NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Cincy Jungle-szavazás:What grade do you give Bengals quarterback Andy Dalton at the bye week?
37% A 81 votes
56% B 122 votes
5% C 12 votes
0% D 1 votes
0% F 0 votes
Ki lehetett az a gyökér, aki a D-re szavazott?! Tuti valami nemkedvelt div. ellenfél szurkolója.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Ebben a topikban nem nagy szó, ha valaki megmondta. Mi mindannyian tudtuk... 😛
több mint 13 éve
Bengals rookie quarterback Andy Dalton completed 25 of 32 passes (65.9%) for 264 yards passing and a touchdown during Cincinnati's 27-17 win over the Indianapolis Colts on Sunday. The performance earned him ... one of four Pepsi NFL Rookie of the Week nominations. And according to the NFL, he was one of five players considered for the week six Offensive AFC Player of the Week.Most akkor jön az hogy én megmondtam 😛 Csak maradjon így! Miatta félig meddig átkonvertálok Bengals fanná akkor is, ha visszaesne.
Zseni b'meg, ZSENI!!Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Bengals rookie quarterback Andy Dalton completed 25 of 32 passes (65.9%) for 264 yards passing and a touchdown during Cincinnati's 27-17 win over the Indianapolis Colts on Sunday. The performance earned him ... one of four Pepsi NFL Rookie of the Week nominations. And according to the NFL, he was one of five players considered for the week six Offensive AFC Player of the Week.Zseni b'meg, ZSENI!!
több mint 13 éve
85
363
Najo, utolso hozzaszolasom a Palmer tradehez:http://www.bengals.com/news/article-1/Palmer-It-was-time/035dfddd-c8f5-412b-bacf-479de5ba697d
Jo volt vegre tole is hallani az egeszrol, hogy mi tortent es hogy tortent. Azt mondja nem akarta hogy az egesz igy jatszodjon le, azt hittem a kerese megmarad kozte es a vezetoseg kozott, de nem igy lett. Nem mocskolodott a csapatrol, a rajongokrol, az edzokrol, ugy erezte itt az ido hogy valtson, igy fog jol jarni o is es a csapat is, es en azt hiszem utolag ranezve erre igaza is van. Palmer egy sportember es egy nagyon fair ember azt hiszem, es tenyleg remelem jo evei lesznek Oaklandben. Mostmar befejeztem vegleg ezt a Palmer dolgot 😊
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
hogyis van ez, mennyibe is került ezaz egész huzavona, a CP kontra Bró körbeszopatás?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
85
363
Pont akartam mondani Brownra, hogy ezt szepen kijatszotta, nem engedett egeszen addig amig igazan jol nem jartunk, igy megmutatta hogy vele nem lehet csak ugy szarozni, es meg jol is jartunk, foleg hogy ilyen fiatal a csapat. Ha nem bengalsnak hivnak ezt a franchiset es nem ismernem a tortenetuket, nem tudnam hogy sajnos ez nem az a gyoztes brigad valamiert mint a pats mondjuk, igencsak komoly elvarasaim lennenek a kozeljovore nezve mert a tehetseggel nem lesz gond az mar biztos.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
azért ez erős túlzás..RushAz, de trendi 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
ahogy nézem az egyes topikokat, lassan kiderül, h Palmer még JaMarcusnál is rosszabb qb, úgyh mindenképpen megadeal volt Mike papától és jár a hátbaverés. alakul ez 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Most ugrott be a meccsről, az a Peerman ST blokk. Ha alaki talál linket tegye majd be. Brutál volt.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Ha már annyit szidtuk korábban Mike Brownt, akkor úgy vagyunk korrektek, ha most kicsit dicsérjük is.Maybe He Deserves It: Time To Offer Bengals Owner Mike Brown A Little Credit
"We also find ourselves rather suddenly in position of being able to receive real value for Carson that can measurably improve our team – which is performing well and is showing real promise for this year and years to come. When this opportunity arose, we felt we could not let it pass, and needed to take a step forward with the football team if we could."
2012-ben van két 1st és két 5th pickje a csapatnak. Nem mintha híján lenne a csapat fiatal tehetségeknek, de a jövő évi drafttal még inkább tehet majd egy nagy lépést a sikeres jövő felé a franchise.
Úgy gondolom, félelmetesen jó érzés lesz a következő években Bengals szurkolónak lenni.
Bár már most is az.
több mint 13 éve
YEEEEEAH! Basszátok meg, ez mekkora már!!!! Ezentúl rendszeresen hagyok majd ki 3-4 napokat, hátha mindig ilyen hírre jövök vissza 😊Ennél jobb még nem történt a klubbal, mióta szurkolok nekik. Hihetetlen. 2 jó draftra vagyunk az SB win-től 😊
A CP ekézésre meg tényleg nyisson aki akar egy új topikot, mert itt OFF.
Ja a meccsről esetleg annyit, hogy Pressley és Leonard + a 2 OT nagyot ment.
A negatívum, hogy egyedül nézni sokkal gyérebb élmény, mint (online) társaságban 😕
4-2 😀 CP trade 😀 😀 😀
Na, ideje inni valami durvát!
több mint 13 éve
btw, szívesen vettem volna, ha Michael Bush-t beveszik a dealbe. de persze ez is bőven jó. így jöhet a favoritom vagy CB a saját top15 pickkel, és egy top S és/vagy G az oaklandével és a második körrel.editke: +meglepődnék az eddigiek alapján, ha józsiért nem kapnánk egy 3. compot is. Karácsony baby!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
hát cserben hagyás ide vagy oda, rohadt mód szeretem Palmert, meghatározó személyiség volt nem csak az én, hanem mindnyájunk életében. nagyon szurkolok hogy össze jöjjön neki Oakland-ben. nagyon nagyot kaszáltunk ezzel a deal-el, ennél boldogabb már nem is lehetnék. 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
Te hallottad valakitől ezeket? hogy cserbenhagyta a franchise-t? Nem emlékszem, hogy pl. Marvin nyilatkozott volna ilyet...most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mit kéne? Cserben hagyta az egész franchise-t a hülyeségével. Tulajdonost, Edzőt, játékostársait és nem utolsó sorban szurkolókat. Rendben, elkerült innen, mi meg akkorát kaszáltunk rajta, amekkorát álmodni nem mertünk volna. Legyen most már ennyi elég belőle. Játsszon jól a Raiders-nél, hogy mi még1 első köröst kapjunk érte.Amadeus91
mondhatnám: emblematikus figura!
de hagyjuk, csak megsértesz... 😊
koncentráljunk a jungle-ra! 😊nhm
namindegy máshogy látjuk ezt a kérdést. Nekem személy szerint nagyon sok örömöt okozott, és ezt nem is fogom elfelejteni... 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 755
According to Cedric Benson's attorney, the Bengals feature running back will face a one-game suspension, plus a fine. Originally the league suspended Benson three games, but he appealed the decision.Azért ez is örömteli dolog. Minden bizonnyal a Seahawks elleni meccset hagyja majd ki.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Csókolom kezeit annak, aki ezt a dealt Bengals részről összehozta.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mit kéne? Cserben hagyta az egész franchise-t a hülyeségével. Tulajdonost, Edzőt, játékostársait és nem utolsó sorban szurkolókat. Rendben, elkerült innen, mi meg akkorát kaszáltunk rajta, amekkorát álmodni nem mertünk volna. Legyen most már ennyi elég belőle. Játsszon jól a Raiders-nél, hogy mi még1 első köröst kapjunk érte.
mondhatnám: emblematikus figura!
koncentráljunk a jungle-ra! 😊nhm
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nhm
1 254
most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mondhatnám: emblematikus figura!
koncentráljunk a jungle-ra! 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
felőlem szopkodhatjuk is, most, hogy pofátlan jó "pénzt" kaptunk érte, de szeretni meg elismerni hadd ne kelljen.figyu... lécci ne húzd már le Palmer-t az OAK fórumban, ha másért nem is, csak mert nekem kedvencem volt, és remélem újjászületik új klubjában! köszi! (így most már a bye-on is van mit nézni, igaz? 😊Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀Amadeus91
de ne legyen harag!? 😉nhm
(BYE-n meg Hawks meccset fogok nézni)
több mint 13 éve
nhm
1 254
figyu... lécci ne húzd már le Palmer-t az OAK fórumban, ha másért nem is, csak mert nekem kedvencem volt, és remélem újjászületik új klubjában! köszi! (így most már a bye-on is van mit nézni, igaz? 😊Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀Amadeus91
de ne legyen harag!? 😉
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀