NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
A mai Dalton teljesítmény után lehet igazad lesz.
több mint 5 éve
Azért az agyrázkódás nagyon aljas dolog, teljesen egyénfüggő, ki milyen gyorsan épül fel belőle.Föleg hogy a liga dokija mondja meg, hogy mikor vagy tiszta
Mikey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Azért az agyrázkódás nagyon aljas dolog, teljesen egyénfüggő, ki milyen gyorsan épül fel belőle.
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Glenn ismét nem játszik, egy hónapja nem tud felépülni az agyrázkódásból, amit nem is értek hogy szedett össze. Remélhetőleg nem vonul vissza. Smith ismét kezdő ez siralmas.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Szomorú:Mit lehet az ilyenre mondani... Pont a nagyinál... Borzasztó.
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-meglatogatta-nagymamajat-lelottek-a-korabbi-jatekost-2721599
bcsarli
- - -
Kiraktuk Driskelt. Megyek pityergek kicsit.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Sokan hosszan emésztik a Luck-visszavonulást, az Antonio Brown szaga hosszan elnyúlt és elég nyögvenyelős lett, nem beszélve a week1 meccsek színvonaláról, amik a béka seggéből jöttek. Szerintem nincs min csodálkozniNem tom mostanában azért elég sok olyan hsz a születik ezen a fórumon (hangsúlyoznam h nem elsősorban ebben a topikban), ami olyan, mint a fing: mindenki jobban járt volna ha magában tartja a delikvens.Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
| És most próbáljunk meg elvonatkoztatni attól, hogy ezt én írtam, és szorítkozzunk a tartalmi részére |
Wyatt
Amadeus
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
Szivesen!Nem tom mostanában azért elég sok olyan hsz a születik ezen a fórumon (hangsúlyoznam h nem elsősorban ebben a topikban), ami olyan, mint a fing: mindenki jobban járt volna ha magában tartja a delikvens.Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
| És most próbáljunk meg elvonatkoztatni attól, hogy ezt én írtam, és szorítkozzunk a tartalmi részére |
Wyatt
Amadeus
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
meme
2 102
De jobb kint, mint bent 😁Nem tom mostanában azért elég sok olyan hsz a születik ezen a fórumon (hangsúlyoznam h nem elsősorban ebben a topikban), ami olyan, mint a fing: mindenki jobban járt volna ha magában tartja a delikvens.Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
Amadeus
Sobri Jóska
empty taxi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Nem tom mostanában azért elég sok olyan hsz a születik ezen a fórumon (hangsúlyoznam h nem elsősorban ebben a topikban), ami olyan, mint a fing: mindenki jobban járt volna ha magában tartja a delikvens.Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
Amadeus
Sobri Jóska
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem tom mostanában azért elég sok olyan hsz a születik ezen a fórumon (hangsúlyoznam h nem elsősorban ebben a topikban), ami olyan, mint a fing: mindenki jobban járt volna ha magában tartja a delikvens.Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
Amadeus
Sobri Jóska
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Bengals témában jöjjön bárki és írjon minél hosszabban. Akár az utolsó PS menőnkről is. Én olvasni és szeretni fogom.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Soldi (és a fél Steelers-topik) Steelers védő offenzívája - védő offenzíva, az se rossz... - után ez kellemes hétvégi kertipartinak hat.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
Amadeus
több mint 5 éve
Végülis talán nem az egy topic létezésének célja, hogy heti 2 hsz. szülessen. A több jobb.És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
Amadeus
iktriad univerzumában mindenki Jaxes volt vagy lesz. 😉Hamar kiraktuk Jordan Willist, érkezett a helyére a számomra teljesen ismeretlen linebacker LaRoy Reynolds.Majd jön iktriad és egy komplett regényt ír róla (ugyanis Jaxes is vót a lelkem)
Mikey
Fast Willie
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Világos, csak a Bazzának adott „kirohanás” után már nem voltam biztos benne, hogy meddig viseli el 😊És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Nem mondtam egy szóval sem, hogy ez baj, a múltkor pont én védtem meg. Én csak azt mondtam, hogy practice squadosokról is tud regénnyi infot hozni Mikey-nak
Wyatt
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Nem mondtam egy szóval sem, hogy ez baj, a múltkor pont én védtem meg. Én csak azt mondtam, hogy practice squadosokról is tud regénnyi infot hozni Mikey-nak
Wyatt
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét.Az a baj, hogy a topikot terheli már Sobri Finley projectje.
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
És az amúgy elvesz vagy hozzáad valamit a topic esetében? Értem én, hogy zavaró tud lenni, hogy mindig rohangál minden emberével mindenhová, de szerintem kifejezetten jó, hogy ilyen lelkes, és mindig egyből kapsz egy rakat infót az új játékosotokról, ami a kevéssé belsős embereket is ellátja némi plusszal. Viszont azzal, hogy most már állandóan mindenki beleáll, pont ezt fogjátok kiölni belőle és elvenni a kedvét. | És most próbáljunk meg elvonatkoztatni attól, hogy ezt én írtam, és szorítkozzunk a tartalmi részére |
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Hamar kiraktuk Jordan Willist, érkezett a helyére a számomra teljesen ismeretlen linebacker LaRoy Reynolds.Majd jön iktriad és egy komplett regényt ír róla (ugyanis Jaxes is vót a lelkem)
Mikey
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Hamar kiraktuk Jordan Willist, érkezett a helyére a számomra teljesen ismeretlen linebacker LaRoy Reynolds.Kinti fórumon egy ilyet olvastam róla:
Mikey
"Reynolds has played 424 snaps in his six-year career.
In that time, he has been targeted 30 times, allowing 29 receptions for 216 yards and 5 TDs, while producing 1 PBU."
Inkább ST ben lehet használni, talán Fejedelemnek lesz nagyobb szerepe a védelemben, és ezért igazoltuk. 49eseknél kb a 8. volt a depth charton, és csak 5 LB-t tartottak meg. Az sem kizárt, hogy csak a 2. hétre szereztük meg a playbookkal együtt.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Hamar kiraktuk Jordan Willist, érkezett a helyére a számomra teljesen ismeretlen linebacker LaRoy Reynolds.
több mint 5 éve
nhm
1 254
Úgy legyen, ámen! 😊Ezzel egy problémám van...ti minden évben megszopatok minket...látva a Hawks elleni teljesítményt csak azt szeretném kérni hogy a steelers-szel és a brownszal is hasonlóan játszatok mint velünk szoktatok 😀nem akartam elrontani a kedved! 😊Na de várjá..... mi van ha a MIA nem ennyire fos csak mi vagyunk olyan jók mint a PATS 😀igazad van, bár azt nem hittem volna, hogy a MIA ennyire 1/1 már most, illetve, hogy a PIT ennyire szar lesz... 😉Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Hogy a szájbabaszott kurva anyját a Diginek.* Azóta sincs net.
Szóval megnéztem telón a statokat. Ross végre robbantott és Hubbard is nagy meccset tolt a statok szerint, boldogság van. Seattle-ben ki lehet így kapni, elbengalsosozva a vezetést.
| * Meg igazából magának az életnek is a kurva anyját, mert tényleg semmi nem sikerül úgy ahogy eltervezem. Már ez sem. De ez igazából nem e topik tárgya, csak kerekebbé teszi a sztorit. |
Mikey
Szipeter
A Steelers előre beikszelhető L-t hozott, csak kicsit csúnya eredménnyel, a barnák barnáztak egyet. A Ravens meg fossávert egy szar Miamit.. itt egyedül ti hoztatok meglepetésformát. 😀 Legalábbis szerintem.
malkav
nhm
malkav
ha igazán őszinte akarok lenni, azt mondom, sztem Tőletek ez egy "kicsúszott" eredmény volt, egy nagyon indiszponált ellenféllel szemben, de aztán lehet, hogy rámcáfoltok! kíváncsian várom! 😉
nhm
malkav