NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
53
9
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
6
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
5
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Pryor szerintetek mennyire futhat be "még" nagy karriert?
több mint 9 éve
Olvastam róla egy pár nyilatkozatot, semmitmondó, általánosságban udvariaskodó, közhelyszótárból kivett jellemzések, szóval elismerik de nincsenek tőle hanyatt esve, kb spec team kategória lesz ha rostert fog, de utóbbi azért valószínű sztem.Csak a harmadik csapattal edz, a preseason meccsek alatt majd tud bizonyítani, szerintem egy spec team pozíciót megtud fogni majd.Ja tudom de azért fura h ennyit csúszott egy ilyen tehetség.volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25
kapitnono
Ka'deemCarey25
Bad 31
több mint 9 éve
Csak a harmadik csapattal edz, a preseason meccsek alatt majd tud bizonyítani, szerintem egy spec team pozíciót megtud fogni majd.Ja tudom de azért fura h ennyit csúszott egy ilyen tehetség.volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25
kapitnono
Ka'deemCarey25

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Ja tudom de azért fura h ennyit csúszott egy ilyen tehetség.volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25
kapitnono
több mint 9 éve
volt egy komoly térdsérülése, és azért fizikailag nincsen Jaylon Smith nyomában, hogy megkockáztatva behúzzák az első körökben.Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
Csiriba
Ka'deemCarey25

több mint 9 éve
Azért durva hogy csak a 7. körben húzták ki annak ellenére hogy 2014-ben szinte az összes védekező díjat bezsebelte.Bronco Nagurski, All-American, First team All-Pac stb.Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
Csiriba
több mint 9 éve
Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.láttam egy cikket amiben dicsérték, sztem be fog férni az 53ba minimum
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Scooby Wright-ról lehet tudni valamit? Hogy teljesít a campen? Egyetemen kedvencem volt, kíváncsi vagyok befér-e az 53ba.
több mint 9 éve
twitter.com/MaryKayCabot/status/762798210695983104Egy korai depth chart, még sok minden változhat.
Viszont Pryor kezdő WR az nagyon komoly 😱 ... farag belőle is valamit Hue.
Méretei nagyon jóók, Julio Jones is ekkora, tehetség más kérdés.
RT poszton Drango is érdekes.
több mint 9 éve
Óriási titok volt, talán csak Alaszkában nem sejtették 😀RGIII lesz a kezdő QB.Én is most olvastam 😊 szinte biztos volt, kíváncsi leszek.
P@trik
Bad 31
több mint 9 éve
Kicsit megijedtem, amikor az NFL küldött egy brékinget, és csak annyi látszott, hogy Cleveland, Robert Griffin III. Picit fostam, hogy megsérült 😀 Na akkor mehet a Griffin to Gordon egész évben, amikor épp játszhat Gordon 😊www.youtube.com/watch?v=h6R_VKhnpNA

több mint 9 éve
RGIII lesz a kezdő QB.Én is most olvastam 😊 szinte biztos volt, kíváncsi leszek.
P@trik

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
RGIII lesz a kezdő QB.
több mint 9 éve
Ex-Vols játékosokat szívesen látunk 😊azt szívesen venném, mert már hiányolom a leírásaidat 😀
Eleddig nem igen törődtem az offseasonnel, TC híreket is csak 2 napja olvasgatok, de lehet ha lesz kedvem írok valami összefoglaló szerűséget
Drip
több mint 9 éve
Adnám, de olyan kéne, amiben Gordon épp nincs eltiltva. Szóval szűkös az idő :/

több mint 9 éve
Ex-Vols játékosokat szívesen látunk 😊 Eleddig nem igen törődtem az offseasonnel, TC híreket is csak 2 napja olvasgatok, de lehet ha lesz kedvem írok valami összefoglaló szerűséget
több mint 9 éve
Ismét volt cserélődés.FB Patrick Skov kivágva.
Jött FB Robert Hughes és RB Rajion Neal próbálkozni.
több mint 9 éve
Nézegetve a keretet meg az edzés összefoglalókat, felmerül a kérdés kik foghatnak rostert, sokat draftoltunk vajon mindegyik bekerül? Tipp az 53ra?
UDFA közül valaki?
Én a Mike Matthewsér OL szorítok csak ragadt rá valami a családból,Erving mögött helyet foghat.
A másik Nile Lawrence-Stample, DL-be nem vagyunk annyira eleresztve, Shelton mögött esetleg még ő.
több mint 9 éve
OL Conor Boffeli és LB Jackson Jeffcoat kirakva.sok sikert nekik, szükségük lesz rá, rostert egyik se fog látni, max a tartalékba
Helyettük próbálkozik : LB Jason Neill és OL Corey Tucker
P@trik
több mint 9 éve
OL Conor Boffeli és LB Jackson Jeffcoat kirakva.Helyettük próbálkozik : LB Jason Neill és OL Corey Tucker
több mint 9 éve
Gordon visszatérhet, de az első 4 meccsről elvan tiltva.Szerintem a maximum amit elérhet, hogy csinálnak róla egy fasza espn 30 részt. Borzasztóan sajnálom az ilyen istenadta tehetségeket.
Érdekes lesz a bőséges WR draft után kik férnek majd be az 53as keretbe.
P@trik
több mint 9 éve
Biztos van a komisznak egy eltiltás kockája...Most 4 est dobot RG
több mint 9 éve
amugy ez a 4 meccses bünti most mire fel? nem úgy volt 1évest kap? az most ugy lejárt, miért kapott +4meccet?Mert megint marha volt és mariskázott. De szerencséjére most csak négy meccset kapott. Mondjuk, ha ezek után sem tudja abbahagyni, akkor lehet, hogy a kövi már a végleges eltiltás lesz
braxa88