Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
😀Tessék nyerni, aztán jó fáradtan jönni hozzánk 😊Wyattfosol, mi?
akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀nhmlions, giants, tebow. szerinted? (csak h rakerdezzek. 😛)Mikey
hihhhetetlen, de ez az én kívánságlistám is!
több mint 14 éve
Én titeket is bírlak (Csöcsös és Nelson 😛), de bántás nélkül, sokkal jobban örülnék nektek, mint a Steelersnek 😊Wyattazt tudjuk!!! 😊
több mint 14 éve
Én titeket is bírlak (Csöcsös és Nelson 😛), de bántás nélkül, sokkal jobban örülnék nektek, mint a Steelersnek 😊

több mint 14 éve
Tessék nyerni, aztán jó fáradtan jönni hozzánk 😊Wyattfosol, mi?
akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀nhmlions, giants, tebow. szerinted? (csak h rakerdezzek. 😛)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
en sem azert vettem tutira a vereseget anno, mert az a jets olyan hudejo volt, hanem mert a bengals konkretan elfogyott addigra. ugy fejben, mint letszamra... na de mindegy, az mar a mult, ne feszegessuk. 😊akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀
shipley, na igen. hatalmas szivfajdalmam a kolyok serulese. foleg, h szegenykem mar korabban is annyit volt serult... de fejben eros gyerek, tuti ertekes tagja lesz a csapatnak jovore, egy ujabb playoff szereples alkalmaval. 😊
tippelni en nem tippelek, kedvenc csapat meccsere nem szeretek, de kivancsian varom, ti h erzitek. meglepne, ha barki vereseget mondana. 😉Mikey
több mint 14 éve
en sem azert vettem tutira a vereseget anno, mert az a jets olyan hudejo volt, hanem mert a bengals konkretan elfogyott addigra. ugy fejben, mint letszamra... na de mindegy, az mar a mult, ne feszegessuk. 😊shipley, na igen. hatalmas szivfajdalmam a kolyok serulese. foleg, h szegenykem mar korabban is annyit volt serult... de fejben eros gyerek, tuti ertekes tagja lesz a csapatnak jovore, egy ujabb playoff szereples alkalmaval. 😊
tippelni en nem tippelek, kedvenc csapat meccsere nem szeretek, de kivancsian varom, ti h erzitek. meglepne, ha barki vereseget mondana. 😉
több mint 14 éve
@nhmnem tudom, én nem éreztem olyan baszó erősnek azt a Jets-et, Palmer-t, és Ocho-t meg imádtam! hehe
valoban igy ereztel anno a jets meccs elott? hat en olyan biztosra semmit nem vettem meg, mint azt a vereseget.
de a holnapi meccsel nem igy vagyok. barmi lehet. es igazsag szerint en valoban ugy fogom fel a meccset, mint egy ajandekot. (amugy is nevnapom lesz.) minden egyes play ajandek. kivancsian varom, dalton es green h eli meg elete elso playoff meccset, h green mire megy joseph-fel, smith most is pusztit-e, a d-line atkinsszel az elen felbetori-e yatest... maualuga hoz-e 3 forced fumble-t... nugent lenyugodik-e... nem tudom, en abszolut nyugodtsaggal varom a meccset, sokkal inkabb gyermeki kivancsisaggal, mint izgalommal.
de h ti ugy izgultok, mint kisgyerek szenteste ajandekbontas elott, azt tudom jol, nem veletlen nem is kerdezem. 😊Mikey
amúgy, sztem is az a legfontosabb, hogy milyen lesz a srácok első PO meccse! Mau-tól többet várok, a többiek hozzák a "szokásost" (milyen jó is ezt kimondani) akkor meglehet! és igen izgulok, végigbrusztoltuk az egész alapszakaszt, szeretnék Velük együtt örülni az első PO győzelmüknek is! 😊
akit nagyon sajnálok az Shipley, én imádtam tavaly, ha vissza tud térni, Ő is qrva jó játékos lehet...
Urak tippelünk? 😊
több mint 14 éve
@nhmvaloban igy ereztel anno a jets meccs elott? hat en olyan biztosra semmit nem vettem meg, mint azt a vereseget.
de a holnapi meccsel nem igy vagyok. barmi lehet. es igazsag szerint en valoban ugy fogom fel a meccset, mint egy ajandekot. (amugy is nevnapom lesz.) minden egyes play ajandek. kivancsian varom, dalton es green h eli meg elete elso playoff meccset, h green mire megy joseph-fel, smith most is pusztit-e, a d-line atkinsszel az elen felbetori-e yatest... maualuga hoz-e 3 forced fumble-t... nugent lenyugodik-e... nem tudom, en abszolut nyugodtsaggal varom a meccset, sokkal inkabb gyermeki kivancsisaggal, mint izgalommal.
de h ti ugy izgultok, mint kisgyerek szenteste ajandekbontas elott, azt tudom jol, nem veletlen nem is kerdezem. 😊
szerk.: playoffmeccs elott pedig elemezgetni, h ki miben nyerhet, szvsz total folosleges.
több mint 14 éve
Én pl. Daltonra adtam a voksot. Nekem Ő az év újonca, lehetett volna még Von Miller is a Denverből, de Ő sérült is volt, meg mégiscsak AFC North. Nyúton a faszban sincs. Andi kevesebb yarddal, de majdnem annyi TD-vel, vagyis hatékonyabban a PO-ba vezette a csapatot a liga legkeményebb csoportjában.
több mint 14 éve
bizakodom, h hazaesem a munkabol, mire kezdodik a meccs. 😊Mikeymuszáj hazaérni, akkor drukkolok annak is!!! 😊
kicsit úgy érzem magam, ha már így rákérdeztél! 😊, mint anno a Jets előtt, bmeg : Lehetőség, Őket meg tudjuk csípni...!
több mint 14 éve
bizakodom, h hazaesem a munkabol, mire kezdodik a meccs. 😊
több mint 14 éve
hm. pedig meg olvastam is delutan.
több mint 14 éve
dalton jelolve lett a rookie of the year dijra.nna egyszer megelőztelek... 😀 #6319
cam newton, von miller, patrick peterson es aldon smith mellett.
igazabol tokmindegy, ugyis nyuton kapja a dijat.
persze mi meg leszarjuk, mert nekunk egyertelmuen andy a roy, es amugy sem erdekel minket masok velemenye. 😊Mikey
több mint 14 éve
dalton jelolve lett a rookie of the year dijra.cam newton, von miller, patrick peterson es aldon smith mellett.
igazabol tokmindegy, ugyis nyuton kapja a dijat.
persze mi meg leszarjuk, mert nekunk egyertelmuen andy a roy, es amugy sem erdekel minket masok velemenye. 😊
több mint 14 éve
Bengals sign free agent K Thomas Weber to a Reserve/Future contract. He will go on the roster when the offseason begins.2011 nyaran ugyebar mar a csapat alkalmazottja volt.
több mint 14 éve
zimmer utan pedig allitolag a tampa erdeklodik.csak meg tudjuk legalább Zimmer-t tartani... :/
felelmetes lenne 1 offseasonben elvesziteni az oc-t es a dc-t is.
nagyon magam alatt lennek barmelyikuk tavozasa eseten.Mikey
több mint 14 éve
Dalton közben nominees, tessék szavazni!!!!Julio Jones jelölt Green meg nem? Minimum fura.
http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/YEAR/0?module=HP11_content_streamnhm
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
zimmer utan pedig allitolag a tampa erdeklodik.én is... kezd összeállni a csapat, erre...
felelmetes lenne 1 offseasonben elvesziteni az oc-t es a dc-t is.
nagyon magam alatt lennek barmelyikuk tavozasa eseten.Mikey
csak az a baj, hogy egy HC állásnál nem sok csábítóbb lehet egy edző számára az NFL-ben! 😕
Dalton közben nominees, tessék szavazni!!!!
http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream
több mint 14 éve
zimmer utan pedig allitolag a tampa erdeklodik.felelmetes lenne 1 offseasonben elvesziteni az oc-t es a dc-t is.
nagyon magam alatt lennek barmelyikuk tavozasa eseten.
több mint 14 éve
ez megvan? :elmehetnek....
Jaguars have strong interest in Bengals OC Gruden!
most ez rohadtul nem hiányzik...nhm
jó lenne ha nem kéne 1 év után megint egy OC....
több mint 14 éve
Adam Schefter reports Dalton was released from the hospital and practiced with the hopeful Bengals squad today.
több mint 14 éve
atkinstol elvettek .5 sacket a houston elleni meccsrol, igy megsincs meg neki a franchise rekord.Majd jövőre megcsinálja. Az első 3 meccs után már idén is többnyire besegítettek ellene.
kib'szott nagy gyokerseg ez az utolag masnak ados dolog.Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
atkinstol elvettek .5 sacket a houston elleni meccsrol, igy megsincs meg neki a franchise rekord.kib'szott nagy gyokerseg ez az utolag masnak ados dolog.