Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
Pats, Bills, Bears, Rams, Eagles, Redskins
Hát ha optipista vagyok 3-2 az eagles nélkül.
eagles:
Sea, Miami, Giants, Redskins, Mi, Giants
Ha minket kiveszünk, akkor 4-1 lesz de az 5 sem esélytelen.
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
több mint 6 éve
Azért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
azért a Washington rendesen tankol (jobban, mint a Miami 😀) ők egy nyertes csoportmeccs miatt sem fogják megszakítani magukata Giants még gondolhatja komolyan, ott benézhet egy L a sasoknak, de ez is erősen kérdőjeles számomra.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreAzért a sasoknak még 4 csoportmeccsük van. Abból bármelyik lehet bukó. Csoportmeccsen bármi megtörténhet.
cowboys:
eagles:
beltazor
több mint 6 éve
az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek

több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemremindkét gárda elverhet bárkit és ki is kaphat bárkitől, ez a szomorú tény 😕
cowboys:
eagles:
beltazor
Szerk: az meg külön frusztráló, hogy ellenünk minden irányító Bradynak és minden elkapó Randy Mossnak gondolja magát. Hihetetlen, hogy mennyire felszívja magát mindenki a Cowboys ellen.
Szerkesztette: Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.hagyjuk már ezeket a jinxeket...
dande
mindenki tudja, hogy a csoportgyőzelem az egymás elleni meccsünkön fog eldőlni
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemrecowboys:
eagles:

több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/EJnGQlVWwAAyIvU.jpg
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
na imádkozzunk Collins-ért, és hogy végre legyen futás elleni védelmünk (nem kérem a tavalyit, elég lenne a mostanihoz képest csak fele ennyire sz.r)
több mint 6 éve
Josh Jones safety ex-sajtfejű jött fel a csapathoz a gyakorlóból.Semmi baja nem volt, protestált amiért első körben hoztak elé egy játékost, végül kitették. Nagyon jó SS lehet belőle Dallasban, nekik is kellett volna draftolniuk ha a Packers nem vitte volna el a második kör végén.
Ahogy látom, 'non-football illness designation' miatt küldték el, mi meg most október elején szerződtettük.
Ki tud róla, mi volt vele?
Jó játékos?
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Josh Jones safety ex-sajtfejű jött fel a csapathoz a gyakorlóból.Ahogy látom, 'non-football illness designation' miatt küldték el, mi meg most október elején szerződtettük.
Ki tud róla, mi volt vele?
Jó játékos?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
jut eszembe: Gregory? vagy már el lehet felejteni?thelandryhat.com/2019/10/23/dallas-cowboys-randy-gregory-reinstated-season/
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Viszont Staffordtól nem kell tartanotok, simán nyertek...Én nem is értem, ez most miért lett elővéve. Az embernek törött csontja van, már múlthéten megmondták, hogy most 3 hétre offon van. Erre megkérdezik a következő héten, hogy játszhat-e. Megmondja az edző, hogy lófaszt. Erre most mindenhol az a hír, hogy Stafford nem játszhat, mintha ez bármiféle újdonság lenne
dande

több mint 6 éve
Viszont Staffordtól nem kell tartanotok, simán nyertek...
több mint 6 éve
feltűnően nagy a csend Gregory körül
több mint 6 éve
jut eszembe: Gregory? vagy már el lehet felejteni?

több mint 6 éve
hát, megnéztem.- az első két drive-ban a tackling, mint olyan, nem létezett.
- az első drive Prescott két szar passza miatt halt meg, a második meg csak úgy.
Hocsuli fia meg a csapata nem a barátunk, ajándékoztak egy-egy picsafüst personal foult a két korai Vikes TD-driveban, meg az utolsó előtti öt és fél perces Vikes drive-ban is teljesen nyilvánvaló dolgokat nem fújtak be, azért nem mindegy, hogy 3&7 vagy 2&17, főleg hogy utána még volt egy offside is, aztán következő play-re megoldották a 3&2-t.
- az utolsó lényegi támadásnál nem a két futás volt a gond 2&2 meg 3&2-re, hanem hogy draw-t hívott a meg nem értett zsenink, ahelyett, hogy valami power dolgot csinálunk, amikből azért összejött a két-három yard. Zeke 18/50-nel ment bele abba a két játékba, 0 és -3 yardért.
- Austin nem visszahordott puntja óriási hiba, a return végén megáll az óra, ráadásul be sem merem tenni a screenshot-ot, összesen kettő ember volt pozícióban, hogy redzone előtt megállítsa Austint, mindkettőre jutott két blokkoló. az, hogy már akkor fair catch-et hív, amikor mindenki a pálya másik végén van... az tragédia. egy passz play oldalra 5 yard 3 másodperc, 10 yard 5 másodperc, három másodperc alatt Austin minimum 15 yardot hoz., öt másodperc alatt 20-15-öt.
összegezve, nem volt annyira szörnyű, mint ahogy kinézett, még mindig a csoportot kell behúzni, ezekből a hibákból meg tanulni. az első negyed faszságait nem nézve játszottunk egy 24-14-et, ezt a korai pontatlanságot kell valahogy januárra elfelejteni.
több mint 6 éve
Pedig nyugodtan készülj rá, hogy az Eaglestől kikapunk és a Cowboyst verjük 😀A Lionst nagy eséllyel megveritek mert valószínű Stafford nem játszik.Barmenyire jol jonne ha vasarnap kikapnatok, Patsnek soha nem szoritok, igy azt huzzatok be es majd kesobb kikaphatok. 😀
A Pats elleni meccsek alakulásán múlhat sok minden az egymáseellenin kívül. Illetve a Hawks Rams párosítás kapcsán. Sajna a Hawks nekünk kriptonit. Gyengébb formában játszó Wilsonnal is vertek, hát még így.
Az egyetlen reményünk, hogy Dak esetleg pànikol mikor helyzet van. De alapvetően nem rajta illetve Cooperen múlnak a dolgok. 6 hét múlva találkozunk, addig jó vadászatot 😊 😉
dande
beltazor

több mint 6 éve
Sőt, döntetlenezzetek!A Lionst nagy eséllyel megveritek mert valószínű Stafford nem játszik.Barmenyire jol jonne ha vasarnap kikapnatok, Patsnek soha nem szoritok, igy azt huzzatok be es majd kesobb kikaphatok. 😀
A Pats elleni meccsek alakulásán múlhat sok minden az egymáseellenin kívül. Illetve a Hawks Rams párosítás kapcsán. Sajna a Hawks nekünk kriptonit. Gyengébb formában játszó Wilsonnal is vertek, hát még így.
Az egyetlen reményünk, hogy Dak esetleg pànikol mikor helyzet van. De alapvetően nem rajta illetve Cooperen múlnak a dolgok. 6 hét múlva találkozunk, addig jó vadászatot 😊 😉
dande
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
A Lionst nagy eséllyel megveritek mert valószínű Stafford nem játszik.Barmenyire jol jonne ha vasarnap kikapnatok, Patsnek soha nem szoritok, igy azt huzzatok be es majd kesobb kikaphatok. 😀
dande

több mint 6 éve
A Lionst nagy eséllyel megveritek mert valószínű Stafford nem játszik.A Pats elleni meccsek alakulásán múlhat sok minden az egymáseellenin kívül. Illetve a Hawks Rams párosítás kapcsán. Sajna a Hawks nekünk kriptonit. Gyengébb formában játszó Wilsonnal is vertek, hát még így.
Szerkesztette: dande2