NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy az ezerből.Ilyenkor mindig eszembe jut a Ravens legutóbbi sb szezonja, ahol a po egy 4&29 Ray Rice screen passzal lett meg...Amúgy tényleg ekkora kapitális marha aki behívja az ilyen playt? Mert még 3&9-re azt mondom, hogy ha nem jön be akkor ott a 4.down. Persze már akkor is faszságnak tartanám.Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...twitter.com/Jake_Trotter/status/1175967424698572801
Cymbee
r.baggio
De tényleg bízik abban, hogy bejön? Mondjuk a meglepetés ereje működhetett volna...
Bazzani
Ettől meg baromság volt.
somoskovig
Te sem ezt hívtad volna gondolom.
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Üdv a klubban, ahogy olvasom itt, nálatok is karcol az edzői stáb.
Steelers fan
több mint 5 éve
20 ponton tartottuk a Rams O-t es a vegen ott volt a lehetoseg az egyenlitesre. Meccs elott ezt alairtam volna, de a 4&9 es foleg az utolso 4 call nagyon felidegesitett. Miert kell 4szer zsinorban passzolni 4 yardrol, 3 idokeressel amikor Chubbnak vegre jol megy es a 100 yardot karcolja? Egy futast talan be lehetne probalni, hatha betolja az OL...Azert ne temessuk 3 meccs utan Kitchenst, varhato volt, h. rookie HC-vel belefutunk ilyenekbe, persze jo lenne ha a szezon nem menne el teljesen 4 jateknap utan. A Ravenst utni kell, nincs mese.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut a Ravens legutóbbi sb szezonja, ahol a po egy 4&29 Ray Rice screen passzal lett meg...Amúgy tényleg ekkora kapitális marha aki behívja az ilyen playt? Mert még 3&9-re azt mondom, hogy ha nem jön be akkor ott a 4.down. Persze már akkor is faszságnak tartanám.Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...twitter.com/Jake_Trotter/status/1175967424698572801
Cymbee
r.baggio
De tényleg bízik abban, hogy bejön? Mondjuk a meglepetés ereje működhetett volna...
Bazzani
Ettől meg baromság volt.
több mint 5 éve
Amúgy tényleg ekkora kapitális marha aki behívja az ilyen playt? Mert még 3&9-re azt mondom, hogy ha nem jön be akkor ott a 4.down. Persze már akkor is faszságnak tartanám.Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...twitter.com/Jake_Trotter/status/1175967424698572801
Cymbee
r.baggio
több mint 5 éve
Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...twitter.com/Jake_Trotter/status/1175967424698572801
Cymbee
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerintem BoB eszéből kitelik, hogy egy 1.körért vihető. 😊Asszem most kellene inget-gatyát odaadni Trent Williamsert.Szerintem meg Tunsilt kell elhozni Houstonbol.
somoskovig
Stez
több mint 5 éve
Asszem most kellene inget-gatyát odaadni Trent Williamsert.Szerintem meg Tunsilt kell elhozni Houstonbol.
somoskovig
több mint 5 éve
Asszem most kellene inget-gatyát odaadni Trent Williamsert.
több mint 5 éve
Jaja, ezt gondolja mindenki, ezert nyer a Browns. 8)Hát benne van a pakliba. Pedig ebbe az O-ba sokkal több van.Az O-fal az nem újdonság.Vannak koordinatorok, akiknek az a hatar es foedzokent mar gyengek, es vannak, akikrol kiderul, hogy minden tekintetben nagy koponyak. Kitchens az elobbi.
Engem az sokkal jobban zavar hogy a playcall az brutál siralmas, ez a sok hosszú és közép passz erőltetés...
Kitchens saját tavalyi szobrát dönti le, mint valami dilettáns idióta.
P@trik
Stez
Így viszont jövő héten a Ravens felmossa velünk a padlót...
P@trik
Igen, tobb lenne, epp ez a nagy gond. Egy ev utan viszont nem lesz HC-valtas, es ha Kitchens tenyleg kaka, akkor nagy szarban lesz a csapat, megy a kukaba ismet 1-2 ev a huzoemberek karrierjebol. Persze ez egy fiatal tarsasag, de azert megis fajo latni ezt a szenvedest. Mayfieldet foleg. Ott vannak a tarsak, akik segitik, de ennel sokkal tobb kell, ezt lathattuk Lucknal. Kell egy jo fal, kellenek a kreativ jatekhivasok, kell egy olyan koponya, aki kepes az erossegeire raszabni a playbookot. En azt latom, hogy jelenleg a fal es a megfelelo koponya sincs meg, aki tenyleg kepes kihozni a legjobbat Mayfieldbol.
több mint 5 éve
Cymbee
37
Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...
BIUSA"@
több mint 5 éve
twitter.com/ftbeard_17/status/1175966526966337537/video/1Az egyik kedvencem volt.
Én itt engedtem el a meccset.
Bazzani
több mint 5 éve
twitter.com/ftbeard_17/status/1175966526966337537/video/1Én itt engedtem el a meccset.
több mint 5 éve
Hát benne van a pakliba. Pedig ebbe az O-ba sokkal több van.Az O-fal az nem újdonság.Vannak koordinatorok, akiknek az a hatar es foedzokent mar gyengek, es vannak, akikrol kiderul, hogy minden tekintetben nagy koponyak. Kitchens az elobbi.
Engem az sokkal jobban zavar hogy a playcall az brutál siralmas, ez a sok hosszú és közép passz erőltetés...
P@trik
Stez
Így viszont jövő héten a Ravens felmossa velünk a padlót...
több mint 5 éve
Az O-fal az nem újdonság.Vannak koordinatorok, akiknek az a hatar es foedzokent mar gyengek, es vannak, akikrol kiderul, hogy minden tekintetben nagy koponyak. Kitchens az elobbi.
P@trik
több mint 5 éve
Az O-fal az nem újdonság.Engem az sokkal jobban zavar hogy a playcall az brutál siralmas, ez a sok hosszú és közép passz erőltetés...
több mint 5 éve
Iszonyatos a támadójáték továbbra is...Meg az O-fal.
P@trik
több mint 5 éve
Iszonyatos a támadójáték továbbra is...
több mint 5 éve
Számomra az első olyan hét amikor nem tartom magunkat esélyesnek.Én csak az ismétlést fogom megnézni holnap, de a múltkorival ellentétben megnézem az eredményt mert egy olyan meccset mint a múltkori nem fogok végig szenvedni ha nem muszály. Nem zavarna ha kikapnánk, csak lássam azt, hogy ez a Browns, már nem az a Browns, mert az első két meccs kb pont olyan világtalan volt mint Hue alatt, csak jobb nevekkel.
Nem szeretném látni mit fog művelni a Rams front seven velünk...
Kell a jobb játékhívás, Mayfieldnek ideje lenne elkapni a fonalat, és Campen is megmutathatná végre hogy kell a szarból várat építeni.
Védelem részéről fontos lenne hogy a Dline a múlt héthez hasonlóan megaprítsa Goffot, ami persze közel se lesz egyszerű mert itt már Andrew Whitworth fog szembe jönni, de épp ideje lesz hogy ne csak Garrett hozza a számokat hanem a többiek is.
Secondarytől javulást várok mert a nyáron beharangozott Ward-Greedy páros eddig értékelhetetlen.
Alapvetően Rams győzelem várható, de ha végre megrázza magát a csapat benne van a WIN.
GoBrowns!
P@trik
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Garrettnek 42K-ba került Siemian széttörése.
több mint 5 éve
Számomra az első olyan hét amikor nem tartom magunkat esélyesnek.Nem szeretném látni mit fog művelni a Rams front seven velünk...
Kell a jobb játékhívás, Mayfieldnek ideje lenne elkapni a fonalat, és Campen is megmutathatná végre hogy kell a szarból várat építeni.
Védelem részéről fontos lenne hogy a Dline a múlt héthez hasonlóan megaprítsa Goffot, ami persze közel se lesz egyszerű mert itt már Andrew Whitworth fog szembe jönni, de épp ideje lesz hogy ne csak Garrett hozza a számokat hanem a többiek is.
Secondarytől javulást várok mert a nyáron beharangozott Ward-Greedy páros eddig értékelhetetlen.
Alapvetően Rams győzelem várható, de ha végre megrázza magát a csapat benne van a WIN.
GoBrowns!
Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
Kirksey is IR. Hullik a csapat rendesen.
több mint 5 éve
Njoku -> IRKonkrétan megszűnik ez a poszt a csapatba.
twitter.com/AdamSchefter/status/1175152787346395136
iktriad
több mint 5 éve
Majd most jön a puding próbája a hétvégén, a következő öt meccsünk nagyon sok mindent eldönthet a szezonunkról és akár a következő 5 meccs után simán állhatunk 1-6 al....(Hue most biztos mosolyog...)Ma nem edzett Kirksey, Hubbard, Ogunjobi, Burnett, Randall, Njoku és Adarius Taylor, de az utsó 3 kivételével a többiek pályára léphetnek valszeg. Visszakapjuk majd Hilliardot és Higginst is, utóbbitól több nagy játékot várok mert amíg a védelmek az OBJ-Landry párosra koncentrálnak, úgy ő egyszer-kétszer megúszhat és így benne van egy nagy játék.
A condensed meccset láttam én is, és az alapján azért nem volt sok esélye a Jetsnek, lassan de biztosan be lettek darálva. Néha Bell fickándozott, meg el-el kapkodtak egy-egy passzt, de semmi különös.
A skót kalapács játéka nagyon tetszett, eddig egy puntját hordták vissza két meccs alatt és rengeteg rúgása landol 20-on belül, a Jets rendszeresen kezdte nagyon szar poziból a drivejait. A 3. negyed vége előtt 4 perccel volt talán az első sikeres 3. kísérletük... Így nehéz.