NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 7 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Látom menthetetlenül kétlakiak lettünk 😕
Szóval a week1 nekem inkább mínusz, mint plusz. A Coltsot nem tartom túl jónak, bár Luck azért profin hozta, ami jelenleg benne van. Burfict rettenetesen hiányzott középről. Folyamatosan jöttek előre, mert 3 mp után mindig volt szabad ember a pálya közepén. És nem okvetlenül azért, mert Luck hangyányi ablakokba dobált. Dalton bengalsosan indított, de aztán összekapta magát. Mondjuk a falra eléggé kivolt. Hunt karriermeccset tolt Hart ellen. ez minimum nem túl biztató. Redmond is gyenge volt.
szerencsére akadt pár szép teljesítmény (Mixon, Fejedelem, Vigil a második félidőben, és a CB-k) is és amit elvettek a zebrák, visszaadta a szerencse. Most ennyi elég is volt. De muszáj lesz javulni.
nasheem
hááát, ritkán szoktunk nem egyetérteni, de most sztem ellenkezőleg, nagyon nagy plusz volt...
tavaly ebből a meccsből sima bukó lett volna, most meg mentünk előre, és bár volt sok hiba is, de mégis elég erősnek bizonyultunk ahhoz, hogy behúzzuk a meccset!
(pedig már már Luck-ék is elhitték, hogy nyerhetnek!)

off:
lemaradtam közben... 😕 hol van a másik lak? miért szakadtunk ketté?
több mint 7 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Látom menthetetlenül kétlakiak lettünk 😕
Szóval a week1 nekem inkább mínusz, mint plusz. A Coltsot nem tartom túl jónak, bár Luck azért profin hozta, ami jelenleg benne van. Burfict rettenetesen hiányzott középről. Folyamatosan jöttek előre, mert 3 mp után mindig volt szabad ember a pálya közepén. És nem okvetlenül azért, mert Luck hangyányi ablakokba dobált. Dalton bengalsosan indított, de aztán összekapta magát. Mondjuk a falra eléggé kivolt. Hunt karriermeccset tolt Hart ellen. ez minimum nem túl biztató. Redmond is gyenge volt.
szerencsére akadt pár szép teljesítmény (Mixon, Fejedelem, Vigil a második félidőben, és a CB-k) is és amit elvettek a zebrák, visszaadta a szerencse. Most ennyi elég is volt. De muszáj lesz javulni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Bernard minek van tartva? Mixon marad végig 3 down rb?
peach
Mixon tegnap jó volt, valószínűleg ezért is játszott jóval kevesebbet Gio. Őt egyébként az elmúlt időszakban sokszor negyedik elkapóként screenekre teszik fel. Tavaly az idény második felében azt lehetett látni, hogy futásoknál Mixonnál a belső gapeket próbálták, míg Bernard inkább a szélek felé futott. Korábban amikor még a Hill-Bernard páros volt jól kiegészítették egymást és utóbbi volt a 3 down RB. Úgy tűnik Mixon hozza azt amit a vezetés látott benne, amikor a balhéja ellenére a második körben draftolták, és all down RB lehet. Benne van a pakliban, hogy Bernard egy drága padmelegítő lesz. Az, hogy tegnap volt olyan kick off amire ő ment be returnernek akár azt is jelezheti, hogy RB-ként limitált lesz a szerepe.
több mint 7 éve
Vigil milyen volt?
Janek
Szerintem jó volt. Részben az ő érdeme, hogy Preston Brown kiesése után az LB-sor teljesítménye nem omlott össze. A 11 tackle is mutatja, hogy jól bejátszotta a pályát.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Bernard minek van tartva? Mixon marad végig 3 down rb?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Vigil milyen volt?

több mint 7 éve
Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen lesz
laoce
A Vasas botlása különösen örömtelivé teszi a mai győzelmet 😊
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen lesz
laoce
😄😄
Ez is a picbörgiek hibája.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Rosst többet használnám. A bírók borzasztóan dobálták a sárgákat, és nem a kizárásra gondolok. Pl dunlapra amit dobtak az röhej. W az W. Arra azért nem fogadtam volna hogy az első forduló után a csoport veretlen lesz

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
naugye!!! megmondtamén 😉

Fejedelem extrát tolt ma!!!
(Green viszont rozsdás még!)
több mint 7 éve
bárki bármit mond sztem hétvégén WIN!
(illetve nyilván SB a vége idén IS! 😉
több mint 7 éve
Egyébként tuti, hogy Michael Johnsont csak azért igazolta vissza a csapat, hogy elrontsák a kedvemet. Ráadásul még C-t is kapott. Konkrétan semmi hasznosat nem csinál a pályán évek óta. Hülye Lewis.
Mikey
Annyira örök fiatal, hogy a PS be is beférne.

több mint 7 éve
Egyébként tuti, hogy Michael Johnsont csak azért igazolta vissza a csapat, hogy elrontsák a kedvemet. Ráadásul még C-t is kapott. Konkrétan semmi hasznosat nem csinál a pályán évek óta. Hülye Lewis.

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Nem tudom olvastátok e a FK ban a jósolgatást de ahhoz mekkora kreténnek vagy Steelers fannak kell lenni hogy valaki 1/1 re tegy ezt a csapatot. 😊
laoce
elvből nem olvasok FK-t.
több mint 7 éve
Nem tudom olvastátok e a FK ban a jósolgatást de ahhoz mekkora kreténnek vagy Steelers fannak kell lenni hogy valaki 1/1 re tegy ezt a csapatot. 😊
laoce
Nem olvastam. Az is egy vélemény.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hackenberg fanek gyűljetek!!
Mikey
Megjött Jézus földi helytartója?🙏😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hackenberg fanek gyűljetek!!

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minek, ennyi erővel innen is bárkit odatehetnének 😛 😊
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 688
Bengals signed Christian Hackenberg to their practice squad.
több mint 7 éve
Igen, egészen más lesz Dalton a leányzó fekvése, hogy idén az egy helyett már három poszt is rendben lesz a falban. Az meg csak grátisz hogy, ahogy írod is, az a vakoldal lesz. A passzjáték szerintem összességében rendben lesz már ezzel is, nem azon fog múlni.

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Már az is nagy előny, ha olyan falat teszel az irányítód elé, melynek csak egyik fele szar, s még a jobbik eset, ha nem a vakoldal.
több mint 7 éve
Úgyis változni fog a roster -- remélem, mert pl. a CB posztra ráférne az upgrade -- de azért az jól mutat, hogy az 53 játékosból mindösszesen 6 az, aki nem saját draft vagy saját UDFA igazolás.
Driskel, Hart, Glenn, Brown, Bullock, Harris.
További egy -- McRae -- az, aki játszott másik csapatban, de visszatért azóta.
Azért ez baromi kemény.

2 QB - Dalton, Driskel
Az előszezon alapján a passzjáték nagyon bíztató, persze a jól megszokott Dalton hibákkal, de szerintem jó lesz ez. Driskel nagyon jól nyomta, de ha Dalton lesérül, úgyis tökmindegy minden.

4 RB - Mixon, Bernard, Walton, Carson
Futójáték az előszezonban sem volt, Carson volt az egyetlen aki képes volt jó dolgokra, Walton pedig kifejezetten kiábrándító volt. Hewittot kiraktuk, tavaly amúgy is csak valami 11%-át töltötte a pályán a playeknek, nem fog hiányozni. Nagyon kéne egy potens futójáték, mert az elkapósor rutintalansága miatt lesz olyan meccs, amikor annak kellene majd meccset nyernie.

7 WR - Green, Ross, Boyd, Malone, Erickson, Core, Tate
Bedobjuk a fiatalokat a mélyvízbe a poszton, Greentől extra-extra teljesítmény kell majd, mert az egyetlen bizonyítottan veszélyes célpontja lesz Daltonnak. Ross maga mögött hagyta a tavalyi kálváriát, remélem elkezd úgy játszani ahogy egy 1/9-től elvárja az ember. Boydtól sokat várok, de kisebb csoda lesz ha itt minden fiatal jól teljesít majd.

4 TE - Eifert, Kroft, Uzomah, Schreck
Ha Eifert egészséges maradna... nem folytatom.

4 OT - Glenn, Hart, Fisher, Ogbuehi
Glenn baromi jó lesz, a másik háromtól viszont nagyon fázok. Hartban az egyetemi múltja miatt, Fisherben pedig mert csak bízok, persze tudom hogy nem kellene. A jobb oldalon lesznek gondok.

4 OG - Boling, Westerman, Redmond, Hopkins
Ugyanaz mint az OT poszt, a bal oldal megoldott, a jobb oldal hatalmas kérdőjel. Valamiért úgyérzem a másik három minden tagja fog kezdeni a szezon során...

1 OC - Price
Elmorzsolok még szerintem pár könnycseppet hogy végre nem Bodine balfaszkodását kell néznem. Nyilván lesznek szar meccsei Billynek, de üsse kavics, egy rookie-nál benne van.

4 DT - Atkins, Billings, Glasgow, Tupou
A kezdő duótól rettegni fog mindenki idén, Billingsnek kiváló preszezonja volt, remélhetőleg tovább tudja ezt vinni már tétmeccseken is. Glasgow cserének tökéletes.

4 DE - Dunlap, Lawson, Willis, Hubbard
Végre fiatalítunk itt is, hihetetlen, hogy mekkora a különbség a 2-3 évvel ezelőtti minőséghez képest. Ez a négyes lesz minden OT rémálma.

6 LB - Vigil, Brown, Rey, Evans, Nickerson, Jefferson
Burfict majd jön szokásos módon, addig nézhetjük Evanst a kezdőben. Bár úgyis 85%-ban csak két LB lesz pályán, azt meg Vigil és Brown megoldja ügyesen.

6 CB - Jackson III, Kirkpatrick, Dennard, Harris, Phillips, McRae
Végre továbbléptünk Adam Joneson, Jackson most már egyértelmű kezdőként oktathatja a liga legjobb elkapóit és játszhat MVP szinten. Kirkpatrick fos lesz idén is, Dennard nickelnek okés, a többi meg... öö, ide remélem jön valami jobb kikukázott játékos, mert ha bárki lesérülne a kezdőkből, akkor bajok lennének.

4 S - Williams, Bates, Fejedelem, Wilson
Ilokának feledhető éve volt tavaly, a fizetése meg kellett az Atkins, Dunlap duónak, de a kivágását mostanáig sem sikerült felfognom. Williams solid kezdő, Bates meg krvajó lesz. Fejedelem meg Fejedelem

1 K - Bullock
1 P - Huber
1 LS - Harris

Bullocknál nem leszek nyugodt.

Összességében nagyon tetszetős roster ez, végre megszabadultunk a ballaszttól és bízunk a fiatalokban. Így vagy úgy, de érdekes év lesz az idei. Pont emiatt tippelni sem merek arra, hogy mire lehet jó a csapat, egyszerűen túl sok fiatalnak kellene egyszerre beváltania a hozzá fűzött reményeket ahhoz, hogy teszem azt, divíziógyőzelemről meg rájátszásról beszélhessünk.

A D-line a liga egyik legjobbja lesz, ebben vagyok egyedül biztos. A többi?

We'll see.

több mint 7 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Kiraktuk Michael Johnsont is, Auden Tate pedig ott van az 53-ak között, boldogság!

Jah és a legfiatalabb roster a miénk. 😊
Mikey
Van egy olyan érzésem, hogy MJ már hétfőn visszatér. Fizucsökkentős cutnak tűnik elsőre.
Tatenek örülök, főleg úgy hogy Core a ST miatt kihagyhatatlannak tünik, és délután jöttek a pletykák, hogy Tate csak a 7. pozin van, és kicsúszik.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 7 éve
Kiraktuk Michael Johnsont is, Auden Tate pedig ott van az 53-ak között, boldogság!

Jah és a legfiatalabb roster a miénk. 😊

Szerkesztette: Mikey