Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
drága kenyér, ez is mekkora bohóc.Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy lehetünk ekkora lúzerek, pedig pont mi lehetünk...
az egyik legnagyobb draft busthoz hasonlítja, és közben visszük 1/4-re. persze.gabtsi
Na jó mégsem. Ekkora barmok nem lehetünk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
drága kenyér, ez is mekkora bohóc.az egyik legnagyobb draft busthoz hasonlítja, és közben visszük 1/4-re. persze.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/25480/mel-kiper-bengals-take-cam-newtonAjjaj...
több mint 14 éve
néztem h 4-5 körre jósolják, a sérülés miatt gondoltam h udfa.szerk: ja igen, meg azt néztem hogy Bernard méretű gyerek (súlyra), sok értelmét nem látom még egy ilyennek ide a darálóba. mondanám h ki kéne, de majd vasárnap.
több mint 14 éve
- Randall Hunt – OG – Illinois – Talked toTaiwan Jones stabil mid-to-late pick.
- Bryant Browning – OG – Ohio State – Talked to
- Cam Newton – QB – Auburn – Combine Interview
- Taiwan Jones – RB – Eastern Washington – Combine Interview
udfa-kra nyomulunk egyelőre, meg persze Newton.
CJ-n a fanpostokon már olyanokat olvastam, hogy JMR kellene nekünk, nemtom h neki vagy Newtonnak örülnék jobban.gabtsi
Az egyik FCS Playoff meccsen 200+ yardot futott, de eltört valamije, így most kevésbé fényezik
több mint 14 éve
- Randall Hunt – OG – Illinois – Talked to- Bryant Browning – OG – Ohio State – Talked to
- Cam Newton – QB – Auburn – Combine Interview
- Taiwan Jones – RB – Eastern Washington – Combine Interview
udfa-kra nyomulunk egyelőre, meg persze Newton.
CJ-n a fanpostokon már olyanokat olvastam, hogy JMR kellene nekünk, nemtom h neki vagy Newtonnak örülnék jobban.
több mint 14 éve
jaja. és az is lehet h smokescreen. minden és annak az ellenkezője is igaz lehet.
több mint 14 éve
Persze, de nála fennáll annak az esélye, hogy beszél néhány szót Lewisékkal, vagy valami, és így talán van valós alapja annak, amit ír.Ellenben mi innen csak találgatni tudunk.
😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Akkor is tartom, hogy nem húzunk elsőkörös QBt, esetleg tévedek 😊...szerintem mi ha Palmer lelép, akkor sem húznánk QBt az első körben.nasheemhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=214533#p214533Mikey
Hobson is csak a lehetőségét írja egy ilyen forgatókönyvnek.
több mint 14 éve
who the fuck is zibowksi ??a CJ összegyűjötte (a) Mike Brown (era) qb draftjait. hát nem egy sikertörténet. nagyon kell idén (is) a jó draft, sztem az elmúlt kettő (három) igen jól sikerült, ha a tavalyi szintet sikerülne hozni akkor egy igen jó és fiatal társaság verődne össze végre.
több mint 14 éve
Egyébként Newtont elég sokan Akili Smithhez hasonlítják. Vicces lenne, ha ti húznátok 😀
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
http://blogs.nfl.com/2011/03/07/zbikowski-ochocinco-would-last-45-seconds-in-ring/?module=HP_spotlight:rolleyes: 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
...szerintem mi ha Palmer lelép, akkor sem húznánk QBt az első körben.nasheemhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=214533#p214533
több mint 14 éve
tegnap a pft mockban is Newton az 1/1. állítólag nagyon odavan érte Rivera. ma van az Auburn Pro Day és ő is oda megy. én nem bánnám ha kivinnék előlünk (biztos ami tuti alapon), de nehezen akarom elhinni, hogy első évében rögtön dobna egy ekkora kockát.gabtsiAz rohadt jó lenne ha elmenne előttünk, bár szerintem mi ha Palmer lelép, akkor sem húznánk QBt az első körben. Menjen csak ki Cam, Gabbert, PP és akkor mi azt húzunk akit csak akarunk.
több mint 14 éve
tegnap a pft mockban is Newton az 1/1. állítólag nagyon odavan érte Rivera. ma van az Auburn Pro Day és ő is oda megy. én nem bánnám ha kivinnék előlünk (biztos ami tuti alapon), de nehezen akarom elhinni, hogy első évében rögtön dobna egy ekkora kockát.
több mint 14 éve
Joe Reedy is Greent mokkolta hozzánk. Fairley-t kicsúsztatta a top10ből. Cam Newton az 1/1. LOL.
több mint 14 éve
Maualuga reagált Zimmer múltkori 'extremely average' értékelésére."I think this organization expected a lot out of me when I first stepped foot in this place," Maualuga said. "Then again I expected a lot out of myself as well. It's like you ask the fan sitting out in the stands what stood out from Rey this year and I'm sure people won't say as much. They will say I made a play here or there. I'm not satisfied with how I performed."
"I need to start becoming a leader and the person I want to be and then everything will fall into place. I can't sit here and wait," Maualuga said. "It's my third year in and it's time to step it up, wake up and play. Things don't get handed to you, you have to grab it."
A korábbi, néhol nem túl optimista nyilatkozatok ellenére én még mindig maximálisan bízom abban, hogy kezdő middle linebackerré és leaderré tud válni. Kifejezetten csalódott lennék, ha megragadna az erős oldalon...
több mint 14 éve
Most akkor ebbe szerintetek Newton beleillik vagy sem?Amadeus91Newton az NFLbe nem illik bele 😊
több mint 14 éve
Most akkor ebbe szerintetek Newton beleillik vagy sem?
több mint 14 éve
aennyire tudom, a lényege, hogy a folyamatos haladást nem futójátékra, hanem a rövid passzokra helyezi.Valódi run first támadójátékból már nagyon kevés maradt a mai NFL-ben. A többség 42-46 %-ban hagyatkozik csak a futójátékra, ettől felfelé 50-52 %-ot jelentenek az extrém, sokat futó alakulatok, mint a Chiefs például, illetve 36-37 % körül van a másik véglet, a szinte csak passzoló, légitámadást szimuláló csapatok.
de vszleg ez leginkább az anno, még a Bengalsnál Walsh által megalkotott koncepcióra volt feltétlenül (?) igaz, azóta számtalan variációja létezik. pl a Gruden-féle Tampa egy korrekt 150 yardot futott a SuperBowl-on, és kvázi GM QB-val meneteltek. vagy a 49ers O is elsősorban Gore-ra épül, mégis WCO.
szóval szerintem nem ellentmondás ez.gabtsi
Szerintem a WCO lényegét is az a mondás írja le jól, hogy "pass to score, run to win". Ha nem 14 pontos meccseket szeretne az ember játszani, és arra hagyatkozni, hogy 2 TD alatt tartsa a védelme az ellenfél támadóit, akkor bizony passzolni kell. Az más kérdés, hogy a WCO-n belül az Air Coryell séma nagy előnye a power running belső futásokkal az, hogy a csapat nincs feltétlenül meglőve a vörös zónán belül (a Chargers és LT a remek példa).
Ez persze nem zárja ki a 100+ yardos futóteljesítményt, de a rendszer nem rájuk épül, és nem ők jelentik a lényegi ismérvet.
több mint 14 éve
aennyire tudom, a lényege, hogy a folyamatos haladást nem futójátékra, hanem a rövid passzokra helyezi.de vszleg ez leginkább az anno, még a Bengalsnál Walsh által megalkotott koncepcióra volt feltétlenül (?) igaz, azóta számtalan variációja létezik. pl a Gruden-féle Tampa egy korrekt 150 yardot futott a SuperBowl-on, és kvázi GM QB-val meneteltek. vagy a 49ers O is elsősorban Gore-ra épül, mégis WCO.
szóval szerintem nem ellentmondás ez.
több mint 14 éve
In American football, "West Coast Offense" ("WCO") is one of two similar but distinct offensive-strategic-systems of play: (A) the "Air Coryell" system; or (B) more commonly the pass play system popularized by Bill Walsh. However, WCO may simply refer to an offense that places a greater emphasis on passing than on running.Amúgy most West-Coast offense vagy runfirst lesz?Amadeus91Ha jól tévedek, a WCO filozófiája az, hogy a futójáték az első, és ez nyit teret a vertikális passzjátéknak.
Tehát mindkettő. 😊Mikey
több mint 14 éve
Amúgy most West-Coast offense vagy runfirst lesz?Amadeus91Ha jól tévedek, a WCO filozófiája az, hogy a futójáték az első, és ez nyit teret a vertikális passzjátéknak.
Tehát mindkettő. 😊
több mint 14 éve
NSO-n olvastam talán, egy ilyen draft témájú dologban (vagy a ProFootbalon), hogy Cam Newton megoldaná a QB problémáink. Tényleg, semmi ráció nincs benne? Amúgy most West-Coast offense vagy runfirst lesz?