Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Ehhez egyfelől az kéne, hogy legyen elérhető potneciális franchise QB akkor, amikor jön a Bengals a drafton, de mivel rendre PO-ba jutnak, erre kicsi a sansz. Másik oldalról kéne hasonló kaliberű szabadügynök, mint Manning, nyilván nem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Miért, ezeket honnan akasztották le? Draftról vagy FA piacról, nem?Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni.Aha, és a Bengals honnan akasztana most le egy olyat, aki a fenti felsorolásba beillik?gabokocka
Az elmúlt 10 évben a következő irányítók nyertek SB-t: Brady (2), Roethlisberger (2), P.Manning, E.Manning (2), Brees, Rodgers, és Flacco.
A tényeket nézve, ilyen irányítókkall lehetett nyerni az elmúlt évtizedben. Mi a valószínűbb, hogy Dalton elér erre a szintre, vagy hogy a jövőben nem fog kelleni ilyen QB teljesítmény a SB-hoz?Jan
több mint 12 éve
Gondoltam hogy Flacco lesz a példa 😊 de van egy nagy különbség köztük: alapszakaszban mindketten hozzák ezt a jó iparos szintet, de PO-ban az egyik ettől felfelé mozdul el, a másik meg lefelé.Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni.És akkor a váltás címén belefussanak egy Sanchezbe, Weedenbe és visszasüllyedjenek oda, ahol most a Browns van? Itt azért többről van szó. Amíg PO-ba vannak, addig 3-4 meccsre van csak az SB, márpedig Daltonnal minden évben PO volt. Ha kifognak egy szart, akkor évekre megint tönkrevághatják a franchise-t. Flacco a legjobb példa, egy közepes irányítónak kijöhet éppen 3-4 jó meccse, de hogy ez SB-t érjen, ahhoz PO-ban kell lenni. 😊Soldados
Az elmúlt 10 évben a következő irányítók nyertek SB-t: Brady (2), Roethlisberger (2), P.Manning, E.Manning (2), Brees, Rodgers, és Flacco.
A tényeket nézve, ilyen irányítókkall lehetett nyerni az elmúlt évtizedben. Mi a valószínűbb, hogy Dalton elér erre a szintre, vagy hogy a jövőben nem fog kelleni ilyen QB teljesítmény a SB-hoz?Jan
Arra azért nem lehet egy csapatot építeni, hogy hátha egyszer kicsúszik a QB kezéből egy extra sorozat, és az pont a PO-ra esik...
több mint 12 éve
Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni.Aha, és a Bengals honnan akasztana most le egy olyat, aki a fenti felsorolásba beillik?
több mint 12 éve
Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni.És akkor a váltás címén belefussanak egy Sanchezbe, Weedenbe és visszasüllyedjenek oda, ahol most a Browns van? Itt azért többről van szó. Amíg PO-ba vannak, addig 3-4 meccsre van csak az SB, márpedig Daltonnal minden évben PO volt. Ha kifognak egy szart, akkor évekre megint tönkrevághatják a franchise-t. Flacco a legjobb példa, egy közepes irányítónak kijöhet éppen 3-4 jó meccse, de hogy ez SB-t érjen, ahhoz PO-ban kell lenni. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni.már megint a Ravens a kakukktojás, az a Ravens, mely egy győztes SB után is ki tudta vágni irányítóját 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gondolom a Cincy, -mint minden más csapat- nem valameddig akar jutni, hanem SB-t akar nyerni. Az elmúlt 10 évben a következő irányítók nyertek SB-t: Brady (2), Roethlisberger (2), P.Manning, E.Manning (2), Brees, Rodgers, és Flacco.
A tényeket nézve, ilyen irányítókkall lehetett nyerni az elmúlt évtizedben. Mi a valószínűbb, hogy Dalton elér erre a szintre, vagy hogy a jövőben nem fog kelleni ilyen QB teljesítmény a SB-hoz?
több mint 12 éve
jó jogos, vannak szintek 😊nekem a pocket passer a jó QB, Kaep nem az.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ahány ember annyiféleképpen látja a futós QB-kat, van aki utálja őket, van aki imádja, lerágott csont... nyilván Kap-el ugyanez a helyzet, nem is akarok senkit meggyőzni, h jó irányító, de azért Gabbert, Ponder, Weeden, Sanchez a borzasztó QB-k 😀😀
több mint 12 éve
Azért ezt így nagyon túlzónak érzem. Idén, amikor azt mondták,, hogy nem megy neki különböző okok miatt (pl Crabtree hiánya, sophomore slump) most hozott össze 21/8 TD-INT ratiót és zárt +90-es QB-ratinggel és ugye azért 3000 yard fölé jutott. Na most erre jön még rá pluszba a futóteljesítménye. Ez azért messze van a borzasztó QB-tól. Legalábbis szerintem. És mondom, ezekhez az adatokhoz vegyük hozzá, hogy nem volt az 1. WR-e. Nem mondom, hogy egy dobóbajnok Kaep, de azért messze van a borzasztótól, összességében én a veszélyes szót haszálnám rá. Én pl tőle sokkal jobban tartanék, mint Daltontól. Nem azért mert Kaep esetleg jobban dobna, hanem mert veszélyesebb.jogod van a véleményedhez, megbántani se akartam senkit, de sztem Kaep borzasztó QB.gabtsiNem dob jobban Kaepernick, de ő a csapat élére tud állni, és nem egy meccset nyert már meg nekünk (de én nyilván elfogult is vagyok) ez a mentális tényező a legnagyobb különbség kettőjük között, és lehet futóbolondnak nevezni, de amíg ezzel nyeri a meccseket, addig felőlem bukfencezhet is a pályánne írj ilyeneket, mert a munkahelyen nem értik mi ilyen vicces a munkán, hogy hangosan felnyerítek.gabtsiKaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. MarioAna
gabtsi
szvsz 2 ifányi Dalton se ér meg egy Kaepernicket...picstii

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
nem hinném, h Brown-nak szíve csücske lenne egy ilyen futós QB, ez csak valami fellángolás lehet! biztos még nem látott ilyet! 😀jobban belegondolva ilyen QB-val még nem is nyertek semmit, nem hiszem, hogy majd mi leszünk a forradalmárock! 😊
én személy szerint egyáltalán nem szeretem az ilyen stílust, az irányító irányítson!!! 😊
(Manning, Rodgers, Brady) Palmer 😊
több mint 12 éve
Kaep vs. DaltonTudást tekintve szerintem Dalton jobb, a 49' OL nagyon durva (hogy a D-ről ne is beszéljünk), viszont amikor nem volt Crabtree, akkor Kaep nagyon tanácstalan volt, illetve amikor erős védelem jött szembe, akkor ő is töketlenkedett. Az viszont nagyon valószínű, hogy mentálian sokkal erősebb.
Amúgy, ha Brown papa ennyie szerelmes ebbe a stílusba, akkor (valószínűleg) idén a 3. körben behúzhatja Tajh Boyd-ot, aztán meglátjuk, hogy ez mennyire fekszik a csapatnak. (Bár itt a Northban szerintem nagyon gyorsan összetörnék.)
több mint 12 éve
jogod van a véleményedhez, megbántani se akartam senkit, de sztem Kaep borzasztó QB.Nem dob jobban Kaepernick, de ő a csapat élére tud állni, és nem egy meccset nyert már meg nekünk (de én nyilván elfogult is vagyok) ez a mentális tényező a legnagyobb különbség kettőjük között, és lehet futóbolondnak nevezni, de amíg ezzel nyeri a meccseket, addig felőlem bukfencezhet is a pályánne írj ilyeneket, mert a munkahelyen nem értik mi ilyen vicces a munkán, hogy hangosan felnyerítek.gabtsiKaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. MarioAna
gabtsi
szvsz 2 ifányi Dalton se ér meg egy Kaepernicket...picstii
több mint 12 éve
Én amellett lennék, hogy a kettő együtt.ne írj ilyeneket, mert a munkahelyen nem értik mi ilyen vicces a munkán, hogy hangosan felnyerítek.gabtsiKaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. MarioAna
Igen, de itt jön a hipotézis hipotézise, akkor lehet nem arra megy a Chargers, hogy lepörgesse az órát, hanem megpróbálnak haladni. Sosem tudjuk meg.gabokockaa csillagok állása rendben volt, momentum nálunk, ment a futójáték és a passzok is ültek, ott megtört és a szünetben nem sikerült helyreállni, ez lehet edzői probléma. a második félidőt így is mi kezdtük, mehettünk volna 10 ponttal és játszhattuk volna a saját játékunkat, de én mentális okokkal magyarázom, hogy ez nem sikerült. de lehet edzői is.gabtsi

több mint 12 éve
Nem dob jobban Kaepernick, de ő a csapat élére tud állni, és nem egy meccset nyert már meg nekünk (de én nyilván elfogult is vagyok) ez a mentális tényező a legnagyobb különbség kettőjük között, és lehet futóbolondnak nevezni, de amíg ezzel nyeri a meccseket, addig felőlem bukfencezhet is a pályánne írj ilyeneket, mert a munkahelyen nem értik mi ilyen vicces a munkán, hogy hangosan felnyerítek.gabtsiKaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. MarioAna
gabtsi
szvsz 2 ifányi Dalton se ér meg egy Kaepernicket...
több mint 12 éve
ne írj ilyeneket, mert a munkahelyen nem értik mi ilyen vicces a munkán, hogy hangosan felnyerítek.gabtsiKaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. MarioAna
Igen, de itt jön a hipotézis hipotézise, akkor lehet nem arra megy a Chargers, hogy lepörgesse az órát, hanem megpróbálnak haladni. Sosem tudjuk meg.gabokockaa csillagok állása rendben volt, momentum nálunk, ment a futójáték és a passzok is ültek, ott megtört és a szünetben nem sikerült helyreállni, ez lehet edzői probléma. a második félidőt így is mi kezdtük, mehettünk volna 10 ponttal és játszhattuk volna a saját játékunkat, de én mentális okokkal magyarázom, hogy ez nem sikerült. de lehet edzői is.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
így volt.Kaep jobban dobál mint Dalton, és fejben sokkal erősebb. Az csak ráadás, hogy emellé még 4.5 alatt van 40-en.
TD lehetett volna és mi kezdjük a második félidőt.
Keapernicket inkább hagyjuk, QB kellene, nem futóbolond.gabtsi
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Lejjebb pont ezt írtam én is. Hogy vagy draftról, vagy FA-ről hoznék egy vetélytársat. De 3 év után nem mondanék le még róla, mert azért csak 3/3 PO.Könnyebb belebukni egy QB-cserébe ilyen szituban, mint jól járni.SoldadosViszont végre kellene egy komolyabb versenytárs Dalton mellé (ehhez még stábot sem kell felforgatni és lehet neki adni még egy -akár kettő- esély), akiben ott a potenciál, hogy ha nem is 2014-ben, de ha úgy alakul 2015-ben átvegye az irányító posztját. Mert Gradkowski és Josh Johnson mellett nem kel összetörnie magát, hogy csapatban maradjon.DoM

több mint 12 éve
Igen, de itt jön a hipotézis hipotézise, akkor lehet nem arra megy a Chargers, hogy lepörgesse az órát, hanem megpróbálnak haladni. Sosem tudjuk meg.
több mint 12 éve
így volt.TD lehetett volna és mi kezdjük a második félidőt.
Keapernicket inkább hagyjuk, QB kellene, nem futóbolond.
több mint 12 éve
Nem tudom, lehet igazatok van, és én már nem tudom a kereteken kívül nézni a csapatot. én úgy éreztem a Gio fubmle-ig különösebb gond nem volt, ott összecsuklottunk mint a papírkutya.gabtsiHa jól emlékszem a Gio fumblenél 7-7, utána puntolt egyet a Bolts, Ti meg felraktatok 3 pontot a szünet előtt. Aztán jött a terített betli a második félidőben.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/07/report-mike-brown-liked-kaepernick-jay-gruden-wanted-dalton/akármennyire nem bírom Kaep-et, azért ez dobott volna rajtunk.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Nem tudom, lehet igazatok van, és én már nem tudom a kereteken kívül nézni a csapatot. én úgy éreztem a Gio fubmle-ig különösebb gond nem volt, ott összecsuklottunk mint a papírkutya.gabtsiugyanezt írtam/éreztem én is, úgyhogy igazad van, ne kételkedj benne! 😊
sima meccs volt addig, mondom még1x SIMA meccs volt!
több mint 12 éve
Nem tudom, lehet igazatok van, és én már nem tudom a kereteken kívül nézni a csapatot. én úgy éreztem a Gio fubmle-ig különösebb gond nem volt, ott összecsuklottunk mint a papírkutya.
több mint 12 éve
Nekem ami feltűnt, egyfelől amit talán somos említett korábban, hogy nem sikerült semmit sem változtatni, amikor látszódott, hogy szar van a palacsintában. A Chargers támadói maximálisan a biztonságra törekedtek (16 passzplay WTF), mondván nehogy labdát veszítsenek, inkább puntolnak többször, de ne kerüljön a Bengals O jó mezőnypozícióba és ez még úgyis működött többé-kevésbé, hogy Mathews megsérült. A védelem pedig kellő nyomást tudott helyezni Daltonra, előnyben (de tulajdonképpen végig) okosan elvették a nagy playeket és hagyták, hogy lassan jöjjön előre a Cinci, előbb utóbb úgyis belehibáznak. Így is történt.
Az fogalmazódott meg bennem, hogyha majdnem mindenki teljesen vakon van egy csapatban, akkor az nem feltétlen csak a játékosok bűne, vmi nagyon el lehetett szúrva a felkészülésnél. Az egyik oldalon talán arra készültek, hogy Rivers fog orrba szájba dobálózni, vagy nem tudom mi volt a gond, a másik oldalt pedig semmiféle válasz nem volt a Daltonra érkező nyomásra. Jöttek a DB blitzek is becsülettel, amik ha nem is értek oda, arra azért jók voltak, hogy megosszák a figyelmet, illetve ne legyen sok ideje Daltonnak a zsebben.
Szóval én az edzői felelősséget leginkább a felkészülésben látnám, mert ha megnézzük a két csapat keretét, irányító poszton kívül nem sok helyen jobb a Chargers, mégis tök sima meccset hoztak le.