Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
De ez téged komolyan meglep még?kicsit elszálltak a haterek...Merril Hoge szerint azonnal ki kéne rúgni azt, aki draftolta 😊Bírom az ilyen szakértőket, akik egy rookie-ról 1, azaz EGY meccs után megmondják, hogy mennyire lesz értékes (vagy nem értékes) játékos a következő években. Hülyeség.
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.htmlJoey Tribbiani
Szvsz nem az volt a hiba hogy idén kezdetnek vele, mert ha hosszútávon vele számolnak, akkor ez teljesen ésszerű dolog. Abban érzem a hibát, amit már előtte felvetettem, hogy pont egy ilyen meccsen dobták be. Direkt PO-ért menő csoportmeccs az AFC N-ban, az nem egyszerű történet.
Másrészt értem (érteni vélem) a gondolatmenetet, hogy ebben a csoportban csupa zsebirányító játszik, próbáljunk valami mást, váratlant húzni... de szerintem az nem véletlen, hogy így alakult a többi csapatnál a QB poszt. AFC N-ban legalább 2, de van hogy mind a 4 csapatnál brutál D játszik. Itt nem lehet futkározni, mert olyan védelmek vannak, hogy összetörnek mint a ropit. (gondolom Browns fanok még emlékeznek a McCoy - Harrison történetre, például, vagy említhetném BigBen 50 benyelt sackes szezonjait...)
Azt hiszem ha tegnap Manziel jó játékával nyer a Browns, egekig ért volna a hype, és az sem vezetett volna jóra. Nagyon rizikós döntés volt pont a szezon egyik legélesebbnek igérkező meccsén bevetni, nem jött be, ennyi. Szerintem nem ezen fog múlni a karrierje, hanem hogy a következő szezonban, hosszabb távon mit mutat. Ha már ellőttek rá egy 1. körös cetlit, akkor muszáj neki időt és lehetőséget adni.
De én a tegnapi meccstől függetlenül fenntartom, hogy egy futó QB (mint RG3, Wilson, hasonlók...) nem fog megélni az AFC N-ban, ezért is várom hogy Manziel mit fog csinálni.Jan
Minden évben szinte minden QB-t, meg más prospectet is lazán leírnak, vagy éppen Istenné kiáltanak ki 1-2 meccs után. Én szerintem még egy egész szezon sem mérvadó például. Egy QB-nál nálam a második szezon sokkal fontosabb, miután akkor már tudnak belőle készülni a védelmek, illetve sok rookie QB a TC-ben például nem a kezdőcsapattal edz.
Amióta Clowney IR-re került, naponta olvasok szakértőktől is olyat, hogy micsoda melléfogás volt ez így. Ugyanígy a QB-król.
Komolytalan.
Mint ahogy fordítva is ugyanúgy tartom, hogy aki első évében jó, az egyelőre semmit sem jelent.
több mint 11 éve
Sziasztok, mondott már Pettine bármit arról, hogy ki lesz a kezdő QB-tek vasárnap?Johnny marad a kezdő természetesen.
Ha megint JF, azzal a Saints-szel is kicseszik, de csúnyán...
Szóval, győznötök kéne.Rutin
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Sziasztok, mondott már Pettine bármit arról, hogy ki lesz a kezdő QB-tek vasárnap?Ha megint JF, azzal a Saints-szel is kicseszik, de csúnyán...
Szóval, győznötök kéne.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
kicsit elszálltak a haterek...Merril Hoge szerint azonnal ki kéne rúgni azt, aki draftolta 😊Bírom az ilyen szakértőket, akik egy rookie-ról 1, azaz EGY meccs után megmondják, hogy mennyire lesz értékes (vagy nem értékes) játékos a következő években. Hülyeség.
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.htmlJoey Tribbiani
Szvsz nem az volt a hiba hogy idén kezdetnek vele, mert ha hosszútávon vele számolnak, akkor ez teljesen ésszerű dolog. Abban érzem a hibát, amit már előtte felvetettem, hogy pont egy ilyen meccsen dobták be. Direkt PO-ért menő csoportmeccs az AFC N-ban, az nem egyszerű történet.
Másrészt értem (érteni vélem) a gondolatmenetet, hogy ebben a csoportban csupa zsebirányító játszik, próbáljunk valami mást, váratlant húzni... de szerintem az nem véletlen, hogy így alakult a többi csapatnál a QB poszt. AFC N-ban legalább 2, de van hogy mind a 4 csapatnál brutál D játszik. Itt nem lehet futkározni, mert olyan védelmek vannak, hogy összetörnek mint a ropit. (gondolom Browns fanok még emlékeznek a McCoy - Harrison történetre, például, vagy említhetném BigBen 50 benyelt sackes szezonjait...)
Azt hiszem ha tegnap Manziel jó játékával nyer a Browns, egekig ért volna a hype, és az sem vezetett volna jóra. Nagyon rizikós döntés volt pont a szezon egyik legélesebbnek igérkező meccsén bevetni, nem jött be, ennyi. Szerintem nem ezen fog múlni a karrierje, hanem hogy a következő szezonban, hosszabb távon mit mutat. Ha már ellőttek rá egy 1. körös cetlit, akkor muszáj neki időt és lehetőséget adni.
De én a tegnapi meccstől függetlenül fenntartom, hogy egy futó QB (mint RG3, Wilson, hasonlók...) nem fog megélni az AFC N-ban, ezért is várom hogy Manziel mit fog csinálni.
több mint 11 éve
Dupla vagy semmit próbált meg Pettine és nem jött össze. Látva JF-t ez inkább tripla vagy semmi volt. Mondjuk sztem ezt a meccset Hoyerrel se hoztuk volna... Viszont így legalább kijöttek JF hibái, amiket eddig esetleg sikerült elkendőznie edzésen. Hát van honnan fejlődnie, kíváncsian várom a folytatást.Csiribaígy van, Hoyer lehet feltett volna 10 pontot a táblára, de nem JF engedett 200 mittoménmennyi futott yardot az ellenfélnek. Felejtsük el gyorsan a meccset.
Abban azért reménykedem, h. a Pantherst sikerül megverni, csúnya lenne 6-3-as kezdés után 7-9-cel végezni. Az utolsó fordulóban a rats ellen sok esélyt nem látok a W-re, nekik PO meccs lesz kb., szóval vasárnap v. jövőre.
több mint 11 éve
Dupla vagy semmit próbált meg Pettine és nem jött össze. Látva JF-t ez inkább tripla vagy semmi volt. Mondjuk sztem ezt a meccset Hoyerrel se hoztuk volna... Viszont így legalább kijöttek JF hibái, amiket eddig esetleg sikerült elkendőznie edzésen. Hát van honnan fejlődnie, kíváncsian várom a folytatást.
több mint 11 éve
bírom az ilyeneket.hmmm ja....ha viszont nyerünk akkor a worst decision megváltozna best decisionre ... nem baj most lehet erre koptatni a klaviatúrát
www.nfl.com/news/story/0ap3000000444309/article/eric-davis-playing-manziel-one-of-worst-decisionsJoey Tribbiani
szerk.: illetve még annyit, hogy arról persze mindenki megfeledkezik, hogy az egész csapat borzalmas volt.
több mint 11 éve
bírom az ilyeneket. "Mike Pettine's decision to put him in is one of the worst coaching decisions of the last decade," Davis said. "You have a team that you said you put another guy, (Brian) Hoyer, in place because he was the guy that gave you the best chance to win. Your team is still in the hunt for a playoff spot, and you decide because of his play, that OK now as opposed to coaching this guy up who you said gave you the best chance, you're gonna blame it on him, pull him out and you put this guy in? Who you've been telling me all year long, you've been telling the press he's not ready, and you put him out there?
több mint 11 éve
Joe Fuck alkotott tegnapkicsit elszálltak a haterek...Merril Hoge szerint azonnal ki kéne rúgni azt, aki draftolta 😊
kommentátortársa, Troy Aikman első meccse kezdőként az NFL-ben: 28:0-ás vereség, 35/17, 180 yard, 2 INTbaggio
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.html
több mint 11 éve
mert ilyen Big Benekből minden drafton van 5-6...az átlagnál inkább a megbízhatóságra, kiszámíthatóságra gondoltamgabenHa a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.megyerikriszEnnel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...ZoliZoltánén pont ezt vártam
csak sajnos lesz egy-két jobb meccse ami után megint elkezdik ajnározni
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravensgaben
több mint 11 éve
Joe Fuck alkotott tegnapkommentátortársa, Troy Aikman első meccse kezdőként az NFL-ben: 28:0-ás vereség, 35/17, 180 yard, 2 INT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
az átlagnál inkább a megbízhatóságra, kiszámíthatóságra gondoltamHa a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.megyerikriszEnnel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...ZoliZoltánén pont ezt vártam
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravensgaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ha a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...ZoliZoltánén pont ezt vártam
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...ZoliZoltánén pont ezt vártam
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravens
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...
több mint 11 éve
Igen az eddigi dübörgő O elég komolyan visszaesett. Oh wait.Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
Maradjunk annyiba, hogy nem lett megváltó, Panthers ellen talán többet is megtudunk.
több mint 11 éve
Képaláírás? 😊mi lehetne más, mint: "this ain't college"
giant.gfycat.com/PotableAromaticArmedcrab.gifJakehomer
:p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jó ez a focijani 😀
több mint 11 éve
Sikerült megint a dicsőséglistára feltenni egy újabb elismerést; The Browns offense has sputtered for weeks and became the first NFL team since the 1977 Buccaneers to go four straight games with at least two interceptions and no touchdowns, according to ESPN Stats and Info
több mint 11 éve
Ez a meccs nem Johnnyn ment el. Kétségtelen, hogy rosszul játszott, de amit a OL és a teljes D leművelt az hatalmas botrány. Ezt a meccset nincs olyan QB aki hozhatta volna a Brownsnak.Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
Haden-ről lehet tudni már valamit? Mert én csak azt láttam, hogy kísérték be a öltözőbe.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 11 éve
Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.
több mint 11 éve
Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
"this ain't college"
---