Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
smart Weeden.Hatalmas pump fakek 😀
Joey Tribbiani
több mint 11 éve
smart Weeden.AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
nagyon tanulságos meccs volt. - Weeden ennyit tud. Egy gambler, néha bejön, többször nem. Ez a szezon vele kuka, de legalább ez kiderült.
- Cameron megint nagyon halovány volt, BW egyszerűen nem keresi. Nem tudom, lehet jobban figyelnek rá, de ekkora visszaesés nem normális.
- Gordon elit, kizárt, h. eltradeljük. Egyszemélyes passzjáték jelenleg.
- A futójáték egyre jobb, T-Rich absz. nem hiányzik.
- a második félidőben 0 pont. Nem először történik ez, javulni kell half time adjustmentben.
- A védelem nem volt jó. Egyszer értünk oda Staffordhoz, nagyon jól megvédte a fal. 3rd downoknál megint csődöt mondtunk. Hihetetlen, h. egy Fauria 3 TD-t húz be. Persze a második félidőben szinte végig pályán voltak, de nem 100-as a dolog egyelőre. Nagy probléma nincs, de van hova fejlődni.
- a zebrák bekaphatják. Jobb csapat a Lions, nem volt szükségük külső segítségre.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 11 éve
Joey ha már írogatod a neveket, akkor őt mindenképpen jegyezd fel 😉 www.nationalfootballpost.com/NFL-Prospect-Focus-Jimmy-Garoppolo.html
több mint 11 éve
Hosszú volt ez a 10 nap, de végre megint meccs 🏈 Nyerhető találkozó, de nagyon komoly próba elé néz az OL, a Detroit DL legalább olyan jó, mint a miénk. Top5 😉 Weeden-t meg kell védeni, ha 2 mp után az arcában lesznek Suh-ék, akkor sok pontot nem fogunk felpakolni. A futójáték meccsről-meccsre javul (ezzel kapcs. egy kiváló elemzés Rufio-tól a kedvenc run playünkről www.dawgsbynature.com/2013/10/12/4830064/rufios-film-room-inside-zone-vs-bengals), a Lions elég sok yardot nyal be a földön, McGahee megkönnyítheti BW dolgát, de sokkal gyorsabb döntéshozatal kell az irányítónktól. Ezt ő is tudja, egész héten erről beszélt. Meglátjuk.
Hoyer helyére Charles Johnson WR érkezett a Packers PS-ből. Carlton Mitchell klón.
Sheard inaktív, Groves viszont játszik.
Woof, woof !
több mint 11 éve
egy jó cikk. www.usatoday.com/story/sports/nfl/browns/2013/10/10/cleveland-browns-joe-banner/2963799/és egy jó kép.
Out: Hoyer, Winn
Questionable: Groves, Sheard
több mint 11 éve
77ből 71 snapet töltöttek a pályánChudzinski shoots down all Josh Gordon trade rumors. "We're not shopping Josh and we have no plans of trading Josh." #Browns
ellenben viszont Little és Schwartz potenciális trade jelöltek
több mint 11 éve
Két jó Grossi-cikk. espncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&r=17&post_id=23341espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=23511
Szar ügy, h. megsérült Hoyer, de ez van. A playoff reálisan nézve esélytelen, viszont nem is ez volt a cél a szezon elôtt, egy 7-9 v. 8-8 is nagy elôrelépés lenne. Én szurkolok Weeden-nek, a kifütyülése elég inkorrekt lépés volt a fanoktól. Fr QB nem lesz ez egyértelmû, de backupnak jövôre hasznos lehet.
Sheard és Groves ismét limitáltan edzettek, úgy néz ki játszhatnak vasárnap. Kell a depth, Kruger és Mingo szinte végig pályán voltak a Bengals és Bills ellen.
több mint 11 éve
Lauvao full, Ogbi limited, Sheard/Groves return to practice.
több mint 11 éve
ált. nfc-afc meccsek vannak Londonban, az Atlanta ellenünk és a Steelers ellen tolja otthon.Elég valószínű, h. jövőre London, baby ! (a Falcons ellen).Joey Tribbianiforrás ? jó lenne, már most elkezdenék spórolni. Tavaly egy hajszál hiányzott a Notre Dame-Navyhez 😕Drip
több mint 11 éve
Elég valószínű, h. jövőre London, baby ! (a Falcons ellen).Joey Tribbianiforrás ? jó lenne, már most elkezdenék spórolni. Tavaly egy hajszál hiányzott a Notre Dame-Navyhez 😕
több mint 11 éve
Benji lett az AFC Spec. teams player of the week. A Vikes meccs után Lanning húzta be uezt a címet 😉 Elég valószínű, h. jövőre London, baby ! (a Falcons ellen).
több mint 11 éve
Na ja, a Lions meccsre nagyon kíváncsi vagyok a Johnson vs Haden meg külön pikantériája lesz a találkának, ráadásul utánna Packers , Chiefs ... jó lesz 😊 A Thomas draftban nem lennék annyira biztos lehetne, jobb rb-t is akasztani szerintem ^ ^
több mint 11 éve
egy olyan irányító elég lenne, aki nem veszti el a meccseket. ez a weeden gyerek több int-et dob mint td-t.Meglátjuk meddig megy a Chiefs, azért a postseason más kvház. Mikor jutott utoljára game manager QB superbowlba ? Grossman és kb. ennyi.
a kansasnél smith sem egy szupersztár qb, de arra elég, hogy lehozzák a meccseket. az elkapók megvannak, a védelem elit, tényleg csak egy qb draft és super bowl.😀
Zolee23
Én az idei szezonnal kapcs. is óvatos vagyok, most jön a schedule brutális része. Bôven benne van, h. a köv. 4 meccset bukjuk.
Shurmur elsô szezonjában egybk. 6 meccs után 3-3 volt a mérleg, onnan lett 4-12 a végére :-/
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
egy olyan irányító elég lenne, aki nem veszti el a meccseket. ez a weeden gyerek több int-et dob mint td-t.a kansasnél smith sem egy szupersztár qb, de arra elég, hogy lehozzák a meccseket. az elkapók megvannak, a védelem elit, tényleg csak egy qb draft és super bowl.😀
ja, és akkor már de'anthony thomast is el lehetne hozni a drafton, mondjuk erre még nincs konkrét scenariom.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Megnéztem a háromból két győztes Barna-meccset. És elgondolkodtam, mi lehet az oka, hogy ez a csapat 2007 után ismét életjelet ad magáról a semmiből, de mielőtt mélyen szántó gondolatokba bonyolódtam volna egy név ugrott be: Ray Horton. Hát ennyiben is maradtam.Azért a semmiből kicsit túlzás, a védelemmel komolyabb probléma Jauron alatt sem volt, de tény, h. min. 2 szintet léptünk Hortonnal 😊 Ebben mondjuk nagy szerepe van a FO-nak is, komolyan megerősítették a front7-t, ami ugye kulcsfontosságú a jó 3-4-hez + nem tradeltek el senkit, így depth is van. Az offense valóban átlag alatti, de itt is látok fejlődést, 2-3 1st down-t a driveok többségében sikerül összekukázni, aminek köszönhetően a védelem nem fárad el a 4. negyedre (time of Possession, Browns: 29:48 ellenfelek: 30:11).
Soldados
QB kell, ez nem kérdés.
több mint 11 éve
ez nem komoly remélemMosolyogtam, mikor két napja Schefter bedobta twitteren a hírt. Miért pont most beszélt volna a két csapat ? (Mario Manningham coming off PUP, Crabtree slated to return in Nov.) Azt el tudom képzelni, h. a T-Rich trade után Baalke felhívta Bannert (aki elmondta, minden ajánlatot meghallgatnak, de ez még nem jelenti azt, h. el is fogadják...) és ez az infó most jutott el a médiához. Schefter is annyit tweetelt, h. beszélt valamikor a két csapat. Semmi konkrétum. Nincs sok hírértéke a dolognak.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000258614/article/josh-gordon-the-subject-of-browns49ers-trade-talksZolee23
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
ez nem komoly remélemI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Megnéztem a háromból két győztes Barna-meccset. És elgondolkodtam, mi lehet az oka, hogy ez a csapat 2007 után ismét életjelet ad magáról a semmiből, de mielőtt mélyen szántó gondolatokba bonyolódtam volna egy név ugrott be: Ray Horton. Hát ennyiben is maradtam.Egyszer írtam a div sajátos stílusjegyéről (Defense wins the division). Ha emlékeztek rá, akkor ez éppen idevág. Ebben a div-ben jó védelem kell, akkor lehet meccseket nyerni, anélkül egyszerűen nem megy. Hát most megvan, rögtön nem is kell túl sok a támadóktól, s máris ott ficeregtek 3 W-vel a csoport élén.
A jó D a div-ben mindig elég lesz pár győzelemhez, netán az élmezőnyéhez is, sőt a PO-közeli állapotot tud előidézni, de ehhez kell hozzátenni egy legalább közepes O-t, hogy az egész ligát tekintve is komoly tényező legyen a csapat az elit D-vel. Akkor végre (már akinek 😀) ismét térképen lennétek. A köv. off-seasonban bárhonnan, de vmi tényleg épkézláb QB-t kell leakasztani, s máris ti lesztek a csoport urai (a Bengals-szal együtt).
Hajrá! Már csak azért is mert jó nézni ezt a Defense-t 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Amúgy ez a fullbarna szett először volt a csapaton. Nekem bejött, bár a pink csukák kicsit rontottak az összképen. 😊ez volt a legkúlabb kombó, remélem visszahozza Banner.
twitter.com/sbnation/status/385925735015120896/photo/1Mingo
több mint 11 éve
Lolz micsoda hollywoodi dráma megy itt... Hoyer jött, Hoyer ment 😕 Na innentől duplán érdekes lesz, mihez kezd Weeden ...Dripnagyon sajnálom Hoyer-t, de annyi mindenképp kiderült, h. backupként lehet rá számítani. Weeden felejtős, készüljünk a QB-draftra.
több mint 11 éve
Amúgy ez a fullbarna szett először volt a csapaton. Nekem bejött, bár a pink csukák kicsit rontottak az összképen. 😊 twitter.com/sbnation/status/385925735015120896/photo/1
több mint 11 éve
1 év.... sajnálom, elindulhatott volna a karrierje, de szerintem itt vége is lett/lehet neki.
több mint 11 éve
Hoyer will need at 9-12 months to recover. ._. Browns have no interest in Freeman, the Cleveland will scour the street to find a 3rd quarterback. :p
több mint 11 éve
Lolz micsoda hollywoodi dráma megy itt... Hoyer jött, Hoyer ment 😕 Na innentől duplán érdekes lesz, mihez kezd Weeden ...