NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 745
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
(amióta követem) mi kétszer szoptuk meg ezt az alapszakasz végi lazulást, mondhatni nem hiszek benne.gabtsiNem olyan lazulás, hogy a cserék játszanak, meg ilyesmi. Abban nem hiszek én se. Inkább get ready (mentálisan) and get healthy. 😊 Mindössze annyi, hogy ha nyerünk, akkor a maradék 4 meccsen (amiből ráadásul 3 könnyűnek ígérkezik) nem kell megszakadni és nincs must win-féle nyomás sem. Ez nekünk sokat érhetne. Ilyet már csináltunk 2008-ban és 2010-ben is, hogy akinek kicsi baja is volt (Harrison, Troy) az pihent, de a többi játszott, Ben is, ő majdnem is rá is kúrt erre mondjuk 2008-ban. De a lényeg, hogy a PO-t egészségesen kezdhettük és nekünk most is ezt kéne.
Pl Woodley állítólag már játszhatott volna Kansasben, de a stáb kérte meg, hogy ne tegye. Szóv al már most spórolunk. És annál nagyobb bók sztem nem kell nektek, hogy rátok spóroltunk. 😊 Mert ha nyerünk ezen, akkor ez volt az utolsó must win game nekünk az aapszakaszban és mindenki gyógyulhat és kicsit lazábban is lehet hozni a Rams meccset, de talán a Browns-t is. A Friscón kívül még egy bukta is beleférne ebből a trióból, ha most nyerünk. (Azért mondom ezt, mert a Div megnyerésében nem nagyon hiszek, kétlem, hogy negyedszer is akkorát égne a Ravens. És ha ők végig nyernek a friscói meccsünkig, akkor ott szépen meghajolunk, ahogy 2008-ban a Titans ellen. Nem fogjuk összetörni magunkat a PO előtt. Szal én 5. kiemelt hellyel számolok.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mikey
18 758
Azt a '09-es év végi valamit inkább nevezném elfogyásnak, mint lazulásnak.
több mint 13 éve
(amióta követem) mi kétszer szoptuk meg ezt az alapszakasz végi lazulást, mondhatni nem hiszek benne.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
legalapabb alap! espn america is adja, úgyhogy rajságosság van.Sztem megint qrva szoros meccs lesz, nekünk nem ízlik ez a brutál passrush. 50-50. Nekünk ez az alapszakasz utolsó fontos meccse - legalábbis ha nyerünk... (Az NFC-s Frisco sztem qrvára nem oszt nem szoroz akármi is lesz) Ha szopás, akkor viszont nyomni kell tovább, mint állat, pedig a mi öreg védelmünknek sokat érhetne, ha nem kellene végignyomni a 17. hétig teljes tűzzel, s többet lehetne rotálni, s így jó eséllyel mindenki 100%-os egészségi állapottal indulna az tuolsó nagy háborújába. 😊
de jó lenne nyerni! mert kelleni fog a bravúr győzelem, az se baj, ha több van, mert beleszaladhatunk még egy trap game-be is nagyon simán. 4-6-tal állunk a heinz fielden, és ilyen jó D-nk sose volt. persze a passzjáték az meleg lesz megint, de szerintem a mienk is. csak egészség legyen!gabtsi
De továbbra is tartom: idén 3 AFC North-os lesz a PO-ban, akármi is lesz ez a meccs. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
legalapabb alap! espn america is adja, úgyhogy rajságosság van.de jó lenne nyerni! mert kelleni fog a bravúr győzelem, az se baj, ha több van, mert beleszaladhatunk még egy trap game-be is nagyon simán. 4-6-tal állunk a heinz fielden, és ilyen jó D-nk sose volt. persze a passzjáték az meleg lesz megint, de szerintem a mienk is. csak egészség legyen!
több mint 13 éve
gabtsi? hétvége mehet?Még a du-s műszakomról is lemondtam, hogy le ne maradjak a meccsről. 😊
több mint 13 éve
A Texans így is nagyon erős. Én inkább a Ravens hazait remélném. Persze a 2 simának írttal is meg kell szenvedni, lásd Colts. Messze még a PO, igaz közelebb, mint bárki gondolta volna szezon előtt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
power ranking-ben:Steelers, Cardinals, Rams, Texans és a Ravens otthon. 1 bravúr győzelem kell + hozni a Cardinals és a Rams ellenit. Reméljük a Texans 11.számú - még - egészséges irányítója nem fog ellenünk jó napot kifogni.
Good comeback performance by the Bengals Sunday at home. It's not always pretty in the NFL, but that's life with a rookie quarterback and inexperienced receivers. Last week on NFL.com Live, our Thursday Night online coverage, I put myself out there on the Bengals, saying they would get the sixth seed in the AFC playoffs. I'm sticking with it. Marvin Lewis' club has two very winnable games versus the Rams and Cardinals, and another against the Matt Schaub-less Texans. Ten wins should be enough.
a lényeg vastagon!!! 😊nhm
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nhm
1 254
power ranking-ben:Good comeback performance by the Bengals Sunday at home. It's not always pretty in the NFL, but that's life with a rookie quarterback and inexperienced receivers. Last week on NFL.com Live, our Thursday Night online coverage, I put myself out there on the Bengals, saying they would get the sixth seed in the AFC playoffs. I'm sticking with it. Marvin Lewis' club has two very winnable games versus the Rams and Cardinals, and another against the Matt Schaub-less Texans. Ten wins should be enough.
a lényeg vastagon!!! 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 758
According to Aaron Wilson of Scout.com, defensive lineman Ronald Fields is "on the Cincinnati Bengals radar, according to a league source."Ezek szerint Sims sérülése mégsem olyan egyszerű.
több mint 13 éve
Mikey
18 758
Ma el kell döntenie a csapatnak, hogy mit csinál Riversszel. Aktiválja, vagy IR-re teszi. Meglepne, ha nem az utóbbi történne.Más.
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=0&statisticCategory=SACKS&conference=null&season=2011&seasonType=REG
Keressétek meg az első DT-t a listán.
Segítek: Genooo!!!
több mint 13 éve
nhm
1 254
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=rFC5G8trsvAA.J. : I need a bye week... 😊
hatalmas.Amadeus91
RR: sapka marad.... 😊)))
több mint 13 éve
joereedy Joe ReedySims walking better. I Would put it as questionable at this point early in the week for Sunday
Ez lényegesen jobb hír, mint amit vártam, bár még pont nem jelent semmit.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=rFC5G8trsvAhatalmas.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Ha arra gondolok, hogy GM-ben Greenen gondolkodtam majd PP-t draftoltam, eddig úgy tűnik hiba volt.Ráadásul az eész elit támadóosztag tőletek az enyém lett volna (Dalton meg Gresham megvan)
több mint 13 éve
lehet félreérthető volt, nem arra gondoltam hogy evör, hanem hogy ritkán van ilyen jó (domináns) rookie WR.gabtsiAkkor bocsánat, és egyetértünk, kb. Fitz óta sztem is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
lehet félreérthető volt, nem arra gondoltam hogy evör, hanem hogy ritkán van ilyen jó (domináns) rookie WR.
több mint 13 éve
1300+ yard, 17 TD, sálálá... 😉 vagy Fitz bácsi legendás éve.Ez a nyilatkozat nagyon jól eshet Greshamnek 😛tenorxjah, de ha megnézed a következőnek kiment TE-t, inkább maradjon csendben és folytassa így ahogy az utóbbi hetekben. AJ minden rookie WR-t felülmúl. nem csak idén.gabtsi
Persze könnyen TOP 5 rookie WR szezon lesz ez év végére, még Collinsworth-ét is veri majd.
Gresham meg ne sértődgessen, teljesítsen 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Mikey
18 758
Ez a nyilatkozat nagyon jól eshet Greshamnek 😛tenorxMert talán Green nem jobb nála?
több mint 13 éve
Ez a nyilatkozat nagyon jól eshet Greshamnek 😛tenorxjah, de ha megnézed a következőnek kiment TE-t, inkább maradjon csendben és folytassa így ahogy az utóbbi hetekben. AJ minden rookie WR-t felülmúl. nem csak idén.
több mint 13 éve
Ez a nyilatkozat nagyon jól eshet Greshamnek 😛
több mint 13 éve
Mikey
18 758
A Steelers ellen játszanak a srácok. 0-11-nél is számítana az eredmény. 😉
több mint 13 éve
Hú de messzire szaladgálunk 😊Nézzük inkább a következő vasárnapot. Ha egy rebuild évben a 13. fordulóban is számít az eredmény, akkor az rebuild év? 😉
több mint 13 éve
Mikey
18 758
Az csakis Amadeusnak szólt, mert hitetlenkedett. Gondoltam, ha még egyszer leírom az idézett részben említett két másik úriember nevét is, akkor elhiszi, hogy Palmernél is jobb...Ebben most semmi olyan szándék nem volt, mint a múltkori Dalton >>> Flacco összehasonlításomban. 😛
Na, nem mintha nem lett volna igazam... 😊