Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
igaza van. szörnyű volt nézni az első félidőt mint támadásban mint védekezésben. balf@szkodás mesterfokon. már már úgy volt hogy kikapcsolom a tévét. amúgy se szeretem ott nézni a meccset (szerintem nem kell ecsetelnem miért).
második félidő már egészen más volt. csak azok a hülye turnover-ek, drop-okról már nem is beszélve..
ettől függetlenül én bíztam abban, hogy felállunk, mint már olyan sokszor. meg is lett. negyedik negyedben már majdnem hogy biztos voltam, hogy behúzzuk.
sajnos ez egy ilyen nap volt. ilyen is van.
eredménykövetőben írta valaki hogy mennyire inkonzisztens a játékunk. hogy nem lehet tudni kit verünk meg, kitől kapunk ki. egyszer szarul játszunk, egyszer jól. eddigi évek alapján ez így is van. de ebben az évben szerintem egy elég meggyőző játékot mutattunk tegnapi/mai meccset leszámítva. bears ellen is domináltuk a játékot, packers ellen is a végén engedtünk ki. ect.

az, hogy nem vagyunk playoff-ba valók, az sajnos így igaz. alapemberek esnek ki. hall sérülésénél írtuk/írtátok hogy azzal ment el a po.. atkins sérülésével ez már egyre egyértelműbb. ahogy eddig is: bejutunk, de hullunk is ki egyből sajnos. pedig ez az év lehetett volna az az áttörő év.

Tippelde 25
több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
MarioAna, kicsit elgurult a gyógyszer. A csapat 9 meccs után 6 győzelemmel áll. Sokan cserélnének velünk. Mióta követed a Bengalst? Láttad te, milyen változatos volt az O playhívás Gruden előtt? Lehúztál mindenkit, kivéve Giót, holott ezek eltörpülnek Geno sérülése mellett. Az az igazi baj. A többit lehet orvosolni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szegeny Geno, nagyon sajnaltam. Az egyik kedvenc vedom.
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Bengals All-Pro DT Geno Atkins has an ACL injury, per Marvin Lewis. Bruised rib for Gio.
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
A forduló legnagyobb lúzerkedését sikerült összehozni már most ki merem jelenteni.
1.félidő:
Dalton egy idióta, az első félidőben 2 olyan INT-et dobni, belső vállra dobni kifelé forduló routeoknál!
Gruden egy fasz, nem tudom szebben mondani. Eifertet végig blokkoltatja, Gio-t nem használja...Hívja a belső futásokat a liga talán legjobb NT/DT-ire, gratulálok neki. A WR-ek is droppoltak mondjuk rengeteget, a 3. INT az tisztán Sanué volt.
2.félidőre a Dolphins balfaszkodott, de egy percig nem éreztem, hogy ezt a meccset megnyerhetjük. Bernard varázsolt 2TD-t, vagyis a Miami védelme összehozta neki. Megint egyetlen egy mély passzot nem hívtak, 6-8yardos passzokkal nem lehet meccseket nyerni.
Newmant ideje lenne kibaszni, de láthattuk, hogy Kirkpatrick semmivel semm jobb, konkrétan nem tud szerelni. Mondjuk Pacman sem volt jobb, ha épp nem verték meg akkor szabálytalankodott, legalább 2 DPI-t engedtek el a javára kulcsszituációban. A Defense a végére már úgy ahogy összeszedte magát.
OT: mind2 csapat nyomorékoskodott, várható volt egy ilyen elbaszott végződés. Newman konkrétan rávetődött Wallace-ra, aki egész meccsen hülyét csinált belőle.
Az OL kriminális volt, Dalton is sokat várt igaz...de Zeitlert és Andrét is folyton megverték, minden playben benne voltak az arcában.
Zimmer is bazdmeg. Liga utolsó OL-je ellen mit csinál? Blitzelteti az összes LB-t, és még a safetyt is felküldi, mert ugye van két olyan CB-nk aki 1-1ben tudja Wallace-al tartani a lépést???
A két coordinator ma ritka szar volt, mint ahogy Bernard kivételével mindenki!
Gruden remélem eltakarodik szezon végén, valahova vigyék el HC-nek, sokadik meccse ez már, ami a nyakába varrható.
Legalább Geno és Gio is megsérült, nehogy legyen bármi pozitív a mai napban.

Nem vagyunk PO-ba valók!

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Hát ez a vereség így nagyon fáj. Nem tudom, hogy fáradt volt az O, vagy azt hitték a múlt hét után, hogy simán jobbak, de időnként nagyon dekoncentrált volt a társaság. Az O-line, Dalton, és a WR-ek is. Gresham megint hozzátett a meccshez egy elképesztő buta hibát, amiből 10-10 helyett 17-3 lett. Ráadásul újabb sérülések. Nagyon kemény lesz még ez a szezon 😕
több mint 12 éve
Közben Dalton OPoM az afc-ben!

több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
aktiváltuk Hawkins-t! illetve Evans ment ps-be.

Tippelde 25
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
 mmqb.si.com/2013/10/31/geno-atkins-cincinnati-bengals/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
#Bengals QB Andy Dalton has passed for at least 300 yards, 3 TDs and a 100 passer rating in each of his past 3 games...@Bengals
If he reaches those numbers again on #thursnightfootball, he will become 4th player in NFL history to register four such consecutive games.@Bengals
!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Mays IR...

több mint 12 éve
Bizony, a lehetőséget megérdemlik. Majdnem megfeledkeztem Sanuról, ő sem fog pályára lépni, így valószínúleg Sanzenbacher jut több időhöz. Közben tegnap is volt 3 próbajátékos, CB Bryan McCann, LB Jonathan Stewart és DB Cristian Thompson.

McCann-nek 2010-ben volt egy emlékezete INT return TD-je a Dallas színeiben a Giants ellen, utána gyakorlatilag folyamatosan elküldték mindenhonnan.Volt már korábban a Cowboys, Ravens, Dolphins, Raiders és a Cardinals igazolt játékosa is.
Jonathan Stewart a Texas A&M játékosa volt, idén draftolták, de alig 2 hónapja küldte el a Rams.
Thompson 4. körös draftolt volt a Ravensnél, róla bővebbet nem találtam.

több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
JK remélem jó lesz. Baromi lelkes srác, de kérdés mire lesz elég a lelkesedés.
Collins jó. Futáshoz kevésbé, mint Whit, de vele sokat szerencsére nem gyengülünk. Liga top csere tackle.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
No, így, hogy már a mai 5 perc nyelvtanon túljutottunk, foglalkozzunk sokkal lényegtelenebb dolgokkal. 😀

Hall hivatalosan is IR-re került, a PS-ből felhoztuk J.K. Schaffert, waive-eltük DeQuin Evanst. Ő nyilván megy majd PS-be, ha nem viszi el senki. Hawkins még nem 100as, de már közelít, hamarosan benne lesz az 53ban. Mays, Still, Mau biztosan nem játszik Miamiban, Withworth és Gilberry sem valószínű.Lesz egy-két érdekes felállás, de Schafer felhozatalának és Collins lehetőségének még örülök is, szerintem mindketten megérdemelték, bár ideális esetben egyikük sem kapott volna szerepet.

több mint 12 éve
Maualuga térdproblémák miatt 3-4 hétre kidőlt. Lefordítva bengáliról ez annyit tesz, hogy a POra talán visszatér.nasheem
Igen, mivel azt írják, legalább 3-4 hétre dőlt ki.Mikey
Nyelvészkedünk, nyelvészkedünk? 😊
Adam Schefter @AdamSchefter
Bengals LB Rey Maualuga sprained his MCL and is expected to be sidelined 3-4 weeks.nasheem
Had ne keressem vissza valamelyik Bengals-közeli újságíró azon tweetjét, amelyben benne van az at least kifejezés is. 😛

több mint 12 éve
Stillről van valami friss infó?

több mint 12 éve
Maualuga térdproblémák miatt 3-4 hétre kidőlt. Lefordítva bengáliról ez annyit tesz, hogy a POra talán visszatér.nasheem
Igen, mivel azt írják, legalább 3-4 hétre dőlt ki.

BTW, Mays biztosan nem játszik csütörtökön.Mikey
Nyelvészkedünk, nyelvészkedünk? 😊
Adam Schefter @AdamSchefter
Bengals LB Rey Maualuga sprained his MCL and is expected to be sidelined 3-4 weeks.

több mint 12 éve
Igen, mivel azt írják, legalább 3-4 hétre dőlt ki.

BTW, Mays biztosan nem játszik csütörtökön.

több mint 12 éve
Éreztem én, hogy nem az agyrázkódással lesz gond. Maualuga térdproblémák miatt 3-4 hétre kidőlt. Lefordítva bengáliról ez annyit tesz, hogy a POra talán visszatér. Na most mi a farok lesz az LB sorban? Remélem nem Bolay pótolja. Gondolom Burfict sem megy be a helyére, úgyhogy valószínű Rey lesz a megoldás(?).nasheem
Alaphelyzetben szerintem is Rey lesz az MLB. Ő fogja megkapni Mau snapjeinek nagy részét és tolja Burficttel folyamatosan. Míg Harrison és a DB-k (pl. Crocker, vagy ha visszatér Mays) osztozik a maradék snapen. Zimmer filozófiája alapján kevésbé valószínű, hogy bentebb teszi Burfictet és az OLB poszton rotálja az embereket (Boley, DiManche). A Bengals és Brown papa gondolkodásmódja miatt pedig annak a valószínűsége, hogy a trade deadline előtt hozunk valakit viszonylag kicsi. (Érv lenne persze mellette, hogy idén ott vagyunk a nagy áttörés küszöbén, és egy 3-4. körösért biztos, hogy lenne épkézláb játékos, ellene az említett filozófia mellett az, hogy nem fogják égetni a capspace-t, amit görgetni akar, mert kell majd Greenre és Daltonra).
A win-win szituáció az lenne, ha waiverről lehetne egy impact valakit felszedni, de ennek a valószínűsége is csekély.
több mint 12 éve
Éreztem én, hogy nem az agyrázkódással lesz gond. Maualuga térdproblémák miatt 3-4 hétre kidőlt. Lefordítva bengáliról ez annyit tesz, hogy a POra talán visszatér. Na most mi a farok lesz az LB sorban? Remélem nem Bolay pótolja. Gondolom Burfict sem megy be a helyére, úgyhogy valószínű Rey lesz a megoldás(?).

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Nelson hatalmas egy pöcsfej. Előbb-utóbb emberére akad és kettétörik (megint) mint egy ropit.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Régi öreg Pacman:

“I’m going to find out where you live and come and get you,”
MarioAna
Ja, komoly volt, amikor Nelson szedte le róla.
A kedvencem viszont a Dalton INT utáni Bernard tackle. Ha valaki talál egy képet arról, ahogy megmássza Wilkersont, mindenképp linkelje. Hiánypótló lenne 😊

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Régi öreg Pacman:

“I’m going to find out where you live and come and get you,”

forrás:
 bleacherreport.com/articles/1827556-pacman-jones-reportedly-threatened-david-nelson-during-jets-vs-bengals

Aki nem vágná az angolt:
| Pacman megfenyegette meccs után a Jets elkapóját David Nelsont, mert többször is aljas módon blokkolta térd alatt: "kiderítem, hol laksz, és meg foglak találni." |

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy lehet-e kukázni valahonnan használható embert, munoz
Bolayt sikerült kukázni. Biztos kell idő hogy beleszokjon, de igen szarnak tűnt tegnap.
Szerencsére Mau "csak" agyrázkódott. Abból azért legkésőbb jövő hétre felépül.nasheem
Igen ő az akit nem engednék többet pályára. DiManche sincs még azon szinten, hogy konzisztens játékot nyújtson.
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy lehet-e kukázni valahonnan használható embert, munoz
Bolayt sikerült kukázni. Biztos kell idő hogy beleszokjon, de igen szarnak tűnt tegnap.
Szerencsére Mau "csak" agyrázkódott. Abból azért legkésőbb jövő hétre felépül.