NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
86
12
2:20, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
A második kör elején Teven Jenkins? Akár egy-két helyet felmozogva érte? A harmadikban pedig jöhetne közkívánatra a szokásos LB pick 😊
több mint 4 éve
Szerintem jól csináltátok, remek OL-ek vannak még bent, WR-ben viszont nagyobb a difi Chase javára a bent maradtakkal szemben. Mindkét poszt bőven javulhat

több mint 4 éve
Ha jól olvasom, maradtak bent szépen nagyon jó OL emberek, szóval ha ügyesen csináljuk, akkor a WR és az OL posztot is megoldhatjuk az első két körben.Tehát LB fog jönni, tuti.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ámen!Örülök neki, ha találunk végre normális falembert. Mert ez a projekt azóta nem működik (kivéve Williams), hogy elment Zeitler és With. Remélem Burrow egészséges tud maradni.Legalább nem Pitts. 😊Érdekes hozzáállás, most húztuk ki a class legjobb elkapóját. Évekig szerződés alatt van Burrow, Mixon, Boyd Higgins és Chase. És bármilyen fura, nem ért véget a draft.
ikuvihar
megyerikrisz
ikuvihar
Elvileg mély az OL class, találjunk 1-2 korrekt kezdőt és akkor minden szép. Jövőre D és irány a PO!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Örülök neki, ha találunk végre normális falembert. Mert ez a projekt azóta nem működik (kivéve Williams), hogy elment Zeitler és With. Remélem Burrow egészséges tud maradni.Legalább nem Pitts. 😊Érdekes hozzáállás, most húztuk ki a class legjobb elkapóját. Évekig szerződés alatt van Burrow, Mixon, Boyd Higgins és Chase. És bármilyen fura, nem ért véget a draft.
ikuvihar
megyerikrisz
több mint 4 éve
Legalább nem Pitts. 😊Érdekes hozzáállás, most húztuk ki a class legjobb elkapóját. Évekig szerződés alatt van Burrow, Mixon, Boyd Higgins és Chase. És bármilyen fura, nem ért véget a draft.
ikuvihar
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Legalább nem Pitts. 😊
több mint 4 éve
Chase 😉
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Ha jól értem pukkannak majd a pezsgők, ha a Falcons kiviszi előttünk Pitts-et 😊Erre azért bőven van esély.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Ha Chase-t kiviszik 4.re, el tudom képzelni, hogy pár helyet hátramegyünk és Slater jön.Lehet a Falcons megoldja a Sewell vagy Chase kérdést helyettünk.Én örülnék.
Ha Julio Jonest tényleg elpasszolják, akkor magas labd anekik a Chase pick.
nasheem
Viszont akkor kicseszem a TVt az ablakon, ha Pitts-t húzzuk...😃
SirPub
De ha Pitts jön, vagy 10-en kívülre megyünk, akkor én is kidobom a TV-t.
több mint 4 éve
Lehet a Falcons megoldja a Sewell vagy Chase kérdést helyettünk.Én örülnék.
Ha Julio Jonest tényleg elpasszolják, akkor magas labd anekik a Chase pick.
nasheem
Viszont akkor kicseszem a TVt az ablakon, ha Pitts-t húzzuk...😃
több mint 4 éve
Lehet a Falcons megoldja a Sewell vagy Chase kérdést helyettünk. Ha Julio Jonest tényleg elpasszolják, akkor magas labd anekik a Chase pick.
több mint 4 éve
Tobin megerősítette, hogy folynak tárgyalások a letrédről, de nagyon nem akarunk hátra menni. Ha jól sejtem most már megvárjuk a draft napját. Sajnos a Falcons alaposan rontja az alkupozíciónkat, visszalépni pedig csak akkor lenne értelme, ha valamelyik QB needes csapatot durván le lehetne rabolni.
Ha ez nem megy, akkor boldog leszek akár Chase-zel, akár Sewellel.
több mint 4 éve
A tiszta fehér elég gyenge lett, a több mezzel nekem nincs bajom.jó a fehér is, csak a lába legyen jó! 😉
munoz
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nekem a narancs-fekete a favorit. A szavazáson is az vezet.Amúgy tőlem lehetünk bármelyikben, csak nyerjünk!
több mint 4 éve
Nekem rohadtul tetszik. A narancs-feketét és a full feketét imádom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nekem ez eléggé visszalépés, de ez szinte minden arculatot cserélő csapatra igaz volt az utóbbi években.
több mint 4 éve
A narancs/fekete kombó simán a legjobb, nagyon el kéne már felejteni ezt az otthon fehér nadrágban vagyunk szokást.
több mint 4 éve
csak vicc volt 😀Fehér tigris ne márMelyik az elsőszámú?28-as. hisz mixon ül a trónon, bár szerintem a 9esnek kéne 😉
braxa88
Rush
Boyd féle kombó a legjobb
braxa88
szrintem megmarad a fekete-fehér kombó elsőszámúnak, de boyd féle nekem is jobban tetszik 😊
több mint 4 éve
Melyik az elsőszámú?28-as. hisz mixon ül a trónon, bár szerintem a 9esnek kéne 😉
braxa88
több mint 4 éve
Melyik az elsőszámú?