NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 4 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
BJ Goodson jött a Schobert és Kirksey által megüresedett helyek egyikére.
 twitter.com/TomPelissero/status/1240418869417848837

És Karl Joseph meg safety posztra.
 twitter.com/RapSheet/status/1240431104898871296
iktriad
Kellenek az emberek LB és S posztokra, akár kezdő, akár töltelék. Josephre emlékszem, volt egy kis röhögés anno, h. a Raiders az első körben elvitte, nem is váltotta meg a világot, de rotációba, főleg box safetynek elfér. BJ Goodson fingom sincs kicsoda, de ő is 26, mint KJ, azt ilyeneket szereti az anál.

Anthony Harris vihető lenne egy 2. v. 3. körösért, csak egy valag pénzt kéne néki fizetni. Cserébe a liga egyik legjobb safetyje söprögetne, igazi vezér az öltözőben (ami védő oldalon hiányzik) ismeri mind a DB edzőt, mind Stefát. Én elhoznám, még egy orrnehéz szerződés talán belefér, aztán jöhet Garrett, Ward és Baker.
Joey Tribbiani
KJ érdekes játékos. Nem elég masszív ahhoz, hogy box safety legyen és nem elég jó coverben, hogy hátrébb is megállja a helyét. Jó sebessége van, nagyot üt, de nem igazán van kezdő posztja a ligában. Amúgy szimpatikus srác és nagyon szurkolok neki, hogy talajt fogjon. Nálunk tavaly már értelmesen kezdett futballozni a sérülése előtt. Sosem volt 1. körös prospect, de hát az ilyenek miatt rúgták ki Reggie McKenziet.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
DT Andrew Billings érkezett. 1 év/3,5M
Ex-bengáliai. Rotációba jó lesz.
P@trik
Imádom ezt az igazolást, szerintem sima kezdő lehet Richardson mellett egyes technikában. Végre megint van igazi run stuffer a csapatban. Az összeg komolyan nevetséges 😊

Johnson kb. azt tudhatja, mint Carrie, csak ő az idei rezsim embere... Mindenesetre a CB-sor legalább nagyjából kész.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
CB Kevin Johnson jött 1 év/3,5M.
Nickelbe tud játszani.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
 twitter.com/Jake_Trotter/status/1240684582556643332
több mint 4 éve
DT Andrew Billings érkezett. 1 év/3,5M
Ex-bengáliai. Rotációba jó lesz.

Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Őszintén szólva egyik igazolásáért se rajongok.

Nem értem hogy miért kell elengedni sokkal jobbakat ha ilyet hozunk pótlásnak.
Van egy Takitaki-Wilson-Goodson LB sorunk. Evör legszarabb továbbra is a ligába.

Karl Józsi meg nagy reménység volt de egy szürke kisegér lett. Kéne még nagyon valaki mellé.

Randall sztorit is nem értem, főleg h máshova se igazolt?!
P@trik
Attól még, h. jöttek, nem feltétlen a kezdőbe szánjuk őket. Arra mindkettő jó, h. legyen egy kis depth és competition a campben a rookieknak.

Lesznek még igazolások és ott a draft is.
Joey Tribbiani
Hát én azért egy Nigel Bradham vagy Tahir Whiteheadnak jobban tudtam volna örülni pedig ő tőlük se szakad le a plafon.
több mint 4 éve

Van egy Takitaki-Wilson-Goodson LB sorunk. Evör legszarabb továbbra is a ligába.

Karl Józsi meg nagy reménység volt de egy szürke kisegér lett. Kéne még nagyon valaki mellé.

P@trik
Attól még, h. jöttek, nem feltétlen a kezdőbe szánjuk őket. Arra mindkettő jó, h. legyen egy kis depth és competition a campben a rookieknak.

Lesznek még igazolások és ott a draft is.

több mint 4 éve

több mint 4 éve

iktriad
Kellenek az emberek LB és S posztokra, akár kezdő, akár töltelék. Josephre emlékszem, volt egy kis röhögés anno, h. a Raiders az első körben elvitte, nem is váltotta meg a világot, de rotációba, főleg box safetynek elfér. BJ Goodson fingom sincs kicsoda, de ő is 26, mint KJ, azt ilyeneket szereti az anál.

Anthony Harris vihető lenne egy 2. v. 3. körösért, csak egy valag pénzt kéne néki fizetni. Cserébe a liga egyik legjobb safetyje söprögetne, igazi vezér az öltözőben (ami védő oldalon hiányzik) ismeri mind a DB edzőt, mind Stefát. Én elhoznám, még egy orrnehéz szerződés talán belefér, aztán jöhet Garrett, Ward és Baker.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
FB TRADE! FB TRADE!
 twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
iktriad
3 HSZ-szel ezelőtt írtam, h. egy FB (Stefa miatt ahogy Patrik is mondja) még elférne, 6.-7. körössel 😊

Jó trade, durva mennyire alulértékeltek az FB-k, még nem is idei az a pick, hanem 2021-es...

több mint 4 éve
Stefa rendszere használ FB-et. Olcsó volt, fasza játékos. Jóó deal!

Hírek szerint akartuk Harrist a vikingstől de nem sikerült megegyezni.
Így a védőkre továbbra is várunk.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FB TRADE! FB TRADE!
 twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
több mint 4 éve
5 év/54M $-ért aláírt a Jagsba Schobert.
P@trik
Megkapta amit akart, szerintem nem ér ennyit egy átlagnál jobb, de iparos LB. Sok sikert neki.
Joey Tribbiani
Bemegy középre, Myles Jack meg mehet a szélekre állatkodni. Az MLB poszt mint kiderült, sajna nem neki való.
több mint 4 éve
P@trik
Megkapta amit akart, szerintem nem ér ennyit egy átlagnál jobb, de iparos LB. Sok sikert neki.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Jön a második nap és jöhet a védelem.

Konkrétan nincs safety a csapatba!! Burnett cut, az éjjel a texans elvitte Eric Murrayt, carolina Burrist.
Randallnak nincs szerződése. Konkrétan 1 ember van a poszton a rookie vörösbör.
Ide legalább kéne 2 ember+draftról is.

Kirksey és Schobert elengedése után LB szintén nagyon sovány, oda is várok mindenképp valakit.
Ide én megtartottam volna Schobertet, szóval kíváncsi leszek kit akarnak DePoék.

DL-be is várok embert, ex-viking DL-ből pl: Linval Józsi, vagy Griffen jó lenne.

Hubbard sztem kilesz baszva vagy egy marék szotyiért csere.
Vernont kikell baszni, és lehajtani a fejünket hogy ingyen eladtunk egy pro bowler guardot.
P@trik
Én nem számítok óriási költekezésre a tegnapi után, Vernont bármilyen gyenge volt is megtartanám, kiváncsi vagyok mit tud Woods kezei alatt. Ha jó, akkor jövőre lehet vele hosszabítani esetleg, ha nem ingyen távozhat.

A safety helyzet tényleg durva, Ha Ha jöhetne, mint utolsó "nagy" igazolás.

Schobert ügyében lehet meglepi, Adkins szerint még mindig tárgyalunk vele a háttérben.

Ami előny, h. az első kört leszámítva tényleg mehet a komplett draft a D-re (esetleg egy FB még az O-ba, de azt akár a 6./7.-ben is lehet talàlni). Vagyis 3 top100-as pick., plusz az apró.

First round: No. 10 overall
Second round: No. 41
Third round: No. 74
Third round: No. 97

Fourth round: No. 115
Fifth round: None
Sixth round: No. 187
Seventh round: No. 244

De ahogy írtad, minimum egy erősítés még kell FA-ről, akár safety, akár Schobert.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Örülök én is hogy Berry betartotta amit ígért és agresszív volt.
Hoopernél egy kicsit húztam a számat, de Conklin nagyon jó vétel volt.
Keenum jó lesz cserének. + marad a Chubb - Hunt tengely RB-be.
Érdekes szerződések is amúgy mert elég orr nehezek, az első évbe kifizetünk nekik rengeteget és későbbi évekbe marad a kevesebb, ami okos mert jövőre jön ugye Garrett szerződés + Ogunjobi is.
A támadóegység meg is van igazából, még a draftról jön a Wills-Wirfs-Andrews trioból valaki és ámen.
P@trik
Hoopernél önmagában még én is húztam volna, mert hiába szenzációs elkapó, ha egyszerűen nem tudja a csapat kihasználni. Azzal viszont, hogy RT-be jött a liga egyik legjobb opciója, könnyebben lehet majd használni passzjátékban (gondolom így kevesebbet kell majd blokkolnia is, ami nem feltétlenül baj), és a pálya közepén pusztíthat

több mint 4 éve
Jön a második nap és jöhet a védelem.

Konkrétan nincs safety a csapatba!! Burnett cut, az éjjel a texans elvitte Eric Murrayt, carolina Burrist.
Randallnak nincs szerződése. Konkrétan 1 ember van a poszton a rookie vörösbör.
Ide legalább kéne 2 ember+draftról is.

Kirksey és Schobert elengedése után LB szintén nagyon sovány, oda is várok mindenképp valakit.
Ide én megtartottam volna Schobertet, szóval kíváncsi leszek kit akarnak DePoék.

DL-be is várok embert, ex-viking DL-ből pl: Linval Józsi, vagy Griffen jó lenne.

Hubbard sztem kilesz baszva vagy egy marék szotyiért csere.
Vernont kikell baszni, és lehajtani a fejünket hogy ingyen eladtunk egy pro bowler guardot.
több mint 4 éve
Örülök én is hogy Berry betartotta amit ígért és agresszív volt.
Hoopernél egy kicsit húztam a számat, de Conklin nagyon jó vétel volt.
Keenum jó lesz cserének. + marad a Chubb - Hunt tengely RB-be.
Érdekes szerződések is amúgy mert elég orr nehezek, az első évbe kifizetünk nekik rengeteget és későbbi évekbe marad a kevesebb, ami okos mert jövőre jön ugye Garrett szerződés + Ogunjobi is.
A támadóegység meg is van igazából, még a draftról jön a Wills-Wirfs-Andrews trioból valaki és ámen.

Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Nincs itt moneyball, vagy éppen ez az igazi moneyball? 😀

Mindhárom húzás tetszik, Njoku szar, vagy inkább azt mondom, h. sérülékeny és semmit sem fejlődött, nagyon kellett egy TE. Hooperre nem számítottam, de király. Conklin a legjobb elérhető OT volt, nincs miről beszélni. Keenum meg tapasztalt, be lehet dobni a kezdőbe és a rendszert is ismeri. Mayfield helyét nem veszélyezteti, de nem dől össze a világ ha Baker kidől pár meccsre.

Berry tényleg agresszív volt, végre nem csak a duma aztán ülünk az 50M-s sapkán...
Joey Tribbiani
Más szóval
 twitter.com/NFLDraftBites/status/1239670627147157504
több mint 4 éve
Nincs itt moneyball, vagy éppen ez az igazi moneyball? 😀

Mindhárom húzás tetszik, Njoku szar, vagy inkább azt mondom, h. sérülékeny és semmit sem fejlődött, nagyon kellett egy TE. Hooperre nem számítottam, de király. Conklin a legjobb elérhető OT volt, nincs miről beszélni. Keenum meg tapasztalt, be lehet dobni a kezdőbe és a rendszert is ismeri. Mayfield helyét nem veszélyezteti, de nem dől össze a világ ha Baker kidől pár meccsre.

Berry tényleg agresszív volt, végre nem csak a duma aztán ülünk az 50M-s sapkán...

több mint 4 éve
Bold prediction, a 10. héten már Keenum fog kezdeni, és PO-ba viszi a Browns-t.
tenorx
Reméltem valami ilyen optimizmust a szomszédból.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bold prediction, a 10. héten már Keenum fog kezdeni, és PO-ba viszi a Browns-t.
több mint 4 éve
Keenum jön Baker mögé 3 év/18M.
Stefával dolgoztak együtt.
P@trik
Na az egy logikus igazolás.