Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
A meccs végére sikerült rendesen beitalozni, de már töltöm és majd véleményezek 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Pedig az akkori Skinsben ... nem lehetett sztem jobban játszani. (Kivéve az elit QBket, az más kategória minden szempontból.)ulpianus
ez most komoly?
sapka
Nem, csak összevissza szokásom beszélni. Ez nem ide tartozik a Browns topicba.
Te lehetsz elfogult (nézd meg minden csapat tele van kiváló játékosokkal, csak megfelelő szurkolót kell kérdezni), de ettől az a Skins ha jól mondom végig csoport utolsó volt akkoriban. Egyszer ment rájátszásba, akkor voltak harmadikok. Lehet királyok voltak, de a többiek még nagyobb királyok a csoportban. Nem volt Campbell elit, ezt mondtam is. De megtette amit egy game manager megtehet. Csak ez nem volt elég semmire.
Mikor lecserélték, lesérült. a PO menetelés pedig egy WC vereség volt, nemdebár? (2005ben Campbell nem játszott)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Pedig az akkori Skinsben ... nem lehetett sztem jobban játszani. (Kivéve az elit QBket, az más kategória minden szempontból.)ulpianus
ez most komoly?
bár én most nem a dícsőséges Zorn érára célzok, hanem amikor másodéves volt, és elölről vihette a csapatot, és összedolgozott egy negatív mérleget, majd a kiöregedett veterán Qb hozta össze helyette a PO menetelést...
(Portis-Sellers-Moss-Randle El-Cooley-egy fantasztikus Ofal; másik oldalon pedig egy elit 3rd and stop védelem)
ezt semennyire nem értem, hogy gondolod

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Chud > Crennel, Mangini, Shurmur.
Joey Tribbiani
Na igen, és Campbell>Weeden.
Tavaly volt egy vita arról, hogy ki a legjobb csereirányító a ligában. És ma reggel sokan mondanák Folest, akit akkor is, de nekem Campbell. Alulértékelt játékos. Pedig az akkori Skins és Raidersben nem lehetett sztem jobban játszani. (Kivéve az elit QBket, az más kategória minden szempontból.)
Jó csapat a Browns is, amint van vállalható irányítója, erre akartam utalni. Ezért írtam szépeket róla Chiefs meccsen is, én kedvelem Campbellt, sztem lehetne kezdő újra. Nem világszám, de managernek tökéletes.

több mint 11 éve
Chud > Crennel, Mangini, Shurmur.

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

több mint 11 éve
Fogalmam nincs mi lesz ebből, de félek hogy túl nagy már a tét ahhoz a Ravensnek, hogy ne mákolják be a mait... :#Mingo
ha kicsi a...

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Fogalmam nincs mi lesz ebből, de félek hogy túl nagy már a tét ahhoz a Ravensnek, hogy ne mákolják be a mait... :#

több mint 11 éve
nyerni kell ! ma döbbentem rá, h. mióta aktívan követem a Browns-t (2008), még nem láttam élőben Ravens elleni W-t. Szinte pontosan 6(!) éve sikerült őket legyőzni utoljára, 2007. november 18-án, a híres Dawson FG-os meccsen. Abban a szezonban mind2 derbit behúztuk, Chud aktív részese volt a dolognak (OC), remélem ma is előhúz vmit a kalapból.

Cleveland's inactives: OLs Reid Fragel, Patrick Lewis, Martin Wallace, and Garret Gilkey, NT Ishmaa'ily Kitchen, TE Keavon Milton, and OLB Paul Hazel.

Groves és Winn is játszhat, fullos a front7. A Rats OL nem a legjobb, Flakon arcában kell lenni az egész meccsen. Ha ez sikerül és Campbell is úgy játszik, mint múlt héten meglehet. Kiváncsi vok a 3rd down defense-re, Horton minden héten elmondja, h. jobbak leszünk, eddig ez nem igazán jött össze. McFadden a Chiefs ellen 1 db snapnél volt a pályán, tényleg ideje lenne kicsit többet használni. ILB poszton is el tudnék képzelni kicsit aktívabb rotációt (jelenleg ez nulla, DQ és Robertson minden playnél pályán vannak). Tank Carder maybe ?

Go Browns !

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Winn és Groves questionable, mindenki más biztosan játszhat. 9. héten nem rossz.

Egy jó cikk a T-Rich traderől így 1 hónap után.  espn.go.com/nfl/story/_/id/9906866/the-browns-had-good-sense-trade-rb-trent-richardson-making-indy-problem

As the Browns source said: "I saw him score on a 1-yard touchdown in his first game there (a 27-7 win over San Francisco) and the announcer said that was why the Colts traded for him. And all I could think was that play was right in Trent's wheelhouse. He'll make those plays for you all day. But when you need seven yards, he'll still get you three."

Hát igen.Joey Tribbiani
Uhhhh, ez a leginkább sokkoló statisztika a cikkből:
"Richardson has logged 373 carries in his two-year career. Only 20 of those rushing attempts have ended in a run longer than 10 yards which ranks him 32nd among all running backs since the start of the 2012 season"

Két év alatt 373 futásból 20 volt csak 10+ yardos, így ezen időszak óta ebben a mutatóban csak a 32., tehát kb mondhatjuk,hogy a legrosszabb frencsájz futó a ligában a 10+ yardos futások terén.undisputedly
És nem azért, mert folyamatosan 8 védő volt a boxban.  www.profootballfocus.com/blog/2013/05/08/facing-eight-in-the-box/

Weeden mellett ezt a picket is nagyon benézte Heckert&Holmgren.Joey Tribbiani
Az FO két legyet ütött egy csapásra. Egyrészt eltüntette az előző rezsim egyik legnagyobb projectjét, másrészt betárazott egy elsőköröst, mindezt úgy,hogy egyáltalán nem vetette vissza a csapatot a csere.
több mint 11 éve
Winn és Groves questionable, mindenki más biztosan játszhat. 9. héten nem rossz.

Egy jó cikk a T-Rich traderől így 1 hónap után.  espn.go.com/nfl/story/_/id/9906866/the-browns-had-good-sense-trade-rb-trent-richardson-making-indy-problem

As the Browns source said: "I saw him score on a 1-yard touchdown in his first game there (a 27-7 win over San Francisco) and the announcer said that was why the Colts traded for him. And all I could think was that play was right in Trent's wheelhouse. He'll make those plays for you all day. But when you need seven yards, he'll still get you three."

Hát igen.Joey Tribbiani
"Richardson has logged 373 carries in his two-year career. Only 20 of those rushing attempts have ended in a run longer than 10 yards which ranks him 32nd among all running backs since the start of the 2012 season"

Két év alatt 373 futásból 20 volt csak 10+ yardos, így ezen időszak óta ebben a mutatóban csak a 32., tehát kb mondhatjuk,hogy a legrosszabb frencsájz futó a ligában a 10+ yardos futások terén.undisputedly
És nem azért, mert folyamatosan 8 védő volt a boxban.  www.profootballfocus.com/blog/2013/05/08/facing-eight-in-the-box/

Weeden mellett ezt a picket is nagyon benézte Heckert&Holmgren.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Hát igen.Joey Tribbiani

Két év alatt 373 futásból 20 volt csak 10+ yardos, így ezen időszak óta ebben a mutatóban csak a 32., tehát kb mondhatjuk,hogy a legrosszabb frencsájz futó a ligában a 10+ yardos futások terén.
több mint 11 éve

Hát igen.

több mint 11 éve
Drop rate: 1. Bess Joey Tribbiani
Igen, az utóbbi időben már én sem köszöngetem olyan sűrűn a delfineknek, hogy elengedték... 😛

több mint 11 éve
PFF drop rate.  www.profootballfocus.com/blog/2013/10/30/signature-stats-drop-rate/

1. Bess
5. Little
17. Gordon

több mint 11 éve
Sztem a vezetőségben komolyan sosem merült fel a Gordon-trade, inkább a média gerjesztette a dolgot. Ő Ricsivel ellentétben tényleg playmaker, bottom5 irányítók dobálnak neki, mégis majd' 100 yardot átlagol meccsenként. Az természetes, h. minden ajánlatot meghallgatnak, elég kevés 'érinthetetlen' játékos van a ligában.

Winn és Groves limitáltan edzett, mindenki más fullosan.

több mint 11 éve
Én örülök, hogy nem szórtuk el Gordont, a mór most hátha megtáltosodik és kihozzuk még egálra a szezont! 😛

több mint 11 éve
Armanti Edwards jött, remélem Bess-t többet nem használjuk, mint punty returner. Chud ismeri Carolinából, ha kiütik Campbell-t akár QB poszton is bevethetjük 😊

több mint 11 éve
ennyit a Gordon-traderől 😛

több mint 11 éve
Benji torn ACL, megy IR-re 😕

több mint 11 éve
Jó meccs volt. (Bár végére felbaszott rendesen, mindegy 😛) Főleg a második félidőben láthattuk mitől jó a defense. Nem is értettem, hogy a KC elég rossz passzjátéka miképp működhet ennyire simán, nem erre számítottam.
Legalább Weedenhez képest Campbell felüdülés volt.

Benjamin gyógyuljon meg hamar!

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én nem voltam elájulva a Kenzesztől, de végül ez is csak olyan bukta lett, mint a többi. Kell ez. 🏈Mingo
Kell, hogy jobban szeresd a csapatot? 😀😀d

több mint 11 éve
Én nem voltam elájulva a Kenzesztől, de végül ez is csak olyan bukta lett, mint a többi. Kell ez. 🏈

több mint 11 éve
nyerhető meccset buktunk, én nehezen viselem az ilyen vereségeket is, lévén x > 5 éve ezeket kell nézni. Teljesen mind1, h. 3 v. 30 pontos, a L az L. Néha az O jó, máskor a D, unalmas.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
az college ... ráadásul szerintem ott sem volt húú de jó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Pedig Weeden kálidzsban nem volt annyira túró, már amennyi meccsét láttam.