NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
shagi0206
10 990
"Baker & Kitchens... Ebből mi sül ki?"
több mint 5 éve
Ken Zampese QB-edzőt mindenesetre nem tervezi +tartani Kitchens.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ki lehet amúgy DC esélyes? Van olyan tehetséges LB vagy DB coach valahol akit érdemes lenne DC-nek?
Vagy valami öreg rókát keresni?
több mint 5 éve
So the Baker's got a Kitchen(s). 😉A DC-re kíváncsi leszek. Ebből a védelemből lehet ütős egységet csinálni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az új DC.GreggW köszönünk mindent!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Pont egy 4-3 dc kell nekik. (4-3 nem?)Kibasztak Williamset. Gondolom, nem orult neki, hogy nem o lesz a HC.Akkor a Bearsnek meg is van a segítség Fangio pótlására.....
Stez
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Úgy látszik tényleg felnőtt ez a franchise.Hajrá, Freddie!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Kibasztak Williamset. Gondolom, nem orult neki, hogy nem o lesz a HC.Akkor a Bearsnek meg is van a segítség Fangio pótlására.....
Stez
több mint 5 éve
Kibasztak Williamset. Gondolom, nem orult neki, hogy nem o lesz a HC.
több mint 5 éve
Helyes! Nem is ertettem minek akarjak ezt megbolygatni
több mint 5 éve
Jó döntés! A kérdés már csak az hogy marad az öreg DC-nek vagy új lesz.
több mint 5 éve
Nekem ez a Stefanski nagyon sántít. Nehezen tudom elképzelni, hogy Dorsey több hónap keresgélés után a Vikes interim OC-ját tartaná a legmegfelelőbb jelöltnek. Október 29-én rúgták ki Huet, kvázi azóta megy a HC keresés, Stefanski akkor még QB coach volt, nem hiszem hogy képben lett volna. Kitchens oké, ő meggyőzhette a vezetőséget két hónap alatt.Tőlünk max akkor megy el ha Zimmer és Hue újra egymásba szeretnek.
Ami viszont lehet, h. Stefanski OC-nak jönne (lejárt a szerződése Minnesotaban).
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Nekem ez a Stefanski nagyon sántít. Nehezen tudom elképzelni, hogy Dorsey több hónap keresgélés után a Vikes interim OC-ját tartaná a legmegfelelőbb jelöltnek. Október 29-én rúgták ki Huet, kvázi azóta megy a HC keresés, Stefanski akkor még QB coach volt, nem hiszem hogy képben lett volna. Kitchens oké, ő meggyőzhette a vezetőséget két hónap alatt.Ami viszont lehet, h. Stefanski OC-nak jönne (lejárt a szerződése Minnesotaban).
több mint 5 éve
Nem hiszek benne hogy GreggW hajlandó lenne vissza menni Kitchens alá.Érdeklődést senki sem mutatott iránta, sehova nem hívták még dc interjúra se...Bár van mit a tejbe aprítania, nem a segélyen fog tengődni ha úgy dönt hogy megy. Küldeni biztos nem küldik.
P@trik
több mint 5 éve
Nem hiszek benne hogy GreggW hajlandó lenne vissza menni Kitchens alá.
több mint 5 éve
Nem eszik olyan forrón a kását.twitter.com/TomPelissero/status/1082718559455887360
Madden hates me.
több mint 5 éve
Akkor viszont GW maradjon DC, úgy van értelme a dolognak.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mary Kay Cabot @MaryKayCabotFreddie Kitchens has a good chance of being named the Browns head coach, sources tell clevelanddotcom, and many signs are pointing that way
több mint 5 éve
Állítólag Kitchens és Campbell a 2 fő esélyes.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kitchens ma vagy holnap interjúzik. - Rapoport
több mint 5 éve
Eddig velük beszéltünk :- Gregg Williams - Browns IHC/DC - Jan 1.
- Jim Caldwell - former Lions HC - Jan 2
- Kevin Stefanski - Vikings OC - Jan 3
- Dan Campbell - Saints TEc - Jan 4
- Brian Flores - Patriots DC - Jan 5
- Matt Eberflus - Colts DC- Jan 6
Dorsey sztem már rég tudja kit akar, de eddig egyik név sem győzött meg. Campbellt el tudom képzelni, csak ő meg kérdés megtartaná-e Kitchenst. A két DC jelölt röhej, szintúgy Caldwell. Még jön ugye elvileg McCarthy, Ariansról meg lemaradtunk, vagyis meg se hívtuk.
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.