NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
47
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
18
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
11
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Semmi értelmes nem történt a meccsen, mi részünkről, a kezdők felmentek egy drive erejéig, aztán a cserék hagy küzdjenek. Scooby Doonak volt sackje, meg jó pár tackleje, szerintem meg fog csípni egy roster helyet, de PS minimum. Érdekes, hogy a négy vereség miatt és a kevés szerzett pont miatt senki sem ekézi már Hue-t, senki nem idegeskedik a mutatott játék miatt. Lehet megszokottá vált? A secondarynk az iszonyat gyenge, jóformán ami emberhez ment a mind complete passz lett. Mondjuk nem mintha a futás elleni védelmünk annyira acélos lenne, megint sikerült egy 350 kapott yard feletti meccset lehozni. Az offense 3. kísérletei szánalmasak, a gyenge védelem lesz egész nap a pályán. Biztos recept a vereségre. Mivel általában tévedek, remélem a srácok rám cáfolnak és elérnek egy 6-10es szezont maximum de lehet a 2-14 reálisabb lesz.
több mint 9 éve
Meglepődtem hogy simán nyertünk a múltkori Chiefs elleni gyalázat után, főleg hogy nállatok elég sok kezdő fennt volt, nállunk meg jobbára a 2. vonal...4 tükörsima vereség, még 15 pontot se sikerült egyik meccsen se elérni.Valóban elkeserítő, annak ellenére, hogy csak preseason. Na de sok meglepetést nem tud már nekünk okozni a csapat, ha igen azt is csak pozitívan 😉
Izgi szezon lesz. tipp: 3-13.
P@trik
Bad 31
több mint 9 éve
4 tükörsima vereség, még 15 pontot se sikerült egyik meccsen se elérni.Valóban elkeserítő, annak ellenére, hogy csak preseason. Na de sok meglepetést nem tud már nekünk okozni a csapat, ha igen azt is csak pozitívan 😉
Izgi szezon lesz. tipp: 3-13.
P@trik

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
K'Waunt pedig a Bears vitte volna, de megbukott a fizikai felmérőn. Kruger 3M-ért írt alá, ami bónuszokkal 5 lehet, tehát legjobb esetben is több, mint 2M-t bukott. Érthető az ideges búcsú tweet, nekem is fájna a 10ede is 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Krugert el is vitte a Saints.Valószínűleg erősítés is lesz nekik, főleg ha összeszedi magát.
P@trik
több mint 9 éve
Egy remek cikk az nfl.com-ról, hosszú és angol de megéri rászánni az időt, jó kis háttérinfók vannak benne Hue első 33 hetéről:
több mint 9 éve
Krugert el is vitte a Saints.
több mint 9 éve
DB Tim Scott kivágva.Jött P Michael Palardy.
Lehet csak a pick kellett Andy-ért.. xD
több mint 9 éve
Igazabol a 4. Kor magaert beszel 😀
több mint 9 éve
Igazibul jó volt a csereérték, a többi a vankalapjanincskalapja játék részeAm szanalmas hogy ha OBJ nem lep oda a labdaert az reasonable meg nem akarja magat osszetorni, de ha egy punter egy eloszezon meccsen nem akar beleserulni egy teljesen ertelmetlen szerelesi kiserletbe akkor mindenki elvesziti az agyátLee-nek a tampa elleni szarok bele nem ütközöm le hordja vissza TD-re produkciója is betett szerintem.Nekem is pont ezek jutottak eszembe, preseason ide vagy oda, azért Lee amit mutatott annál a visszahordásnál, hát azért na, legalább próbált volna úgy csinálni mintha utol akarná érni!
K'waun is kihúzta a gyufát majd repült, úgy tűnik nincs kegyelem idén.
P@trik
Bad 31
Adirotor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Am szanalmas hogy ha OBJ nem lep oda a labdaert az reasonable meg nem akarja magat osszetorni, de ha egy punter egy eloszezon meccsen nem akar beleserulni egy teljesen ertelmetlen szerelesi kiserletbe akkor mindenki elvesziti az agyátLee-nek a tampa elleni szarok bele nem ütközöm le hordja vissza TD-re produkciója is betett szerintem.Nekem is pont ezek jutottak eszembe, preseason ide vagy oda, azért Lee amit mutatott annál a visszahordásnál, hát azért na, legalább próbált volna úgy csinálni mintha utol akarná érni!
P@trik
Bad 31
több mint 9 éve
Lee-nek a tampa elleni szarok bele nem ütközöm le hordja vissza TD-re produkciója is betett szerintem.Nekem is pont ezek jutottak eszembe, preseason ide vagy oda, azért Lee amit mutatott annál a visszahordásnál, hát azért na, legalább próbált volna úgy csinálni mintha utol akarná érni!
P@trik

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Lee-nek a tampa elleni szarok bele nem ütközöm le hordja vissza TD-re produkciója is betett szerintem.K'waun is kihúzta a gyufát majd repült, úgy tűnik nincs kegyelem idén.
több mint 9 éve
Lee nem szar de az a 4. Koros pick se... Egy punterert. Fordított helyzetbe mi lennénk a hülyék.De mikor szarban az offense, és ez nálunk elég gyakran előfordul akkor egy jó punt életet menthet... akkor is sajnálom a csókát, remélem összejön neki a pantherses kaland.
Drip
több mint 9 éve
Lee nem szar de az a 4. Koros pick se... Egy punterert. Fordított helyzetbe mi lennénk a hülyék.
több mint 9 éve
Lassan megtudjuk 1 kezünkön számolni hány rutinos ember lesz az 53as keretbe.. xD
több mint 9 éve
P Andy Lee és egy 2017-es 7.kör ment Carolinába.de komolyan pont Lee? nagyon érdekes állat ez a moneyball...
Jött P Kasey Redfern és egy 2018-as 4.kör érte.
P@trik
több mint 9 éve
P Andy Lee és egy 2017-es 7.kör ment Carolinába.Jött P Kasey Redfern és egy 2018-as 4.kör érte.
több mint 9 éve
DB K’Waun Williams is kivágva így megvan a 75.Gilbert pedig rosteren... érthetetlen
P@trik
Krugert azért sajnálom, business vagy sem
több mint 9 éve
DB K’Waun Williams is kivágva így megvan a 75.
több mint 9 éve
DL elég vékony lesz... Terrance Knighton-t kivágta a Pats, egy próbát megérne.
több mint 9 éve
Kruger valóban meglepő, de ha reálisan nézzük ilyen produkció mellé 7.7M cap hit idén (+8.2M jövőre) rengeteg. Pénz persze lett volna rá, de a tavalyi és preseasonbeli teljesítménye alapján érthető cut, legalább nem veszi el a helyet a fiatalok elöl. Nick Hayden sokat játszott az első három meccsen, de teljesen súlytalan volt 5 techben, örülök, h. kivágtuk. Bibbset sajnálom kicsit, főleg, h. nagyon lehetőséget sem kapott a bizonyításra, Telfer és Hamlett is több snapet voltak a pályán az eddigi meccseken. Murray megnyerte a kicker versenyt, ez jó.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Az komoly, van 1-2 meglepő név. 😱