Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Vigil kb. egy hónapot kihagy MCL sérülés miatt. Kellett tényleg.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ezt egyértelműen mi csesztük el, viszont nagyon jó nézni, amit Lazor és Dalton csinál ezekben a GW driveokban. Az elmúlt években nem voltunk ilyen erősek fejben. Nekeünk a PIT a mumusunk, 50-50 es meccset ellenük biztosan nem nyerünk. Ettől függetlenül az utólsó fordulóban remélem úgy jön ki, hogy egy W-vel ütjük el őket a PO-tól. Chiefs meccs ilyen rokkant DEFvel, csoda kategória lesz. Megnéztem a hajnali meccs összefoglalóját, Mahomes-Hill kombó halálra fog minket szivatni, és mindezt főműsoridőben, idegenben😯
több mint 7 éve
sztem jobbak voltunk... a végén egy kis hazai pálya kellett volna, és megvan! ehelyett egy holding, meg egy TD... mindegy, nincs gond, ha hajtunk/megyünk tovább meglehet simán a PO!
most fog eldőlni... Kansas, Bucs, majd a bye után Saints, és megyünk Baltimore-ba... kemény menet lesz!!! de ezt szeressük! 😊
(sztem egyedül a kansas lesz húzós, a többi meglesz!!!! 😉
több mint 7 éve
KCvsNE vége egy csodás példa mit kellett volna nektek is csinálni hogy lezárjátok a meccset. Ez a meccs a ti kezetekben volt 😕
több mint 7 éve
Korrekt! Nem rossz ez a csapat amúgy. Mondjuk mindenki csúcsformája kell, hogy a utószezon is érdekes legyen. Csak a D vagy csak az O kevés. Persze a coaching se ártana....Birói hibára fogni hogy az ellenfél irányítóját 0 alkalommal siettetük, 0 alkalommal ütöttük és 0 alkalommal sackeltük, hogy elcsesztük a time managmantet, hogy nem hívtunk blitzet felesleges. Ez az O 21 pontot tud a Steelers ellen. Védekezni kellett volna. Nyilván a sérülések nem segítettek meg az ítéletek sem. Jobbak voltak. Illetve mi szarabbak. Ez van. Lehet korrigálni 4-2.Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
laoce
több mint 7 éve
Általában mindig megkapja a vasas a hazai pályát a sporiktól, de ez most tényleg nem ezen múlt. Ennél sokkal jobban ellenszél szokott lenni. Ez volt a második meccs a szezonban, amikor a D nem jött ki az öltözőből. Ezen ment el. sürgősen rendet kell rakni a fejekben és tolni tovább !Már a múlt heti Miami elleni meccs is nagyon határeset volt, de ott a negyedik negyedben csodát tettek. De előtte az Atlanta és Carolina elleni is teljesen reménytelen volt a D. Félek, hogy Austin rendszere az ami egy csőd, mert ezekből a játékosokból többet ki kellene hozni.
meme
több mint 7 éve
Birói hibára fogni hogy az ellenfél irányítóját 0 alkalommal siettetük, 0 alkalommal ütöttük és 0 alkalommal sackeltük, hogy elcsesztük a time managmantet, hogy nem hívtunk blitzet felesleges. Ez az O 21 pontot tud a Steelers ellen. Védekezni kellett volna. Nyilván a sérülések nem segítettek meg az ítéletek sem. Jobbak voltak. Illetve mi szarabbak. Ez van. Lehet korrigálni 4-2.Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
Általában mindig megkapja a vasas a hazai pályát a sporiktól, de ez most tényleg nem ezen múlt. Ennél sokkal jobban ellenszél szokott lenni. Ez volt a második meccs a szezonban, amikor a D nem jött ki az öltözőből. Ezen ment el. sürgősen rendet kell rakni a fejekben és tolni tovább !
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Mondom, nem láttam az egész meccset, de ez teljesen nyilvánvaló OPI volt, nem is illegal man downfield. Mondjuk fantasyban jól jött 😊Illegal man downfield volt egy csomószor, amikor be se fújták, egyszer nekünk persze RZ-ban igen. Mi is kaptunk ilyenből hosszabb játékot és utána TD-t. Connernek volt egy TD-je, amit elnéztek, de ott mondjuk Tomlin is fasz volt, mert nem dobott pirosat, pedig elérte a labda a vonalat. Volt endzone-ban sztem be nem fújt DPI, a másik oldalon meg egy vitatott Juju elkapás, ami után mi szereztünk TD-t, szóval volt minden.Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
Fast Willie
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Lehet bírózni, de itt leginkább magát verte meg a Bengals. A D egy fos volt, még csak rá sem ijesztettek BB-re, ráadásul a futást sem tudták megfogni.Nem mintha a mi defünk meg tudta volna állítani Daltont. Főleg a potenciális gw drive-ban, amikor mindenki tudta, hogy Greent fogja keresni, erre ezer yardra álltunk tőle. Szószerint álltunk
Az utolsó támadásnál meg egy-két futással pörgetni kellett volna az órát. Lewis time managementből megint megbukott.
munoz
több mint 7 éve
Lehet bírózni, de itt leginkább magát verte meg a Bengals. A D egy fos volt, még csak rá sem ijesztettek BB-re, ráadásul a futást sem tudták megfogni. Az utolsó támadásnál meg egy-két futással pörgetni kellett volna az órát. Lewis time managementből megint megbukott.
több mint 7 éve
sajnálom srácok, borzasztó lehet így veszítenicsak redzoneban láttam a meccset, de Boyd nagyot játszott
több mint 7 éve
Illegal man downfield volt egy csomószor, amikor be se fújták, egyszer nekünk persze RZ-ban igen. Mi is kaptunk ilyenből hosszabb játékot és utána TD-t. Connernek volt egy TD-je, amit elnéztek, de ott mondjuk Tomlin is fasz volt, mert nem dobott pirosat, pedig elérte a labda a vonalat. Volt endzone-ban sztem be nem fújt DPI, a másik oldalon meg egy vitatott Juju elkapás, ami után mi szereztünk TD-t, szóval volt minden.Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
több mint 7 éve
S nem fújtak be nekik korábban egy TDt ami után csak FG lett.Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
Persze ettől még bosszantó. A Cinc Dnek jobban kellett volna játszani.... 😕
több mint 7 éve
ahogy a fiam egyik mesehőse szokta volt mondani.....Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
gabokocka
Ezen a meccsen előfordul, gyakran.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Redzoneban láttam, hát ezt elég nehéz volt nem észrevenni. Nem tudom magán a meccsen hogy fújtak, de ez egy ajándék TD volt a bíróktól.Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig
gabokocka
Fast Willie
több mint 7 éve
Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....Csaltak nekünk, mint mindig. Amúgy össze-vissza fújtak néha
gabokocka
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Baszki, most nézem, mekkora bírói hiba volt Brown TD-jénél, simán OPI, és FG távból is kikerültek volna....
több mint 7 éve
Valaki tudja Ross játszik e? És mikor lesz Kroft?Sem Ross, sem Kroft nem lesz ma. Nem tudni hogy pontosan milyen komoly a sérülésük.
laoce
több mint 7 éve
Valaki tudja Ross játszik e? És mikor lesz Kroft?
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
Matt Lengel, TEIstenem...
nhm
BTW Kroft is megsérült.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Matt Lengel, TE
több mint 7 éve
Ne már...nem csak Andy utálja a SNF meccseket hanem én is. Gondolom az odds-unk jelentőset ugrott a hírre
több mint 7 éve
Bengals-Chiefs Week 7 showdown flexed to SNF
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!