Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Veszélyben volt az 1/1.Teljesen érthetetlen, félidőbe 100 yard környékén állt Kessler + TD is és lehozta... McCown meg amit művelt az siralmas. Ez Jackson veresége volt valóban.Ez a csere mi volt, de komolyan.
P@trik
winston

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Teljesen érthetetlen, félidőbe 100 yard környékén állt Kessler + TD is és lehozta... McCown meg amit művelt az siralmas. Ez Jackson veresége volt valóban.Ez a csere mi volt, de komolyan.
P@trik
több mint 9 éve
Ha a Pittsburghtől is kikap a csapat, NFL-története során először fog 50 százalékos mutató alatt állni (461–461–10 az örökmérleg)

több mint 9 éve
Teljesen érthetetlen, félidőbe 100 yard környékén állt Kessler + TD is és lehozta... McCown meg amit művelt az siralmas. Ez Jackson veresége volt valóban.
több mint 9 éve
Hue Jackson bekaphatja a faszt... Nem érdekel semmilyen sajtótájékoztatós bullshitsztem is, hatalmas bafaszkodás volt amit művelt, még egykét ilyen meccs és ha 0-16 lesz (az lesz) akkor ki kel baszni. Vállalhatatlan még akkor is ha amugy jó offenseguru,de ha szar HC megoldásai vannak...
Drip
több mint 9 éve
Hue Jackson bekaphatja a faszt... Nem érdekel semmilyen sajtótájékoztatós bullshit
több mint 9 éve
Szerintem nyertek ma! 😊Amúgy valamiért én is úgy érzem, hogy ezt a meccset meg kell néznem 😀
Soldados

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Fantasymba játszani fog Coleman és Pryor is szal ajánlom h odapörköljünk : D
több mint 9 éve
Szerintem nyertek ma! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Erősen gondolkozom rajta 😊
Drip

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
!!Edzőket, és a segítőket kihagytad, plusz legfőbbként Goodellt... na ő 2x jöhet 😀Az min. 31x53 fo, es meg neked nincs idod? 😊ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
no
zsutu
csak mert felig elhittem hogy tenyleg nincs idod, egy muvelt Eritnai megemlitene: That's the spirit 😊
több mint 9 éve
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀én le sem fekszem
Drip
több mint 9 éve
Jó, de te egy hős vagy 😀ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀én ébren maradok
Drip
Höri
Aztán nehogy az legyen, mint valamelyik régi éjszakai sportközvetítésnél, amikor rá kellett szólni a kommentátorra, olyan hangosan horkolt az esemény alatt 😀

több mint 9 éve
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀én ébren maradok
Drip
több mint 9 éve
Edzőket, és a segítőket kihagytad, plusz legfőbbként Goodellt... na ő 2x jöhet 😀Az min. 31x53 fo, es meg neked nincs idod? 😊ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
no
több mint 9 éve
gópecc!Ettől még a Ravens (is) bekaphatja! 😊ez így nem igaz hiszen ha a mait is megnézed akkor már két ravens mecset láttál a szezonban..ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
malkav
tomi-tomi
több mint 9 éve
Mindenki csak eggyet cuppant, az 1643. után jön a happy finish 😀Az min. 31x53 fo, es meg neked nincs idod? 😊ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
no
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az min. 31x53 fo, es meg neked nincs idod? 😊ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
több mint 9 éve
Ettől még a Ravens (is) bekaphatja! 😊ez így nem igaz hiszen ha a mait is megnézed akkor már két ravens mecset láttál a szezonban..ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
malkav
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
ez így nem igaz hiszen ha a mait is megnézed akkor már két ravens mecset láttál a szezonban..ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
zsutu
több mint 9 éve
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
Drip
több mint 9 éve
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀
több mint 9 éve
Collins milyen volt?Witten TD-jét róla kaptuk, ezen kívül más nagyobb hibája nem volt.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Collins milyen volt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
media2.newsnet5.com//photo/2013/12/01/Haden-tears-1_20131201195503_320_240.JPGAmikor rájössz, hogy még évek vannak hátra a szerződésedből.
Drip