Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 019
Azért ha Flash Gordon és RGIII konzisztensen tudná hozni magát, akkor ez a RGIII - Gordon - Coleman - Pryor sor nagyon jól néz ki.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ennyit a közös edzésről szóló jó hírekről #Preseason 😊
Legalább Gordon meghülyítette Grimes-t. 😀

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
draftoltatok egy csapatnyi WR-t, erre a kezdő WR sor: Gordon, Pryor, Hawkins. Cserék közül meg Gabriel a legjobb. Meg amugy a 4 draftolt rookie WR közül egyiknek se volt elkapása. azért ezek viccesek 😀
Az első félidőt ne nézzétek meg, abban a Gordon TDn( -17es állásnál csendre intette a TB.i közönséget 😀 ) kívűl semmi jó nem volt.
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Nem is tudom megmerjem-e nézni a meccset a statok alapján, leadtunk 1 félidő alatt 300 yardot...
A meccs alatt kaptunk 8 sacket, mi nem szereztünk... 😒
OL, DL-t nem vittünk Tampába?!
P@trik
Én néztem élőben de az első félidő végével be is fejeztem, azt a tipikus kilátástalan Browns képet festettük le magunkról tegnap. Mindettől függetlenül szerintem ez a csapat jobb lesz idén mint a tavalyi volt, azért ebben az RGIII+Gordon+Pryor+Coleman négyesben van fantázia, de a védelem szerintem ottfogja folytatni ahol tavaly abba hagyták :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nem is tudom megmerjem-e nézni a meccset a statok alapján, leadtunk 1 félidő alatt 300 yardot...
A meccs alatt kaptunk 8 sacket, mi nem szereztünk... 😒
OL, DL-t nem vittünk Tampába?!

Szerkesztette: P@trik
több mint 9 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Az 1/1t lehet mi szállítjuk nektek s ennek első lépése már az első héten lehet 😛
dande
1/1 meg egy 1/2 elég durván nézne ki 😀
zsutu
Ja, rögtön a két legígéretesebb karriert tenni tönkre 😀 😀 😀
Csiriba
nem lehetsz ennyire bizakodó 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Az 1/1t lehet mi szállítjuk nektek s ennek első lépése már az első héten lehet 😛
dande
zsutu
Ja, rögtön a két legígéretesebb karriert tenni tönkre 😀 😀 😀
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
dande
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
90%, h. rosteren sem lett volna, nem véletlen, h. a Falcons ellen már kizárólag ILBnek próbálgattuk.
Joey Tribbiani
Főleg így, hogy jött Ogba meg Nassib, akik szerintem már most jobbak mint Mingo.
Bad 31
Egyértelmű. Így legalább kaptunk érte valamit.
szerk.: Ja mellékesen hozzátenném, hogy jövőre már 13 pickünk van, ha a kompenzációs jogokat is belevesszük 😀

Drip
Pont eszembe jutott amúgy nekem is de lusta voltam utána számolni, nagyon durva, és még mennyi lehet jövő májusig....
P@trik
Kell is a sok pick Watsonra. Most faszan felepititek a csapatot RGIII kore es abba illeni is fog a srác ☺
silent7939
Ha netán széttörik RGIII-t a 3. héten, jó esélyünk lesz az 1/1-re és akkor elég 1 pick 😊
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
90%, h. rosteren sem lett volna, nem véletlen, h. a Falcons ellen már kizárólag ILBnek próbálgattuk.
Joey Tribbiani
Főleg így, hogy jött Ogba meg Nassib, akik szerintem már most jobbak mint Mingo.
Bad 31
szerk.: Ja mellékesen hozzátenném, hogy jövőre már 13 pickünk van, ha a kompenzációs jogokat is belevesszük 😀

Drip
Pont eszembe jutott amúgy nekem is de lusta voltam utána számolni, nagyon durva, és még mennyi lehet jövő májusig....
P@trik
Kell is a sok pick Watsonra. Most faszan felepititek a csapatot RGIII kore es abba illeni is fog a srác ☺
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gilbert is repülhet a napokban. Trade vagy cut mindegy

több mint 9 éve
Joey Tribbiani
Bad 31

Drip
több mint 9 éve
Joey Tribbiani
Bad 31

Szerkesztette: Drip

több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Ez a veretes névsor a Browns első körös választottjait tartalmazza 2011-15 között:
Phil Taylor
Trent Richardson
Brandon Weeden
B. Mingo
Justin Gilbert
Johnny Manziel
Danny Shelton
Cam Erving
Klaci79
azért szép, mert pl Weedenről már a kihúzásakor tudni lehetett, hogy szar lesz ide. Szomorú az egész....
Amadeus91
Mingorol meg rögtön mondták, hogy bele kell erősödnie az nflbe, hát nem sikerült, komoly sérülése után nem tudott meghatározó játékosa lenni még ennek a harmatgyenge defenznek sem, meglátjuk mire jut Coach Belichick-el. Sok sikert neki ott is!
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Ez a veretes névsor a Browns első körös választottjait tartalmazza 2011-15 között:
Phil Taylor
Trent Richardson
Brandon Weeden
B. Mingo
Justin Gilbert
Johnny Manziel
Danny Shelton
Cam Erving
Klaci79
azért szép, mert pl Weedenről már a kihúzásakor tudni lehetett, hogy szar lesz ide. Szomorú az egész....
több mint 9 éve
5. körös kompenzációs picket kaptunk elvileg.
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 448 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Hulladék egy névsor az tény.
Gilbert is jó úton halad a kuka felé.
Shelton és Erving iránt még megvan a bizalom.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Phil Taylor
Trent Richardson
Brandon Weeden
B. Mingo
Justin Gilbert
Johnny Manziel
Danny Shelton
Cam Erving
Klaci79
ejha

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
Phil Taylor
Trent Richardson
Brandon Weeden
B. Mingo
Justin Gilbert
Johnny Manziel
Danny Shelton
Cam Erving
több mint 9 éve
Tavaly se rengette meg a világot, én nem sajnálom.
#moneyball
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Csá Mingó
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elhoztuk tőletek Mingót