NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Kris Richard lesz az új DB edző! 2015-2018 között Seahawks DC volt.
Én ennek örülök.
Ti?
Barbek
Na ez már Tuna! Örülök, főleg ha hozza majd az eredményeket.
(Tegnap este beírtam, hogy tárgyalunk vele, de olyan hihetetlennek tűnt, hogy idejön def edzőnek, hogy kitöröltem.)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 971 — secret level
Mondjuk a Foles-Keenum-Bortles trio mogott egy nem gyenge D van.

Rendben kene rakni a Defenset, ez a kulcs. Dak valoszinu nem lesz Tony szintjen soha.

Kris Richards lehet a DB coach, Marineni nyugdija utan valoszinu DC is.
Blevi
Szerintem előrevetíti egy Sherman, Thomas mozgás lehetőségét 😊
Helmut Zimmer
Shermanel nem tavaly hosszabbított a ‘Hawks?
Cowboykarcsi90
jövőre lejár
több mint 7 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
Kris Richard lesz az új DB edző! 2015-2018 között Seahawks DC volt.
Én ennek örülök.
Ti?
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!

Rendben kene rakni a Defenset, ez a kulcs. Dak valoszinu nem lesz Tony szintjen soha.

Blevi
Helmut Zimmer
Shermanel nem tavaly hosszabbított a ‘Hawks?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 971 — secret level

Blevi
több mint 7 éve
rva 4 529 — Me for President!
minden egyes döntés olyan, hogy csak a hasonlót, csak a kipróbáltat
egy olyan döntést sem láttam eddig, ami a megszokottól, vagy az elvárttól eltért volna, vagy kockázatos lenne bármilyen szempontból

(a Gregory draft picket nem éri meg felhozni ellenem, mert a kivétel erősíti a szabályt)
több mint 7 éve
Blevi 8 932 — Lions & Cowboys fan

Szerkesztette: Blevi
több mint 7 éve
hogy lehet, hogy az általam két legkevésbbé kedvelt csapat jutott a SuperBowl-ba?
rva
nézd a dolgok pozitív oldalát: a Jax nem jutott szuperbólba, viszont 1/29-ben fog draftolni, jövőre meg simán visszaeshetnek
szóval egy évig nem lehet azt mondani, hogy Zeke/Jaylon helyett Ramsey/Jack választással gyűrűt nyerhettünk volna
slowmotion
de ha az Eagles nyer, akkor még évtizedekig hallgatni fogjuk... egy Vikings Patriots lett volna az igazi 😊
rva
minél többször gondolkozok rajta, annál inkább elgurul a gyógyszer, hogy Dak-ra tett a stáb a nyilvánvalóan jobb Romo helyett, de hát biztosan nincs abban semmi igazság, hogy mindig a legjobb 25 embert kell a pályára tenni, meg hogy a jövő év sohasem garantált.
slowmotion
Mondjuk ezen én annyira nem siránkozom már. Igazából az alapszakaszban nem lehetett panasz Prescottra, Romoval se lett volna jobb a csapat, vagy az overall mérleg. Oké, a PO meccsen az első két negyedben Ő is beragadt, a csapat többi tagjával együtt, ott Romo lehet hamarabb átlendíti a csapatot. Ennek ellenére, nem tudom azt a verséget Dakra fogni, zárt valami 300 yarddal meg 2 TD-vel, és a meccs végén kétszer végig vitte a csapatot a pályán FG távolságig. A 3&20-at kell kivédekezni, még Rodgers ellen is, ez van. Összeségében nem az irányító játékon ment el az a meccs.
Idén meg, kitudja meddig birta volna Romo. Mondjuk pl. az Atlanta elleni meccset?
Hosszútávon szerintem érthető a döntés, azzal együtt, hogy Dak lehet soha nem lesz olyan QB, mint Romo volt mondjuk az utolsó 3 teljes szezonjában. De nem is feltétlenül kell, az emlegetett Foles-Keenum-Bortles trio szerintem pont ezt bizonyítja.
Egy system-fit irányító köré felépített támadósor is működhet, rentábilis ötletnek tűnik, főleg ha azt is nézzük, milyen rohadt nehéz leakasztani egy franchise QB-t. A nagy kérdés itt azon van, hogy tényleg össze tudnak e egy ilyen bandát hangolni. Azzal abszolut egyetértek, hogy az ilyen csökönyös FA fillérbaszóságra nincs szükség. Az aranyközép út és az ésszerű keret által szabott határok között, nyugodtan lehet áldozni a szabadügynökökre. Főleg olyanokra, akik hiányposztra érkeznének. Elég volt a Cedrick Thortonokból és a Nolan Carrolokból. A “külsős” játékos kinálat ilyen szintű ignorálása csak brutál draft(ok) mellett müködik. Bár semmiképp nem mondanám, hogy rosszul draftol a csapat, de a fent említettől messze van.
Bocsi csapongok egy kicsit. Szóval annyit akartam csak kinyögni, hogy a csapat FA politikájával és tehetség kutatásával kapcsolatban, egyetértek veled. Romo elengedése, hosszútávon szerintem viszont érthető lépés volt.

Jol van, tényleg szétestem már. Most látom, hogy a pro-scoutingot Gyeek említette, bocsi 😊 .

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 7 éve
Witja Dallas Cowboys 6
hogy lehet, hogy az általam két legkevésbbé kedvelt csapat jutott a SuperBowl-ba?
rva
Pont ugyanezt kérdeztem ma én is...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 997 — Cowboys fan
rva
nézd a dolgok pozitív oldalát: a Jax nem jutott szuperbólba, viszont 1/29-ben fog draftolni, jövőre meg simán visszaeshetnek
szóval egy évig nem lehet azt mondani, hogy Zeke/Jaylon helyett Ramsey/Jack választással gyűrűt nyerhettünk volna
slowmotion
de ha az Eagles nyer, akkor még évtizedekig hallgatni fogjuk... egy Vikings Patriots lett volna az igazi 😊
rva
az szörnyű igazság, hogy minél többet gondolkozom rajta, annál inkább jutok arra a feltételezésre, hogy lassan már azt is telibe szarom, ha az Iggles nyer, még csaj bosszús sem lennék miatta. illetve bosszús lennék azért, mert a párszor leírt Foles és az Iggles előbb lesz bajnok, mint mi a harmadik nagy trió (néha négyes) alatt (I: Staubach-Dorsett-Pearson/Hayes, II: Aikman-Smith-Irvin, III: Romo-Witten-Bryant-Zeke).

minél többször gondolkozok rajta, annál inkább elgurul a gyógyszer, hogy Dak-ra tett a stáb a nyilvánvalóan jobb Romo helyett, de hát biztosan nincs abban semmi igazság, hogy mindig a legjobb 25 embert kell a pályára tenni, meg hogy a jövő év sohasem garantált.
több mint 7 éve
rva
slowmotion
több mint 7 éve
rva
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 610 — Grady Judd fan
Nézzétek csak meg, az este két győztesénél kik voltak a play makerek: Pat Robinson, Foles, Jeffrey, illetve Gilmore a másik oldalon hogy csak a leglátványosabbakat említsem a teljesség igénye nélkül. A pro-scouting osztálynak van bőven fejlődni valója ezen a téren. Hogy merjenek nagyobb neveket húzni a FA piacról, elég csak egy-kettő, de ne a diszkont játékosoktól várják a csodát. AFC meccs nem tudott érdekelni, a bal herém lett volna a tét a Pats újabb SB részvételére, a másik meccsen viszont egy idő után nem tudtam az Eagles ellen szurkolni, rohadt jók voltak és kész.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
rva
| Az utolsó dallasi SB dinasztiát megelőző évben is, Minnesotában rendezték a döntőt, és akkor is egy East-es rivális jutott be(Redskins). Szóval 2018.-tól csempjönship! Próbáld így nézni. |

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Nam nemcsak hogy elvesztettük Eberflus-t, hanem OCC is lelép a Bloggin The Boys-tól.
Szomorú nap.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Na akkor én is. A-tól C-ig, mondjuk.

Taco - ahogy sok elemző várta, eddig nem vált be. Viszont erős életjeleket adott, egy jó erős felkészüléssel az adottságai alapján nagyon jó lehet. Örök (és eddig beváltatlan) gumicicámmal, Tapper-rel egész jól adhatnák a DE poszt jövőjét. (B-)

Chido - sajnos a sérülése miatt nehezen indult, ezt tudjuk be az átállásnak. Azt olvastam tőle, hogy életében nem volt egyhuzamban ilyen hosszan sérült. Ez maradjon most már így is. Vele kapcsolatban érdekes, hogy Dzsoki, az egyetemi házi szagértőm azt mondta: szivatták rendesen. Ehhez képest itt az NFL-ben nagyon jól mutatkozott be. (B+)

Jourdan - He is my man. Alulméretezett, de milyen fain. Érdekes lesz, ha vagy slot-ba vagy FS-be kerül, lehet, hogy ott még jobb lesz. Egyedül rajta éreztem a secondary-ben, hogy érti, mi folyik a pályán. (A)

Sájcibicska - Szembejött vele az NFL (egyszer sajna szó szerint), második évében jó lehet, és pont miatta és Noah Brown miatt én semmiféle WR draftot nem várok, hanem azt, hogy őket jobban használjuk, akár együtt a kis vörös veszedelemmel. (B-)

Woods - Frazier, csak az eredeti mégis mintha jobb lett volna. Ő is igen ígéretes. (B+)

A többi felejtős, ja Noah Brown (B) potenciálját még nem használtuk ki, Butler helyett előléphet plusz 5-6 kilónyi izommal és jó nyári edzőtáborral.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
gyakorlatilag az ilyen Myles Garrett féle überatletikus top5 prototípus edge defendereken kívül eslő évükben a legtöbben nem váltanak meg világot, így Charlton-t nem hibáztatom, hogy nem lett belőle semmi
második, vagy harmadik évében ha Lawrence szerű számokat kezd hozni, akkor meg leszek elégedve 😉

a két CB teljesen okés, azt mondom, hogy talán jobbak is, mint az a kettő akit lecseréltek

Switz egyelőre csak potenciál, a többieket meg nem tudom értékelni
több mint 7 éve
Hogy értékelitek igy szezonunk után a draftot?
Kikkel vagytok elégedettek és kiben láttok még többet??
Ugyebár:
Round 1, Pick 28, Taco Charlton, DE,
Round 2, Pick 28, Chidobe Awuzie, CB,
Round 3, Pick 28, Jourdan Lewis, CB,
Round 4, Pick 27, Ryan Switzer, WR,
Round 6, Pick 7, Xavier Woods, S,
Round 6, Pick 33, Marquez White, CB,
Round 7, Pick 10, Joey Ivie, DT,
Round 7, Pick 21, Noah Brown, WR,
Round 7, Pick 28, Jordan Carrell, DT,
Barbek
Szerintem még így egy teljes szezon után se biztos hogy meg lehet ítélni. De ha muszáj lenne, nálam így nézne ki.

Charlton: összeségében szerintem pozitív, bár lassan indult és ki lehet jelenteni hogy nem váltotta meg a világot, de szépen lassan jött bele. Év végére szinte minden meccsre akadt egy egy megmozdulása. Nem egy elit prospect volt, várni lehetett hogy nem fog rookieként egy all pro szezont hozni. Lássuk idén mit mutat.

Chido: Szerintem még a sok sérülése ellenére is a legjobb volt az ujoncok közül. Ha végig pályán marad, szeritnem simán DRPOY lehetett volna. Legyen egészséges és egy remek CB lehet. Lássuk idén mit mutat.
Lewis: egy ujonchoz képest konstat jó volt, és a rookiek közül ő is játszotta a legtöbbet. Lehet számítani egy másod éves slumpra de egyelőre biztató.

Switzer: A támadó sorban alig volt használva, amit igazából az egész szezonban nem értettem. Az látszott minden esetre, hogy veszélyes returner, csak fejben még nőni kell kicsit. Abban a pár lhetőségben amit kapott elkapóként, igazábol hibátlan volt, meglátjuk mire megy magasabb snapp szàmmal.

Woods: rookie évében, egy tipikus jo munkás volt. Nem nagyon emlékszem tőle meccs döntő megmozdulásokra, de hibákra sem. Egy két missed tackle azért összejött. Meglátjuk. Jo lenne legalább egy Church féle játékost kipréselni.

White ugye PS, Ivie nem tudom PSen meg van e még egyáltalán. Brown ugyesen blokkol futáshoz, ennél többet még nem láttunk belőle. Carrell talán a PSbe se került be.
Na, nem a 2016os “sztár” rookie class( mondjuk azért idén, onnan is megfejelték egy páran a másodéves falat) de egyelőre pozitívnak mondható.

több mint 7 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
Hogy értékelitek igy szezonunk után a draftot?
Kikkel vagytok elégedettek és kiben láttok még többet??
Ugyebár:
Round 1, Pick 28, Taco Charlton, DE,
Round 2, Pick 28, Chidobe Awuzie, CB,
Round 3, Pick 28, Jourdan Lewis, CB,
Round 4, Pick 27, Ryan Switzer, WR,
Round 6, Pick 7, Xavier Woods, S,
Round 6, Pick 33, Marquez White, CB,
Round 7, Pick 10, Joey Ivie, DT,
Round 7, Pick 21, Noah Brown, WR,
Round 7, Pick 28, Jordan Carrell, DT,
több mint 7 éve
ne felejtsd el, hogy Tyron nagyon hamar kiment a draftra.
hiába "csak" 27, már hét szezont lehúzott, és hát folyamatosan nagyon súlyos arcokkal birkózik.
slowmotion
nem felejtem, de én abból indulok ki, hogy több idősebb guard/tackle van a ligában, mint linebacker (ott jellemzően nagyok az ütések, fejre is...)
ha realista akarok maradni, akkor Lee-nek egy elit szezonja van meg kettő levezető, Smith-nek meg 2-3 elit szezonja van, meg 2-3 levezető
több mint 7 éve
én az első négyet tartanám meg, Lawrence, Ladouceur, Cooper és Hitchens
emellé draftolnék első körben egy LB-t, második körben egy elkapót, harmadik körben meg egy swing tackle-t
rva
Én is az első négyet tartanám meg.
Draft-tippem a mostani állás szerint:
1. LG
2. FS vagy LB
3. T
4. LB vagy FS
A vagy azt jelenti, melyikből van bent jobb/potenciálisan jobb.
Charlie Firpo
nem hiszem, hogy ha Cooper felépül rendesen, akkor első körben guardot draftolunk.
úgy tűnik az utolsó pár hétre* sikerült megtalálni a kezdő ötöst
Smith - Cooper - Frederick - Martin - Collins
| ami amúgy már TC alatt is a tippem volt 😀 |
ha megmaradna épen ez az ötös, és kihúznának egy szezont komoly sérülés nélkül akkor szerintem hozható lenne pusztán az emberanyag alapján a 2016-os számsor.

persze nézhetjük úgy, hogy mind a WLB (Lee) mind a kezdő LT (Smith) egyre inkább sérülékeny, így egyformán kellene mögéjük egy backup, de ha szigorúan az éveik számát nézzük Lee 31 Smith meg 27 és ez utóbbinak nagyobb esélye van tovább a ligában kezdőnek maradni (bármennyire is szomorú ilyesmit leírni) ergo szerintem egy jó LB fontosabb, mint egy jó LT
persze nem tudjuk a belső infókat, az egészségi állapotokat, stbstb, így ez nyilván a front office-n belül máshogy néz ki, de nekem, mint egyszerű szurkolónak ez a véleményem

az FS az más tészta, egyre inkább úgy tűnik a Byron Jones experiment nem vált be, és aki mindenben jó, az semmiben sem igazán jó... oda nem ártana egy kezdő kaliber

*Smith IR-re küldését megelőző utolsó hetekre, ofkorsz
rva
ne felejtsd el, hogy Tyron nagyon hamar kiment a draftra.
hiába "csak" 27, már hét szezont lehúzott, és hát folyamatosan nagyon súlyos arcokkal birkózik.
több mint 7 éve
emellé draftolnék első körben egy LB-t, második körben egy elkapót, harmadik körben meg egy swing tackle-t
rva
1. LG
2. FS vagy LB
3. T
4. LB vagy FS
Charlie Firpo
nem hiszem, hogy ha Cooper felépül rendesen, akkor első körben guardot draftolunk.
úgy tűnik az utolsó pár hétre* sikerült megtalálni a kezdő ötöst
Smith - Cooper - Frederick - Martin - Collins
| ami amúgy már TC alatt is a tippem volt 😀 |
ha megmaradna épen ez az ötös, és kihúznának egy szezont komoly sérülés nélkül akkor szerintem hozható lenne pusztán az emberanyag alapján a 2016-os számsor.

persze nézhetjük úgy, hogy mind a WLB (Lee) mind a kezdő LT (Smith) egyre inkább sérülékeny, így egyformán kellene mögéjük egy backup, de ha szigorúan az éveik számát nézzük Lee 31 Smith meg 27 és ez utóbbinak nagyobb esélye van tovább a ligában kezdőnek maradni (bármennyire is szomorú ilyesmit leírni) ergo szerintem egy jó LB fontosabb, mint egy jó LT
persze nem tudjuk a belső infókat, az egészségi állapotokat, stbstb, így ez nyilván a front office-n belül máshogy néz ki, de nekem, mint egyszerű szurkolónak ez a véleményem

az FS az más tészta, egyre inkább úgy tűnik a Byron Jones experiment nem vált be, és aki mindenben jó, az semmiben sem igazán jó... oda nem ártana egy kezdő kaliber

*Smith IR-re küldését megelőző utolsó hetekre, ofkorsz

Szerkesztette: rva
több mint 7 éve
rva
1. LG
2. FS vagy LB
3. T
4. LB vagy FS

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve