Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
most már csak annak tudjákegy éve láttam, hogy Moore éveken belül HC leszMinek, HCnak?
úgy tűnik egyre rövidebb az idő, amíg ez beigazolódik
ha csak fele olyan okos, mint amilyennek mesélik, akkor lehet lesz egy jó évünk, mielőtt elviszi valaki
rva
gyeek
több mint 6 éve
egy éve láttam, hogy Moore éveken belül HC leszMinek, HCnak?
úgy tűnik egyre rövidebb az idő, amíg ez beigazolódik
ha csak fele olyan okos, mint amilyennek mesélik, akkor lehet lesz egy jó évünk, mielőtt elviszi valaki
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
egy éve láttam, hogy Moore éveken belül HC leszúgy tűnik egyre rövidebb az idő, amíg ez beigazolódik
több mint 6 éve
Na ez igy jo hir. Ha a vedelem megint elit lesz akkor meg van az uj HC.

több mint 6 éve
Coach Romo For Prez! 😀Természetesen. Természetesen minden relatív. Nekem sikertelen volt, főleg a szezon első fele. Ajánlom néhány meccs újranézését, de főleg a BTB Tale of the tape elemzéseit ( www.bloggingtheboys.com/search?q=Tale+of+the+tape).Ez relatív. Mindenkinek más a sikertelenség.Most talán épp nem, már ha igaz, hogy Garrett utolsó évét tölti, mint vezetőedző.Én is ezen töprengtem, de arra jutottam, hogy az NFL karrierjét QB poszton nem számítva egy picit zsenivel van dolga Joneséknak. Nem sok csapat tudná az ilyen előléptetést bevállalni, mert a kudarc automatikus elbocsátással jár, Dallasban szerencsére más a helyzet. Meglátjuk mit tud a kissrác. 😊LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard
kapitnono
gyeek
Sikertelenség esetén lapát.
Nekem inkább azért érdekes, mert ha volt gyenge pontunk tavaly, akkor az pont a qb játék, azért meg elvileg Moore volt felelős.
Charlie Firpo
Wong
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Természetesen. Természetesen minden relatív. Nekem sikertelen volt, főleg a szezon első fele. Ajánlom néhány meccs újranézését, de főleg a BTB Tale of the tape elemzéseit ( www.bloggingtheboys.com/search?q=Tale+of+the+tape).Ez relatív. Mindenkinek más a sikertelenség.Most talán épp nem, már ha igaz, hogy Garrett utolsó évét tölti, mint vezetőedző.Én is ezen töprengtem, de arra jutottam, hogy az NFL karrierjét QB poszton nem számítva egy picit zsenivel van dolga Joneséknak. Nem sok csapat tudná az ilyen előléptetést bevállalni, mert a kudarc automatikus elbocsátással jár, Dallasban szerencsére más a helyzet. Meglátjuk mit tud a kissrác. 😊LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard
kapitnono
gyeek
Nekem inkább azért érdekes, mert ha volt gyenge pontunk tavaly, akkor az pont a qb játék, azért meg elvileg Moore volt felelős.
Charlie Firpo
Wong
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Ez relatív. Mindenkinek más a sikertelenség.Most talán épp nem, már ha igaz, hogy Garrett utolsó évét tölti, mint vezetőedző.Én is ezen töprengtem, de arra jutottam, hogy az NFL karrierjét QB poszton nem számítva egy picit zsenivel van dolga Joneséknak. Nem sok csapat tudná az ilyen előléptetést bevállalni, mert a kudarc automatikus elbocsátással jár, Dallasban szerencsére más a helyzet. Meglátjuk mit tud a kissrác. 😊LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard
kapitnono
gyeek
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Most talán épp nem, már ha igaz, hogy Garrett utolsó évét tölti, mint vezetőedző.Én is ezen töprengtem, de arra jutottam, hogy az NFL karrierjét QB poszton nem számítva egy picit zsenivel van dolga Joneséknak. Nem sok csapat tudná az ilyen előléptetést bevállalni, mert a kudarc automatikus elbocsátással jár, Dallasban szerencsére más a helyzet. Meglátjuk mit tud a kissrác. 😊LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard
kapitnono
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Én is ezen töprengtem, de arra jutottam, hogy az NFL karrierjét QB poszton nem számítva egy picit zsenivel van dolga Joneséknak. Nem sok csapat tudná az ilyen előléptetést bevállalni, mert a kudarc automatikus elbocsátással jár, Dallasban szerencsére más a helyzet. Meglátjuk mit tud a kissrác. 😊LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard
kapitnono
több mint 6 éve
LOL 2 éve még nálatok játszott most meg ő az OC, azért az meredek 29 évesenNulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
100yard

több mint 6 éve
Nulla edzői tapasztalattal minimum érdekes.MooreHivatalos...Mi?
Wong
dande
beltazor
több mint 6 éve
Háát.... hajrá... Legrosszabb esetben jön Richards Garrett helyére...
több mint 6 éve
Én Romo-t akartam volna. De olvastam vele interjút, hogy még nem akar eljönni a TV-től.

több mint 6 éve
Hivatalos...
több mint 6 éve
sajnos igen, ha igazából emberileg egy nulla vagy, akkor csak úgy kapja fel a média a szavaid, ha valami embertelen blődséget mondasz. neki most sikerült.hja, nyilván.Fura, olyan mintha nem csak én olvastam volna a cikket. Engem érdekelt.Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
www.bloggingtheboys.com/2019/1/27/18198812/terrell-owens-shockingly-took-an-opportunity-to-be-salty-about-tony-romo-the-broadcaster
Wong
slowmotion
Wong
de úgy értettem, hogy akármit mond Owens, azért nincs akkora respektje a szavainak, mint egy átlag Hall of Famer-nek. látják, hogy mozog a szája, de ennyi.
annyiszor próbált már meg másokat a busz alá dobni, hogy az emberek elfáradtak bele.
slowmotion
több mint 6 éve
hát... az.Nem tudtam eddig, hogy egy igazi paraszt...hja, nyilván.Fura, olyan mintha nem csak én olvastam volna a cikket. Engem érdekelt.Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
www.bloggingtheboys.com/2019/1/27/18198812/terrell-owens-shockingly-took-an-opportunity-to-be-salty-about-tony-romo-the-broadcaster
Wong
slowmotion
Wong
de úgy értettem, hogy akármit mond Owens, azért nincs akkora respektje a szavainak, mint egy átlag Hall of Famer-nek. látják, hogy mozog a szája, de ennyi.
annyiszor próbált már meg másokat a busz alá dobni, hogy az emberek elfáradtak bele.
slowmotion
Wong
több mint 6 éve
Nem tudtam eddig, hogy egy igazi paraszt...hja, nyilván.Fura, olyan mintha nem csak én olvastam volna a cikket. Engem érdekelt.Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
Wong
slowmotion
Wong
slowmotion
több mint 6 éve
hja, nyilván.Fura, olyan mintha nem csak én olvastam volna a cikket. Engem érdekelt.Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
Wong
slowmotion
Wong
több mint 6 éve
Fura, olyan mintha nem csak én olvastam volna a cikket. Engem érdekelt.Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
Wong
slowmotion
több mint 6 éve
Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:még Amerikába' se érdekli a népeket, hogy mit mond Owens, nemhogy itt
Wong
több mint 6 éve
Mikor Terrell Owens épp tönkre akarja tenni Tony Romo karrierjét mint kommentátor, de a cikkíró helyreteszi:www.bloggingtheboys.com/2019/1/27/18198812/terrell-owens-shockingly-took-an-opportunity-to-be-salty-about-tony-romo-the-broadcaster