Bowldog Hálaadást!

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Egyre jobban bosszant, hogy csináljanak már Tonynak egy rendes falat, mert rendre sérül meg szezon közben. Nem tudom hogy a két csodabogárral akit szerződtettünk mire megyünk, de lehet ha DeCastro ottvan, kellene egy normális OG.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
1 körben DT/ DE pick nagyon nem kéne

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát bizonyítsa be Jenkins, mondjuk Carr benne van abban a 2-3ban, akkor jók vagyunk 😛
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=A8A116C5-B5A5-25EA-E88C004F9AAA48F3 7körös dallasi draft,érdekes, mennyire nem egyeznek 😀
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8284ad28/article/tworound-mock-draft-no-quarterbacks-taken-in-second-round?module=HP11_content_stream
1-2. kör draft ( mondjuk Upshaw 48. helyen, Fleener 50. helyen...)

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Legtöbb helyen nagyon Barront jósolják mostanában az 1.körben.
SS,De/DT, TE,Wr,Cb, kéne az első 4. körbe kb, nem?? ( nem sorrendben írtam)Kroos
Igen, de nem mindegy hogy ki kell, és ki lesz éppen elérhető.
Amúgy Jenkins szerint max 2-3 jobb CB van nála az NFLben. 😊
több mint 12 éve
Legtöbb helyen nagyon Barront jósolják mostanában az 1.körben.
SS,De/DT, TE,Wr,Cb, kéne az első 4. körbe kb, nem?? ( nem sorrendben írtam)

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.slowmotion
Murray az egyetemi évek alatt többet volt kórházban, mint a pályán...empty taxi
"..kihagyta a 2006-os szezon egy komoly lábujjsérülés miatt, redshirtöt kapott - 2007-ben térdsérüléssel küzdött, mielőtt kificamította a térdét, és műtétre szorult - elszakadt a bal combhajlítója 2008-ban, és emiatt is kés alá kellett feküdnie - 2009-ben boka és combhajlítósérülések hátráltatták - 2010-ben a bal térde volt sérült "
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.slowmotion
Murray az egyetemi évek alatt többet volt kórházban, mint a pályán...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.Cowboykarcsi
a McNabb-ölő elhagy minket? meg tudom érteni, bármilyen szerződést tesznek elé, kilenc szezon után újra ST-be száműzték volna valószínűleg, az meg gondolom nem feltétlenül tetszett volna neki.
Brookingnak pedig csak akkor lenne még esélye a ligában, ha ő lenne Ray Lewis fehérben, de hát ő nem az, legalább több ideje marad a családra.

így Witten marad a legrégebbi tehenész, wow...slowmotion
Romoval egy kalapban 😊 (aki mellesleg 21-én fogja ünnepelni a 32. születésnapját)
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.somoskovig
azért kíváncsi lettem volna, hogy tavaly azokon a meccseken, ahol Murray berobbant, Felix mit alkotott volna.
azért ne felejtsük el, hogy a Pats elleni meccsen, amikor megsérült Felix, még Bill Nagy és John Phillips (TE) kezdett LG-FB pozícióban.
egy hét múlva már a feljavult és frissen igazolt Hollanddal (LG), az egészséges Fiammettával (FB) kezdtünk a liga leggyengébb run defense-e ellen, aztán egy olyan csapat ellen játszottunk, ahol a liga talán leggyengébb LB sora volt, szóval... szóval én azért vigyáznék a "tökéletesen túljátszotta" kifejezéssel.
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.slowmotion
Vagyis a 3. körös rookie hozta az 1. körös, elméletileg pályája csúcsán lévő veterán produktumát.somoskovig
hát, ha nem blokkol jól a fal, akkor még Maddenben sem leszel All Pro, 99-esre állított képességekkel.
közel semmi = közel semmi, az elég egyértelmű. de ennyiből leigazolhattuk volna Petersont, Gore-t, Arian Fostert, aztán mutogathatnánk, hogy mehetnek trade block-ra, mert Murray túljátszotta őket.
nálam a "tökéletesen túljátszotta" annyit jelentene, hogy legkésőbb a harmadik meccsre kiszorítja a kezdőből, annyival jobban játszik, de ez nem történt meg.

amikor Murray megzuhant, akkor Felix is csinált két 100+ yardos meccset, aztán játszottunk két olyan meccset, ahol nem sokat futottunk.

az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.
több mint 12 éve
James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.Cowboykarcsi
a McNabb-ölő elhagy minket? meg tudom érteni, bármilyen szerződést tesznek elé, kilenc szezon után újra ST-be száműzték volna valószínűleg, az meg gondolom nem feltétlenül tetszett volna neki.
Brookingnak pedig csak akkor lenne még esélye a ligában, ha ő lenne Ray Lewis fehérben, de hát ő nem az, legalább több ideje marad a családra.

így Witten marad a legrégebbi tehenész, wow...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 313 — 49ers GM
Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.somoskovig
azért kíváncsi lettem volna, hogy tavaly azokon a meccseken, ahol Murray berobbant, Felix mit alkotott volna.
azért ne felejtsük el, hogy a Pats elleni meccsen, amikor megsérült Felix, még Bill Nagy és John Phillips (TE) kezdett LG-FB pozícióban.
egy hét múlva már a feljavult és frissen igazolt Hollanddal (LG), az egészséges Fiammettával (FB) kezdtünk a liga leggyengébb run defense-e ellen, aztán egy olyan csapat ellen játszottunk, ahol a liga talán leggyengébb LB sora volt, szóval... szóval én azért vigyáznék a "tökéletesen túljátszotta" kifejezéssel.
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.slowmotion
Vagyis a 3. körös rookie hozta az 1. körös, elméletileg pályája csúcsán lévő veterán produktumát.

több mint 12 éve
Merrill Hodge szerint a szezonunk 12-4 lesz. Én így a draft előtt ezt túlzásnak tartom.Wirtschaftsteil
ahhoz szinte söpörnünk kellene a csoportot, ami azért nem lesz könnyű.
gyanítom, a Giants nem gyengült sokat, az Iggles rájött, hogy linebackerek nélkül nehéz játszani ezt a játékot, a Skins meg ha szerez egy értelmes irányítót, akkor...
10-6-nak én már örülnék, mert akkor két szezon alatt úgy lehetne 6-10-ből 10-6-ot csinálni, hogy közben egy nagygenerálon végigment a csapat, és kidobtuk a sok régi, drága, haszontalan bútordarabot.
több mint 12 éve
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛Kroos
De ettől Jones még nem lesz jobb RB... 😛somoskovig
Persze, nem véletlenül örülnék ha jönne vki helyette, de kacsa az egész ...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Merrill Hodge szerint a szezonunk 12-4 lesz. Én így a draft előtt ezt túlzásnak tartom.
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
közben cáfolták is a hírt, ha jól látom:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8283c7ac/article/cowboys-deny-shopping-rb-felix-jones

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛Kroos
De ettől Jones még nem lesz jobb RB... 😛

több mint 12 éve
hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.

több mint 12 éve
Olyan csapat se adna érte pl mint Bengals,Browns, akiknek 2 1.körös draft joguk van + Rb is kell nekik?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Ha jól tudom BS Doug Martint néztük ki helyette, de draftolatlan futót is lehet szerezni. Jonsért amúgy első körös picket idióta -már elnézést- aki ad. Bár megfordult bennem, hogy feljövünk Jons+ a második körös pickel az első kör végére, és jöhetne Konz. 😀Wirtschaftsteil
viszont akkor Doug Martin nem jöhet, mert tuti kiszáll a 2. körben.

több mint 12 éve
Ha jól tudom BS Doug Martint néztük ki helyette, de draftolatlan futót is lehet szerezni. Jonsért amúgy első körös picket idióta -már elnézést- aki ad. Bár megfordult bennem, hogy feljövünk Jons+ a második körös pickel az első kör végére, és jöhetne Konz. 😀
több mint 12 éve
X/2 Jones a trade blockon.adam8
1. kört nem fognak megadni érte, többiért meg nem érdemes.

több mint 12 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
Newman pedig bengáli tigrincs lett.