NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért az hogy nem szabad neki teret hagyni és nyomást kell rá gyakorolni nagyon szépen hangzik,csak igen nehéz ezt véghez vinni.Nagyon ésszel kell ellene blitzellni,nem csak azért mert baszott mozgékony,hanem mert nagyon jó karja is van,a 60yardos bombái is lézerpontosak,nem egy ugri bugri tucat fekete irányitó akitől ha elveszed a mobilitását azzal le is lőtted,ezt tudja ő is,ezért nehéz zavarba hozzni,nem az a típusú rookie QB aki bepánikol a zsebben .Ha nem is lesz TD parádé de én nagyon nehéz és szoros meccsre számítok,személy szerint nagyon tartok RGIIItől,Santana Mosst pedig gondolom egy Cowboys drukkernek sem kell bemutatnom.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Akkor lesz komoly esélyünk ha nem hagyunk neki (RG III)időt a passzra és teret a futáshoz. Remélem azért a barnák ellen látott 3 fős past rush most hatékonyabb formáját húzza elő a kalapból Rob. Le kell gyilkolni és jól meggyötörni és akkor úgyis összeomlik a Redskins...Kéz és lábtörést kívánok estére neki (szimpátiám jelképeként)!
több mint 13 éve
nem kell parázni, most pl nem fog 100-as rating fölé menni 😊Egyáltalán nem vész, hogy Ogi nem játszik, sőt... Most meglátjuk, hogy Beasley vagy Harris mire képes, ha szignifikáns mennyiségű snapnél vannak fönn!gorbelOlvasgatom a cikkeket és jelentem rámjött az O line és az RG III. para.. :S
Wong
plusz a mi csapatunk (még) nincs morálisan szétesve, mint az Iggles.
több mint 13 éve
Számomra egy masszív acélbetétes tökön rúgással ér fel, ha szopunk a rezesektől, főleg otthon. Kis túlzással elviselnék egy 2-14-et, ha őket csapjuk oda-vissza 😀 Bár az utóbbi években azért a Giants is felkúszott melléjük "szimpátia" terén.Egyáltalán nem vész, hogy Ogi nem játszik, sőt... Most meglátjuk, hogy Beasley vagy Harris mire képes, ha szignifikáns mennyiségű snapnél vannak fönn!gorbelOlvasgatom a cikkeket és jelentem rámjött az O line és az RG III. para.. :S
Wong
Sőt, hogy kicsit hangulatba hozzam magam, lehet át is megyek a WAS topicba trashtalkolni kicsit 😀
több mint 13 éve
Egyáltalán nem vész, hogy Ogi nem játszik, sőt... Most meglátjuk, hogy Beasley vagy Harris mire képes, ha szignifikáns mennyiségű snapnél vannak fönn!gorbelOlvasgatom a cikkeket és jelentem rámjött az O line és az RG III. para.. :S
több mint 13 éve
Egyáltalán nem vész, hogy Ogi nem játszik, sőt... Most meglátjuk, hogy Beasley vagy Harris mire képes, ha szignifikáns mennyiségű snapnél vannak fönn!
több mint 13 éve
Ogletree ruled out of Thursday's game with concussion; Smith, Jones may play.WirtschaftsteilEzt a hírt -látva a barnák elleni meccset- szó szerint vártam, amekkorát szerencsétlen kapott.
Nekem spec nem fog nagyon hiányozni mert az első fordulón kívül semmit nem csinált, adjunk esélyt másnak ezen a poszton és ki tudja...
több mint 13 éve
én azért titkon abban reménykedek, hogy a mi secondarynk nem olyan balfék, mint az Iggles-é.Aztán jön majd Griffin az elmozgásaival meg a 60 yardos passzaival. Ettől félek nagyon, mert ő kifejezetten mélyre dobál, a Sensi-McCray páros meg nem igazából jó pass protectionben. Lehet most tényleg érdemes lenne párszor Carr-t felküldeni S-nek.gorbelwww.nfl.com/news/story/0ap1000000098244/article/nfl-power-rankings-week-12-49ers-rise-chiefs-hit-the-cellarugyanitt: "The more defensive coordinator Rob Ryan is forced to use the blitz, the larger the gaps in coverage on the back end. "
Nem a helyezés a lényeg hanem az indoklás és a tweet. Ez mindent elmond arról h mit jelent a Cowboys irányítójának lenni.Blevi
aha. még véletlenül sem akkor szívtunk hét végén, amikor 3 egész embert küldtünk az irányító után...slowmotion
a hatvan yardos passz meg azért jó, mert az nem két másodperc alatt ér oda az elkapóhoz, egyszerűen nem kell hagyni, hogy a zindiánok mögénk fussanak.
containment, containment, containment, remélem Ryan ezt íratta fel az öltöző ajtaja felé.
több mint 13 éve
azt mondták, hogy nem olyan súlyosOgletree ruled out of Thursday's game with concussion; Smith, Jones may play.WirtschaftsteilTyron elvileg high ankle sprain ennyi erővel lehet én is nyomom majd a hétvégén 😛
Leeht csak ködösítettek Vele kapcsolatban vagy nem olyan súlyos de hétfőn azért még 2-4 hét out volt az infó.Blevi
meg azért szerintem a falemberek mozgása behatárolt, pl egy running back több fajta mozgást végez (pl lefordulás, juke, stb), szóval szarrá kötözik, teletolják fájdalomcsillapítóval, és fel tud menni.
ennek ellenére azt mondom, hogy csak akkor játszassák, ha így sérülten jobb teljesítményt nyújt, mint Parnell, egyébként csak árthat magának.
Ogletree? addition by subtraction, mondja erre az angol nyelv
több mint 13 éve
Ogletree ruled out of Thursday's game with concussion; Smith, Jones may play.WirtschaftsteilTyron elvileg high ankle sprain ennyi erővel lehet én is nyomom majd a hétvégén 😛
Leeht csak ködösítettek Vele kapcsolatban vagy nem olyan súlyos de hétfőn azért még 2-4 hét out volt az infó.
több mint 13 éve
Ogletree ruled out of Thursday's game with concussion; Smith, Jones may play.
több mint 13 éve
És inkább a sérült Jenkins játsszon? Amúgy Sensabaugh jól tolja. Nem olyan jól mint tavaly, de én még megbízhatónak nevezném. Richardson meg még sokáig fog emlékezni a falra, aki a Gerald névre halgat. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Aztán jön majd Griffin az elmozgásaival meg a 60 yardos passzaival. Ettől félek nagyon, mert ő kifejezetten mélyre dobál, a Sensi-McCray páros meg nem igazából jó pass protectionben. Lehet most tényleg érdemes lenne párszor Carr-t felküldeni S-nek.www.nfl.com/news/story/0ap1000000098244/article/nfl-power-rankings-week-12-49ers-rise-chiefs-hit-the-cellarugyanitt: "The more defensive coordinator Rob Ryan is forced to use the blitz, the larger the gaps in coverage on the back end. "
Nem a helyezés a lényeg hanem az indoklás és a tweet. Ez mindent elmond arról h mit jelent a Cowboys irányítójának lenni.Blevi
aha. még véletlenül sem akkor szívtunk hét végén, amikor 3 egész embert küldtünk az irányító után...slowmotion
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000098244/article/nfl-power-rankings-week-12-49ers-rise-chiefs-hit-the-cellarugyanitt: "The more defensive coordinator Rob Ryan is forced to use the blitz, the larger the gaps in coverage on the back end. "
aha. még véletlenül sem akkor szívtunk hét végén, amikor 3 egész embert küldtünk az irányító után...
több mint 13 éve
talán majd most, hogy Lerner megvette a bizniszt, megváltozik a trendja, megnéztem a Browns rosterét, egészen pontosan az OL érdekelt.kár, hogy se irányító, se WR nem marad meg náluk tartós ideig.Amadeus91
szeretném, ha nekünk is olyan falunk lenne.
LT - Joe Thomas, 1/3, 27 éves, hatodik szezon
LG - John Greco, 3/65, 27 éves, ötödik szezon, de ő csak backup, meg amúgy is FA-ként szerezték. a kezdő úgy nézne ki, hogy Jason Pinkston, 5/150, 25 éves, második szezon, de egész sokra tartották draft előtt, eddig az összes meccsén kezdő volt
C - Alex Mack, 1/21, 26 éves, negyedik szezon
RG - Shawn Lauvao, 3/92, 25 éves, harmadik év
RT - Mitchell Schwartz, 2/37, 23 éves, második szezon
igazából csak annyi látszik ebből, hogy ott fent északon megértik, hogy úgy kezdődik a csapatépítés, hogy csinálsz egy jó támadófalat az irányítód elé. aki nem top prospect volt a posztján, az minimum nagyon jó prospectnek számított, 25 éves az átlagéletkor, átlagban több, mint két és fél szezon kezdő tapasztalattal. nem lehet elcserélni a miénkre?slowmotion
több mint 13 éve
Nem a helyezés a lényeg hanem az indoklás és a tweet. Ez mindent elmond arról h mit jelent a Cowboys irányítójának lenni.
több mint 13 éve
ja, megnéztem a Browns rosterét, egészen pontosan az OL érdekelt.kár, hogy se irányító, se WR nem marad meg náluk tartós ideig.
szeretném, ha nekünk is olyan falunk lenne.
LG - John Greco, 3/65, 27 éves, ötödik szezon, de ő csak backup, meg amúgy is FA-ként szerezték. a kezdő úgy nézne ki, hogy Jason Pinkston, 5/150, 25 éves, második szezon, de egész sokra tartották draft előtt, eddig az összes meccsén kezdő volt
igazából csak annyi látszik ebből, hogy ott fent északon megértik, hogy úgy kezdődik a csapatépítés, hogy csinálsz egy jó támadófalat az irányítód elé. aki nem top prospect volt a posztján, az minimum nagyon jó prospectnek számított, 25 éves az átlagéletkor, átlagban több, mint két és fél szezon kezdő tapasztalattal. nem lehet elcserélni a miénkre?slowmotion
több mint 13 éve
mi a balhé h nem volt megfelelő a kommunikáció a játékosok és a stáb között?Ezt hol olvastad?
Vki tudja mi volt?Kroos
több mint 13 éve
mi a balhé h nem volt megfelelő a kommunikáció a játékosok és a stáb között?Vki tudja mi volt?
több mint 13 éve
Mack sztem kvjo (ligaelit) center Rattliffnel nagyobb emberekkel harcol(t) a csoportjából sikeresen, Ngata és Hampton konkrétan. Joe Thomast meg gondolom senkinek sem kell bemutatni.
több mint 13 éve
Megint az az érdekes helyzet tudott előállni, hogy mindenkinek legalább 80%-ban igaza van.Kövezzetek meg, de jelen esetben én meg tudnék válni Romotól, ha idén nem kerülünk POba és jó draft helyet kaparintunk meg és sikerült javítani érdemben az O lineon és (hú mennyi és) "hirtelen" minden jóra fordul akkor sűrű bocsánatkérésbe kezdek a fent említett mondatommal kapcsolatban.
Cinizmus a végére: Tavaly a secondary volt a baj, idén az O line, remélem jövőre csak kisebb gondok terheit leszünk kénytelenek elviselni...
több mint 13 éve
Ware-nek kéne egy nagy este, 5 sack hátrányban van. Nehogy már ezek a zöldfülűek döntsenek rekordot év végére. 😀szerk.: Reméljük Free is összeszedi magát csütörtökre, a vasárnapi meccsért elég kemény kritikákat kapott, többek közt Michael Irvin-től.
több mint 13 éve
ja, megnéztem a Browns rosterét, egészen pontosan az OL érdekelt.szeretném, ha nekünk is olyan falunk lenne.
igazából csak annyi látszik ebből, hogy ott fent északon megértik, hogy úgy kezdődik a csapatépítés, hogy csinálsz egy jó támadófalat az irányítód elé. aki nem top prospect volt a posztján, az minimum nagyon jó prospectnek számított, 25 éves az átlagéletkor, átlagban több, mint két és fél szezon kezdő tapasztalattal. nem lehet elcserélni a miénkre?
több mint 13 éve
na én még a Romo témához annyit, hogy már azzal időt veszít hogy összeszedje a labdát. a vacak feladások után....