Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 6 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
83as a srác, ez ám a fiatalítás... mi lesz itt???
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Igen, Schefter is lehozta:

"Bengals would like to hire Rams’ QB coach Zac Taylor after Los Angeles’ season ends, league sources tell @mortreport and me. It looks like it is Taylor’s job to lose. He is the preferred choice. Taylor was the University of Cincinnati offensive coordinator in 2016, and has strong feelings about the city. It is a place he really wants to be and is expected to now have that chance."
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 080 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/nfldraftscout/status/1083491311859232770

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A fele stáb repül, többek közt Haslett, Hayes, Caskey is. Éljen!

Már Bengals beatwriter is ír arról hogy külsős offenzív felfogású edző lesz a befutó. Dehner Jr. a Bieniemy, Taylor duót említi, ha utóbbi lesz az, akkor Waldron lehet az OC.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Egyre több, egymástól független forrás írja azt, hogy kintről, egy offenzív felfogású edző fog érkezni HC-nak.

Legyen így lécciléccilécciii!!
Mikey
Hue Jackson.
Amadeus
Emlékeim szerint ő nálunk volt/van már.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Egyre több, egymástól független forrás írja azt, hogy kintről, egy offenzív felfogású edző fog érkezni HC-nak.

Mikey
Hue Jackson.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Hue legalább valamikor jó OC volt, VJ DC-nek is szar volt szerintem, persze csak 1 év a minta.

Ahhoz képest hogy utoljára maradtok - ha utoljára maradtok - nem olyan rossz felhozatal. Egyik se kihagyhatatlan ajánlat, de szerintem a többiek se voltak azok idén.
Nem tudom Bienemynek mihez mennyi köze van a szomszédban, de rosszat nem tennétek vele, ha elvinnétek.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Ha ebből a hármasból kerül ki tényleg az új HC, akkor nagyon örülni fogok.
| A tippem Bieniemy. |
 twitter.com/JayMorrisonATH/status/1083048469005287426?s=19

több mint 6 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Gyanítom a végére maradunk, mert mi vagyunk a legrondább csaj a buliban. Ha tényleg Hue és Joseph leszek a befutók OC-DC pozira, akkor nincs az a pénz amiért bárki elvállalja majd a HC állást. Így akár Simmons-Lazor HC duót is kinevezhetnénk, ésszerű újítás lenne a részünkről. Sőt Marvint vissza kellene még hozni a nem létező GM székbe.
több mint 6 éve
Az okosok azt írják, hogy Joseph a legrosszabb esetben is DC lesz.
Jackson pedig akár OC is lehet.
Szinte látom magam előtt azt, hogy Simmons lesz a HC, és ezek ketten a koordinátorok.
Mikey
Salamoni döntés.
több mint 6 éve
Az okosok azt írják, hogy Joseph a legrosszabb esetben is DC lesz.
Jackson pedig akár OC is lehet.
Szinte látom magam előtt azt, hogy Simmons lesz a HC, és ezek ketten a koordinátorok.

több mint 6 éve
Van még valaki akinek nincs hc-je rajtunk kívűl?
meme
Browns, Broncos, Dolphins, Jets

Hue, Vance, Lazor, Simmons, Waldron, Zac Taylor csak a tiétek ha kell. (Zac Taylor járt nálunk is, de minden hír szerint Munchak és Fangio között döntünk)
Monken érdekli még a Jetset, Bieniemy pedig a Jetset és Dolphinst.

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
meme
rajtatok kívűl? még 4 csapat
több mint 6 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Szarabbnál szarabb jelöltek. király.
Hue tuti nem lesz OC, de bármelyik másik jelölt sem jobb egyértelműen és biztosan Lewisnál.
nasheem
Monken nagy fogás lehet, én Cincy fanként benne bíznék
r.baggio
Eddig csak jókat olvastam róla.

Bieniemy holnap érkezik.

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Hue tuti nem lesz OC, de bármelyik másik jelölt sem jobb egyértelműen és biztosan Lewisnál.
nasheem
Monken nagy fogás lehet, én Cincy fanként benne bíznék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
legyen egy kis jó hír is
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1080832468389896193
Black_Adder
Kerdes, a Bengalsnal ez mennyire az, mert az itt bedobott nevek kozul meg kb. a legnagyobb potenciallal JMD birt volna. xd

Egyebkent azt olvastam, hogy azert nem erdekelte mar az interju sem, mert fazik attol a szervezeti felepitesnel es a dolgok menetetol, ami es ahogy az a Bengalsnal folyik. Hogy ez mennyire kamu, azt nem tudom, de most itt tenyleg nem lepne meg, ha valaki egy ilyen miatt el sem jonne. A Packershez peldaul siman elmegy, ott legalabb rend van. Meg kube.
Stez
azért kurva vastag arcbőr van ott JMD-n, hogy ő pofázik még a dolgok menetéről.
Amadeus
Ez nem vastag bor, szimplan egy gyoker a tulajdonos, evek ota vicc, ami itt folyik. Nem egy csoka utasitotta vissza hasonlokert a Clevelandet anno a gaz evekben, ott is teljesen megertette mindenki.

De persze, nem az a szokvanyos egy HC-jelolttol, hogy o itt elvar es elvar, meg kovetelozik, de most nehogy mar egy amugy ilyen aprosagon akadj fenn JMD-vel kapcsolatban a tavalyi Colts-bulika utan. Ez szerintem abszolut jogos es elfogadhato erv, nem kirivo vagy durva, legalabbis nalam.

Es hat nyilvan o nem ugy reagalt a telefonhivasra, hogy bocs, de bohocok vagytok, hanem azert atgondolta, ez meg akkora elrettento ero volt, hogy inkabb dobta az egeszet a fenebe. Aztan valoszinuleg valakinek azert elmondta, hogy ez az indok is ott volt a negativumok kozott, ez a mondat meg nyilvan jol fel lett fujva es sokak szamara ugy jott le, mintha itt a csavo kiseloadast tartott volna Cincinnati varosanak, hogy a franchise mukodese szar, minden szar, stb.

En ebbe nem latok tobbet bele igazabol, maximalista edzo, akinek komoly tervei volnanak a csapatapitesre es nem eri be a rosszal meg a kozepessel, nem ker ebbol a jelenlegi Bengalsbol. A jelenlegi Cincy abszolut nem egy csabito hely.

több mint 6 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 6 éve
legyen egy kis jó hír is
Black_Adder
Kerdes, a Bengalsnal ez mennyire az, mert az itt bedobott nevek kozul meg kb. a legnagyobb potenciallal JMD birt volna. xd

Egyebkent azt olvastam, hogy azert nem erdekelte mar az interju sem, mert fazik attol a szervezeti felepitesnel es a dolgok menetetol, ami es ahogy az a Bengalsnal folyik. Hogy ez mennyire kamu, azt nem tudom, de most itt tenyleg nem lepne meg, ha valaki egy ilyen miatt el sem jonne. A Packershez peldaul siman elmegy, ott legalabb rend van. Meg kube.
Stez
azért kurva vastag arcbőr van ott JMD-n, hogy ő pofázik még a dolgok menetéről.
több mint 6 éve
 twitter.com/JFowlerESPN/status/1080849590943924224

több mint 6 éve
Teljesen hihető hogy ezért nem jön, elég nagy red flag lehet a franchise működése. S amúgy, McDanielst én megnéztem volna mit alakít. Rosszabb aligha lehetett volna mint az elmúlt három év.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
legyen egy kis jó hír is
Black_Adder

több mint 6 éve
legyen egy kis jó hír is

több mint 6 éve
Tudok egy ennél sokkal kézenfekvőbb magyarázatot. Mike Brown egyszerűen beéri ennyivel. Nem ért hozzá, és neki nem célja, hogy Super Bowlt nyerjen. Ő elvan a maga kis posványában, anyagilag bizonyára ez is megéri neki, szóval minek törje magát hozzáértő front office és coaching staff összerakásán? Nem minden ember vágyik a legjobbra, sajnos van, akinek a középszer is elég. Vagy néha még az sem kell neki.

Amíg ő a tulajdonos, lehet reménykedni, hogy na majd idén megváltozik az öreg, de felesleges, az emberek nem változnak, különösen nem 80+ évesen.

Szerkesztette: Mikey