NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Glenn úgy tűnik még mindig nem jött ki az agyrázkódás protokollból, így Csöcsi és Hart kezd a tackle poziban. Amikor tavaly sírtunk, hogy katasztrófa az OL, nem gondoltam volna, hogy idén az első meccsre így bírunk csak kiállni. Még jó, hogy az egész offseason a fal megerősítéséről szólt.
Nagy sansz van arra, hogy Daltont összetörik, ha egy mpnél tovább tartja majd a lasztit.
Láttok bármi esélyt arra, hogy W indulunk?
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ja, az fura, hogy Pratt csak csere, de szerintem nem sokáig lesz Evans előtte.

Nekem amúgy nagyon tetszik a roster, Andre Smith-en és Harton kívül nem tudnék olyat mondani, aki zavar, hogy ott van.
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Mondjuk jogos, Rákóczi Ferkót nem írhatták LBbe. De önmagában már az hülyeség, hogy nincs Evans előtt Pratt.

Unortodox kis roster ez, főleg a Marvin féle tespedés után 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Négy LB van rosteren, ki más lenne a csere?

Én nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak, hogy McRae Phillips előtt van a charton. Szerintem csak elírta Taylor. 😂
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Mi ez a baromság, hogy Webb és Mcrea is Philips előtt van a depth charton?
Pratt meg egyedüli csere mindhárom LB poszton. Vicces csávó ez a Taylor.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Érdekes, hogy a color rush mezt 2x fogja viselni a csapat, a narancs mezt csak 1x. (Ugye három meccsen lehet ezeket összesen viselni.)

Remélem ez annak az előjele, hogy lesz végre egy re-brand, és új mezeink lesznek. Ráférne a csapatra, és a szurkolókra is.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Deshaun Davis miért nem került be az 53-as keretetekbe annak ellenére, hogy draftpick volt idén? (A Jags practice squadjában kötött ki.)
iktriad
Máshol nagyobb szükség lett rá.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Deshaun Davis miért nem került be az 53-as keretetekbe annak ellenére, hogy draftpick volt idén? (A Jags practice squadjában kötött ki.)
több mint 5 éve
A jónevű rookie OT O'Shea Dugas IR-en, a veterán OG John Jerry pedig visszaigazolva.
több mint 5 éve
Rodney Anderson bekerült az 53-ba?
steelwolf
Nem. 😕
Head coach Zac Taylor confirmed on Friday that running back Rodney Anderson tore his ACL again in Thursday's preseason finale. This is the second time in as many years that Anderson suffered the exact same injury.ESPN.com
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
steelwolf
IR-en pihen. 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
Malik Jefferson elment Barnának, a playbookon kívül mi terv lehet vele?
Jöhetne már OL erősítés, de ne úgy ahogy a BoB csinálta Tunsilért. Őrület mi megy Texasban, velük kellene valami tradet összehozni, amíg tart a “szer” hatása.
több mint 5 éve
Vigil és Brown sok snapre számíthat. S gondolom Fejedelem is fog LB-t játszani.
több mint 5 éve
A jó hír, hogy Nickerson ment a levesbe😀. Érdekes lesz a védekezésünk, most hogy már csak 4 lb van a keretben.
több mint 5 éve
WR Pharoh Cooper és RB Samaje Perine érkeztek waiverről.

Előbbinek Taylor, utóbbinak Mixon örül.
több mint 5 éve
Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.

Ezt a lewisi konzervativizmushoz szokott szurkolói énemnek még ízlelgetnie kell.
Mikey
Stanley Morganrol van valami hír?
somoskovig
Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.
Szipeter
Core repült, Morgan roster 😊
somoskovig
Sajnos nem. Green, Boyd, Ross, Willis, Malone, Tate a hat szerencsés.
Mikey
+ Erickson a hét szerencsés.
11 OL és a 3 QB soknak tűnik. Nem értem mi a francnak kell két rookie qbt 53-as keretbe tartani. TE ben Carter érthetetlen.
LB sorunk gyalázatos, ide valaki még nagyon kellene. OL pedig nehezen értékelhető, egy pozitívum, hogy a nyugdíjból visszahozott Jerryt kivágtuk.
Szipeter
Erickson bennem annyira returnerként él, hogy mindig elfelejtem, ha az elkapókról van szó.

OL-be kell a sok ember, mert lesz ott variálgatás a szezon előrehaladtával.

Meg aztán kitudja, hogy kit kukázunk, biztosan fog még változni a keret az első meccsig.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.

Ezt a lewisi konzervativizmushoz szokott szurkolói énemnek még ízlelgetnie kell.
Mikey
somoskovig
Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.
Szipeter
somoskovig
Mikey
A fene... 😕

több mint 5 éve

Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
Mikey
+ Erickson a hét szerencsés.
11 OL és a 3 QB soknak tűnik. Nem értem mi a francnak kell két rookie qbt 53-as keretbe tartani. TE ben Carter érthetetlen.
LB sorunk gyalázatos, ide valaki még nagyon kellene. OL pedig nehezen értékelhető, egy pozitívum, hogy a nyugdíjból visszahozott Jerryt kivágtuk.
több mint 5 éve

Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM

Mikey
somoskovig
Szipeter

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1167884233454448640

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Source: The #Bengals are waiving LB Malik Jefferson, a third-round draft pick last year. Big changes under new coach Zac Taylor and DC Lou Anarumo.
Klaci79
Sajnos azt kell mondjam, nem kár érte. Azért a harmadik körért sokkal inkább.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
John Jerry is kivágva...
 profootballtalk.nbcsports.com/2019/08/31/bengals-release-john-jerry/

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Source: The #Bengals are waiving LB Malik Jefferson, a third-round draft pick last year. Big changes under new coach Zac Taylor and DC Lou Anarumo.