NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Kinek mi az adagja, lehet méteres jointot nyomat 😁Robinson keménybe nyomja amikor lekapcsolták kb 70 kg fű volt nàla, aminek az értéke majd 700000 dollár. Idióta...Azt mondjuk nehéz kimagyarázni hogy saját használatra kell csak. 😀
dailysnark.com/browns-lineman-greg-robinson-arrested-after-police-find-157-pounds-of-weed-in-his-car/?fbclid=IwAR3BWT9p0a7_9Vi06SjJiRmmRp82ns2yVfyfWmosvHV5f6ROAX2Cuj60nEc
kapitnono
Toca
több mint 4 éve
Robinson keménybe nyomja amikor lekapcsolták kb 70 kg fű volt nàla, aminek az értéke majd 700000 dollár. Idióta...Azt mondjuk nehéz kimagyarázni hogy saját használatra kell csak. 😀
dailysnark.com/browns-lineman-greg-robinson-arrested-after-police-find-157-pounds-of-weed-in-his-car/?fbclid=IwAR3BWT9p0a7_9Vi06SjJiRmmRp82ns2yVfyfWmosvHV5f6ROAX2Cuj60nEc
kapitnono
több mint 4 éve
Robinson keménybe nyomja amikor lekapcsolták kb 70 kg fű volt nàla, aminek az értéke majd 700000 dollár. Idióta...dailysnark.com/browns-lineman-greg-robinson-arrested-after-police-find-157-pounds-of-weed-in-his-car/?fbclid=IwAR3BWT9p0a7_9Vi06SjJiRmmRp82ns2yVfyfWmosvHV5f6ROAX2Cuj60nEc
több mint 4 éve
Éreztem hogy nem nekem kell "elsőzni" a hírrel, így jobban jött ki a dolog.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Ha úgy fogja védeni a seggét mint ahogy Mayfieldét védte akkor fasza napjai lesznek a böribe.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Marad még valaki szabadlábon?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Berry első áldozatai.twitter.com/ByNateUlrich/status/1229455681935286273
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Call SWJr-t és minden faca lesz...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Lejjebb mindig van, ezt epp a Browns mutatta meg az elmult sok evben. Grigsonnal meg... Ez olyan, mint amikor szarban a haza, es hozod tuzoltonak Jeff Fishert. 8)Clevelandről beszélünk, szerinted itt lehet rosszabb? Várhatunk jobbat, pláne a tavalyi év után...? 😀Ahol Grigson felbukkan, sok jot azert ne varjatok.Ez a csavo elkepeszto kapcsolatokkal rendelkezhet. 😀Nem rajongok a csávóért de Berryvel nagy cimborák állítólag...
Browns hired ex-Colts GM Ryan Grigson to serve in an advisory and consulting role.
Stez
P@trik
Stez
Csiriba
Nyilvan Grigson jelenlete nem sok helyen erzodik majd a szurkolonak, mivel a hatterben tevekenykedik majd, de maga a teny vicces, hogy ez a csavo egy ekkora bukas utan is munkahelyrol munkahelyre jar az NFL-ben, es alkalmazzak ujra es ujra.
Az persze sokatmondo, hogy a Colts ota kb. evente csapatot valt.
több mint 4 éve
Clevelandről beszélünk, szerinted itt lehet rosszabb? Várhatunk jobbat, pláne a tavalyi év után...? 😀Ahol Grigson felbukkan, sok jot azert ne varjatok.Ez a csavo elkepeszto kapcsolatokkal rendelkezhet. 😀Nem rajongok a csávóért de Berryvel nagy cimborák állítólag...
Browns hired ex-Colts GM Ryan Grigson to serve in an advisory and consulting role.
Stez
P@trik
Stez
több mint 4 éve
Ahol Grigson felbukkan, sok jot azert ne varjatok.Ez a csavo elkepeszto kapcsolatokkal rendelkezhet. 😀Nem rajongok a csávóért de Berryvel nagy cimborák állítólag...
Stez
P@trik
több mint 4 éve
Ez a csavo elkepeszto kapcsolatokkal rendelkezhet. 😀Nem rajongok a csávóért de Berryvel nagy cimborák állítólag...
Stez
több mint 4 éve
Ez a csavo elkepeszto kapcsolatokkal rendelkezhet. 😀Browns hired ex-Colts GM Ryan Grigson to serve in an advisory and consulting role.
több mint 4 éve
Fej vagy írás? 😆
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Döbbenet, hogy micsoda meglepetések vannak a nap alatt. Ki számított volna arra, hogy az év vége után úgyis elcsitul minden és simán visszatérhet majd a pályáraElég büntetés az neki,hogy egy ilyen csapatban kell játszania 😀
Garrett nem hat meccs, hanem határozatlan idejü, az lehet több is, sőt biztos több lesz. Nekem Pouncey ütök, rugok megmozdulása talán többet érdemelt volna és igen Rudolphnak is kioszthattak volna egy eltiltást.
nagirÉn azt nem tudom mire vélni, pedig egyre több embertől látom, hogy a védtelenül, sisakkal direktbe fejbekúrásnál durvább lenne az a sisakra rúgás, amit kb el sem talált rendesen. Arra pedig van egy erős tippem, hogy Garrett szeptemberben halál lazán fog már játszani.
Én a Rudolph-eltiltásért lobbizást sem látom korrektnek, de én ma nagyon máshogy látom ezeket az eseteket úgy tűnik
WyattBurfict 12 meccset kapott idén, és nyilván ez is volt olyan súlyos... Szerintem szeptemberben nem lép pályára Garrett.Wyatt
Chargers LT
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Döbbenet, hogy micsoda meglepetések vannak a nap alatt. Ki számított volna arra, hogy az év vége után úgyis elcsitul minden és simán visszatérhet majd a pályáraGarrett nem hat meccs, hanem határozatlan idejü, az lehet több is, sőt biztos több lesz. Nekem Pouncey ütök, rugok megmozdulása talán többet érdemelt volna és igen Rudolphnak is kioszthattak volna egy eltiltást.
nagir
Én azt nem tudom mire vélni, pedig egyre több embertől látom, hogy a védtelenül, sisakkal direktbe fejbekúrásnál durvább lenne az a sisakra rúgás, amit kb el sem talált rendesen. Arra pedig van egy erős tippem, hogy Garrett szeptemberben halál lazán fog már játszani.
Én a Rudolph-eltiltásért lobbizást sem látom korrektnek, de én ma nagyon máshogy látom ezeket az eseteket úgy tűnik
Wyatt
Burfict 12 meccset kapott idén, és nyilván ez is volt olyan súlyos... Szerintem szeptemberben nem lép pályára Garrett.
Chargers LT
több mint 4 éve
Hat ez roppant szanalmas cirkusz volt. XDKezdve Garrett kamueltiltasatol Rudolph buntetlensegeig, folytatva Punci szanalmas ketmeccses eltitlasaig. Bohockodas felsofokon az NFL-tol, ismet.
több mint 4 éve
Jason Tarver lesz az LB edző, nem Pagac.youtu.be/hb0Xnu0fHXg
Szimpatikus 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
twitter.com/MaryKayCabot/status/1226170657861447682Akkor valszeg - ahogy a cikk is említi - hagyományos QB edző nem lesz, Stefa, Van Pelt és McCartney megoldja. Remélem az első dolguk Mayfield konditerembe küldése lesz, aztán lehet dolgozni a 3 és 5 step dropon, még ha szerinte azon már túllépett, h. valaki azt magyarázza neki. Legtöbb under center játékot Keviiinnnn hívta, lesz mit tanulnia Bakernek.
P@trik
több mint 4 éve
twitter.com/MaryKayCabot/status/1226170657861447682
több mint 4 éve
Ami szomorú, h. mindezek ellenére megint bizakodom. Hagyni kéne az egészet. De sztem te is fogsz jövőre mikor eltakarodik Patricia 😊 Saleh mehetne hozzátok egy év múlva.mi meg ott vagyunk, ahol 12 éve. Rebuilding.Most megölelnélek tesó!
Joey Tribbiani
Bazzani
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Meg is érdemli, dehogy kb megvan mindene mégis ilyet csinál nem értem én ezt. Ráadásul ő még csak nem is a gettóba nőtt fel.Pszichopátiás személyiségzavar..
Toca
Egy ilyen mentális probléma esetén teljesen indifferens az anyagi helyzet, iskolázottság, elismertség, stb.
több mint 4 éve
HC Kevin Stefanski staffOffensive staff:
OC- Alex Van Pelt
OL- Bill Callahan
RB- Stump Mitchell
TE- Drew Petzing
WR- Chad O’Shea
Defensive staff:
DC- Joe Woods
DL- Chris Kiffin
LB- Fred Pagac
DB- Jeff Howard