NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Glenn úgy tűnik még mindig nem jött ki az agyrázkódás protokollból, így Csöcsi és Hart kezd a tackle poziban. Amikor tavaly sírtunk, hogy katasztrófa az OL, nem gondoltam volna, hogy idén az első meccsre így bírunk csak kiállni. Még jó, hogy az egész offseason a fal megerősítéséről szólt.Nagy sansz van arra, hogy Daltont összetörik, ha egy mpnél tovább tartja majd a lasztit.
Láttok bármi esélyt arra, hogy W indulunk?
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Ja, az fura, hogy Pratt csak csere, de szerintem nem sokáig lesz Evans előtte.Nekem amúgy nagyon tetszik a roster, Andre Smith-en és Harton kívül nem tudnék olyat mondani, aki zavar, hogy ott van.
több mint 5 éve
Mondjuk jogos, Rákóczi Ferkót nem írhatták LBbe. De önmagában már az hülyeség, hogy nincs Evans előtt Pratt. Unortodox kis roster ez, főleg a Marvin féle tespedés után 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Négy LB van rosteren, ki más lenne a csere?Én nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak, hogy McRae Phillips előtt van a charton. Szerintem csak elírta Taylor. 😂
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Érdekes, hogy a color rush mezt 2x fogja viselni a csapat, a narancs mezt csak 1x. (Ugye három meccsen lehet ezeket összesen viselni.)Remélem ez annak az előjele, hogy lesz végre egy re-brand, és új mezeink lesznek. Ráférne a csapatra, és a szurkolókra is.
több mint 5 éve
Deshaun Davis miért nem került be az 53-as keretetekbe annak ellenére, hogy draftpick volt idén? (A Jags practice squadjában kötött ki.)Máshol nagyobb szükség lett rá.
iktriad
több mint 5 éve
Deshaun Davis miért nem került be az 53-as keretetekbe annak ellenére, hogy draftpick volt idén? (A Jags practice squadjában kötött ki.)
több mint 5 éve
Mikey
18 755
A jónevű rookie OT O'Shea Dugas IR-en, a veterán OG John Jerry pedig visszaigazolva.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Rodney Anderson bekerült az 53-ba?Nem. 😕
steelwolf
Head coach Zac Taylor confirmed on Friday that running back Rodney Anderson tore his ACL again in Thursday's preseason finale. This is the second time in as many years that Anderson suffered the exact same injury.ESPN.com
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rodney Anderson bekerült az 53-ba?IR-en pihen. 😀
steelwolf
több mint 5 éve
Rodney Anderson bekerült az 53-ba?
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Malik Jefferson elment Barnának, a playbookon kívül mi terv lehet vele? Jöhetne már OL erősítés, de ne úgy ahogy a BoB csinálta Tunsilért. Őrület mi megy Texasban, velük kellene valami tradet összehozni, amíg tart a “szer” hatása.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Vigil és Brown sok snapre számíthat. S gondolom Fejedelem is fog LB-t játszani.
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
A jó hír, hogy Nickerson ment a levesbe😀. Érdekes lesz a védekezésünk, most hogy már csak 4 lb van a keretben.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
WR Pharoh Cooper és RB Samaje Perine érkeztek waiverről.Előbbinek Taylor, utóbbinak Mixon örül.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Erickson bennem annyira returnerként él, hogy mindig elfelejtem, ha az elkapókról van szó.+ Erickson a hét szerencsés.Sajnos nem. Green, Boyd, Ross, Willis, Malone, Tate a hat szerencsés.Core repült, Morgan roster 😊Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.Stanley Morganrol van valami hír?
Ezt a lewisi konzervativizmushoz szokott szurkolói énemnek még ízlelgetnie kell.
Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
Mikey
11 OL és a 3 QB soknak tűnik. Nem értem mi a francnak kell két rookie qbt 53-as keretbe tartani. TE ben Carter érthetetlen.
LB sorunk gyalázatos, ide valaki még nagyon kellene. OL pedig nehezen értékelhető, egy pozitívum, hogy a nyugdíjból visszahozott Jerryt kivágtuk.
Szipeter
OL-be kell a sok ember, mert lesz ott variálgatás a szezon előrehaladtával.
Meg aztán kitudja, hogy kit kukázunk, biztosan fog még változni a keret az első meccsig.
több mint 5 éve
A fene... 😕Sajnos nem. Green, Boyd, Ross, Willis, Malone, Tate a hat szerencsés.Core repült, Morgan roster 😊Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.Stanley Morganrol van valami hír?
Ezt a lewisi konzervativizmushoz szokott szurkolói énemnek még ízlelgetnie kell.
Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
Mikey
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
+ Erickson a hét szerencsés.Sajnos nem. Green, Boyd, Ross, Willis, Malone, Tate a hat szerencsés.Core repült, Morgan roster 😊Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.Stanley Morganrol van valami hír?
Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
Mikey
11 OL és a 3 QB soknak tűnik. Nem értem mi a francnak kell két rookie qbt 53-as keretbe tartani. TE ben Carter érthetetlen.
LB sorunk gyalázatos, ide valaki még nagyon kellene. OL pedig nehezen értékelhető, egy pozitívum, hogy a nyugdíjból visszahozott Jerryt kivágtuk.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Sajnos nem. Green, Boyd, Ross, Willis, Malone, Tate a hat szerencsés.Core repült, Morgan roster 😊Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.Stanley Morganrol van valami hír?
Mikey
somoskovig
Szipeter
somoskovig
több mint 5 éve
Core repült, Morgan roster 😊Szerintem max a PS-be fog beférni, Malone, Tate, Core mind előtte vannak, és most már tudjuk Willis is.Taylor kinyilatkoztatta, hogy az undrafted rookie WR Damion Willis kezdeni fog Seattle-ben.Stanley Morganrol van valami hír?
Mikey
somoskovig
Szipeter
több mint 5 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1167884233454448640
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Source: The #Bengals are waiving LB Malik Jefferson, a third-round draft pick last year. Big changes under new coach Zac Taylor and DC Lou Anarumo.Sajnos azt kell mondjam, nem kár érte. Azért a harmadik körért sokkal inkább.
Klaci79
több mint 5 éve
John Jerry is kivágva...profootballtalk.nbcsports.com/2019/08/31/bengals-release-john-jerry/
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Source: The #Bengals are waiving LB Malik Jefferson, a third-round draft pick last year. Big changes under new coach Zac Taylor and DC Lou Anarumo.