Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Béczkó
1 264
több mint 7 éve
Amennyire kiszámítható volt az elmúlt napok történései után, legalább annyira örömteli is. Hip, hip, hurráá!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Dunlap is hosszabbít 3 évre, 45M össz értékben.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Geno Atkins 4 újabb évre aláír hamarosan.
több mint 7 éve
Hááát, amikor hallottam, hogy ez volt, azért valami nagyobb ovációt képzeltem el azért

több mint 7 éve
Azért ez hidegrázós. twitter.com/buffalobills/status/1033808465255391239
több mint 7 éve
oké Ross, meg Dalton, de ez a Atkins-Billings-Dunlap-Lawson-Willis DL eléggé büntetni fog.
több mint 7 éve
Vörös egész jól felszopta magát. Fel lehet idén kötni a gatyát ellenetek. Egyben van ez a Bengals most,de inkább a Vasast szopassátok és ne minket.😀
több mint 7 éve
először még meg is ijedtem, mondom Ross eltörte a bokáját? jaaa, neeem! 😀Ross TD? atyaég... 😀A két védő azóta is keresi merre szaladt. 😀😀😀
nhm
Mikey
több mint 7 éve
Ross TD? atyaég... 😀A két védő azóta is keresi merre szaladt. 😀😀😀
nhm
több mint 7 éve
Glenn hatása nagyon látszik a Bengals OL-en. Viszont most összeszedett egy vállsérülést, mára ennyi számára. Dalton egyébként parádézik, majdnem 80% a pontosság és 180 yard 2 TD.
több mint 7 éve
Ross TD? atyaég... 😀
több mint 7 éve
Hát ha az ilyen játékokat nem csak a preseason-re tartogatjuk, hanem éles meccseken is megy majd, akkor fasza kis ősz elé nézünk 😊
több mint 7 éve
Kiraktuk Bakert, a két Andrew -- Billings és Brown -- örül.Szabadulunk meg a veteránoktól szépen sorban a fiatalok legnagyobb örömére.
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Nincs itt gond, ennyire jól állunk safetykkel, ja nem... Az eddigi állóvizet a vezetés fel akarja kavarni, lehet hogy már nem az NFL ben eltöltött évek lesznek a csapatba kerülés első számú driverei, hanem a teljesítmény, vagy a kezelhetőség, (olcsóság😊 stb. Évek óta ekézzük Lewist, hogy töketlen, nem használja a fiatalokat, most fogja, hajrá! Kiváncsian várom mi lesz ebből. Azért még egy Ogbuehi cut simán beleférne ebbe az átalakítósdiba
több mint 7 éve
nem csodálom...kezdő S 2 héttel a szezon előtt...itt nagy gebasz lehetettIloka-t elküldte a csapat! Pénzügyi okokból állítólag.Ezt nem láttam jönni, konkrétan sokkolt.
Klaci79
Mikey
több mint 7 éve
Iloka-t elküldte a csapat! Pénzügyi okokból állítólag.Ezt nem láttam jönni, konkrétan sokkolt.
Klaci79
több mint 7 éve
Iloka-t elküldte a csapat! Pénzügyi okokból állítólag.
több mint 7 éve
Az érzés, amikor a kedvenc egyetemi csapatod volt elkapója a kedvenc NFL csapatodban az első (előszezon) meccsén megszerzi első győztes TD-ját: PRICELESS!pillanatra azt hittem Brandon Tate
Mikey
több mint 7 éve
Az érzés, amikor a kedvenc egyetemi csapatod volt elkapója a kedvenc NFL csapatodban az első (előszezon) meccsén megszerzi első győztes TD-ját: PRICELESS!Írna valaki reszleteket? Csak holnap tudom megnézni
Mikey
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
Az érzés, amikor a kedvenc egyetemi csapatod volt elkapója a kedvenc NFL csapatodban az első (előszezon) meccsén megszerzi első győztes TD-ját: PRICELESS!
több mint 7 éve
Az első sorok D és O oldalon szerintem rendben voltak. A mélység viszont nagy kérdés, mert a csereemberek már közel sem voltak olyan meggyőzőek.A picksix bosszantó volt, hogy fordulás során szerencsétlenül elcsúszott Ross, szerencsére később javított.
több mint 7 éve
nna, akkor kezdjük meg! 😊