport 3. helyért. 😀
nyerünk, és már csak egy meccs lesz vissza, a visszavágó! 😉
nhm
Jan
több mint 5 éve
akkor kezdhetjük a szezont. MNF.Baromi színvonalas meccsre van kilátás: két 0-3-as csapat élet-halál harca a csoport 3. helyért. 😀
nyerünk, és már csak egy meccs lesz vissza, a visszavágó! 😉
nhm