Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Kíváncsi leszek, hogy Richard Seymour-ra rámozdulunk-e? Feltételezem, hogy nem, de elnézegetve a kínálatot ő az egyetlen instant játékos, aki kölcsönözhető. Más kérdés, hogy az ár-érték aránya elég rossz, mert állítólag nagyon sok pénzt akar, azért nem szerződtette senki. Brown papa meg azért beosztja ami van neki 😊
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
kár h a csere, már csak márciusban lehetséges. akkorra meg már mindegy is.gabtsi
Hopp...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kár h a csere, már csak márciusban lehetséges. akkorra meg már mindegy is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ez mekkora marhaság, más major ligában - aka NHL - lehet szerződést kötni anélkül, aztán elintézik a munkavállalásit pár nap alatt.
Mikey
Hát szerintem az ott a marhaság... ergo bevándorol, feketemunkázik, aztán majd valamikor kap papírt is hozzá 😀Collapo
Természetesen nem játszhat papírok nélkül, csak szerződést köthet. 😉

A DT poszt megoldását én még csere útján sem tartom elképzelhetetlennek.

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ez mekkora marhaság, más major ligában - aka NHL - lehet szerződést kötni anélkül, aztán elintézik a munkavállalásit pár nap alatt.
Mikey
Hát szerintem az ott a marhaság... ergo bevándorol, feketemunkázik, aztán majd valamikor kap papírt is hozzá 😀

Egyébként Michael Huff is próbajátékon járt a PBS-ban, azért említsük meg.Mikey
Kell a playbook?! Kérdezzetek engem 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
a legnagyobb gond, hogy már Geathers pótlása sem történt meg, és ez a tavalyi 8as rotációt lényegében 5 emberre szűkíti, mert Still is a vállával bajlódik.

ugye a Phins ellen két bevethető DT-nk maradt Geno kiesése után (Gilberry beforgatását nem számolva), így a nickelben már Hunt lett a DT. ami azért funny volt na.
viszont így ott tartunk, hogy a két DE 95% felett játszik, ami nagyon rossz hatással van az egész pass rushra. mégha a futás elleni védelem össze is állt, teljesen elforgácsolja az erejüket, és a pass rushhoz nem marad lendület. egy kurvagyenge fal ellen alig tudtunk nyomást gyakorolni, különösen Dunlap oldalán nagyon fájó ez, ahonnan azért ennél többre számítottunk.

Szóval most van a kezdő négyes, Dunlap, Thompson, Peko, MJ. ezt tudjuk egyértelmű passznál Thompson helyett Gilberryvel megoldani. és ennyi. ez nagyon-nagyon kevés.

a Packers ha jól emlékszem 16 IR-en lévő játékossal nyert SB-t, szóval nem megoldhatatlan a feladat, de az offensetől (támadófal különösen) a megelőző három hét kell, és az folyamatosan, ahhoz elég a jelenlegi D.

külön szerencsétlenség, hogy három pótolhatatlan emberünk van a D-ben, és mindhárom IR-re került. nem megyek bele matchupokba, de mindhárom kellett volna, hogy bárki ellen legyen (jó) sanszunk

több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Gilberry előtte a Kansasben is nagyon jó volt, csak keveset játszott. De ott sack-leader volt egyik évben, szóval az nem meglepetés hogy ő jó. Szerintem a legjobb rotációs DE.MarioAna
Azt se felejtsük el, hogy kik mellett játszik. Rucker és Fanene is tök jó DE volt Atkins, MJ és Dunlap oldalán. Rohadtul fog hiányozni Geno.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Egyébként Michael Huff is próbajátékon járt a PBS-ban, azért említsük meg.Mikey
Ahhoz képest, hogy mekkora hulladékokat nézegetünk, ő legalább látott már NFL meccset közelről. Mays szerepkörére jönne, bár lehet hogy a Ravens rosteren jobban örülne neki Dalton 😊

több mint 12 éve
Mégsem jött Bilukidi, az NFL visszadobta a szerződését, mondván kanadaiként nincs érvényes munkavállalásija.

Egyébként Michael Huff is próbajátékon járt a PBS-ban, azért említsük meg.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Meglepő lett volna, ha olyan arcot igazolnak, akinek a neve mond valamit. Várhatóan Thompson lesz a kezdő, őt meg beteszik egy-két snap erejéig. Persze nem lennénk szomorúak, ha akkora impact lenne, mint tavaly Wallace Gilberry.
A vicc, hogy még ilyen megtépázottan is esélyesebbek vagyunk a Ravensnél, reméljük, nem most fogják megtalálni a futójátékukat.munoz
Gilberry előtte a Kansasben is nagyon jó volt, csak keveset játszott. De ott sack-leader volt egyik évben, szóval az nem meglepetés hogy ő jó. Szerintem a legjobb rotációs DE.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Vert fognak inni abban biztos legyél.

Ez es a Colts a ket csucsmeccs a hátralevő menetrenden, azt a kettőt mindenképpen fogni kell. Grudentol nagy kell.

több mint 12 éve
Meglepő lett volna, ha olyan arcot igazolnak, akinek a neve mond valamit. Várhatóan Thompson lesz a kezdő, őt meg beteszik egy-két snap erejéig. Persze nem lennénk szomorúak, ha akkora impact lenne, mint tavaly Wallace Gilberry.
A vicc, hogy még ilyen megtépázottan is esélyesebbek vagyunk a Ravensnél, reméljük, nem most fogják megtalálni a futójátékukat.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy alulképzett angolai Jabba, a méretei megvannak
 www.georgiastatesports.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=204876230

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Atkins IR-en, roster helyére érkezett Christo Bilukidi - remélem jól írtam a nevét.

Az meg ki?

több mint 12 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
egyetértek, csak abban nem h belefér a vereség!
sztem egy vereség se fér bele... 😊
több mint 12 éve
itt írjátok, h fasza Dalton, meg ilyenek.... de azért 3 INT-el nehéz meccset nyerni...nhm
Ha rám gondoltál, akkor lehet, hogy kicsit félreérthető voltam. dalton most nem volt fasza (bár csak 2 INT az övé azok is nagyon szép D játékok voltak), de úgy egyébként sokkal jobb mint vártam. van annyira jó, hogy komoly PO csapat szintet tudjunk hozni. Persze sokszor dadognak a labdái és pontatlan is főleg a hosszú passzoknál, de amit meg lehet tanulni, abban egész szépen fejlődik. Sokat gyorsult és a nyomást is jól kezeli. Jobban olvas és több célpontot is végignéz. Ennyi kellett ahhoz, hogy ne zúgjunk ki egyből a POból. Idén simán meglett volna, ha nem sérülünk szarrá, pont a kulcsposztokon.
Elszáll a legjobb CBnk, akit pótolni nem tudunk, így egy lehetőség marad, a nagyon durva pass rush. Erre jön a season ending a legjobb sackelőnknél. Ráadásul a helyettesének kinézett Still szintén sérült, plusz romokban az LB sor is, így tényleg csak valami zimmeri csoda segíthet a Dn.

A fins zakó belefért. A sérülések nem.

több mint 12 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
most néztem csak meg...

rendesen felbasztam magam.. 😕

itt írjátok, h fasza Dalton, meg ilyenek.... de azért 3 INT-el nehéz meccset nyerni...
amúgy amikor NUGENT (nagyonnagysztár volt!) berúgta 54-ről én azt mondtam megvan...! de nem így lett...
több mint 12 éve
Szarok a vereségre. Simán belefért. Eleve úgy utaztunk, hogy a Ravens meccs számít majd. Azt hittem simább zakó lesz.
Korábban többször írtam, hogy csak Dalton számít. A kurva sérülésekkel nem számoltam. Hiába jó Andy, annyira nem tud az lenni, hogy a kiesőket kompenzálja. Pedig ebben a szezonban tényleg nagyon sok volt. 😕

És igen. Bízzunk Zimmerben. Majd meglátjuk a többit.

több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
bízunk zimmerben

Tippelde 25
több mint 12 éve
amihez persze kell a védelem is, ami kezd nagyon foghíjas lenni. és ez a nagy baj. erre kell valami megoldás.Rush
Ezzel az a gond, hogy az egyetlen megoldás az lenne, ha nem sérülnének le.
De megteszik, és így a komoly eredmény elérésének lehetősége egyre távolodik, már-már láthatatlan távolságba.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
A múlt hét utan miért nem sírtál ennyire?gabtsi
A múlt heti meccsünket nem láttam. Egyébként örülök, hogy ennyi jött át a mondanivalómból. Legközelebb majd csak beírom, hogy "szarok voltunk", és kész.

Atkins ACL, ennyi volt az idényre.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
gruden nem rossz, bár kezd nekem nagyon konzervatív lenni. de ezen kívül nincs vele több bajom. előző szezonban az volt a bajunk, hogy nagyon egy oldalú a játékunk. csak green-re játszunk. ez nem csak oc baja, lehet, hanem a qb-é is. dalton fejlődött a nyáron. kapott új célpontokat is, és eddig meg is találja őket. fejlődtünk e téren. az hogy milyen arányban ás kiket játszik vagy keres, engem nem igazán érdekel. csak mennyünk előre. úgy érzem ez is teljesül. pl az nekem nagyon tetszett, hogy mikor kellett, 3rd down-oknál, rendre megtalálta a célpontját, 3rd és hosszúnál is. lentebb már le lettek írva. úgy néz ki egy remek támadó csapat alakult ki. amivel erősebb ellenfelek ellen is van esélyünk. amihez persze kell a védelem is, ami kezd nagyon foghíjas lenni. és ez a nagy baj. erre kell valami megoldás. ha megtaláljuk, akkor van esély a po-ra tekintve.

Tippelde 25
több mint 12 éve
A múlt hét utan miért nem sírtál ennyire?

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
MarioAna, kicsit elgurult a gyógyszer. A csapat 9 meccs után 6 győzelemmel áll. Sokan cserélnének velünk. Mióta követed a Bengalst? Láttad te, milyen változatos volt az O playhívás Gruden előtt? Lehúztál mindenkit, kivéve Giót, holott ezek eltörpülnek Geno sérülése mellett. Az az igazi baj. A többit lehet orvosolni.megyerikrisz
valóban kicsit feldúlt voltam. Egyébként 2008 óta nézem a meccsinket.
A Palmer-vég érát inkább nem ecsetelném, azt tudjuk milyen volt. 2009-bentámadt fel egyszer Marvin, nyert egy év edzője díjat, halt meg Zimmer felesége és Chris Henry. Az a szezon emlékezetes marad örökre.
Bratkowskit akkor nem véletlenül sikerült kiutálni, ő még Grudentől is szarabb volt.
Gruden játékhívásával van a bajom. Alapból WCO rendszert tolunk, meg is van hozzá az erőforrásunk. Rövid passzokra, a liga talán legjobb TE párosa, Green és mostmár azért Jones is kezd belerázódni a WR2 szerepkörbe. Jobb napjain Sanu és Hawkins is elég korrekt teljesítményt tud nyújtani. Van egy egész jól működő futójátékunk, ligaelit OL-ünk (futás- és passzblokkolásban is). Dalton végre úgy néz ki mint egy QB. Ő fejlődött a legtöbbet tavaly óta, ezzel szerintem egyetértünk. Én nagyon szapultam tavaly is és idén is, de mostmár érezhetően vezére lett az offense-nek.
Tehát támadó részről igazából minden rendben kellene, hogy legyen. Rövid passzos játékra vagyunk beállva, de a probléma, hogy hosszú passzokat nagyon hanyagoljuk. Pedig abban volt a meglepetésünk....futások, rövid passzok, majd egy PA után jött a nagy játék. Most ez hiányzik, nagyon.
Ezt az OC hibájának veszem, másra nem igazán lehet kenni. Tudjuk azt is, hogy Dalton nem jól dobja a hosszú passzokat. Azért meccsenként 1-2szer mégis összejött előtte a nagy játék.
De a mai meccsre levetítve csak az OC szerepét: BJGE belső futásokat hívunk a Miami DL közepébe...értem én, hogy a legjobb OL-ünk nekünk van elvileg. Ellenben ha nem működik, akkor minek erőltetjük? A végén a Dolphins 3. számú cornere fogta már AJ-t. Még a riporter is kihangsúlyozta! Ráadásul safety help sem volt. Egy ilyen lehetőséget miért nem használ ki egy elvileg jó OC? Helyett futottunk középre. TE passzokat nem is nagyon láttunk, Gresham droppolt egyet, ezen kívül 3-3 elkapásuk volt. 53 passzkísérletből 6(7) ment nekik. Gondoljunk csak bele, ha Bernard nem villan kettőt a 2. félidőben, akkor hol lettünk volna. 3-6pont egy meccsen?
Sajnos ez tényleg olyan este volt, ahol semmi nem jött össze. Az OL sosem volt még talán ennyire szar, mint ma.
Ugyanúgy rengeteget hibázott Zimmer is, nagyon agresszív akart lenni, de ilyen secondary mellett ez nem megengedhető. Be is szoptuk.
A 2 legjobb védőnk elvesztését nem bírja ki a csapat, még ha a mélység adott is DL terén főleg. Azért Thompson, Still, Peko 3as nem rosszak, pass rushnál meg Hunt és Gilberry is bemegy DT pozícióba ha úgy van.
CB sorunk viszont katasztrófa Hall nélkül. Sajnos Dre egy örök ígéret marad, de nem szajkózom megint, hogy bust. Futás elleni védelmünket hagyjuk is, de az amúgy is gyenge LB sorban szintén sok a hiányzó. Nem gondoltam volna, hogy Mau-t ennyire fogjuk visszavárni a csapatba 😀.
Ha valahogy be is jutunk a PO-ba akkor az a gyenge csoportnak köszönhető. Ott még nyerhetünk 1-2 meccset is akár, de nem érzem SB kalibernek a csapatot. Pats, Saints, Packers, Denver, Colts, Seattle, 49ers. Valahogy nem illünk közéjük.
Ellenben a második sorba -Kansas, Lions, Dallas, Chargers, Jets, Ravens, Dolphins, Titans- már inkább. Akik bármikor elkaphatnak bárkit, de nem érezzük bennük az átütő erőt.
Van benne persze jó dolog is, hogy így most nem leszünk agyonnyomva. Kicsit leírva PO-ba menni nem rossz, sőt jó előjel (Saints, Packers, Ravens, Giants....csak hogy az előző éveket mondjam 😉 ).
Illetve nagyon tudatos csapatépítés zajlik. Jók a draftjaink, nagyon. Együtt van a csapat. Sajnos most ez a két sérülés nagyon labilissá tett bennünket, de nem az van, hogy 1év alatt kell SB kaliberré feljutnunk. Csoportesélyesek vagyunk már a 3. éve, stabilan.
Idén viszont minden könnyen nyerhető meccset izgalmassá teszünk, fölöslegesen. PO-ban amúgy is szoros meccsekre van kilátás, azokat meg simán fogjuk nyerni? Szerintem nem.
Geno, Hall és Mau ha nem sérül meg, akkor menetelhetünk.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Nagyon sok misscoaching volt. Newman sajnos lassú, és per pillanat így is ő a legjobb emberünk (Pacman játékintelligenciája, Drenek meg konkrétan a tudása kevés). Idén kijött már néhányszor, hogy nagyon kockázatos a S blitz, mert 1-1-ben jó eséllyel megverik (ahogy Pacman-t is, csak neki nem fújták be a szabálytalanságot, sőt még a MIA kapott egy kamu büntetést az egyik alkalommal). DL-ünk amit futás ellen szerencsétlenkedett az is látványos volt, az AFC North csapatok filozófiája az "erőfutás", erre szétfutottak minket a meccs egy részében, és nem tudtunk mit kezdeni vele. Nem tudom, hogy ennyi volt a védelemben, vagy túl magasra tették eddig a lécet, és most nem sikerült átugrani.
Az O kapcsán leírtátok a lényeget, sokat nem lehet hozzátenni.
Most jön 2,5 hét szünet, ami arra mindenképpen jó, hogy a kisebb sérülésekkel bajlódókat összedrótozzák, a foghíjas védelemre pedig esetleg új sémákat találjanak ki. Furcsa ezt mondani, de esetleg drukkolhatunk, hogy Mau' rendbe jöjjön.
Hogy nem vagyunk PO csapat azzal nem értek egyet, hogy nem vagyunk contenderek (már a szezon elején sem voltunk, a mostani állománnyal meg pláne nem) az viszont áll.

Nagyon kellene, hogy a védelmet rakjuk rendbe, aztán meglátjuk mire lesz elég.