NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
D-lineba vártam valakit bejött. Már csak az OL belseje aggaszt. Brutális d-lineok vannak kialakulóban az Eastben. Iszonyatosan szükség lesz idén egy stabil támadó falra.Blevi
Abban bízom, hogy a 4. kör utolsó választásunkkal a Baylor centere jön., de a 4/18-ra én egy újabb DLinemant szeretnék 😊
Az Eagles fala se lesz gyenge, jól bekeményítettek.
szerk: Még bent van Ronnell Lewis DE/OLB és Philip Blake OC a Baylorról .Wirtschaftsteil
én Molk-nak szurkolok ő a Michigan centere.

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
D-lineba vártam valakit bejött. Már csak az OL belseje aggaszt. Brutális d-lineok vannak kialakulóban az Eastben. Iszonyatosan szükség lesz idén egy stabil támadó falra.Blevi
Abban bízom, hogy a 4. kör utolsó választásunkkal a Baylor centere jön., de a 4/18-ra én egy újabb DLinemant szeretnék 😊
Az Eagles fala se lesz gyenge, jól bekeményítettek.
szerk: Még bent van Ronnell Lewis DE/OLB és Philip Blake OC a Baylorról .
több mint 12 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
D-lineba vártam valakit bejött. Már csak az OL belseje aggaszt. Brutális d-lineok vannak kialakulóban az Eastben. Iszonyatosan szükség lesz idén egy stabil támadó falra.
több mint 12 éve
Tyrone Crawford DE, a Boise State-ről a választásunk. Boise State-es érdeklődésemből fakadóan annyit tudok róla, hogy 2010-ben backup volt, a tavalyi évet végigjátszotta. Ha többet játszik valószínűleg előbb rangsorolt lett volna. Jó választás 😊
"In 2011, Crawford started in 12 games, and he recorded 44 total tackles (20 solo), including 13.5 tackles for loss and 6.5 sacks, he also recovered two fumbles"

szerk: és 3-4-es DE
+ Claiborne valószínűleg Júliustól fog edzeni, mert a két hét múlva lekerülő gipszet (vagy nem tudom mi az) még egy hónapos kötés követi..
több mint 12 éve
"I looked back at my family, and they were like, 'Who is it?' And I was like, 'The Cowboys.' Just to see the look on their face, it's just melted me because all of those guys are Cowboys fans. Real big Cowboys fans." -Morris ClaiborneWirtschaftsteil
Most nem akarok kötöszködni veled de direkt nem olvasod a hszeimet? 😀😛 azt is irtam hogy miért lett gyenge Morris tesztje kb 5 hszel feljebb mint ahogy kérdezted,meg ezt is irtam már én is ugyan abban a hszben hogy az egész családja Cowboys drukker. 😊Cowboykarcsi
Jogos, pedig olvastam 😀 Megnéztem Wikin, és láttam hogy 5 pontja van az 50ből, annyira meglepődtem, de valahogy kiment a fejemből, hogy volt róla szó 😊

szerk: -Source tells @calvinwatkins that Cowboys probably won't trade Jenkins unless they get significant value.
-Claiborne Will Average Over $4 Million A Year
-The Claiborne Story: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828ab40b/article/cowboys-morris-claiborne-stunned-by-sudden-draftday-union?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
"I looked back at my family, and they were like, 'Who is it?' And I was like, 'The Cowboys.' Just to see the look on their face, it's just melted me because all of those guys are Cowboys fans. Real big Cowboys fans." -Morris ClaiborneWirtschaftsteil
Most nem akarok kötöszködni veled de direkt nem olvasod a hszeimet? 😀😛 azt is irtam hogy miért lett gyenge Morris tesztje kb 5 hszel feljebb mint ahogy kérdezted,meg ezt is irtam már én is ugyan abban a hszben hogy az egész családja Cowboys drukker. 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 282 — Saturday Night Lights
Claiborneon látszott h teljesen meghatódott h a mi vittük. 😊Kroos
Garrett elmeséli a draft előtti szitut: http://sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2012/04/in-his-own-words-jason-garrett-talks-about-morris-claiborne-what-he-can-do-and-how-cowboys-reeled-hi.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Szerintem Jones szerez egy 2. körös picket. pl. 4. körös + jövő évi 2. körért.

Claiborneon látszott h teljesen meghatódott h a mi vittük. 😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Hát igen erre senki se számított annyira váratlan volt 😊 Meg is könnyezte amikor kiválasztottuk.
Jenkisre kiváncsi leszek mi lesz vele..? Szerintetek nem tudunk v Jones nem akar vlahogy még a 2. körbe visszatérni 😛 😂
vagy Jenkissel üzletelünk vkivel és hozzunk vkit olyan posztra akit 2.körben húztunk volna?

3.körben milyen posztra kéne játékos?Kroos
Ezt érdemes nézegetni: http://nfltweeter.com/cowboys/

Pl. Calvin Watkins WR-TE-OL-DE-ben gondolkodik, de nem lepődnék meg, ha RB-t húznánk (még ha nem is ma). Szóval széles az étlap 😊Dzsokijuing
Újabb infók Watkinstól, a fő célpontok:
TE DeAngelo Peterson, LSU, TE Ladarius Green, UL-Lafayette, TE Orson Charles, Georgia, G Amini Silatolu, Midwestern State, G Brandon Brooks, Miami of Ohio, WR Ryan Broyles, Oklahoma and WR Marquis Maze, Alabama.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
"I looked back at my family, and they were like, 'Who is it?' And I was like, 'The Cowboys.' Just to see the look on their face, it's just melted me because all of those guys are Cowboys fans. Real big Cowboys fans." -Morris Claiborne
több mint 12 éve
ha adnának 4. kört érte lenne 3 4. körünk. abból és a többi pickkel lehet 2. v 3. körre felmenni....

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
annyit még adnék is érte valamelyik CB needes csapat helyében, bár nagy kérdés, hogy a sérülése után mennyire van korrekt állapotban

több mint 12 éve
pedig Jenkins esélyesen menni fog, már próbálják elboltolni Jerry Jonesék
de harmadik kört sem adnék érte, nem hogy másodikat..Stez
Van, ahol az ellenértékét egy negyedik körre írják.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
pedig Jenkins esélyesen menni fog, már próbálják elboltolni Jerry Jonesék
de harmadik kört sem adnék érte, nem hogy másodikat..

több mint 12 éve
Jenkinst én se küldeném el, fontos, hogy legyen egy csapatban több jó DB. Bár ha adnának érte egy második körös picket, ahol elérhető lenne Still vagy Upshaw, akkor elgondolkoznék 😊
több mint 12 éve
Hát igen erre senki se számított annyira váratlan volt 😊 Meg is könnyezte amikor kiválasztottuk.
Jenkisre kiváncsi leszek mi lesz vele..? Szerintetek nem tudunk v Jones nem akar vlahogy még a 2. körbe visszatérni 😛 😂
vagy Jenkissel üzletelünk vkivel és hozzunk vkit olyan posztra akit 2.körben húztunk volna?

3.körben milyen posztra kéne játékos?Kroos
Ezt érdemes nézegetni: http://nfltweeter.com/cowboys/

Pl. Calvin Watkins WR-TE-OL-DE-ben gondolkodik, de nem lepődnék meg, ha RB-t húznánk (még ha nem is ma). Szóval széles az étlap 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
dc.com-on én is azt hallottam hogy 6 láb magas. De most 5-11 vagy 6 egészen mindegy. A draft előtt az volt az elvem, hogy szerezzük meg a legjobb DT-t, mert olyan irányítók lesznek az East-ben, akikre rendes nyomást kell gyakorolni több helyről. DE, miután felébredtem 3 óra valamikor, gyorsan megnéztem, és amint láttam hogy MO lett a választás, kuka minden, így volt helyes. Álmomban se gondoltam rá, de nagyon örülök. Akkor úgy látszik,kialakulóban van a Carr-Claiborne kezdő tandem.Wirtschaftsteil
am elégé át kell írnod az "aláírásod" 😀

több mint 12 éve

3.körben milyen posztra kéne játékos?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Azt viszont valaki elmagyarázhatná, (mert nekem Mo egy értelmes játékosnak, az interjúk alapján) hogy hogy a fenébe ért el 4 pontot az 50-ből az IQ teszten? 😀 A CBknek az elvárt 21.Wirtschaftsteil
Hát tegnap megmondta a frankót.
Valami olyasmit nyögött be, hogy Ő focizni jött már, focizni is akart, a sulinak vége, aztán amikor a tesztet látta, hogy nem is igazán focis kérdések vannak benne, leszarta és csak jelölgetett. 😀Stez
Pontosan ismerte a saját értékeit és tudta, hogy nem az edzői stábba keresnek embert.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Azt viszont valaki elmagyarázhatná, (mert nekem Mo egy értelmes játékosnak, az interjúk alapján) hogy hogy a fenébe ért el 4 pontot az 50-ből az IQ teszten? 😀 A CBknek az elvárt 21.Wirtschaftsteil
Hát tegnap megmondta a frankót.
Valami olyasmit nyögött be, hogy Ő focizni jött már, focizni is akart, a sulinak vége, aztán amikor a tesztet látta, hogy nem is igazán focis kérdések vannak benne, leszarta és csak jelölgetett. 😀

több mint 12 éve
Azt viszont valaki elmagyarázhatná, (mert nekem Mo egy értelmes játékosnak, az interjúk alapján) hogy hogy a fenébe ért el 4 pontot az 50-ből az IQ teszten? 😀 A CBknek az elvárt 21.
több mint 12 éve
Jones azt mondta, a Claiborne pick után az sem elképzelhető, hogy a TC kezdetére Jenkins már a csapat tagja sem lesz
nem sokat szarozott 😀

több mint 12 éve
dc.com-on én is azt hallottam hogy 6 láb magas. De most 5-11 vagy 6 egészen mindegy. A draft előtt az volt az elvem, hogy szerezzük meg a legjobb DT-t, mert olyan irányítók lesznek az East-ben, akikre rendes nyomást kell gyakorolni több helyről. DE, miután felébredtem 3 óra valamikor, gyorsan megnéztem, és amint láttam hogy MO lett a választás, kuka minden, így volt helyes. Álmomban se gondoltam rá, de nagyon örülök. Akkor úgy látszik,kialakulóban van a Carr-Claiborne kezdő tandem.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
akkor az én anyámat,vagy a nfl.comon,vagy a dc.comon azt mondták hogy 6 láb magas 😊 mind1.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
DeSean Jackson 5'10"
Victor Cruz 6'00"
Santana Moss 5'10"

ez esetben egy szavam sincs 😀