Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Valaki tudja Ross játszik e? És mikor lesz Kroft?
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
Matt Lengel, TEIstenem...
nhm
BTW Kroft is megsérült.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Matt Lengel, TE
több mint 7 éve
Ne már...nem csak Andy utálja a SNF meccseket hanem én is. Gondolom az odds-unk jelentőset ugrott a hírre
több mint 7 éve
Bengals-Chiefs Week 7 showdown flexed to SNF
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nézzünk előre. A szezon kb. lefontosabb meccse jön. Ha megvan akár még rájátszás is lehet. Idén Jujut még nem láttam játszani. Szoritok neki a következő fél meccsen.
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
egyetlen egy baj van csak, hogy Pittsburghben megy a futás, mi ezt nem kezeljük jól! (finoman szólva!)viszont ha menni fog a futásuk, AB, és JuJu szanaszét fogják szopatni a CB-ket... de Dre-t tuti! 😊
sztem akkor tudunk nyerni, ha az O úgy játszik, mint az Atlanta ellen, ezer pontot szerezve!!! 😊
lényeg, hogy mindenkit verünk meg a csoportba, a többi nem számít! 😀
több mint 7 éve
Miami pipa, felkészül vasas. Ha megverjük őket, meg a barnákat legalább egyszer, akkor legrosszabb esetben wc-re jók lehetünk....Menjünk csak lépésről lépésre, a rájátszás még messze van. Ha majd 10-1-gyel áll a csapat, akkor kezdjünk róla beszélni. 😊
meme
több mint 7 éve
Miami pipa, felkészül vasas. Ha megverjük őket, meg a barnákat legalább egyszer, akkor legrosszabb esetben wc-re jók lehetünk....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Miért nem lehet egyszer egy unalmas győzelem. (Jó a Ravens elleni az volt.)Mennyire kiábrándító volt a játék a harmadik negyed közepéig, nem hittem, hogy megfordítja a Bengals. A D-Line nagyon összekapta magát, és úgy tűnt, hogy a 2. félidőben az LB-k is megérkeztek.
több mint 7 éve
ezt a meccset! 😊
több mint 7 éve
inaktívak:-WR J. Ross
-WR A. Tate
-RB G. Bernard
-LB M. Jefferson
-C B. Price
-OT C. Ogbuehi
-DT J. Tupou
több mint 7 éve
Price és Bernard után Ross sem játszik holnap, szupcsika.Nehogy szerencsétlen srác belejöhessen, ááá nehooogy.
több mint 7 éve
Hát épp ez a baj... 😀😀Nyugi!Ha már ilyen running backes nap van: Bernard out a Fins ellen. Készüljünk Waltonra.Nem csak a Dolphins ellen, hanem "several weeks" ahogy írják. Csodálatos.
nasheem
Mikey
Az orvosi stáb már dolgozik rajta 😉 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Nyugi!Ha már ilyen running backes nap van: Bernard out a Fins ellen. Készüljünk Waltonra.Nem csak a Dolphins ellen, hanem "several weeks" ahogy írják. Csodálatos.
nasheem
Mikey
Az orvosi stáb már dolgozik rajta 😉 😊
több mint 7 éve
Ha már ilyen running backes nap van: Bernard out a Fins ellen. Készüljünk Waltonra.Nem csak a Dolphins ellen, hanem "several weeks" ahogy írják. Csodálatos.
nasheem
több mint 7 éve
Ha már ilyen running backes nap van: Bernard out a Fins ellen. Készüljünk Waltonra.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Azt hittem erről a csontról már minden húst lerágtunk.Jellemző, hogy a cikk mondanivalója pedig szóra sem érdemes.
Klaci79
több mint 7 éve
Azt hittem erről a csontról már minden húst lerágtunk.De a legszebb az, hogy egyesek a ha-val kezdődő mondataikkal úgy vannak, mintha a tuti-t mondanák ki. Ha fehér lett volna ez van, ha Kaep az van...
Persze nyilván Mixon teljesítménye kapcsán mindenképp megérdemli, hogy foglalkozzanak vele, de valakinek a szakmai rész úgy látszik nem elég érdekes.
több mint 7 éve
Nem trendi ez a második esély dolog. Me too van, rögtön ítélkezés és szigor. Erkölcsi magaslatok bármerre nézel. Broáf...(És még mielőtt. Nem kifejezetten Mixonról írtam. Leütni egy nőt, akár úgy is, hogy előtte ő ütött meg, Aljadék, okádék dolog. Nem is örültem, hogy draftoltuk. De egy 18 éves hülyegyerek még megváltozhat. Reméljük a foci segít neki ebben. Az többet ér, mint az általa hozott yardok.)
Szerkesztette: nasheem
több mint 7 éve
Joe Mixon: Always part of the picture for Cincinnati Bengalsnagyon szurkolok Mixonnak, orultem hogy hozzatok kerult a drafton. en mindig azt vallom adni kell mindenkinek masodik eselyt, szerencsere nalatok is igy gondoltak. tenyleg nagyon brutalis es elitelendo amit anno tett, de 18 eves volt, es most is csak 22. hihetetlen fiatal meg mindig.
“I’m there with whatever they need,” Mixon said. “Mark (Walton) came on the sideline, I’m like, let’s get some water for him. Or Tyler Boyd needs some water, I’m right there to go get it for them.”
* elismerő bólogatás *
Mikey
utana tudtommal nem volt semmilyen ugye, es ahogy mar a Soonersben is beallt a sorba es csapatjatekos volt (raadasul ilyen "extrakkal" mint ami a cikkben van), sztem azt mutatja, hogy igen is valtozott. szerintem jobb futo lehet, mint Fournette v CMC.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Joe Mixon: Always part of the picture for Cincinnati Bengals“I’m there with whatever they need,” Mixon said. “Mark (Walton) came on the sideline, I’m like, let’s get some water for him. Or Tyler Boyd needs some water, I’m right there to go get it for them.”
* elismerő bólogatás *
több mint 7 éve
sportsinjurypredictor.com/player/tyler-eifert/6680szegenynek tenyleg eleg sok, es komoly serulese is volt.
remelem vissza tud meg jonni, amikor tudott jatszani, akkor top3 TE volt. video alapjan meglepodnek ha a szalagok nem serultek volna, de remeljuk h "csak" tores.
mondjuk meg sehol sincs Gronkhoz kepest
sportsinjurypredictor.com/player/rob-gronkowski/3405
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Üvegtest? Nincs az az acéltest amelyik ezt a kontaktot kibírta volna. Színtiszta pech 😕