Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen leszA Vasas botlása különösen örömtelivé teszi a mai győzelmet 😊
laoce
több mint 7 éve
Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen lesz😄😄
laoce
Ez is a picbörgiek hibája.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Rosst többet használnám. A bírók borzasztóan dobálták a sárgákat, és nem a kizárásra gondolok. Pl dunlapra amit dobtak az röhej. W az W. Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen lesz
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
naugye!!! megmondtamén 😉Fejedelem extrát tolt ma!!!
(Green viszont rozsdás még!)
több mint 7 éve
bárki bármit mond sztem hétvégén WIN!(illetve nyilván SB a vége idén IS! 😉
több mint 7 éve
Egyébként tuti, hogy Michael Johnsont csak azért igazolta vissza a csapat, hogy elrontsák a kedvemet. Ráadásul még C-t is kapott. Konkrétan semmi hasznosat nem csinál a pályán évek óta. Hülye Lewis.Annyira örök fiatal, hogy a PS be is beférne.
Mikey
több mint 7 éve
Egyébként tuti, hogy Michael Johnsont csak azért igazolta vissza a csapat, hogy elrontsák a kedvemet. Ráadásul még C-t is kapott. Konkrétan semmi hasznosat nem csinál a pályán évek óta. Hülye Lewis.
több mint 7 éve
Nem tudom olvastátok e a FK ban a jósolgatást de ahhoz mekkora kreténnek vagy Steelers fannak kell lenni hogy valaki 1/1 re tegy ezt a csapatot. 😊elvből nem olvasok FK-t.
laoce
több mint 7 éve
Nem tudom olvastátok e a FK ban a jósolgatást de ahhoz mekkora kreténnek vagy Steelers fannak kell lenni hogy valaki 1/1 re tegy ezt a csapatot. 😊Nem olvastam. Az is egy vélemény.
laoce
több mint 7 éve
Nem tudom olvastátok e a FK ban a jósolgatást de ahhoz mekkora kreténnek vagy Steelers fannak kell lenni hogy valaki 1/1 re tegy ezt a csapatot. 😊
több mint 7 éve
Hackenberg fanek gyűljetek!!Megjött Jézus földi helytartója?🙏😂
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hackenberg fanek gyűljetek!!
több mint 7 éve
Minek, ennyi erővel innen is bárkit odatehetnének 😛 😊
több mint 7 éve
Bengals signed Christian Hackenberg to their practice squad.
több mint 7 éve
Igen, egészen más lesz KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 7 éve
Már az is nagy előny, ha olyan falat teszel az irányítód elé, melynek csak egyik fele szar, s még a jobbik eset, ha nem a vakoldal.
több mint 7 éve
Úgyis változni fog a roster -- remélem, mert pl. a CB posztra ráférne az upgrade -- de azért az jól mutat, hogy az 53 játékosból mindösszesen 6 az, aki nem saját draft vagy saját UDFA igazolás. Driskel, Hart, Glenn, Brown, Bullock, Harris.
További egy -- McRae -- az, aki játszott másik csapatban, de visszatért azóta.
Azért ez baromi kemény.
2 QB - Dalton, Driskel
Az előszezon alapján a passzjáték nagyon bíztató, persze a jól megszokott Dalton hibákkal, de szerintem jó lesz ez. Driskel nagyon jól nyomta, de ha Dalton lesérül, úgyis tökmindegy minden.
4 RB - Mixon, Bernard, Walton, Carson
Futójáték az előszezonban sem volt, Carson volt az egyetlen aki képes volt jó dolgokra, Walton pedig kifejezetten kiábrándító volt. Hewittot kiraktuk, tavaly amúgy is csak valami 11%-át töltötte a pályán a playeknek, nem fog hiányozni. Nagyon kéne egy potens futójáték, mert az elkapósor rutintalansága miatt lesz olyan meccs, amikor annak kellene majd meccset nyernie.
7 WR - Green, Ross, Boyd, Malone, Erickson, Core, Tate
Bedobjuk a fiatalokat a mélyvízbe a poszton, Greentől extra-extra teljesítmény kell majd, mert az egyetlen bizonyítottan veszélyes célpontja lesz Daltonnak. Ross maga mögött hagyta a tavalyi kálváriát, remélem elkezd úgy játszani ahogy egy 1/9-től elvárja az ember. Boydtól sokat várok, de kisebb csoda lesz ha itt minden fiatal jól teljesít majd.
4 TE - Eifert, Kroft, Uzomah, Schreck
Ha Eifert egészséges maradna... nem folytatom.
4 OT - Glenn, Hart, Fisher, Ogbuehi
Glenn baromi jó lesz, a másik háromtól viszont nagyon fázok. Hartban az egyetemi múltja miatt, Fisherben pedig mert csak bízok, persze tudom hogy nem kellene. A jobb oldalon lesznek gondok.
4 OG - Boling, Westerman, Redmond, Hopkins
Ugyanaz mint az OT poszt, a bal oldal megoldott, a jobb oldal hatalmas kérdőjel. Valamiért úgyérzem a másik három minden tagja fog kezdeni a szezon során...
1 OC - Price
Elmorzsolok még szerintem pár könnycseppet hogy végre nem Bodine balfaszkodását kell néznem. Nyilván lesznek szar meccsei Billynek, de üsse kavics, egy rookie-nál benne van.
4 DT - Atkins, Billings, Glasgow, Tupou
A kezdő duótól rettegni fog mindenki idén, Billingsnek kiváló preszezonja volt, remélhetőleg tovább tudja ezt vinni már tétmeccseken is. Glasgow cserének tökéletes.
4 DE - Dunlap, Lawson, Willis, Hubbard
Végre fiatalítunk itt is, hihetetlen, hogy mekkora a különbség a 2-3 évvel ezelőtti minőséghez képest. Ez a négyes lesz minden OT rémálma.
6 LB - Vigil, Brown, Rey, Evans, Nickerson, Jefferson
Burfict majd jön szokásos módon, addig nézhetjük Evanst a kezdőben. Bár úgyis 85%-ban csak két LB lesz pályán, azt meg Vigil és Brown megoldja ügyesen.
6 CB - Jackson III, Kirkpatrick, Dennard, Harris, Phillips, McRae
Végre továbbléptünk Adam Joneson, Jackson most már egyértelmű kezdőként oktathatja a liga legjobb elkapóit és játszhat MVP szinten. Kirkpatrick fos lesz idén is, Dennard nickelnek okés, a többi meg... öö, ide remélem jön valami jobb kikukázott játékos, mert ha bárki lesérülne a kezdőkből, akkor bajok lennének.
4 S - Williams, Bates, Fejedelem, Wilson
Ilokának feledhető éve volt tavaly, a fizetése meg kellett az Atkins, Dunlap duónak, de a kivágását mostanáig sem sikerült felfognom. Williams solid kezdő, Bates meg krvajó lesz. Fejedelem meg Fejedelem
1 K - Bullock
1 P - Huber
1 LS - Harris
Bullocknál nem leszek nyugodt.
Összességében nagyon tetszetős roster ez, végre megszabadultunk a ballaszttól és bízunk a fiatalokban. Így vagy úgy, de érdekes év lesz az idei. Pont emiatt tippelni sem merek arra, hogy mire lehet jó a csapat, egyszerűen túl sok fiatalnak kellene egyszerre beváltania a hozzá fűzött reményeket ahhoz, hogy teszem azt, divíziógyőzelemről meg rájátszásról beszélhessünk.
A D-line a liga egyik legjobbja lesz, ebben vagyok egyedül biztos. A többi?
We'll see.
több mint 7 éve
Kiraktuk Michael Johnsont is, Auden Tate pedig ott van az 53-ak között, boldogság!Van egy olyan érzésem, hogy MJ már hétfőn visszatér. Fizucsökkentős cutnak tűnik elsőre.
Jah és a legfiatalabb roster a miénk. 😊
Mikey
Tatenek örülök, főleg úgy hogy Core a ST miatt kihagyhatatlannak tünik, és délután jöttek a pletykák, hogy Tate csak a 7. pozin van, és kicsúszik.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 7 éve
Kiraktuk Michael Johnsont is, Auden Tate pedig ott van az 53-ak között, boldogság!Jah és a legfiatalabb roster a miénk. 😊
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Nálam még azon hogy szezon közben is bármikor találnának különbet ha úgy adódik.
több mint 7 éve
Igen, a hangsúly azon volt hogy egy Driskel nyomta le simán, ami azért ciki. Szóval remélem csak rossz pletyka.
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Morcos leszek ha amiatt veszítünk el egy tehetséges fiatalt, mert a full homály Barkleyt az 53-as rosteren kell tartani, hogy IR-re tehessük. Driskel simán lenyomta, minek szenvedünk vele??Két irányító nálunk kevés lenne. Kb 10 különb szabadgyökök lesz. F..szság
Mikey
több mint 7 éve
Morcos leszek ha amiatt veszítünk el egy tehetséges fiatalt, mert a full homály Barkleyt az 53-as rosteren kell tartani, hogy IR-re tehessük. Driskel simán lenyomta, minek szenvedünk vele??
több mint 7 éve
Ahogy olvastam, ráadásul úgy hosszabbított, hogy a jelenlegi szerződésének letelte után lép életbe az új szerződése, tehát gyakorlatilag még 5 évig marad. Amikor is ha jól számolom 34 lesz, azaz jó eséllyel a Bengalsben tölti egész karrierjét. 😊
több mint 7 éve
Geno Atkins 4 újabb évre aláír hamarosan.Bengals signed DT Geno Atkins to a four-year, $65.3 million extension through 2022.
Beki