Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
kicsit elszálltak a haterek...Merril Hoge szerint azonnal ki kéne rúgni azt, aki draftolta 😊

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.htmlJoey Tribbiani
Bírom az ilyen szakértőket, akik egy rookie-ról 1, azaz EGY meccs után megmondják, hogy mennyire lesz értékes (vagy nem értékes) játékos a következő években. Hülyeség.

Szvsz nem az volt a hiba hogy idén kezdetnek vele, mert ha hosszútávon vele számolnak, akkor ez teljesen ésszerű dolog. Abban érzem a hibát, amit már előtte felvetettem, hogy pont egy ilyen meccsen dobták be. Direkt PO-ért menő csoportmeccs az AFC N-ban, az nem egyszerű történet.

Másrészt értem (érteni vélem) a gondolatmenetet, hogy ebben a csoportban csupa zsebirányító játszik, próbáljunk valami mást, váratlant húzni... de szerintem az nem véletlen, hogy így alakult a többi csapatnál a QB poszt. AFC N-ban legalább 2, de van hogy mind a 4 csapatnál brutál D játszik. Itt nem lehet futkározni, mert olyan védelmek vannak, hogy összetörnek mint a ropit. (gondolom Browns fanok még emlékeznek a McCoy - Harrison történetre, például, vagy említhetném BigBen 50 benyelt sackes szezonjait...)

Azt hiszem ha tegnap Manziel jó játékával nyer a Browns, egekig ért volna a hype, és az sem vezetett volna jóra. Nagyon rizikós döntés volt pont a szezon egyik legélesebbnek igérkező meccsén bevetni, nem jött be, ennyi. Szerintem nem ezen fog múlni a karrierje, hanem hogy a következő szezonban, hosszabb távon mit mutat. Ha már ellőttek rá egy 1. körös cetlit, akkor muszáj neki időt és lehetőséget adni.

De én a tegnapi meccstől függetlenül fenntartom, hogy egy futó QB (mint RG3, Wilson, hasonlók...) nem fog megélni az AFC N-ban, ezért is várom hogy Manziel mit fog csinálni.Jan
De ez téged komolyan meglep még?
Minden évben szinte minden QB-t, meg más prospectet is lazán leírnak, vagy éppen Istenné kiáltanak ki 1-2 meccs után. Én szerintem még egy egész szezon sem mérvadó például. Egy QB-nál nálam a második szezon sokkal fontosabb, miután akkor már tudnak belőle készülni a védelmek, illetve sok rookie QB a TC-ben például nem a kezdőcsapattal edz.

Amióta Clowney IR-re került, naponta olvasok szakértőktől is olyat, hogy micsoda melléfogás volt ez így. Ugyanígy a QB-król.
Komolytalan.

Mint ahogy fordítva is ugyanúgy tartom, hogy aki első évében jó, az egyelőre semmit sem jelent.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 668 — Believelander
Sziasztok, mondott már Pettine bármit arról, hogy ki lesz a kezdő QB-tek vasárnap?

Ha megint JF, azzal a Saints-szel is kicseszik, de csúnyán...
Szóval, győznötök kéne.Rutin
Johnny marad a kezdő természetesen.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Sziasztok, mondott már Pettine bármit arról, hogy ki lesz a kezdő QB-tek vasárnap?

Ha megint JF, azzal a Saints-szel is kicseszik, de csúnyán...
Szóval, győznötök kéne.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
kicsit elszálltak a haterek...Merril Hoge szerint azonnal ki kéne rúgni azt, aki draftolta 😊

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.htmlJoey Tribbiani
Bírom az ilyen szakértőket, akik egy rookie-ról 1, azaz EGY meccs után megmondják, hogy mennyire lesz értékes (vagy nem értékes) játékos a következő években. Hülyeség.

Szvsz nem az volt a hiba hogy idén kezdetnek vele, mert ha hosszútávon vele számolnak, akkor ez teljesen ésszerű dolog. Abban érzem a hibát, amit már előtte felvetettem, hogy pont egy ilyen meccsen dobták be. Direkt PO-ért menő csoportmeccs az AFC N-ban, az nem egyszerű történet.

Másrészt értem (érteni vélem) a gondolatmenetet, hogy ebben a csoportban csupa zsebirányító játszik, próbáljunk valami mást, váratlant húzni... de szerintem az nem véletlen, hogy így alakult a többi csapatnál a QB poszt. AFC N-ban legalább 2, de van hogy mind a 4 csapatnál brutál D játszik. Itt nem lehet futkározni, mert olyan védelmek vannak, hogy összetörnek mint a ropit. (gondolom Browns fanok még emlékeznek a McCoy - Harrison történetre, például, vagy említhetném BigBen 50 benyelt sackes szezonjait...)

Azt hiszem ha tegnap Manziel jó játékával nyer a Browns, egekig ért volna a hype, és az sem vezetett volna jóra. Nagyon rizikós döntés volt pont a szezon egyik legélesebbnek igérkező meccsén bevetni, nem jött be, ennyi. Szerintem nem ezen fog múlni a karrierje, hanem hogy a következő szezonban, hosszabb távon mit mutat. Ha már ellőttek rá egy 1. körös cetlit, akkor muszáj neki időt és lehetőséget adni.

De én a tegnapi meccstől függetlenül fenntartom, hogy egy futó QB (mint RG3, Wilson, hasonlók...) nem fog megélni az AFC N-ban, ezért is várom hogy Manziel mit fog csinálni.
több mint 11 éve
Dupla vagy semmit próbált meg Pettine és nem jött össze. Látva JF-t ez inkább tripla vagy semmi volt. Mondjuk sztem ezt a meccset Hoyerrel se hoztuk volna... Viszont így legalább kijöttek JF hibái, amiket eddig esetleg sikerült elkendőznie edzésen. Hát van honnan fejlődnie, kíváncsian várom a folytatást.Csiriba
így van, Hoyer lehet feltett volna 10 pontot a táblára, de nem JF engedett 200 mittoménmennyi futott yardot az ellenfélnek. Felejtsük el gyorsan a meccset.

Abban azért reménykedem, h. a Pantherst sikerül megverni, csúnya lenne 6-3-as kezdés után 7-9-cel végezni. Az utolsó fordulóban a rats ellen sok esélyt nem látok a W-re, nekik PO meccs lesz kb., szóval vasárnap v. jövőre.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 340 — settenke1976@gmail.com
Dupla vagy semmit próbált meg Pettine és nem jött össze. Látva JF-t ez inkább tripla vagy semmi volt. Mondjuk sztem ezt a meccset Hoyerrel se hoztuk volna... Viszont így legalább kijöttek JF hibái, amiket eddig esetleg sikerült elkendőznie edzésen. Hát van honnan fejlődnie, kíváncsian várom a folytatást.
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
bírom az ilyeneket.

www.nfl.com/news/story/0ap3000000444309/article/eric-davis-playing-manziel-one-of-worst-decisionsJoey Tribbiani
hmmm ja....ha viszont nyerünk akkor a worst decision megváltozna best decisionre ... nem baj most lehet erre koptatni a klaviatúrát

szerk.: illetve még annyit, hogy arról persze mindenki megfeledkezik, hogy az egész csapat borzalmas volt.

több mint 11 éve
bírom az ilyeneket.

"Mike Pettine's decision to put him in is one of the worst coaching decisions of the last decade," Davis said. "You have a team that you said you put another guy, (Brian) Hoyer, in place because he was the guy that gave you the best chance to win. Your team is still in the hunt for a playoff spot, and you decide because of his play, that OK now as opposed to coaching this guy up who you said gave you the best chance, you're gonna blame it on him, pull him out and you put this guy in? Who you've been telling me all year long, you've been telling the press he's not ready, and you put him out there?

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fdvxhkwwql42qluzvrxg
Eric Davis: Playing Manziel one of worst decisions
Johnny Manziel had a disastrous first start. NFL Media analyst Eric Davis said on "NFL AM" that Mike Pettine's decision to go away from Brian Hoyer was one of the worst of the last decade.

több mint 11 éve
Joe Fuck alkotott tegnap

kommentátortársa, Troy Aikman első meccse kezdőként az NFL-ben: 28:0-ás vereség, 35/17, 180 yard, 2 INTbaggio

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/merrill_hoge_on_johnny_manziel.html

több mint 11 éve
Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...ZoliZoltán
én pont ezt vártam
csak sajnos lesz egy-két jobb meccse ami után megint elkezdik ajnározni
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravensgaben
Ha a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.megyerikrisz
az átlagnál inkább a megbízhatóságra, kiszámíthatóságra gondoltamgaben
mert ilyen Big Benekből minden drafton van 5-6...

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
Joe Fuck alkotott tegnap

kommentátortársa, Troy Aikman első meccse kezdőként az NFL-ben: 28:0-ás vereség, 35/17, 180 yard, 2 INT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 913 — Deion Sanders for president!
én pont ezt vártam
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravensgaben
Ha a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.megyerikrisz
az átlagnál inkább a megbízhatóságra, kiszámíthatóságra gondoltam

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
én pont ezt vártam
Ha a vasasnál Big Benre gondoltál, azt még Bengals szurkerként is durvának tartom. Sokkal több ő egy átlag QB-nél.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 913 — Deion Sanders for president!
én pont ezt vártam
jobb lenne a védelmet tovább építeni egy megbízható, átlag irányítóval lásd anno Steelers, Ravens

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
Igen az eddigi dübörgő O elég komolyan visszaesett. Oh wait.
Maradjunk annyiba, hogy nem lett megváltó, Panthers ellen talán többet is megtudunk.
több mint 11 éve
Képaláírás? 😊
 giant.gfycat.com/PotableAromaticArmedcrab.gifJakehomer
mi lehetne más, mint: "this ain't college"
:p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jó ez a focijani 😀
több mint 11 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Sikerült megint a dicsőséglistára feltenni egy újabb elismerést; The Browns offense has sputtered for weeks and became the first NFL team since the 1977 Buccaneers to go four straight games with at least two interceptions and no touchdowns, according to ESPN Stats and Info
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Képaláírás? 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Így jár, aki Hoyertől "tanul" 😀😀😀

több mint 11 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 707

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
Ez a meccs nem Johnnyn ment el. Kétségtelen, hogy rosszul játszott, de amit a OL és a teljes D leművelt az hatalmas botrány. Ezt a meccset nincs olyan QB aki hozhatta volna a Brownsnak.

Haden-ről lehet tudni már valamit? Mert én csak azt láttam, hogy kísérték be a öltözőbe.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500

A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
"this ain't college"

---