Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Gio Tampába ment egy évre, jó döntés, remélem összejön neki.
több mint 4 éve
Alakul az LSU offense? Thaddeus Moss után április végén jön majd Ja’Marr Chase is? 😊
több mint 4 éve
Teljesen komolyan mondtam. Nagyon sokra tartom Kevint.Nem tudom hogy viccnek szántad vagy sem, de konkrétan az egyetlen poszt, ahol ligaelitek vagyunk. 😉Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
Mikey
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Végre lesz nálunk is Ring of Honor, Paul Brown és Anthony Munoz az első két mókus, a maradék kettőt májusban szavazzák meg a bérletesek.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Nem tudom hogy viccnek szántad vagy sem, de konkrétan az egyetlen poszt, ahol ligaelitek vagyunk. 😉Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
Mikey
több mint 4 éve
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
több mint 4 éve
Schefter szerint az Falcons nyitott egy letrédre, ami azért eléggé rontja a mi alkupozíciónkat egy hasonló lépéshez. El tudtam volna képzelni egy csereberét a Broncos-zal. A 9. helyen még mindenképp lett volna olyan ember, aki nagyon sokat ér nekünk. Ha a Frisco tényleg szerelmes Mac Jonesba, akkor jó eséllyel kimegy 5 QB és a Chase, Sewell, Pitts, Slater négyesből valaki mindneképp bent lenne a 9. picknél. Főleg akkor lett volna jó egy ilyen deal (és a kapott plusz pick), ha Pittsben gondolkodunk. Fasza a srác nagyon, de egy TE-ért azért elég erős az 1/5.
De ha van más potenciális partner is, akkor nem fog a Broncos még egy elsőköröst bedobni a 4 hellyel magasabb pickért. Anélkül pedig nincs értelme.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Hobson most tvíttelte, hogy Boyd a "rangidősünk" az támadóknál, 71 Bengals meccsel. Durva.
munoz
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
Paycutot kértek Giótól, amibe ő nem ment bele, aztán ő maga kérte az elengedését. Sajnálom, csupasziv csapatember volt.
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo
több mint 4 éve
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...
több mint 4 éve
Bengals announced they released HB Giovani Bernard.
több mint 4 éve
Nálam Chase a nyerő. Pollack majd tákol egy középszar OLt. Az elég lesz első lépésként.
több mint 4 éve
Or, alternatively, here's a #Panthers version.
— Nathan Fry (@FrySports) April 3, 2021
"The illusion of free choice." https://t.co/snezfUDsYV pic.twitter.com/kPP6rd7rA3
Látjátok nálunk szarabb a helyzet 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem is értem, hogy a tavalyi után ez miért kérdés, hogy ha a top OL prospect elérhető, akkor vajon kell-e?Rövid a Bengals szurkolók memóriája, úgy látszik ha nincs Bobby Hart, akkor nincs OL probléma sem. Na meg hát egy WR pick az sokkal szexibb, könnyű elcsábulni.
Jan
több mint 4 éve
Nem is értem, hogy a tavalyi után ez miért kérdés, hogy ha a top OL prospect elérhető, akkor vajon kell-e?Miért is kellene, hiszen csak a liga legtöbb nyomást generáló védelme van a csoportban, egyénileg meg a top10 sackelőből hárman játszanak a Northban.😊
Persze lehet húzni extra teheséges WR-t, jó ötlet. Majd Finley passzolgat neki, amíg Burrow lábadozik, ez már tavaly is bejött (ellenünk)
Nekem egyedül az lehet a kérdés, hogy mi a teendő ha Sewell már nem lesz bent 1/5-re?
több mint 4 éve
Szerintem Sewell kell. Sokra megyünk Chase-szel, ha megsérül Burrow.Ellenérdekelt vagyok, de szerintem is Sewell. Sokat ér persze egy top WR, de egy top LT meg lehet annyira meghosszabbítja a játékot, hogy egy nem elite elkapó is tud szeperálódni. Valamint a futójáték is nyer vele.
Kéne szavazás a draftig, hogy ki kire szavaz. 😄
Mikey
több mint 4 éve
Szerintem nem kerdes, emlekszem a Cincyben jatszott meccsunkre, ahol imadkoztam kette ne torjek Burrowt. Kesobb vegulis megtortent. Nalam vita eldolt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Szerintem Sewell kell. Sokra megyünk Chase-szel, ha megsérül Burrow.Kéne szavazás a draftig, hogy ki kire szavaz. 😄
több mint 4 éve
Oszinten szolva en mar nem is tudnek donteni. Amennyire erosen Sewell mellett alltam, annyira kezdtem elbizonytalanodni, reszben a forum hatasa miatt 😊De mivel -nagyon- rossz dontest elvileg nem hozhatunk, igy mostmar csak kivancsian varom mi lesz.
több mint 4 éve
Nem is a különböző lehetőségek miatt raktam be, hanem mert geci jót röhögtem a mémen 😊Amúgy nálatok a letrade simán játszhat, sok a lyuk, elkél a plusz pick, és sztem lesz is jelentkező a picketekre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ezt a vitát párszor már lefolytattuk. “Húzzuk Sewellt, mert kell a stabilitás az OL-be, hogy Burrow életben maradjon”vs
“Húzzuk Chase-t, az OL-be hátrébb is fogunk találni jó prospectet, de ilyen WR 10 évente van csak”
vs
“Letrade, mert inkább több tehetség legyen a keretben, mint egy top-prospect”
Mindhárom gondolatmenet mellett van érv pro és kontra. Meglátjuk, hogy gondolkodik a FO. Az meg majd jövő ilyenkor vagy inkább két év múlva kiderül, hogy bevált-e a terv.
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Vagy Option C után jöhet Slater.Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
— Cincinnati Meme Stream (@CincyMeme) April 3, 2021
gabokocka
Egy falemberben nem látok akkora megváltást, mint egy brutál jó WR-ben. Ha maradunk remélem Chaset visszük. Így is van elég első körös a falunkba😊 a nehezéket végre kidobtuk(Hart), már csak össze kellene valakinek rakni az OL, és normális playeket hívni.
Szipeter
Mondjuk 10 éves távlatban gondolkodva egy Burrow-Williams- Sewell (Slater) hármas elég megnyugtató alap lenne.
több mint 4 éve
Egy biztos pont mindenképp kellene, Sewell nem lenne lutri. Burrow egészsége a fontosabb, ehhez egy értelmesebb FA piac kellett volna, hogy el lehessen engedni Sewellt. Ha bent lesz őt kell vinni szerintem. 🙂Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
gabokocka
Egy falemberben nem látok akkora megváltást, mint egy brutál jó WR-ben. Ha maradunk remélem Chaset visszük. Így is van elég első körös a falunkba😊 a nehezéket végre kidobtuk(Hart), már csak össze kellene valakinek rakni az OL, és normális playeket hívni.
Szipeter
több mint 4 éve
Option C: Panters felcserél QB ért, és behúzzuk Sewell, Pitts, Chase közül aki marad.who did this😂😂 #Bengals pic.twitter.com/w6MPiDeGPW
gabokocka