NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 4 éve
#Browns WR Odell Beckham Jr, attempting to fully return from a torn ACL, is not listed on the injury report for the team’s game on Sunday.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 24, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Látszik, hogy nagyon vigyáz a labdára. A két INT-ből az egyik inkább az elkapó hibája volt mint az övé.Mayfieldnek 2 meccs alatt 9 incompletion-je volt és 81,6%-al vezeti a ligát.Kemény. Főleg ha azt nézem, h J.Allen a 30.helyen 56%-kal... Persze, kicsi a minta, de nehéz lesz nem megfizetni Bakert. Még ha a 4th quarter comeback W-k el is maradnak 😊
Drip
Csak így tovább!
Joey Tribbiani
De azért még jobban mutatna ha két meccs alatt nem csak egy darab dobott TD-je volna. Azt is Feltonnak dobta, aki utána zillion yardot brusztolva futott be az endzone-ba. A klasszikus dobott TD-k is nagyon kelleni fognak.
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
gedam
6 272
ez a stat addig lesz így, amíg megy a futásMayfieldnek 2 meccs alatt 9 incompletion-je volt és 81,6%-al vezeti a ligát.Kemény. Főleg ha azt nézem, h J.Allen a 30.helyen 56%-kal... Persze, kicsi a minta, de nehéz lesz nem megfizetni Bakert. Még ha a 4th quarter comeback W-k el is maradnak 😊
Drip
Csak így tovább!
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Mayfieldnek 2 meccs alatt 9 incompletion-je volt és 81,6%-al vezeti a ligát.Kemény. Főleg ha azt nézem, h J.Allen a 30.helyen 56%-kal... Persze, kicsi a minta, de nehéz lesz nem megfizetni Bakert. Még ha a 4th quarter comeback W-k el is maradnak 😊
Drip
Csak így tovább!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Tarver hatalmas forma!Woods elé ezt a névsort azért leraknám:Mondjuk Billings, McKinley, Malik, Walker inkább az erős közepes kategória, de az hogy a klasszisokból sem tud semmit kihozni Woods elég kiábrándító.
- Andrew Billings DT
- Jadeveon Clowney DE
- Malik Jackson DT
- Takkarist McKinley DE
- JOK OLB
- Anthony Walker MLB
- Greg Newsome II CB
- Troy Hill CB
- John Johnson FS
- Grant Delpit FS
Egy kérdéssel karöltve hogy mi az öreganyád puskaporos valagát csinálsz?!
P@trik
Pont ettől féltem amikor megtartottuk, h vesztünk egy évet amikor itt a SB window.
Középről több nyomás kéne, egy klasszis 3 tech DT hiányzik nagyon, Ogunjobi ugye pont ez volt, de nem vált be és nem is sikerült upgradelni a posztot. Én mindig inkább DL, mint SEC párti voltam, ha nincs siettetés b@szhatod az elit CB és S sort.
Egyszerűen több kell a Garrett-Clowney párostól ha már középről nem jön semmi pressure.
Ha nagyon szorul a hurok házon belül Jason Tarverrel (LB edző) lehetne pótolni, volt már DC az NFL-ben (Raiders) és egyetemen is (Stanford, Vandy), nem feltétlen ideális, de ennél amit az első két meccsen mutattunk csak jobb lehet. A Broncos után (7. hét, TNF) lesz 10 nap szünet, az még 5 meccs, lehet fejlődni, de ha nem lesz addig változás akkor ott elküldeném mielőtt elmegy a szezon a D-n. Fields sem lesz egyszerű, de aztán jön Herbert és Murray...
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Mayfieldnek 2 meccs alatt 9 incompletion-je volt és 81,6%-al vezeti a ligát.
több mint 4 éve
Fields kezd ellenünk vasárnap, remélem Woods a playbookból csak a blitz játékokat gyakoroltatja a héten...Minden jel arra utal, h OBJ játszhat.
több mint 4 éve
Szerintem is a Stefa-éra egyik leggyengébb meccse volt - a 4. negyedig. Ha megy a futás, futni kell, nem tudom miért erőltetjük a passzt (még ha Mayfield jó is volt és az int inkább Schwartzé, mint az övé).Schwartznak ellenünk is volt egy playe ahol nem futotta végig a routeját. Sima TD lett volna.
Szimpatikus csapat ez a Texans, a körülmények ellenére mindent beletoltak és ha nem dől ki Tyrod még szorosabb lehetett volna. Ahogy Patrik írja, Woodsot lassan elő kell venni, Garrett és Clowney totál láthatatlan, a secondary nyeli a yardokat, ha így marad minden, a wild cardhoz is kevés lehet ez a D. Egy rookie QB-t ilyen helyzetben ki kellett volna üldözni a világból, ehhez képest önbizalmat építettünk.
Pozitívum természetesen Chubb és Hunt, plusz Teller. Valahogy meg kéne tartani, legjobb OL-ünk. Felton életveszélyes, tényleg Svájci bicska a csávó. Delpit sacknek is örültem, ilyen hívásokból kellett volna több Woodstól egy rookie ellen...
A lényeg, h. megvan a W, de nem vagyok elégedett.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Főleg mivel benne van, hogy rozsdás lesz Beckham. (De ne legyen igazam)2-3 hét kihagyás vár Landryre.IR-re is került Landry, így 3 meccset tuti kihagy, legkorábban a Cards ellen térhet vissza. Nagyon kell OBJ... Plusz DPJ-nek feljebb kell tekerni a fordulatszámot, eddig kevés.
Viszont ha minden igaz OBJ visszatér a medvék ellen.
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
2-3 hét kihagyás vár Landryre.IR-re is került Landry, így 3 meccset tuti kihagy, legkorábban a Cards ellen térhet vissza. Nagyon kell OBJ... Plusz DPJ-nek feljebb kell tekerni a fordulatszámot, eddig kevés.
Viszont ha minden igaz OBJ visszatér a medvék ellen.
P@trik
több mint 4 éve
Mondjuk amíg Tyrod a pályán volt átlagba ilyen 1,5 - 2 sec alatt el is dobta a labdát, jók voltak a playhívások és jól is improvizált. Ami sokkal zavaróbb, hogy Millsre nulla nyomást tettünk.“They weren’t bringing a ton of pressure,” Mills said. “We were prepared for it. I thought the O-line, myself and the backs handled it pretty well.”
Egyszer blitzeltünk, abból jött is egy Delpit sack.
Nem azt mondom, hogy ész nélkül menni kell, de az sem megoldás, hogy a rookie QB-ra egyszer hívsz blitzet, főleg ha látod, hogy sem Garrett sem Clowney nem boldogul.
több mint 4 éve
Mondjuk Billings, McKinley, Malik, Walker inkább az erős közepes kategória, de az hogy a klasszisokból sem tud semmit kihozni Woods elég kiábrándító.Pozitívan nézve arra jutottam, hogy valószínűleg step by step legózzák össze a rendszert. Nézve a meccset az jutott eszembe, hogy egyszerűen nincsen identitása, nincsen stabilitása a védelemnek. Olyan mintha igazából semmiben nem lenne erős, holott van egy két poszt ahol nagyon erősek vagyunk. Ott van két nagyon jó EDGE és mégsem tudnak elég gyorsan a QB közelébe jutni. Ott van egy elég jó secondary mégis egy rookie irányító dobálgatott az utolsó negyedben tetszés szerint.
Pont ettől féltem amikor megtartottuk, h vesztünk egy évet amikor itt a SB window.
Középről több nyomás kéne, egy klasszis 3 tech DT hiányzik nagyon, Ogunjobi ugye pont ez volt, de nem vált be és nem is sikerült upgradelni a posztot. Én mindig inkább DL, mint SEC párti voltam, ha nincs siettetés b@szhatod az elit CB és S sort.
Egyszerűen több kell a Garrett-Clowney párostól ha már középről nem jön semmi pressure.
Ha nagyon szorul a hurok házon belül Jason Tarverrel (LB edző) lehetne pótolni, volt már DC az NFL-ben (Raiders) és egyetemen is (Stanford, Vandy), nem feltétlen ideális, de ennél amit az első két meccsen mutattunk csak jobb lehet. A Broncos után (7. hét, TNF) lesz 10 nap szünet, az még 5 meccs, lehet fejlődni, de ha nem lesz addig változás akkor ott elküldeném mielőtt elmegy a szezon a D-n. Fields sem lesz egyszerű, de aztán jön Herbert és Murray...
Joey Tribbiani
De van azért lehetőség. Delpit például nagyon szépen odaért amikor kellett, alighanem JOK-t is oda küldik majd néha. Több tapasztalat kell nekik. És amikor ők is odaállnak néha akkor a szélről is több várható. De a több blitz is csak egy darab eshetőség.
Egyelőre várni kell, mert benne van a lehetőség, hogy amikor összeáll, akkor erős lesz a védelem. Nagyon jó lenne már valami előrelépést látni. Hasonlít a szitu a tavalyi támadó szekcióra. Szenvedés, szenvedés aztán bumm és összeállt.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Ami leginkább megmaradt Tarverről nekem, mint DC: www.sbnation.com/lookit/2013/10/28/5037780/jason-tarver-raiders-coach-middle-fingerPersze elképesztően tehetségtelen bagázs volt a keze alatt, gyakorlatilag a pályafutása alkonyán lévő Charles Woodson meg az újonc Khalil Mack volt a legkomolyabb talent, akivel dolgozhatott a profiknál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Woods elé ezt a névsort azért leraknám:Mondjuk Billings, McKinley, Malik, Walker inkább az erős közepes kategória, de az hogy a klasszisokból sem tud semmit kihozni Woods elég kiábrándító.
- Andrew Billings DT
- Jadeveon Clowney DE
- Malik Jackson DT
- Takkarist McKinley DE
- JOK OLB
- Anthony Walker MLB
- Greg Newsome II CB
- Troy Hill CB
- John Johnson FS
- Grant Delpit FS
P@trik
több mint 4 éve
Woods elé ezt a névsort azért leraknám:- Andrew Billings DT
- Jadeveon Clowney DE
- Malik Jackson DT
- Takkarist McKinley DE
- JOK OLB
- Anthony Walker MLB
- Greg Newsome II CB
- Troy Hill CB
- John Johnson FS
- Grant Delpit FS
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Sok újat nem tudok hozzátenni ehhez. OBJ-hez nagy + Rendben, hogy van DPJ, Higgins (örök téma, hogy miért nem használjuk) és Shwartz, de így, hogy Landry kidőlt azért látszik mit számít a két klasszis kiesése. Beckham azt az INT-nem azt mondom, hogy lehúzza de minimum incompletionre üti. Nagy játékra meg alapvetően nem volt szükség Mayfieldtől, így nem mondanám, hogy nem volt tényező, konkrétan 2 passza nem talált célt, a futás meg működött.
A védelem meg ja... Delpit tetszett, a sack előtt is, de ez így önmagában vékony. Nem Mahomes állt most ott hanem egy rookie Mills és rendben, hogy jött egy turnover, de alapvetően utána elég lazán hagytuk a gyeplőt és engedtük a passzokat. Wardnak is szar napja volt.
Összességében Win aminek örülök és nyilván a Bears ellen is nyerni kéne, de abban már nem reménykedek, hogy Fieldset megrémisztjük majd ezek után.
több mint 4 éve
Landry ma megy MRI-re. Nagy hiányzó lehet ha ő is kiesik.Kvázi csak DPJ és Higgins marad meg az újoncok.
Egy kis érdekesség, 2 meccs után:
Passzolt TD száma: 1 😅
Futott TD száma: 7 🏈
A run heavy O megmaradt tavalyról és működik is.
Mondjuk ha van egy ilyen szörny duód mint a Chubb-Hunt akkor kell is futni.
több mint 4 éve
Nagyon nehéz győzelem volt. Nem is tudom mi lett volna ha szerencsétlen Taylor nem dől ki.Bár sokan azt mondják nem kell ebbe az offense-be OBJ, de azért képzeljük el ezt a meccset vele… Borzasztóan hiányzott emellett Landry, még szerencse, hogy Chubb és Hunt hozta magát. Felton szuper, nagyon jókor villant. Mayfield viszont egyszerűen nem tudott tényező lenni. Mivel kiugrott a válla így nem csoda, hogy bár lényegében hibátlanul játszott, de nem volt meg benne az a plusz, ami kiemel egy-egy elkapót amikor villanni kell. Remélem rendbe jön, mert egyetlen komolyabb dobás nélkül hoztuk le a második félidőt.
Delpit nagyon jól mutatkozott be, de az, hogy Garrett teljesen észrevétlen az egész meccsen hát az egy vicc. Ilyen ember anyaggal le kellett volna nyomni az újonc QB-t, nem hogy lazán passzolgat. Érthetetlen az egész.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Szerintem is a Stefa-éra egyik leggyengébb meccse volt - a 4. negyedig. Ha megy a futás, futni kell, nem tudom miért erőltetjük a passzt (még ha Mayfield jó is volt és az int inkább Schwartzé, mint az övé).Szimpatikus csapat ez a Texans, a körülmények ellenére mindent beletoltak és ha nem dől ki Tyrod még szorosabb lehetett volna. Ahogy Patrik írja, Woodsot lassan elő kell venni, Garrett és Clowney totál láthatatlan, a secondary nyeli a yardokat, ha így marad minden, a wild cardhoz is kevés lehet ez a D. Egy rookie QB-t ilyen helyzetben ki kellett volna üldözni a világból, ehhez képest önbizalmat építettünk.
Pozitívum természetesen Chubb és Hunt, plusz Teller. Valahogy meg kéne tartani, legjobb OL-ünk. Felton életveszélyes, tényleg Svájci bicska a csávó. Delpit sacknek is örültem, ilyen hívásokból kellett volna több Woodstól egy rookie ellen...
A lényeg, h. megvan a W, de nem vagyok elégedett.
több mint 4 éve
Győztünk de büszkék nem lehetünk...Védelem továbbra is katasztrófa, ideje lenne elővenni Woodsot, hogy mi az apja f@szát csinál.
Megkapott mindent amit akart és nem javul az egység. Értem én hogy sok a sérült de akkor is nah...
Landry megsérült, illetve Willst is levitték ismét a meccs vége fele.
Feltonnak és Delpitnek jár a piros pont.
több mint 4 éve
Ezt a heti kibeszélést rövidre zárva.Győzni kell ma és pont.
több mint 4 éve
Anthony Walker sérülés miatt IR került. 3 meccset biztosan kikell hagyjon.
Wills és Hubbard is sérüléssel küzd, Kérdéses a LT pozi.
több mint 4 éve
Azért, na…The highest-graded offensive linemen from Week 1 💪 pic.twitter.com/uB10TdsoGA
— PFF (@PFF) September 15, 2021
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Kevin Stefanski says he’s shutting down Odell Beckham Jr this week. Will not play v Houston. Limited at practice. No setback. No drama. Just not ready.
— Tony Grossi (@TonyGrossi) September 15, 2021
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧