Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mennyire felelős egy edző azért, ha egy komplett kezdő csapat kidől az első 5 fordulóban? szerintem semennyire. Nem küldhetik el, és nem is hallani ilyet. Sőt! Úgy látom az ázsiója egyre csak nő Hue-nak mivel megpróbál hétről hétre ütőképes gárdát kovácsolni a cseréinkből. Vagy a cserék cseréiből. Vagy a cserék cseréinek cseréiből.Természetesen én is így gondolom, pont ezért lenne jó nagy gyomros, ha megválnának tőle.
Csiriba
más:
Cooper valóban megér egy próbát, ha egészséges akkor elég hasznos játékos tud lenni. Elvileg amúgy már Erving is edzhet a héten
több mint 9 éve
Mennyire felelős egy edző azért, ha egy komplett kezdő csapat kidől az első 5 fordulóban? szerintem semennyire. Nem küldhetik el, és nem is hallani ilyet. Sőt! Úgy látom az ázsiója egyre csak nő Hue-nak mivel megpróbál hétről hétre ütőképes gárdát kovácsolni a cseréinkből. Vagy a cserék cseréiből. Vagy a cserék cseréinek cseréiből.Ehhez én is csatlakozom, ha Hue megy akkor én is 😀 bármennyire se megy idén, és én simán kinézek egy 0-16-ot is akár erre a szezonra, bízok Hueban. Egy ilyen kerettel is vannak momentumaink, és ha kicsit szerencsésebbek lettünk volna akár két három győzelem is összejöhetett volna 😊Én már csak annyit kívánok hogy Haslem mindig időben nyúljon a nyugtatóihoz, és ne csináljon semmi meggondolatlant...lol ha Hue-t az éven kirúgják 100% (mostmár komolyan), hogy nem nézek több Browns meccset.
zsutu
Őszintén szólva már idén se kéne, mert nagyon nem megy nekünk ez az NFL.
Drip
Bad 31
több mint 9 éve
Kessler úgy néz ki játszhat, nincs törés, csak egy "kis" zúzódás. Még az is lehet, h. McCown lesz a backupja, de ez majd csütörtök felé fog tisztázódni. Májklémeltük Jonathan Coopert, a folyamatosan sérült ex-Cards és Pats G/T-t. Egy próbát megér, még mindig csak 26, de csodát azért senki se várjon, ha BB sem tudta megmenteni a karrierjét 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
s12.postimg.org/3wh1ov2u5/14650211_1559497697401085_1783032892855498427_n.jpgegy kép többet mond minden szónál
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ehhez én is csatlakozom, ha Hue megy akkor én is 😀 bármennyire se megy idén, és én simán kinézek egy 0-16-ot is akár erre a szezonra, bízok Hueban. Egy ilyen kerettel is vannak momentumaink, és ha kicsit szerencsésebbek lettünk volna akár két három győzelem is összejöhetett volna 😊Én már csak annyit kívánok hogy Haslem mindig időben nyúljon a nyugtatóihoz, és ne csináljon semmi meggondolatlant...lol ha Hue-t az éven kirúgják 100% (mostmár komolyan), hogy nem nézek több Browns meccset.
zsutu
Drip

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Én már csak annyit kívánok hogy Haslem mindig időben nyúljon a nyugtatóihoz, és ne csináljon semmi meggondolatlant...lol ha Hue-t az éven kirúgják 100% (mostmár komolyan), hogy nem nézek több Browns meccset.
zsutu
több mint 9 éve
Én már csak annyit kívánok hogy Haslem mindig időben nyúljon a nyugtatóihoz, és ne csináljon semmi meggondolatlant...
több mint 9 éve
5/5 !!! csak nem a győzelmi arány... hanem 5 hét alatt 5 QB dobált.
több mint 9 éve
A múlt héten szerencsétek volt, mivel szabin voltam és nem szemeteltem össze a fórumot, de a héten már nem úsztok meg 😀 Amit visszaolvastam az már tényleg tragikomikus. Lassan egy teljes kezdő 11et ki tudunk állítani csak az IR sérültjeinkből. Hihetetlen balszerencse. De majd a Pats ellen megmutatjuk! Állítólag hivatalos mumus státusban vagyunk ellenük, de valszeg ez sem fog segíteni a héten...
több mint 9 éve
Nem csak Nassib, hanem IC is visszatérhet a Pats ellen, sőt (sajnos) Tramon játékára is van esély. Rosszabb biztos nem volt nélküle a sec. a múlt heti meccsen. Inkább nézem a 23 éves Boddy-Calhoun hibáit, mint Williams missed tacklejeit, előbbiben legalább van potenciál.TW meg ennél csak gyengébb lesz.
több mint 9 éve
twitter.com/ActorAaronBooth/status/784177838819729409

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
OL Anthony Fabian PS-ből feljött.DL Gabe Wright kivágva.
TE E.J. Bibbs és OL Michael Liedtke PS-be jött.
több mint 9 éve
DB Don Jones-nak megköszöntük a részvételt.TE Connor Hamlett PS-ből feljött.
több mint 9 éve
Nassib már a patriots ellen visszatérhet!
több mint 9 éve
Úgy se lesz belőle semmi, forró zsírban kisütnénk a bírót akkor se ismerné be, hogy tévedett, persze nem látszik 100%-osan minden, de Johnson szinte azonnal felpattan a labdával. A bírók meg szemlátomást úgy futnak oda a kupachoz, hogy a labdát keresik, fingjuk nem volt róla, hogy kié!senki nem vette észre 😀 Ma kezdtek el foglalkozni vele 😀twitter.com/jaycrawfordespn/status/782943842152620032WTF? Ez fel se tűnt 😀
twitter.com/jaycrawfordespn/status/782670067913875461
Érdekes ez is, Skins ball, de hogy? 😊
Joey Tribbiani
Bad 31
Drip

több mint 9 éve
Browns center Austin Reiter, who shined in his NFL debut Sunday at Washington, is out for the season with a torn ACL..Ő a 2. vagy 3. kidőlt C? Nehéz követni itt az eseményeket.
zsutu

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Browns center Austin Reiter, who shined in his NFL debut Sunday at Washington, is out for the season with a torn ACL..
több mint 9 éve
senki nem vette észre 😀 Ma kezdtek el foglalkozni vele 😀twitter.com/jaycrawfordespn/status/782943842152620032WTF? Ez fel se tűnt 😀
Joey Tribbiani
Bad 31
több mint 9 éve
twitter.com/jaycrawfordespn/status/782943842152620032WTF? Ez fel se tűnt 😀
Joey Tribbiani

több mint 9 éve
twitter.com/jaycrawfordespn/status/782943842152620032twitter.com/jaycrawfordespn/status/782670067913875461
több mint 9 éve
LB Armonty Bryant kivágva.
több mint 9 éve
az steelers-powa, szarosalsó. agyinfraktus, szívhalál - majd a zombik beviszik...ez így szép Trib, sírtam is rajt, de baszki meg kell tanulnotok győzni, akkor is ha fosos a zokni talpa,de be kell tuszkolni az a három milimétert, nem -lődgetniHuenak is meg kell tanulnia nyerni, nem adjuk abban a helyzetben a FB kezébe a labdát...
sutianap
Az is baj, h Kesslerben ennyi van, nem véletlen nem engedik, h. 15 yardnál hosszabbat passzoljon. Úgy meg, ha fosos a zokni elég nehéz.
Joey Tribbiani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
ez így szép Trib, sírtam is rajt, de baszki meg kell tanulnotok győzni, akkor is ha fosos a zokni talpa,de be kell tuszkolni az a három milimétert, nem -lődgetniHuenak is meg kell tanulnia nyerni, nem adjuk abban a helyzetben a FB kezébe a labdát...
sutianap
Az is baj, h Kesslerben ennyi van, nem véletlen nem engedik, h. 15 yardnál hosszabbat passzoljon. Úgy meg, ha fosos a zokni elég nehéz.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Én ezzel a vereséggel meg tudok barátkozni. Az első negyedet leszámítva a kezünkben volt a meccs, működött a gameplan a labda mindkét oldalán. Sajnos megint kiütközött, h. nagyon fiatal és tapasztalatlan a csapat, de nem idén kell nyerni. Kidőlt két kezdő QB, két center, a kezdő WR, két kezdő DE, OLB, CB, S, mégis minden meccsen ott vagyunk és 3-1 is lehetne ez a 0-4.ez így szép Trib, sírtam is rajt, de baszki meg kell tanulnotok győzni, akkor is ha fosos a zokni talpa,de be kell tuszkolni az a három milimétert, nem -lődgetni
A követőben is írtam, h. ilyen konzisztens futójáték kb. Hillis óta, tehát 6 éve nem volt a csapatnál. Akármit csinált a Skins, Crow és Duke foghatatlan volt. Mindezt úgy, h. az idei kb. Joe Thomas draftolása óta a leggyengébb fal. Crowell tavaly 3.8as átlaggal futott, idén ez 6.4, amit nyilván nem lehet tartani, de kommentálni sem nagyon kell a különbséget. Coleman kidőlt, elővettük Louist, aki meccsről meccsre javul. A védelemben nem maradt pass rusher, erre jön Cam Johnson. De mondhatnám Gabe Wrightot is. Utcáról felszedett emberekből hozza ki a maxot az edzői kar. Az, h. Boddy-Calhoun benéz két playt Desean meg Garcon ellen benne van, Kesslertől sem várja senki, h. passzolja szét a védelmeket (azért a végén egy hail mary belefért volna...).
Persze a 0-4 az 0-4, és a korábbi években is voltak biztató momentumok, de vhogy az idei más, talán a sok sérült, a borzasztóan fiatal csapat és az életképes offense miatt.
Jön a Pecc Brédivel, kell nagyobb kihívás? 😊
Joey Tribbiani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak