NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Gratulálok! Jó pick volt Claibourne. A jövő évre ami várható: A Cowboys leszedi Vick passzait mi meg ledaráljuk Romot kutyakajának. Jó kis párharcok lesznek megint 😀
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Nem túl nagy csávó, de pazar kis játékos volt az LSU-n... kb felé sem dobáltak labdákat, ha meg igen, akkor nagyon jó százalékban nem lett elkapás a dologból.Én maximálisan egyetértek ezzel a döntéssel, mert nézzük csak meg a csoportot:
NYG - nem szeretjük kimondani, de sajnos Eli azért tud passzolni és védekezni is kellene ellene....
PHI - azért ott is van egy-két elkapó, akik mindig szivattak minket halomra...
WAS - húztak egy olyan QB-t, aki várhatóan képes passzolni, + FA-n lőttel nagyjából 1000 életképes WR-t, akikkel jóval hatékonyabb lehet a passzjáték.
Ha ezeket figyelembe vesszük (hosszabb távon is), akkor mindenképpen előrelátó és bőven "megmagyarázható" döntés. Ugye a fenti 3 csapattal a szezon 40%-át meccseljük, amin a továbbjutás is múlhat, vagyis nem fér bele, hogy egy lyukas sec szaladgáljon össze-vissza a pályánkon... Így talán a front 7 sem lesz akkor nyomás alatt (vagy sack, vagy benyelt passz) és hatékonyabban tudja RR játszani az egzotikus játékát.... 😀
Kíváncsian várom a többi pick-et (még úgy is, hogy a 2. kört adtuk, ennyit szerintem-remélem mindeképp megér a srác)
több mint 12 éve
Én a magam részéről örülök, végre egy elit tehetség a sec-ben. Persze az idő dönti el megérte-e. De azért jó kis CB páros lehet végre.
több mint 12 éve
A legszebb az egészben hogy egyszer sem beszéltünk vele,nem volt nálunk workouton,Red sem ment el megnézni egyszer sem.Senki sem számított rá hogy feltradeelünk érte,a legkevésbé szerintem ő maga 😊 CowboykarcsiÉrdemes visszanézni a beatwriterek első körös mockjait: DeCastro (Eatman), Cox (Phillips), Poe (Ellis). A legvégén már vagy tudatosan ment a ködösítés, vagy a nagy döntést (több forgatókönyv közül) a végén hozták meg. Szeretem a bevállalós draftokat 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Na mivel betegség miatt ma(is) itthon ülök összeszedegettem az információ morzsákat legújabb kedvencünkről.A szakértők mindenütt nagyon dicsérték,sőt volt olyan is aki azt mondta hogy a legjobb CB prospect Revis óta.Fizikális,magas,erős corner, és ami szerintem nekünk a legfontosabb született ballhawk,orra van a labdához de ha kell nem fosik kiszedni a labdát akár a WR kezéből.Az sem kizárt hogy akár a returnöknél is használni fogjuk mert ebben is nagyon tehetséges(kb mint tavaly a szintén az LSUról érkező Peterson). Egyedül annyit róttak fel neki hogy technikailag néhány területen azért még van mit csiszolnia de ezek bőven tanulhatók(apropó tanulás,többször is fel jött szóba a wonderlict - így kell leírni? - tesztje ami rekord alacsony pontszámúra sikerült megírnia állítása szerint azért mert nem is vette komolyan mert semmi futballal kapcsolatos nem volt benne 😀 )Egyébként is szimpatikus srácnak tűnik.Hajtós,szorgalmas gyerek,beszélt már Rob Ryannel és Jarome Hendersonnal is,mindenkinek nagyon jó benyomásai vannak róla.Természetesen mindenütt elmondta hogy nagyon örül hogy a csillagosokhoz került,meg hogy az egész család állítólag hatalmas 'Boys drukker.A legszebb az egészben hogy egyszer sem beszéltünk vele,nem volt nálunk workouton,Red sem ment el megnézni egyszer sem.Senki sem számított rá hogy feltradeelünk érte,a legkevésbé szerintem ő maga 😊 Ja és ha minden igaz a 24es lesz a mez száma mint Emerson Wallsnak vagy Larry Brownak,nem rossz nevű elődök 😊
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=F1B4D119-9F42-901E-EFE8956BD8A497CA
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=F14E4CDB-DA12-D1F9-FED2BC31A9B9F20A"I'm doin' better than you are now, believe me" (Rob Ryan) 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Na én örülök Claibornenak,nagyon sok jót hallottam róla és szerintem egy ilyen játékos meg is éri az 1/6ot.Én abban az esetben ha Jenkins jól játszana idén,továbbra sem érteném az elküldését.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Hát jó,de akkor csak Murray, és rookie és 1 éves sérülékeny Murray necces. bár Felixxel se vagyunk bentebb..vele az a baj hogy lejáró... mondjuk felix is... őket lehetne elpasszolni.
Jenkins sansztalan szerinted?Kroos
több mint 12 éve
Közben Parnell hosszabbított 3 évre. 0_o Olcsó, mert signing bonusra ment rá. JJ pénze...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Hát jó,de akkor csak Murray, és rookie és 1 éves sérülékeny Murray necces. bár Felixxel se vagyunk bentebb..Jenkins sansztalan szerinted?
több mint 12 éve
Bucs elvitte Barront. Sztem ezt tudták, 1/6ot nem ért volna Barron, ezért Claiborne. Meg azért CB elfér.. csak hát már csak 3.kör van, ott akkor milyen posztra kell?Jenkinst el lehet cserélni draftért? bár lehet hülye kérdés..
több mint 12 éve
Erőteljes túlzás, érdekes, végül is a legjobb CB jött. + lehet Jenkinssel is van vmi és biztosra mentek.
több mint 12 éve
Claiborne kurva jó lesz, szerintem megérte 😊 Elit korner lesz itt.
több mint 12 éve
NA feltradeltünk Claiborneért!! 2. kört adtuk.erőteljesen WTF????
Jenkins akkor ki felé áll nagyon..!?Kroos
több mint 12 éve
NA feltradeltünk Claiborneért!! 2. kört adtuk.Jenkins akkor ki felé áll nagyon..!?
több mint 12 éve
Cowboys have signed backup OT Jermey Parnell to 3-year deal, inc $1 million to sign.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Nézi vki még?Sztem: Barron, Cb, DT, Wr,Te kéne első 4 körben.
Remélem nem lesz feltrade és Barron benn marad...ha nem marad benn? Cb/DT lest?
több mint 12 éve
nem hiszem hogy a vezetőség akkora fasz lenne hogy ha tényleg ez a tervük hogy akármit is csinál jövőre hagyják elmenni és ezt meg is mondják neki.nem kicsit vágnának így maguk és a csapat alá.meg értelmét sem látom hogy ha mondjuk idén összerak egy jó szezont,és ugy néz ki hogy ezt tartósan tudja is hozni,miért ne lehetne hosszabbítani vele,még ha idén CBt is húzunk a drafton akkor sem hinném hogy annyira túl lennénk tömve minőségi CBkel hogy egy jó Jenkins ne férjen be a csapatba.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
nem tudom mennyire lehet hinni ennek, de azért beteszem:Mike Jenkins said - I told you - I'd like to play for the Cowboys, but I've already been told it doesn't how good of a year I have - I'm not going to be re-signed. Mike said to Billy: thanks for living in this neighborhood, it's great, but I'm going have to move.
több mint 12 éve
De-de amióta az eszemet tudom csak a Bayern 😊 😊 Hát mivel éjszakás voltam egy szállodában reggel 6ig fenn voltam 😊 Szolidan inkább magaman ünnepeltem, kicsit vissza kellett fogni magamat 😀 Ma is éjszaka leszek, úgyhogy draft szempontból tökéletes. 😛