Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 6 éve
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
2016-ban mit meg nem adtam volna azért, hogy Burkheadet és Whitworth-öt lássam Super Bowlban játszani... végülis teljesült a kérésem, mégsem tudok annyira örülni 😥 😀.Aztán még ott van Develin és a két Hill, azaz Jeremy csak lehetne ha nem lenne sérült.
MarioAna
Vicces hogy azok az emberek, akik nekünk nem kellettek, vagy be sem fértek ide, SB-ig jutnak. Nem, nem vicces.
több mint 6 éve
Taylor további két hétig nem lesz bejelentve. 😏Egyik oldalról jó lenne már pontot tenni az ügy végére, viszont, ha egy gyűrűvel érkezne, az akár pozitív töltetet is jelenthetne számára. Meg esetleg visszajöhetne vele az immár révbe ért Whitworth, aki még mindig erősítést jelentene az OL-nek.
Mikey
több mint 6 éve
Bengals interested in Jack Del Rio for DC vacancyLenne benne logika, a D-hez szerintem ért, és valamilyen szinten tudná mentorálni coach T-t. Emellett Taylor az energiáit az O-ra koncentrálhatná, amihez reméljük valóban ért. Kicsit hasonló lehetne a felállás, mint a McVay-Wade Phillips vagy a Matt Nagy-Fangio duóknál.
KeyG
több mint 6 éve
Taylor további két hétig nem lesz bejelentve. 😏
több mint 6 éve
Bengals interested in Jack Del Rio for DC vacancy
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Hát, fura lenne ha a HC-t nem jelentenék be, de a stáb többi tagját elkezdenék. Majd egyszerre. Tuti hogy nemhivatalosan már alakul a gárda.Anno Atlantában volt úgy h HC még nem volt hivatalosan, de a kis Shannyt már bejelentették mint OC.
Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hát, fura lenne ha a HC-t nem jelentenék be, de a stáb többi tagját elkezdenék. Majd egyszerre. Tuti hogy nemhivatalosan már alakul a gárda.
több mint 6 éve
Nagyon nem csöpögnek a hírek az edzőkről. Ez két dolgot jelenthet.... Ami valószinűbb, hogy a hc jelöltünkre bízzák kit hoz.
A másik, hogy az összes posztra még az álló csapatokból hoznak valakit 😂
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Pollack is kivágva. Ha egy üzlet beindul...Hart, vagy Redmond kaliberekkel nehéz csodát csinálni, de ettől függetlenül sem igazolta a megváltó szerepét.
Jó lenne, ha már jövő héten megnevezhetnénk a HC-t, az a plusz két hét nagyon nem hiányzik.
több mint 6 éve
Hát azzal hogy új HC lesz, a he knows the system szlogent is elfelejthetjük. Kubiak mellett Bevell neve merült fel egyelőre, mint potenciális OC jelölt. Vicces, hogy még HC sincs, de már ezekről mennek a tweetek.
több mint 6 éve
Kubiak mégsem lesz Denver OC, szép lenne, ha összejönne nekünk. A DEF élére meg akár visszajöhetne Marvin is, nem hiszem, hogy találunk nála nagyobb gurut, és nem mellékesen ismeri a rendszert.
több mint 6 éve
Lazort én bírtam. BEngals szinten ő jó volt. Nem kiemelkedő edző, de megfelelő akár egy PO csapatba is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 6 éve
Sőt!Joseph megy Arizonába, és Jackson is távozik!
Ez egy jó nap. 😊
több mint 6 éve
Lazort is kib*sztuk. Alakul.
több mint 6 éve
Ezt ő maga is mondta a héten egy sajtótájékoztatón:83as a srác, ez ám a fiatalítás... mi lesz itt???McVay 86-os, szóval a mostani trendbe akár még bele is fér. Számomra a kora kapcsán az lesz érdekes kérdés, hogy egy apaszerepet játszó HC (Lewis) után a nála alig fiatalabb játékosokat hogy tudja majd kezelni.
nhm
Meg persze az is érdekes lesz, hogy szakmailag tényleg olyan brilliáns-e, mint amekkora hype van körülötte, és a Rams sikere mennyiben köszönhető neki. Az utóbbi időben láttuk, hogy a Bill Belichick alól kikerülő edzők sorra buktak meg, míg Andy Reid szárnya alól több sikeres HC is kikerült. McVay ebből a szempontból bazi nagy kérdőjel, hiszen normál esetben még neki is a ranglétrán kellene kapaszkodnia felfelé, nem hogy már saját coaching tree-je legyen.
Aztán amiatt is izgulhatunk, hogy a DC ki lesz, mert az utóbbi időben sikeres offensive mind címkét kapó HC-k mellett nagyon komoly tudású DC-k vannak (pl. Eagles, Rams), akik ráadásul sokszor korábban maguk is HC-k voltak.
Szóval izgalmas ritka offseason elé nézünk, aminek a vége lehet kiugró eredmény, de nagyon nagy megborulás is, de legalább kilépett a csapat a poshadt langyos vízből.
munoz
Lindsey Thiry:
Sean McVay, two days ago: "I'm too young to have a coaching tree."
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Érdekes a fenti sávban a bréking nyúz. Azt hittem ezeknél azért biztosabb dolgok kellenek hozzá. 😀Rabolintott, csak azota visszamondta 8D
Mikey
több mint 6 éve
Érdekes a fenti sávban a bréking nyúz. Azt hittem ezeknél azért biztosabb dolgok kellenek hozzá. 😀
több mint 6 éve
Azt mondják hogy a gyerekek intézik a HC-t. Nekem nagyon tetszene ha egy 35 éves HC-nk lenne. Végre fel lenne kavarva az állóvíz, pontosan erre van szüksége nemcsak a csapatnak és a játékosoknak, hanem nekünk szurkolóknak is. Aztán persze nagy bukta is lehet a vége, de legalább érdekes lesz a következő szezon, és lesz miért nézni.
több mint 6 éve
Elsőre nekem is fura, egy ilyen kockázatos lépés az öregtől, de lehet, hogy csak a két végletben tud gondolkodni. Ameddig a szenzációs "belső" négyesről nincs szó a HC kapcsán, addig csak jó lehet nekünk. Ha Taylor jön, akkor Waldronnak nem lenne ciki alá OC poziba átjönni? Én biztos nem tenném a helyébe, még egy évet lehúz McVay-vel és megkaphatja bármelyik HC pozit a trendek alapján.😄 Viszont a bratyóról is pletykálnak, vele nyomhatnánk a Cinci Specialt.
Munozzal egyetértve ebben a felállásban a DC lesz a nagy kérdés. Hallottatok bármilyen opcióról? Greeg Williams?
Ja és remélhetőleg Big Whit is része lesz a dealnek, egy gyűrűvel igazán levezethetne nálunk.
több mint 6 éve
Tannehill draftolásakor lett assistant qb coach nálunk, 2012-ben. Akkor volt először edző.. ~6 év alatt hc azért komoly tempó. Azévi hard knocksban sokat szerepel Tannehill mellett.twitter.com/lindseythiry/status/1083509398914428928?s=21Volt egyébként interim OC még a Miaminál, pont akkor amikor Lazort baszták ki.
Nyilván azt kívánom hogy legyen sikeres, de picit gyorsnak tűnik nekem ez a tempó.
dogbite
tenorx
több mint 6 éve
twitter.com/lindseythiry/status/1083509398914428928?s=21Volt egyébként interim OC még a Miaminál, pont akkor amikor Lazort baszták ki.
Nyilván azt kívánom hogy legyen sikeres, de picit gyorsnak tűnik nekem ez a tempó.
dogbite
több mint 6 éve
83as a srác, ez ám a fiatalítás... mi lesz itt???McVay 86-os, szóval a mostani trendbe akár még bele is fér. Számomra a kora kapcsán az lesz érdekes kérdés, hogy egy apaszerepet játszó HC (Lewis) után a nála alig fiatalabb játékosokat hogy tudja majd kezelni.
nhm
Meg persze az is érdekes lesz, hogy szakmailag tényleg olyan brilliáns-e, mint amekkora hype van körülötte, és a Rams sikere mennyiben köszönhető neki. Az utóbbi időben láttuk, hogy a Bill Belichick alól kikerülő edzők sorra buktak meg, míg Andy Reid szárnya alól több sikeres HC is kikerült. McVay ebből a szempontból bazi nagy kérdőjel, hiszen normál esetben még neki is a ranglétrán kellene kapaszkodnia felfelé, nem hogy már saját coaching tree-je legyen.
Aztán amiatt is izgulhatunk, hogy a DC ki lesz, mert az utóbbi időben sikeres offensive mind címkét kapó HC-k mellett nagyon komoly tudású DC-k vannak (pl. Eagles, Rams), akik ráadásul sokszor korábban maguk is HC-k voltak.
Szóval izgalmas ritka offseason elé nézünk, aminek a vége lehet kiugró eredmény, de nagyon nagy megborulás is, de legalább kilépett a csapat a poshadt langyos vízből.
több mint 6 éve
twitter.com/lindseythiry/status/1083509398914428928?s=21Nyilván azt kívánom hogy legyen sikeres, de picit gyorsnak tűnik nekem ez a tempó.
Tactics win battles. Strategy wins wars.