Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
akkor azt mondjátok, nem érdemes a meglepetésre fogadni ezúttal 😉
több mint 7 éve
Az mindenesetre nagyon aranyos hogy a no.3 tight end sem edz, mert sérült. Az 1-2-4. számú meg már eleve az volt. Franks és Lengel, micsoda nevek! Nem gondoltam volna hogy bármikor játszani fognak a Bengalsben, erre tessék...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
A Saints elleni meccs szerintem teljesen reménytelen, ebbe kár is belefeszülni. Utána jön 6 olyan meccs, amiből legalább 5-öt hozni kellene, azokra kellene szerintem inkább rágyúrni, ezt meg elengedni. Aki kicsit sérült az inkább ne játszon, nehogy rosszabb legyen a helyzet. Ez ellen a Saint ellen szerintem akkor sem lenne esély, ha mindenki egészséges.
több mint 7 éve
Lawson IR, Green is kihagy legalább két meccset... most komolyan, nem lehetne hogy inkább véget érjen a szezon egy szempillantás alatt?Bernard, Burfict visszatér vajon? Boyd gondolom no1., Ross? hmmm...
Mikey
mondjuk ide DEF kell, amit Brees dobál, az nagyon kemény! pontpárbajban szinte lehetetlen lesz őket legyőzni... és akkor ott van Kamara... áááá hagyjuk...
Szerkesztette: nhm
több mint 7 éve
És Hackenberget is kivagtatok a PS-ből.Skandalum!
Klaci79
több mint 7 éve
És Hackenberget is kivagtatok a PS-ből. Helyette egy másik tehetség, Cook jött erre a posztra.
több mint 7 éve
Lawson IR, Green is kihagy legalább két meccset... most komolyan, nem lehetne hogy inkább véget érjen a szezon egy szempillantás alatt?
több mint 7 éve
2010,amikor TOval és Ochoval volt egy 10es bukta széria szezon közben? Azt a rostert mindenki po-ba várta. Na az pofánbaszós volt. De a legalja a 2008as volt. 8 zacsi nyizásként, majd nagy hajrával megmentettük Marvint 😊Ja, a szezon végén pont Fitzmagic varázsolt 😀
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Nem maradt ki, akkor is szar volt, de volt tűz a csapatban.... A tegnapi langyos szarról ne is beszéljünk.... Ha tegnap előbb cserélik le Winstont, szarrá aláznak. Kb 1 negyed volt, mikor mindenki odatette magát! Azután meg......Valószínűleg a tavalyi és a tavalyelőtti év akkor kimaradt 😊Egy tükörsima meccsből csak sikerült izgalmasat csinálni. Nem tudom, hogy fejben már nem voltak ott, mert úgyis megvan, de ez így gáz volt. Szerencse, hogy végül behúzta a csapat. Ami viszont plusz gond, hogy újabb fontos játékosok sérültek le.Teljesen mindegy! Ez a csapatnak hívott híg fos, a legerősebb felállásban is csak darabos "lecsó"! Ideje lenne a teljes vezetést + az öreget lecserélni. Átgondolni a szerződéseket, és elküldeni pl. Kirk-et. Több mint 10 éve szurkolok ennek a csapatnak, többnyire sikerélmény nélkül, de ez a mai bengals a leggyengébb amit valaha láttam... Vagy csak nem emlékszem rosszabbra? Az utóbbi időben szar volt az O-nk ide mentek a legjob Draft pickek. Most már a D-nk is egy híg fos. És az o is csak középszer. Teljesen kilátástalan az egész.
munoz
meme
Én is nagyon sokat bosszankodok, szurkolóként természetesen sokkal többet várnék. A realitás viszont az, hogy a tulajdonos ezzel a langyosvízzel is rengeteg pénzt kaszál, így biztosan nem fog kiszállni a buliból. Innentől kezdve pedig marad minden, ahogy eddig.
Ha azt nézzük, hogy szezon előtt bottom 5 csapat közé tették a Bengalst a szakértők, akkor ez egy jó teljesítmény. Ha viszont PO-ba szeretnénk jutni, vagy még vérmesebb reményeink vannak, akkor el kell ismerni, hogy ez a teljesítmény nagyon karcsú. Van három meccs, ahol a Bengals egyértelmű favorit (két Browns és a Raiders), és van három, ami akár hozható is (Ravens, Broncos, Chargers). A Saints és a Steelers nálam fix bukó. Ha ezekből 5 győzelem összejön, akkor lesz rájátszás, ha nem, akkor nem. Ettől függetlenül aligha fogják a szerződése lejárta előtt Marvint elküldeni.
munoz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Valószínűleg a tavalyi és a tavalyelőtti év akkor kimaradt 😊Egy tükörsima meccsből csak sikerült izgalmasat csinálni. Nem tudom, hogy fejben már nem voltak ott, mert úgyis megvan, de ez így gáz volt. Szerencse, hogy végül behúzta a csapat. Ami viszont plusz gond, hogy újabb fontos játékosok sérültek le.Teljesen mindegy! Ez a csapatnak hívott híg fos, a legerősebb felállásban is csak darabos "lecsó"! Ideje lenne a teljes vezetést + az öreget lecserélni. Átgondolni a szerződéseket, és elküldeni pl. Kirk-et. Több mint 10 éve szurkolok ennek a csapatnak, többnyire sikerélmény nélkül, de ez a mai bengals a leggyengébb amit valaha láttam... Vagy csak nem emlékszem rosszabbra? Az utóbbi időben szar volt az O-nk ide mentek a legjob Draft pickek. Most már a D-nk is egy híg fos. És az o is csak középszer. Teljesen kilátástalan az egész.
munoz
meme
Én is nagyon sokat bosszankodok, szurkolóként természetesen sokkal többet várnék. A realitás viszont az, hogy a tulajdonos ezzel a langyosvízzel is rengeteg pénzt kaszál, így biztosan nem fog kiszállni a buliból. Innentől kezdve pedig marad minden, ahogy eddig.
Ha azt nézzük, hogy szezon előtt bottom 5 csapat közé tették a Bengalst a szakértők, akkor ez egy jó teljesítmény. Ha viszont PO-ba szeretnénk jutni, vagy még vérmesebb reményeink vannak, akkor el kell ismerni, hogy ez a teljesítmény nagyon karcsú. Van három meccs, ahol a Bengals egyértelmű favorit (két Browns és a Raiders), és van három, ami akár hozható is (Ravens, Broncos, Chargers). A Saints és a Steelers nálam fix bukó. Ha ezekből 5 győzelem összejön, akkor lesz rájátszás, ha nem, akkor nem. Ettől függetlenül aligha fogják a szerződése lejárta előtt Marvint elküldeni.
több mint 7 éve
Egy tükörsima meccsből csak sikerült izgalmasat csinálni. Nem tudom, hogy fejben már nem voltak ott, mert úgyis megvan, de ez így gáz volt. Szerencse, hogy végül behúzta a csapat. Ami viszont plusz gond, hogy újabb fontos játékosok sérültek le.Teljesen mindegy! Ez a csapatnak hívott híg fos, a legerősebb felállásban is csak darabos "lecsó"! Ideje lenne a teljes vezetést + az öreget lecserélni. Átgondolni a szerződéseket, és elküldeni pl. Kirk-et. Több mint 10 éve szurkolok ennek a csapatnak, többnyire sikerélmény nélkül, de ez a mai bengals a leggyengébb amit valaha láttam... Vagy csak nem emlékszem rosszabbra? Az utóbbi időben szar volt az O-nk ide mentek a legjob Draft pickek. Most már a D-nk is egy híg fos. És az o is csak középszer. Teljesen kilátástalan az egész.
munoz
több mint 7 éve
Egy tükörsima meccsből csak sikerült izgalmasat csinálni. Nem tudom, hogy fejben már nem voltak ott, mert úgyis megvan, de ez így gáz volt. Szerencse, hogy végül behúzta a csapat. Ami viszont plusz gond, hogy újabb fontos játékosok sérültek le.
több mint 7 éve
Oké, velünk feltörölte a gyepet a liga egyik (?)legjobb támadógépezete, de szerencsére a Steelers sem tudott győzni 😉Na ezt a pozitív gondolkodást oktatni kellene 😉😂
nasheem
több mint 7 éve
Oké, velünk feltörölte a gyepet a liga egyik (?)legjobb támadógépezete, de szerencsére a Steelers sem tudott győzni 😉Mi olyan jók vagyunk, hogy ha nem játszunk akkor is a csoport élére ugrunk 😊
nasheem
több mint 7 éve
Oké, velünk feltörölte a gyepet a liga egyik (?)legjobb támadógépezete, de szerencsére a Steelers sem tudott győzni 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Van még ilyen "spórolós" tulaj a ligában?Ja de ott meg is állunk... Évi tizenmillák maradnak simán... Amiből simán megfizetsz egy top sec. Játékost pl. hosszútávon, ha nem kettőt. Vagy megfizetünk ész nélkül valakit mindenféle valamirevaló ösztönző nélkül. Pl passrusherek. Mindenki tudja hogy jók, de mióta megvan a nagy lé, /asszem 3 meccs óta/ 0 azóta teljesítmény. Így nem lehet gondolkodni...Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
bcsarli
meme
bcsarli
Tudtommal nincs! Bár a többieket nem követem, de azt hallani többnyire kevés a sapka a többieknél.Van még ilyen "spórolós" tulaj a ligában?Ja de ott meg is állunk... Évi tizenmillák maradnak simán... Amiből simán megfizetsz egy top sec. Játékost pl. hosszútávon, ha nem kettőt. Vagy megfizetünk ész nélkül valakit mindenféle valamirevaló ösztönző nélkül. Pl passrusherek. Mindenki tudja hogy jók, de mióta megvan a nagy lé, /asszem 3 meccs óta/ 0 azóta teljesítmény. Így nem lehet gondolkodni...Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
bcsarli
meme
bcsarli
több mint 7 éve
Van még ilyen "spórolós" tulaj a ligában?Ja de ott meg is állunk... Évi tizenmillák maradnak simán... Amiből simán megfizetsz egy top sec. Játékost pl. hosszútávon, ha nem kettőt. Vagy megfizetünk ész nélkül valakit mindenféle valamirevaló ösztönző nélkül. Pl passrusherek. Mindenki tudja hogy jók, de mióta megvan a nagy lé, /asszem 3 meccs óta/ 0 azóta teljesítmény. Így nem lehet gondolkodni...Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
bcsarli
meme
több mint 7 éve
Nem is kell minden evben elkolteni a 89%-ot sem. Csak ha jol emlekszem 4 eves intervallumban. Aztan elkoltheted amit megsporolsz, de igazabol nem nagyon szoltak meg senkinek, ha megse tette. Szoval az is inkabb arra jo, hogy koltsenek a csapatok (kesobb jobb mint soha ugyi).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
45-10. Őszintén megmondom, erre nem számítottam. A Bengalsra fogadtam. 😀Karma...
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ezt nem tudtam. Beletesz 100+ millát, de 10-et már sajnál? Tényleg rossz hozzáállás, főleg hogy nagy valószínűséggel vissza is jönne, hazai PO meccsek esetén.Ja de ott meg is állunk... Évi tizenmillák maradnak simán... Amiből simán megfizetsz egy top sec. Játékost pl. hosszútávon, ha nem kettőt. Vagy megfizetünk ész nélkül valakit mindenféle valamirevaló ösztönző nélkül. Pl passrusherek. Mindenki tudja hogy jók, de mióta megvan a nagy lé, /asszem 3 meccs óta/ 0 azóta teljesítmény. Így nem lehet gondolkodni...Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
bcsarli
meme
több mint 7 éve
Ja de ott meg is állunk... Évi tizenmillák maradnak simán... Amiből simán megfizetsz egy top sec. Játékost pl. hosszútávon, ha nem kettőt. Vagy megfizetünk ész nélkül valakit mindenféle valamirevaló ösztönző nélkül. Pl passrusherek. Mindenki tudja hogy jók, de mióta megvan a nagy lé, /asszem 3 meccs óta/ 0 azóta teljesítmény. Így nem lehet gondolkodni...Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
bcsarli
több mint 7 éve
45-10. Őszintén megmondom, erre nem számítottam. A Bengalsra fogadtam. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!De hogy hagyhat bent egy rakat lóvét? Nincs már olyan szabály hogy a cap-et teljesen, vagy nagyon nagy részben (valami 90% dereng) kötelező felhasználni?
meme
több mint 7 éve
Kis csapat vagyunk! Míg az öreg sóher viszi a boltot az is maradunk. A draftból nem tudunk normális csapatot építeni. Sajnos nem vagyunk egy pats sem, hogy kukázni tudjunk. Akit hozunk, többnyire valóban kuka. Gyenge volt az O, oda draftoltunk. Most a D harmat. Pénzt nem ad az öreg minőségi játékosra. Minden évben benthagy egy rakat lóvét. Így sosem lehetnek vérmes reményeink! Ez van, ezt el kell fogadni annak, aki Bengals szurkoló!
több mint 7 éve
Ezt a Chiefst egy elit DEF sem tudja megfogni, nem hogy a mi összetákolt védelmünk. Borítékolható volt a L, viszont a playhívásainkkal most volt baj. Nem volt meg a kreativitás, a régi időket idéző csak Greent kereső Dalton volt a pályán. Az INT-et is úgy dobta, hogy kb 5 ember ment Greenre. Aztán egyből rájöttek, hogy ez így nem lesz jó, és előkerül Boyd. Tampát valahogy be kell darálni, aztán a Saints-et a visszatérő sérültekkel talán elkaphatjuk.