NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Mingo ilyen ergya?

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Pryor szerintetek mennyire futhat be "még" nagy karriert?
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.
Ka'deemCarey25
láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Csiriba
Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.
Ka'deemCarey25
volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.
kapitnono
Ja tudom de azért fura h ennyit csúszott egy ilyen tehetség.
Ka'deemCarey25
Csak a harmadik csapattal edz, a preseason meccsek alatt majd tud bizonyítani, szerintem egy spec team pozíciót megtud fogni majd.
Bad 31
Olvastam róla egy pár nyilatkozatot, semmitmondó, általánosságban udvariaskodó, közhelyszótárból kivett jellemzések, szóval elismerik de nincsenek tőle hanyatt esve, kb spec team kategória lesz ha rostert fog, de utóbbi azért valószínű sztem.
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.
Ka'deemCarey25
Csiriba
Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.
Ka'deemCarey25
volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.
kapitnono
Ka'deemCarey25
Csak a harmadik csapattal edz, a preseason meccsek alatt majd tud bizonyítani, szerintem egy spec team pozíciót megtud fogni majd.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25
kapitnono
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25

több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
Csiriba
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 877 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
 twitter.com/MaryKayCabot/status/762798210695983104

Egy korai depth chart, még sok minden változhat.

Viszont Pryor kezdő WR az nagyon komoly 😱 ... farag belőle is valamit Hue.
Méretei nagyon jóók, Julio Jones is ekkora, tehetség más kérdés.
RT poszton Drango is érdekes.
több mint 9 éve
RGIII lesz a kezdő QB.
P@trik
Én is most olvastam 😊 szinte biztos volt, kíváncsi leszek.
Bad 31
Óriási titok volt, talán csak Alaszkában nem sejtették 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kicsit megijedtem, amikor az NFL küldött egy brékinget, és csak annyi látszott, hogy Cleveland, Robert Griffin III. Picit fostam, hogy megsérült 😀 Na akkor mehet a Griffin to Gordon egész évben, amikor épp játszhat Gordon 😊
 www.youtube.com/watch?v=h6R_VKhnpNA

több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
RGIII lesz a kezdő QB.
P@trik
Én is most olvastam 😊 szinte biztos volt, kíváncsi leszek.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 877 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
RGIII lesz a kezdő QB.
több mint 9 éve
Ex-Vols játékosokat szívesen látunk 😊
Eleddig nem igen törődtem az offseasonnel, TC híreket is csak 2 napja olvasgatok, de lehet ha lesz kedvem írok valami összefoglaló szerűséget
Drip
azt szívesen venném, mert már hiányolom a leírásaidat 😀
több mint 9 éve
Adnám, de olyan kéne, amiben Gordon épp nincs eltiltva. Szóval szűkös az idő :/

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ex-Vols játékosokat szívesen látunk 😊
Eleddig nem igen törődtem az offseasonnel, TC híreket is csak 2 napja olvasgatok, de lehet ha lesz kedvem írok valami összefoglaló szerűséget

több mint 9 éve
Ismét volt cserélődés.
FB Patrick Skov kivágva.
Jött FB Robert Hughes és RB Rajion Neal próbálkozni.
több mint 9 éve
Nézegetve a keretet meg az edzés összefoglalókat, felmerül a kérdés kik foghatnak rostert, sokat draftoltunk vajon mindegyik bekerül?
Tipp az 53ra?
UDFA közül valaki?

Én a Mike Matthewsér OL szorítok csak ragadt rá valami a családból,Erving mögött helyet foghat.
A másik Nile Lawrence-Stample, DL-be nem vagyunk annyira eleresztve, Shelton mögött esetleg még ő.
több mint 9 éve
OL Conor Boffeli és LB Jackson Jeffcoat kirakva.
Helyettük próbálkozik : LB Jason Neill és OL Corey Tucker
P@trik
sok sikert nekik, szükségük lesz rá, rostert egyik se fog látni, max a tartalékba
több mint 9 éve
OL Conor Boffeli és LB Jackson Jeffcoat kirakva.
Helyettük próbálkozik : LB Jason Neill és OL Corey Tucker
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Gordon visszatérhet, de az első 4 meccsről elvan tiltva.
Érdekes lesz a bőséges WR draft után kik férnek majd be az 53as keretbe.
P@trik
Szerintem a maximum amit elérhet, hogy csinálnak róla egy fasza espn 30 részt. Borzasztóan sajnálom az ilyen istenadta tehetségeket.

több mint 9 éve
RG III, RG 4

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Biztos van a komisznak egy eltiltás kockája...
Most 4 est dobot RG

több mint 9 éve
amugy ez a 4 meccses bünti most mire fel? nem úgy volt 1évest kap? az most ugy lejárt, miért kapott +4meccet?
braxa88
Mert megint marha volt és mariskázott. De szerencséjére most csak négy meccset kapott. Mondjuk, ha ezek után sem tudja abbahagyni, akkor lehet, hogy a kövi már a végleges eltiltás lesz